Results 16 to 20 of 20
Thread: ΦΙΛΟΙ???ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?
-
02-06-2009, 01:05 #16
Κρίση απαισιοδοξίας ήταν και πέρασε..
Γνωστούς Σοφία έχω πολλούς. Φίλους...δεν ξέρω. Με ένα άνθρωπο που έκανα παλαιότερα παρέα (δεν ζει στην Ελλάδα) με σχεδόν παρόμοιες ευαισθησίες είχα φτάσει πολύ κοντά σε αυτό που θεωρείται φίλος. Close but not enough..
Όσο για το forum..νιώθω πολύ οικεία και συμπαθώ πολλά άτομα από εδώ. Δεν ξέρω όμως αν το virtual reality πλησιάζει την έννοια της κανονικής φιλίας οπού οι άνθρωποι επικοινωνούν με όλες τους τις αισθήσεις..
- 02-06-2009, 01:17 #17
Originally posted by vince
Κρίση απαισιοδοξίας ήταν και πέρασε..
Γνωστούς Σοφία έχω πολλούς. Φίλους...δεν ξέρω. Με ένα άνθρωπο που έκανα παλαιότερα παρέα (δεν ζει στην Ελλάδα) με σχεδόν παρόμοιες ευαισθησίες είχα φτάσει πολύ κοντά σε αυτό που θεωρείται φίλος. Close but not enough..
Όσο για το forum..νιώθω πολύ οικεία και συμπαθώ πολλά άτομα από εδώ. Δεν ξέρω όμως αν το virtual reality πλησιάζει την έννοια της κανονικής φιλίας οπού οι άνθρωποι επικοινωνούν με όλες τους τις αισθήσεις..πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-06-2009, 01:23 #18
Originally posted by elpi68
Μπλέχτηκα αθελά μου σε εναν κυκεωνα οπου συνωστίζονται φιλοι που δουλευουν μαζί,φιλοι του αντρα μου βασικά που μετα εγιναν και δικοι μου...Θεωρησαν καποια στιγμη οτι μου δινουν και μενα την\" ευκαιρία\" και θελησα και γω να βοηθησω.
Ομως καπου το πραγμα στραβωσε και εγω διαφωνησα ....
Ο καλος μου επρεπε να διαλεξει αν θα στηριξει εμενα ή τους φιλους του..Στην αρχη πηρε το μερος μου, ομως τωρα του κανουν διαφορα σπαστικά,τον αφηνουν απ εξω και αυτο αρχισε να τον ενοχλει....αρχισαν λοιπον και οι καβγαδες μεταξυ μας...
Και ιδου το μεγα ερωτημα:
Να κανω καποια κινηση και να τους προσεγγισω ή να αφησω το πραγμα να καταλαγιασει??
Αυτο που ειναι καλο να κανεις...ειναι καλο να ξεκαθαρισεις τις αποψεις σου με τον αντρα σου και να τους αφησεις τους υπολοιπους να κουρευονται (μετα συγχωρησεως)..αν ηταν δικοι σου φιλοι τοτε θα επρεπε να ξεκαθαρισεις και με εκεινους. Αλλα εφοσον ειναι φιλοι του αντρα σου, τοτε ειναι και ευθυνη του αντρα σου.Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
05-06-2009, 09:59 #19
Originally posted by Sofia
Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει καταφατικά στην ερώτηση αυτού του θέματος δεν βλέπω τον λόγο να γράφει εδώ..
Δεν καλύπτουμε μόνο την ανάγκη μας να πούμε τον ΄πόνο΄ μας κ να ακουστούμε αλλά πιστεύω το κυριότερο κ να ακούσουμε.Να επικοινωνήσουμε,να ανταλλάξουμε απόψεις,να ερεθίσουμε τη σκέψη μας,να μάθουμε.
Η τριβή με τους ανθρώπους(κ καλύτερα βέβαια όχι μέσω δικτύου) είναι ότι σημαντικότερο.Ακόμα κ 5 καλούς φίλους να έχουμε αυτό δεν αντικαθιστά την ανάγκη για τριβή με πολλούς κ διαφορετικούς ανθρώπους που δε χρειάζεται να είναι φίλοι για να επικοινωνήσουμε.....
Εδώ επιπλέον(στο φόρουμ)μας συνδέουν κ κάποιες κοινές εμπειρίες οπότε μπορούμε να επικοινωνήσουμε πιο εύκολα.
Με άλλα λόγια εδώ μέσα απλά επικοινωνούμε,αλληλοσυμπα� �αστεκόμαστε,δεν είμαστε φίλοι.
05-06-2009, 10:43 #20
Δεν ξέρω όμως αν το virtual reality πλησιάζει την έννοια της κανονικής φιλίας οπού οι άνθρωποι επικοινωνούν με όλες τους τις αισθήσεις..
οχι,
και οποιος εχει πεσει σε τετοια λουμπα εχει χασει.
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή