ΒΑΡΕΘΗΚΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 226
    Senior Member
    Αυριο ειναι το πρωτο ραντεβου,ειμαι καπως αγχωμενη γιατι ειναι πρωτη φορα,αλλα ενταξει..Θα δειξει τωρα αυριο πως θα παει..

Senior Member
    Τελικα πηγα σημερα στο ραντεβου με τον ψυχολογο,του ειπα σε γενικες γραμμες το τι συμβαινει κλπ και το συμπερασμα ειναι οτι εχω καταθλιψη και κοινωνικη φοβια..Σημερα ηταν περισσοτερο να κανουμε κατι σαν ιστορικο,ομως το κακο ειναι οτι δεν μπορεσα να πω ουτε τα μισα απ\'οσα ηθελα και επρεπε να πω επειδη ημουν αγχωμενη..ελπιζω να μην πανε ετσι και τα επομενα ραντεβου..

Member
    Originally posted by nikigirl18
    Τελικα πηγα σημερα στο ραντεβου με τον ψυχολογο,του ειπα σε γενικες γραμμες το τι συμβαινει κλπ και το συμπερασμα ειναι οτι εχω καταθλιψη και κοινωνικη φοβια..Σημερα ηταν περισσοτερο να κανουμε κατι σαν ιστορικο,ομως το κακο ειναι οτι δεν μπορεσα να πω ουτε τα μισα απ\'οσα ηθελα και επρεπε να πω επειδη ημουν αγχωμενη..ελπιζω να μην πανε ετσι και τα επομενα ραντεβου..

Ήδη έκανες ένα μεγάλο βήμα πηγαίνοντας σε ψυχολόγο. Μπράβο! Όλα θα πάνε κάλα. (από ότι καταλαβαίνω η κατάθλιψη ήρθε ως αποτέλεσμα της κοινωνικής φοβίας ε?)

Senior Member
    Ισως παιζει και αυτο καποιο ρολο ομως γενικα δεν ξερω που οφειλεται ολη αυτη η κατασταση..Αισθανομαι χαλια και δεν ξερω το λογο..

Senior Member
    Τιποτα δε λεει να διορθωθει οσο και αν προσπαθω..Με το ζορι καταφερνω να πηγαινω στη σχολη για να μην την παρατησω και αυτη και να βγαινω λιγο αλλα ολα ειναι χαλια.Οτι προσπαθησα να κανω τοσα χρονια τωρα τα παραταω ενα ενα.Περασα σε μια σχολη που μου αρεσει πολυ και κοντευω να μην παταω και να μην ξερω καν τι μαθηματα εχω,φετος ηταν να τελειωσω τα γαλλικα μου σχεδον τα παρατησα.Ειχα μια σχεση εδω και ενα χρονο και χωρισα σημερα γιατι ειμαι στον κοσμο μου και δεν μπορουσα να βγαινω κλπ και δεν υπηρχε και λογος να ταλαιπωρω και καποιον αλλο επειδη εγω ειμαι χαλια.Εχω βαρεθει πια,ολα πανε απο το κακο στο χειροτερο.

Senior Member
    ρε νικη δεν το λεω ετσι και δεν το παιζω ξερολας απλα εχω διαβασει πολυ και ξερω οτι η καταθλιψη θελει φαρμακευτικη θεραπεια.εχω διαβασει οτι αμα δεν κανεις φαρμακευτικη αγωγη η καταθλιψη ξαναρχεται...ψαξε το σε παρακαλω πολυ.εξαλου με την αγωγη θα επανελθεις και πιο γρηγορα και θα ταλαιποριθεις λιγοτερο.εξελου δεν θα παρεις ισχιρα φαρμακα.τα αντικαταθλιπτικα ειναι απο τα πιο αθωα και δεν εθιζεσαι κιολας πχ xanax ktl ktl.to λεω καθαρα και μονο απο ενδιαφερον γιατι θελω το καλυτερο για σενα και για ολα τα παιδια του forym εξαλου μονο εμεις μπορουμε να καταλαβουμε κανεις αλλος.good luck

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ παιδια!Στις 22 εχω παλι ραντεβου και ελπιζω να παει καπως καλυτερα απο το πρωτο που δεν ειπα σχεδον τιποτα..

Senior Member
    Σημερα πηγα στο δευτερο ραντεβου και απο δω και περα θα πηγαινω δυο φορες τη βδομαδα προς το παρον.Παλι ειχα πολυ αγχος,αλλα τουλαχιστον αυτη τη φορα μπορεσα να πω καποια πραγματα παραπανω για να καταλαβει και η γιατρος καπως την κατασταση.Μου ειπε οτι η καταθλιψη ισως να οφειλεται και στο γεγονος οτι αντιμετωπισα αρκετα προβληματα υγειας των γονιων μου και γενικα ανελαβα πολλες ευθυνες που δεν επρεπε και επισης στο οτι τα αντιμετωπιζα παντα ολα μονη μου χωρις να εχω καποια βοηθεια απο καποιον,οποτε λογικο ειναι να μην τα βγαζω και τοσο περα απο ενα σημειο και μετα..Μου ειπε οτι αυτο που προεχει τωρα ειναι να προσπαθησω να πηγαινω στη σχολη μου και σιγα σιγα θα διορθωθουν και τα υπολοιπα(για φαρμακα δεν μου ειπε κατι).Τωρα εχω ραντεβου την αλλη Τεταρτη και την αλλη Παρασκευη.Και παλι δεν μπορω να πω πως ειμαι και πολυ αισιοδοξη,απλα θελω να πιστευω οτι ισως βοηθησει εστω και λιγο να μην ειμαι τοσο χαλια.Αισθανομαι πως οτι και να κανω ειναι ματαιο,αφου ουτε θα αλλαξει τιποτα,ουτε θα βελτιωθει.Αλλες φορες παλι εχω μια απαθεια για ολα,δε με νοιαζει ουτε τι συμβαινει γυρω μου αλλα ουτε και το πως αισθανομαι γιατι σκεφτομαι οτι μπορουν ολα αυτα να τελειωσουν..Φτανω σε σημειο ωρες ωρες να πιστευω οτι ειμαι τρελη με αυτα που σκεφτομαι..Δεν μπορω να αισθανομαι τοσο αχρηστη...Χαλια ολα!!!

Senior Member
    νικη συμφωνω με την δαναη οτι η αρχη ειναι δυσκολη διοτι ειναι το ημισι του παντως!!!οταν θα γινεις καλα και αρχισεις να ζεις σε νορμαλ καταστασεις θα καταλαβεις οτι αξιζε το κοπο.μην ταλαιπορεις τον εαυτο σου...κανε οτι πρεπει και ξεφυγε απο αυτην την μικρη κολλαση που βρισκεσαι!!!στην χειροτερη και φαρμακα να χρειαστει να παρεις ειναι πιο αθωα απο την λουμπα στην οποια βρισκεσαι...προχωρα δυναμικα.φιλλακια

Senior Member
    Σας ευχαριστω πολυ Δαναη και Αντωνη.Σημερα ουτε καν σηκωθηκα απο το κρεββατι ολη μερα..η πληρης παραιτηση δηλαδη..

Senior Member
    Χρειάζεται και η παραίτησις αν και δεν πρόκειται για παραίτηση εν προκειμένω...
    Πάρ\' το σαν διάλειμμα καλλίτερα.....κάνοντας υπομονή οι θεοί δίνουν κι άλλη υπομονή..

Senior Member
    δεν σηκωθηκες απο το κρεβατι ολη μερααααααααααα?και εγω θελωωωωωωωωωωω.

Senior Member
    Πηγα και σημερα στο ραντεβου καπως λιγοτερο αγχωμενη αυτη τη φορα και μετα απο μια συντομη περιγραφη του πως ειμαι τις τελευταιες μερες και λεγοντας και το οτι εχω τασεις αυτοκτονιας μερικες φορες με ρωτησε αν θελω να μου δωσει αντικαταθλιπτικα.Ειπα οτι προτιμω προς το παρον τουλαχιστον να μην παρω φαρμακα και θα δουμε στην πορεια αν δεν γινεται αλλιως και χρειαστει μπορει να παρω.Τωρα εχω ραντεβου την Παρασκευη και προς το παρον αυτο που πρεπει να κανω ειναι μια προσπαθεια να βγω λιγο εξω..
    Ειναι φυσιολογικο το οτι ενω ειναι το τριτο ραντεβου ακομα δεν εχω ιδιαιτερη ανεση στο να μιλησω?

Senior Member
    εγω οταν το λεω οι αλλοι με βριζουνε...οταν ο ψυχολογος τα βρισκει σκουρα κατευθειαν στον ψυχιατρο...τελλοςπαντων ας ειναι...τα αντικαταθλιπτικα να τα παρεις νικη...ειναι καλα και με λιγες παρενεργιες.orion δεν μπαινεις ετσι ευκολα στο ψυχιατρειο γιαυτο μην τρομαζεις την νικη και μην λες πραγματα χωρις να ξερεις.για να μπεις με καταθλιψη στο ψυχιατριο πρεπει να εχεις παθει καταθλιπτικο επεισοδιο...ολοι οι καταθλιπτικοι σκευτονται την αυτοκτονια...αυτος δεν ειναι λογος να νοσηλευτεις αλλιως η μιση ελλαδα θα ειταν μεσα!!!νικη εκανες μια αρχη...χαιρομαι πολυ...πρεπει να την τελειωσεις!!!για τον εαυτο σου ρε νικη...ειναι κριμα...προχωρα!!!ολα θα πανε καλα θα το δεις... προχωρα!!!

Senior Member
    απλα μην υπερβαλεις orion.

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast