Results 136 to 150 of 226
Thread: ΒΑΡΕΘΗΚΑ
-
29-05-2006, 15:41 #136
το ανχος ειναι καλο να υπαρχει στη ζωη του ανθρωπου σε λογικα πλαισια ετσι ωστε να υπαρχει μια ισσοροπεια στις ενεργειες του καθε ατομου...πανω απο το φυσιολογικο υπαρχει προβλημα λειτουργειας του ατομου σε εργασια σχεση κτλ κτλ αυτο για μενα το υπερβολικο ανχος δειχνει οτι υπαρχει στο ατομο ψυχικη διαταραχη....υπαρχει προβλημα συγγροτησης και λειτουργειας του ατομου γυρω απο τον εαυτο του και το ιδιο του το περιβαλλον...κανεις δεν μπορει να λειτουργησει φυσιολογικα με παραπανω ανχος....αρα δεν συνηθηζεται αυτο το πραγμα ουτε λειτουργει το ατομο σωστα ραψωδε...κατα τα αλλα εσυ τι κανεις?ολα καλα?
- 31-05-2006, 00:10 #137
...Νικη μου εισαι καλητερα?
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
31-05-2006, 15:11 #138
Ναι καλυτερα ειμαι αυτες τις μερες.Σημερα ειχα και ραντεβου με τη γιατρο,εξακολουθω να εχω αγχος πριν απο καθε ραντεβου παρολο που πηγαινω τοσο καιρο αλλα πλεον μιλαμε για αρκετα θεματα καθε φορα.Αν και ειναι αρκετες οι φορες που ειμαι πεσμενη και που και που εχω και κατι τασεις αυτκτονιας ακομα,που ομως δεν ειναι τοσο εντονες οσο ηταν,μπορω να πω οτι δεν εχει καμια σχεση το πως ημουνα πριν που δεν μπορουσα ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι κ εκλαιγα ολη μερα,με το πως ειμαι τωρα.Τωρα πηγαινω κανονικα στη δουλεια μου οπου τα πηγαινω πολυ καλα και μ\'εχει βοηθησει και παρα πολυ πιστευω,βγαινω καπως και γενικα προσπαθω.Αυτο που μου λεει και η γιατρος ειναι οτι προσπαθω να κανω κατι σε ολους τους τομεις,αλλα ειναι πολλα τα ζητηματα που πρεπει να λυθουν οποτε χρειαζεται χρονος.Αλλα για αρχη καλα ειναι.
Τωρα περιμενω να δω τι θα γινει και με την εξεταστικη..ελπιζω να αναβληθει γιατι δεν εχω ανοιξει βιβλιο μεχρι τωρα.Οχι λογω καταθλιψης ομως αλλα λογω βαρεμαρας και οτι δεν το παιρνω αποφαση να διαβασω.
Ακομα βεβαια χρειαζεται πολυ προσπαθεια γιατι με το παραμικρο πεφτω και με απασχολει πολυ μη γυρισω στα ιδια...αλλα ενταξει και να γυρισω(που ελπιζω να μη γινει)..τωρα το μαθα..Πιανεις πρωτα πατο και μετα αρχιζεις να ανεβαινεις σιγα σιγα.
Αυτα προς το παρον.
Φιλακια σε ολους!!
31-05-2006, 15:45 #139
ετσι ειναι νικακι μου...
31-05-2006, 22:03 #140
..μπραβο του!!!!! ...ετσι..step by step...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
03-06-2006, 14:36 #141
σοβαρα?μπραβο το βρηκες....
07-06-2006, 16:06 #142
Εδω και δυο μερες γυρισα στα ιδια..δεν εγινε τιποτα που να με επηρεασει κλπ αλλα ειμαι οπως ημουνα..οι ιδιες αρνητικες σκεψεις,το ιδιο αδιεξοδο,τα ιδια ολα.Δε λεω οτι το ειχα ξεπερασει εντελως οποτε ειναι φυσικο ακομα να υπαρχουν καποιες μεταπτωσεις αλλα οχι σε τετοιο σημειο.Παλι δε θελω να κανω τιποτα,δε θελω να μιλαω με κανεναν κλπ.Σημερα ειχα παει και στη γιατρο,μου ειπε οτι θα πρεπει να αρχισω αντικαταθλιπτικα γιατι εδω και καιρο εχω αρχισει και παιρνω κατι αγχολυτικα απο μονη μου,οποτε προκειμενου να κανω οτι μου κατεβαινει και να μην εχω και αποτελεσμα καλυτερα να παρω αυτα που πρεπει.Ειπαμε για τα seropram,αλλα εγω παλι τελευταια στιγμη δε δεχτηκα οποτε δωσαμε αλλη μια βδομαδα περιθωριο.Μη με ρωτησετε γιατι δε θελω να παρω αντικαταθλιπτικα,ουτε εγω ξερω..απλα σημερα μονο με την ιδεα οτι θα παρω αισθανομουνα ακομα πο χαλια.Το κακο ειναι οτι δεν εχω κανεναν απο τους δικους μου να βοηθησει στο ελαχιστο,το μονο που μπορουν να βοηθησουν μια χαρα ειναι να με κανουν χειροτερα..στην ουσια ειμαι μονη μου και εχω να αντιμετωπισω περα απο τα προβληματα τα δικα μου κ προβληματα αλλων.Μαλιστα το μοναδικο προβλημα που βλεπουν οι δικοι μου ειναι οτι ερμηνευουν το οτι αρχισα να ασχολουμαι λιγο και με μενα ως πληρη αδιαφορια γί\'αυτους.Τελος παντων,δεν μ\'αρεσει να ακουγομαι τοσο απαισιοδοξη,πιστευω οτι καποια στιγμη θα τελειωσει ολο αυτο με καποιον τροπο(βεβαια τωρα μονο εναν τροπο βλεπω,αλλα ξερω πως δεν ειναι λυση).Προς το παρον αυτο που θα κανω ειναι να πεταξω τα αγχολυτικα και να συνεχισω να προσπαθω...
07-06-2006, 16:44 #143
Νίκη μου γεία σου,
Προσπάθησε να μην κάνεις σκοτεινές σκέψεις, δεν είσαι μόνη σου είμαστε όλοι έδω δίπλα σου και θέλουμε να το νιώσεις αύτο (η θετική ενέργεια λένε οτι μεταφέρεται μακάρι να ισχυεί και να νιώσεις οτι δεν είσαι μόνη σου). Όσο για τα προβλήματα των άλλων άστα λίγο στην άκρη δεν είσαι η σουπερ-ηρωας Νίκη, πρέπει να κοιταξεις λιγο τον εαυτο σου, δεν είναι εγωιστικο αυτο που σου λεω γιατί σκέψου οτι αν εσυ είσαι κάλα τοτε σιγουρα θα μπορεις να ασχοληθεις με μεγαλυτερη ηρεμια και με τα προβλήματα των αλλων αλλα αν εσυ δεν εισαι καλα πως θα τα καταφέρεις?
Νικούλα πραγματικά θέλω να ξέρεις οτι είμαι δίπλα σου, είσαι απο τα λίγα ατομα που δεν χρειαζεται να γνωρισεις απο κοντα για να καταλάβεις τον χαρακτήρα τους και απο οτι εχω καταλαβει απο τα μηνυματα που σου στελνουν και τα άλλα παιδία όλοι αισθανόμαστε πολύ τρυφερα για εσένα.
07-06-2006, 16:48 #144
Σ\'ευχαριστω παρα πολυ gm μου!
08-06-2006, 17:30 #145
Είμαι σίγουρη ότι ένα άτομο σαν κι εσένα δεν έπεσε στα καλά καθούμενα στην κατάθλιψη, έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα από πίσω...
Βέβαια κανένας δεν πέφτει στην κατάθλιψη στα καλά καθούμενα, ίσως κάποιοι απ΄έξω να πιστεύουν έτσι που δεν ξέρουν το πρόβλημα, ίσως μερικές φορές κι εμείς οι ίδιοι να κατηγορούμε τους εαυτούς μας λέγοντας \"μα τα έχω \"σχεδόν\" όλα, τι μου έλειψε και έγινα χάλια, τι ηλίθιος/α που είμαι;\". Κι όμως, πάντα υπάρχει κάτι που το προκάλεσε, ίσως να το έχουμε θάψει καλά για πολύ καιρό, και βγήκε στην επιφάνεια πολύ αργότερα με αποτέλεσμα να μας ισοπεδώσει...
Νίκη, σίγουρα η έλλειψη συμπαράστασης από το οικείο μας περιβάλλον μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα χειρότερα. Μπορούμε όμως, τίποτα δεν είναι αδύνατο, απλά θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Μπορούμε, πρέπει να αγαπήσουμε ξανά τους εαυτούς μας, άσχετα αν οι άλλοι (οικογένεια, φίλοι) δε γνωρίζουν πως να μας δείξουν την αγάπη τους πονώντας μας πολλές φορές.
Πρέπει να αγαπάμε τους εαυτούς μας ανεξάρτητα από τους άλλους! Είναι σκληρό και δύσκολο και ίσως φαίνεται εγωιστικό. Μη σε νοιάζει η εξεταστική, μη σε νοιάζουν οι τυχόν επικρίσεις των δικών σου, από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Αυτό που προέχει είναι εσύ, καμία σχολή και κανένα μάθημα. Αυτά μπορούν να γίνουν και αργότερα. Συνέχισε τις επισκέψεις στην ειδικό, εμπιστεύσου την και όλα θα πάνε καλά, σιγά σιγά.
Οι υποτροπές σε όλους μας έχουν συμβεί, όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουμε, απλά στην αρχή μας καταβάλλουν πιο εύκολα.
Συνέχισε Νίκη τον αγώνα.
09-06-2006, 06:57 #146
καλημέρα νίκη,
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
τελικά η δύναμη είναι καμιά φορά να αφήνεσαι στο σωστό, έστω κι αν, ακόμη και για να τιμωρήσεις τον εαυτό σου ασυνείδητα, το αποφεύγεις.
εφόσον έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις ότι κάποιες στιγμές χρειάζεσαι ιατρική κάλυψη, μην το απορίπτεις. συζήτησε με το γιατρό σου και αποφασίστε μαζί. μα άσε τον εαυτό σου να δεχτεί τη βοήθεια του άλλου.
καλημέρα, είναι το πρώτο μνμ της ημέρας, στο αφιερώνω...
10-06-2006, 21:41 #147
Νικη οταν ειχα καταθλιψη με βοηθησε να πηγαινο βολτες και η δουλια γιατι ξεχνιομουν. Ηθελα και να το ξεπερασο και για αυτο να το θελησεισ και να το κανεισ σκοπο σου.
11-06-2006, 15:27 #148
Υπόγειο
από αδελφούς Κατσιμίχα
Τους ήλιους δεν εμέτρησες
που σε ζητήσαν τόσα χρόνια
πού \'σαι γυναίκα
με τα γαλάζια τσίνορα
Σ\' έκρυψε στο φουστάνι της
η μαραμένη κοπέλα
πέντε χειμώνες σ\' έθαψαν
σε χιόνι λασπερό
Μεγάλη νυχτερίδα τρέφεται
απ\' τη νιότη σου
γι\' αυτό νωρίς βραδιάζει
πριν χορτάσεις
το μεσημέρι καίει
στα ψηλά τα δώματα
το κύμα σου ξανθό
λούζει τους δρόμους
Πεθαίνεις με τους ποιητές
κάθε ηλιοβασίλεμα
τα χέρια σου μυρίζουν
απ\' τα μαλλιά τους
χτυπάει η καμπάνα
που δεν πιστεύεις πια
σε ξένη αυλή συνομιλείς
με το φεγγάρι
Σου \'φερε ο Μυλόζ
φέτος την άνοιξη
την πείνα σου ποιος άλλος μπορούσε να νοιαστεί
φουρτούνιασε τη γειτονιά
το φιλντισένιο αμάξι του
γίνου όμορφη, γίνου όμορφη,
στα περιβόλια θα σε δείξει
Έχεις ένα χαμόγελο
από μαργαριτάρια
ψαράδες Σικελοί
στο ταίριασαν να το φοράς
ψάξε και βρες το
πριν σε κλείσει η νύχτα
σ\' ένα υπόγειο βαθύτερο
από τούτο
11-06-2006, 18:05 #149
Νίκη μου χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα!!!!!!!!!! εύχομαι να περάσουν γρήγορα όλα αυτά και να νιώθεις πάντα καλά! ελπίζω να τα πούμε σύντομα!
11-06-2006, 23:22 #150
..Νικακι..ολα θα πανε καλα.. θα δεις
ετσι μπουμπουκα?...φιλακια του......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....