ΒΑΡΕΘΗΚΑ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 226
    Senior Member
    Νίκη μου πόσο χαίρομαι με αυτά που διάβασα στο forum για σένα! Μπράβο σου που βρήκες και δουλειά και αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα! Μην νομίζεις ότι κοροιδεύεις το εαυτό σου, απλά να σκέφτεσαι ότι τον καλομαθαίνεις. Σκέψου ότι όπως κάποιος είναι στην ανάρρωση από κάποια ασθένεια, πρέπει να τρώει καλά, να έχει τους δικούς του και τους φίλους του να τον επισκέπτονται για να περνάει καλά, να μην πολυσκέπτεται, να μην κουράζεται κτλ, έτσι και εσύ για να ξεπεράσεις αυτή την κατάσταση πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου, καλομαθαίνοντας τον. Να γυρνάς την πλάτη στις κακιές σκέψεις,να σκέφτεσαι και να κάνεις όμορφα και
    καινούρια πράγματα σαν να μην υπήρχε αυτό το παρελθόν. Όλοι κάναμε το κορόιδο στον εαυτό μας για να ξεπεράσουμε τις άσχημες και καταθλιπτικές μας σκέψεις πιστεύω. Συνέχισε έτσι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχεις μεταπτώσεις οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου θα ελαττώνονται.
    Γι\' αυτό που λες ότι δεν αισθάνεσαι όμορφα να ξαναφέρνεις στη μνήμη σου δυσάρεστες καταστάσεις όταν πας στο γιατρό, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Συζήτησέ το μαζί της αν θες, για να φρονίσει όσο το δυνατόν να μη σε κάνει και πέφτεις αρκετά, να το πάει πιο λάου-λάου, αν αυτό είναι το σωστό. Εκείνη μάλλον ξέρει καλύτερα...

Senior Member
    Γειά σου Νίκη Μπράβο, πολύ ευχάριστο αυτό που κατάφερες. Μη σε νοιάζει αν μερικές στιγμές ξανασκέφτεσαι τα παλιά. Η κατάθλιψη βλέπει ότι χάνει τον πόλεμο τώρα και κάνει μερικές αντεπιθέσεις. Όταν γίνεται αυτό αποδέξου το και αγνόησε το. Και φυσικά αυτό που κάνεις δεν είναι κοροϊδία. Είναι ο υγιής τρόπος αντιμετώπισης. Δεν λένε οτι η αργία είναι μήτηρ πάσης κακίας; Περιμένουμε να ακούσουμε νεότερα σου και οτι πηγαίνεις ακόμα πιο καλά Φιλιά

Junior Member
    nikh mou kai gw xarika poli pou eisai kalytera..mpravo sou pou kaneis tetoies prospa8eies kai exeis toso 8elhsh... oxi mono kaneis toso megalo kalo ston eayto sou, alla parallhla dineis elpida kai se alla atoma pou pernane diskola...
    an kai den exoume milhsei poli , se exw sympa8isei poli mesa apo to forum kai 8elw kai na se eyxarishsw gia x8es sto chat... (opws kai olous tous allous fysika)
    na eisai panta kala sou eyxomai, filakia polla!

Senior Member
    filakia kai apo mena Nikaki/...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    για σου νικη....χαιρομαι για σενα βρε...δεν μου λες?οταν γινεσαι καλα υστερα απο μια μεγαλη ιωση πχ δεν νοιωθεις εξαντλημενη?ετσι ειναι και με την καταθλιψη...ειναι απολυτως φυσιολογικο να νιωθεις μεταπτωσεις.ειναι καλο να εχεις μεπτωσεις ξερεις γιατι?γιατι γινεσαι καλα!!!τωρα δεν εισαι μονο κατω αλλα μερικες φορες εισαι και στα πανω σου.και οσο περναει ο καιρος θα εισαι και ολο καλυτερα.θα βγει μια νικη καλυτερη απο την προηγουμενη...με τις ιδιες εμπειριες και χαρακτηρα αλλα με καλυτερη κριση και καλυτερη αντιμετωπιση των καταστασεων.θα εισαι δυνατοτερη!!!!
    \"οτι δεν μας σκοτωνει...μας κανει πιο δυνατους\"...και καλυτερους

Senior Member
    ...μασ κανει διαφορετικους..θα ελεγα... πιο ... ανοιχτομυαλους...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με κατανόηση...

Senior Member
    ζωγραφισαμε παλι ε?ακους νικη?

Senior Member
    Αντωνη μου συμφωνω απολυτα με αυτα που λετε.Αργησα καπως να απαντησω αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη τελευταια με καποια θεματα,με αυτα που αισαθανομαι κλπ και γι\'αυτο.
    Σε γενικες γραμμες δουλευω,βγαινω κλπ αλλα διαπιστωνω οτι αυτο που τελικα εχει αλλαξει ειναι οχι τοσο το πως αισθανομαι,αλλα το πως το αντιμετωπιζω για να μη με παρει παλι τελειως απο κατω.Δεν ξερω αν εκανα καλα,αλλα ειπα στη γιατρο απο δω και περα να πηγαινω μια φορα τη βδομαδα και οχι δυο οπως πηγαινα.Θα δειξει τωρα..το πολυ πολυ αν δω οτι δεν αρκει μονο μια φορα,να ξαναπαω και δευτερη.
    Φιλακια

Senior Member
    καλα κανεις...αμα δεις οτι χρειαζεται το ξαναλλαζεις

Member
    niki κι εγω κάποιες φορές καταλαβαίνω πως αισθάνομαι όπως και πριν απλά τώρα έχω τη δύναμη να το παλεύω και να μην κάθομαι κλεισμένη μέσα και να το σκέφτομαι.. όμως δεν είναι κι αυτή μια πρόοδος τελικά και για τις δύο ?? εγώ έτσι το βλέπω όταν αρχίζω να πέφτω..ότι αυτή η αλλαγή είναι η αρχή προς το καλύτερο! δες το θετικά και όλα θα πάνε καλά
    φιλιά πολλά πολλά!

Senior Member
    Σιγουρα feli μου ειναι μια προοδος αυτη και καπως σημαντικη κιολας γιατι αλλιως ειναι να εισαι χαλια και να μην μπορεις να κανεις τιποτα για να αλλαξει καπως αυτο και αλλιως να μπορεις να προσπαθησεις εστω και λιγο..
    Φιλακια

Senior Member
    εχεις δικιο δαναη...το εχω πει και εγω στον εαυτο μου αυτο το πραγμα...

Senior Member
    ετσι ειναι....

Member
    niki μου τι κάνεις? πως είσαι αυτές τις μέρες? είσαι καλύτερα? τι έκανες τελικά με τη γιατρό, πηγαίνεις μόνο μια φορά? είδες αποτελέσματα?

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast