Results 76 to 90 of 183
-
18-08-2021, 10:58 #76
αμμμ...
τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου...
φυσικα και ειναι σουπερ σεξουαλικα οντα οι εφηβοι. δεν συνεβαινε μονο σε σενα, ξερεις... συμβαινει σε κοριτσια κι αγορια και στα κοριτσια ακομα περισσοτερο γιατι ωριμαζουν νωριτερα, σεξουαλικα.
αυτο το ξερουν κι οι πετρες..
η παιδεραστια δεν απαγορευεται επειδη οι εφηβοι ειναι ασεξουαλ, αλλα επειδη ενας ενηλικος μπορει να εκμεταλλευτει με πολλους και ασχημους τροπους εναν εφηβο σε πολλους και διαφορους τομεις.
λογω της πνευματικης/συναισθηματικης ανωριμοτητας του δλδ απαγορευεται. οχι επειδη ειναι ασεξουαλ..
για καποιον λογο εισαι σε μια κοντρα με τις γυναικες, ενω δεν σε αφορουνν ιδιαιτερα, ουτε και τις γνωριζεις "απο κοντα". να το ψαξεις. δεν ισχυουν αυτα που νομιζεις για την σεξουαλικοτητα των γυναικων. απλα δεν το διατυμπανιζουν γιατι ειναι ταμπου να δειχνει την σεξουαλικοτητα της (πληρως) μια γυναικα. ασε εμας να ξερουμε καλυτερα τι ισχυει στην πραγματικοτητα (αλλα και τους εμπειρους ανδρες. δεν ειναι κανενα μυστικο).
υ.γ. μηπως μπερδευεις τους μπαι με καποιους που αποκαλουν τονε αυτο τους μπαι απο κολλημα, ενω δεν πανε ποτε με γυναικες; γιατι υπαρχουν κι αυτοι..
- 18-08-2021, 11:14 #77
Το καταλαβαίνω το σκεπτικό του νομοθέτη. Αλλά εγώ ήθελα "εκμετάλλευση" έναν 35χρονο :P
Δεν είμαι σε κοντρα, απλά είπα ότι οι αντρες θελουν πιο πολυ σεξ. Τώρα γιατί αυτό ξεκίνησε μια έριδα δεν ξέρω
Για μενα οι μπαι ειτε πιστευουν οτι πανε με γυναικες ειτε πανε με γυναικες αλλα δεν γουσταρουν.
18-08-2021, 11:28 #78
μα αυτο σου λεω. οι εφηβοι πολλες φορες την θελουν την "εκμεταλλευση" που λες. το ξερουμε δλδ...
αλλα δεν ειναι σωστο για την ζωη τους να επιτρεπεται. γι αυτο δεν επιτρεπεται....
ναι , ξερω τι ειπες. αλλα το ειπες χωρις στοιχεια. γιατι δενε χεις ιδεα για την σεξουαλικοτητα των γυναικων. και δεν ισχυει κιολας, βασικα...
δεν ειναι εριδα. απλα εχεις πολλα στερεοτυπα στο μυαλο σου . κι αυτο ισχυει και για την ομοφυλοφιλια.
γι αυτο και εισαι τοσο απομονωμενος. εκει θελω να καταληξω...
ριλαξ.
μιλα με εναν ψυχοθεραπευτη. πρεπει να απαλλαγεις απο καποιες αποψεις που σε κρατουν δεσμιο , για να ζησεις αυτα που μας ελεγες στην αρχη.
την συντροφικοτητα που ζουν ολοι οι ελευθεροι ανθρωποι χωρις να ενοχλεισαι και να φοβασαι.
18-08-2021, 11:46 #79MarilouGuestΜα μονο εσυ το βλεπεις ετσι ολοι σου λεμε οτι δεν ισχυει και παλι δεν το δέχεσαι επιμένεις ..
Αν όλο αυτό δεν βγάζει θεματακι οπως πολλα αλλα τοτε τι αλλο μπορει να βγαλει ?
Τον λογο δεν μπορω να καταλαβω που βγαζεις ομως ολο αυτο προς τις γυναικες και ειιμαι σιγουρη οτι καπου εχει την ριζα του και αυτο ..
18-08-2021, 11:47 #80
Νομίζω αυτό που λες για τις γυναίκες και το σεξ έχει να κάνει με τα κοινωνικά στερεότυπα. Η εντυπωση που χεις σχηματίσει ότι οι γυναίκες δεν θέλουν και τόσο πολύ σεξ όσο οι άντρες είναι γιατί στις γυναίκες δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό να θελουν πολυ σεξ ή να το απολαμβάνουν. Δεν θα έρθει μια φίλη σου να σου πει πχ ότι " πω σήμερα είχα πολλές κ...ες " με την ευκολία που θα το πει ένας άντρας. Μια χαρά συμβαίνει όμως.
18-08-2021, 14:18 #81
Προφανώς παιδιά οι γυναίκες έχουν όρεξη & ορμές για σεξ όπως και οι άντρες, όμως η κοινωνία φτιάχτηκε έτσι ώστε αυτές οι εκδηλώσεις να μην επιτρέπονται απο τις γυναίκες & συνεπώς να καταπιέζουν τη σεξουαλικότητά τους.
Εγώ σκεπτόμενη δυνατά θα πω και το εξής: ενώ μεν οι γυναίκες θελουν σεξ οσο και οι αντρες δυστυχως οι πολλοί ρόλοι με τους οποίους έχουν επιφορτιστεί καθημερινά δεν τις αφήνει να το εκφράσουν και να το επιζητήσουν με την ίδια άνεση όπως οι άντρες.
18-08-2021, 14:38 #82
Σε αυτό συμφωνώ. Για κάποιο λόγο θεωρειται καπως οι γυναικες να εχουν ορμες και δεν βρισκω το λογο. και νομιζω αν γυναικα την πεσει σε αντρα με σκοπο το σεξ σε τηλεοραση κυριως ειναι σε θριλερ που θελει να τον σκοτώσει :P
εχω περιεργεια να δω μια γυναικα πως λειτουργει στο σεξ με παρεα η μονη της. Στις τσοντες φανταζομαι ειναι οτι να ναι, ολο φωναζουν και εχουν μακρια νυχια βαμμενα χαχα
θα ηθελα κατι πιο ησυχο. Αν και δεν νομιζω να μαθω ποτε. Απο τη μια εχω περιεργεια απο την αλλη θα ενιωθα αφβολα με μια γυναικα γυμνη διπλα μου.
18-08-2021, 15:35 #83
Θεωρείται κάπως γιατί η κοινωνία μας είναι τέτοια που "απαγορεύει" στην ουσία στην γυναίκα την απόλαυση. Η γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ πχ και να μην χαρακτηριστεί ******* αν είναι σε σχέση/γάμο ή αν έστω θέλει σχεση/γάμο. Το να θέλει απλά σεξ και να μην θέλει κάτι παραπάνω από τον άλλον είναι λόγος για να κακοχαρακτηριστεί.
Αν σκεφτείς πως από την εκκλησία πχ ακόμα και σήμερα θεωρείται "αμαρτία" το να κάνει κάποιος σεξ απλά επειδή έχει ορμές τότε μπορείς πολύ έυκολα να καταλάβεις γιατί καταπιέζουν την σεξουαλικοτητα τους οι γυναίκες σε μεγάλο βαθμό. Σαν κοινωνία καταφέραμε και το ξεπεράσαμε αυτό στους άντρες....οι γυναίκες έχουμε ακόμα δρόμο.
18-08-2021, 15:51 #84
Σίγουρα για κάποιο λόγο είναι ενοχοποιημένο. Δλδ κάποιοι δεν θέλουν η γυναίκα να έχει πολλές εμπειρίες. Εμένα ποτέ δεν με ένοιαξε με πόσους έχει πάει ο δικός μου. Παρόλα αυτά έχω περιέργεια με πόσους έχει πάει ένας άντρας μια γυναίκα. Από την άλλη δεν θα θελα η γυναίκα μου να χει παει με φίλους πριν από εμένα μου θα ένιωθα κάπως αλλά αυτό είναι ειδικη περίπτωση.
Η εκκλησία και ο μεσαίωνας δεν με αφορουν θα ηθελα απλα οι παπαδες να μην εχουν λογο. Ας παει ο καθενας σε εκκλησια αμα θελει αλλα δεν τους θελω να μπλεκονται στο δημοσιο βιο.
18-08-2021, 16:20 #85
Καλα ούτε και εγώ θα θελα ο σύντροφος μου να χει παει με φίλες μου, δεν μου φαινεται καθόλου παράξενο αυτό, δεν είσια ειδικη περιπτωση!!! Όπως επίσης μπορώ να καταλάβω απόλυτα το να μην θέλει κι εκείνος να χω παει με δικούς του φίλους.
Δυστυχώς οι παπάδες έχουν λόγο και μάλιστα και τυπικά (διαχωρισμός Κρατους Εκκλησίας δεν έχει γίνει κ ούτε προβλέπεται άμεσα) αλλά και ουσιαστικά γιατί έχουν γαλουχηθεί γενιές και γενιές μέσα σε αυτή τη νοοτροπία και τον σκοταδισμό. Πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι πιστεύουν ακόμα και σήμερα οτι το σεξ είναι αμαρτία αν δεν είναι στα πλαίσια μιας σχέσης πχ και μεγαλώνουν ενοχοποιώντας το σεξ και την απολαυση. Ειδικά οι γυναίκες έχουν κακοποιηθεί βάναυσα με βάση αυτές τις αντιλήψεις. Δεν βρισκόμαστε βέβαια στην εποχή των λιθοβολισμών αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας ως κοινωνία για να αποδεχτούμε την γυναικεία σεξουαλικότητα ως ισότιμη με αυτή των αντρών.
18-08-2021, 16:30 #86
Ήξερα ενα παιδι στο σχολειο που μια παρεα 8 κοριτσιων τις ειχε παρει ολες και ηταν ολοι τους παρεα και ητανν σαν χαρεμι. Νταξει ωραιο παιδι δεν τις αδικω αλλα μου φαινοταν καπως.
Στους παπαδες μπορουμε να κοψουμε το λογο γυρνώντας τους τις πλατες μας. Μια γνωστη μου τα ειχε με εναν στη σχολη και δεν καναν σεξ γτ αυτος δεν ηθελε προγαμιαιες σχεσεις. Ηταν παραδοσιακος, πήγαινε και σε χορούς Ποντίων, αλλά όλοι το ίδιο είπαμε, καταπιεσμενος γκει. Μια αλλη πριν τη σχολη πήγαινε εκκλησια κάθε μέρα έλεγε και εφαγα φρικη. Αλλά θεωρώ ότι πολλοί θέλουν και τα παθαίνουν. Νομίζουν ότι θα πανε στον παραδεισο φιλώντας χέρια παπάδων. Γιατι οι γκει δεν εχουμε κακοποιηθει βάναυσα; Που μας ελεγε ο αλλος ο παπας να μας φτυνουν στη μουρη; Οτι δεν θα πάμε ποτέ στον παράδεισο; Ότι ειμαστε αρρωστοι; Να πολεμήσουμε το πάθος μας; Να έχει λόγο ο καθε σκοταδιστής μισάνθρωπος για το αν εγώ θα γαμιεμαι με τον αντρα που με καυλώνει και να με συγκρινει μα παιδεραστες; Να λεει ο παπας οτι το aids μεταδίδεται με τα προφυλακτικά; Και σιγουρα φταίει ο κόσμος που στηρήζει. Αν η εκκλησια δεν ειχε τη στηριξη των πιστων θα ειχε πεσει. Η Dona Summer που ήταν το ειδωλο των γκει γυρναει και λεει στο απογειο της καριερας της οτι το AIDS το εστειλε ο θεος να τιμωρησει τους γκει. Το αποτέλεσμα; δεν την ξανακουσε κανενας γκει και η καριερα της σχεδον εξαφανιστηκε και εμεινε στην αφανεια. Ηταν τοσο αποτομο που ένας σε ενα χιουμοριστικο βιντεο σχολιαζοντας αυτο λεει "A diva never insults the gays. They can make you and break u. 2 words: Dona Summer.".
Οπότε αν σταματήσουμε να στηρίζουμε οτι δε συμφωνουμε θα πεσει. Όπως στηριζει ο κοσμος το χαμογελο του παιδιου και στεκεται χωρις κρατικη χρηματοδοτηση.
18-08-2021, 16:39 #87
Καλά πόσο ωραίος τελοσπάντων που χε ολόκληρο χαρέμι;; χαχα
ναι ούτε εγώ τα καταλαβαίνω αυτά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να χει όσες πρώην θέλει, δεν με ενοχλεί καθόλου να χει κρατήσει επαφές σε ανθρώπινο επίπεδο αλλά οκ....δεν είμαι τόσο σουηδία να χει παει και με τις φίλες μου ο σύντροφος μου και εγώ να μαι κουλ.
Για την εκκλησία συμφωνώ απόλυτα.
Φυσικά και οι γκει έχετε φάει και συνεχίζετε να τρώτε το απίστευτο μπουλινγκ απο "εκπροσωπους" του Θεου. Γελάω που θέλουν μερικοί πιο ψύχραιμοι να το στρογγυλέψουν κάπως και λένε το φοβερό "δεχόμαστε τους γκει, δεν έχουμε προβλημα με τους ανθρωπους, με τις πράξεις έχουμε πρόβλημα" . δηλαδή σα να σου λεει εσένα που σαι γκει...σε δέχομαι αρκεί να μην πας με αντρες! χαχαχα ή αν πας, να νιώθεις τύψεις μετά και να ρθεις να το εξομολογηθείς! είναι απλά γελοιοί οι άνθρωποι.
18-08-2021, 16:44 #88
E καλα δεν ηταν και ο Μπραντ Πιτ. Τοτε εγω έμπαινα σιγουρα πάντως. Ειχε μια ωραια ισορροπία, ελαφρώς αλητάκι χωρις ναι μαλακας και καλό σώμα. Στους γκει παιζει πολύ σε μια παρεα να χουν παει όλοι με όλους και να μην τους πειραζει. Για αυτο και το τριο δουλευει καλυτερα. Στους στρ8 φανταζομαι ειναι περιεργο γτ αν ειναι με 2 γυναικες εσυ δεν θα θες την αλλη. Επίσης ως γκει θα θελα να δω ενα στρ8 τριο με 2 αντρες.
Κάποτε ειχα δει σε μια σειρα ενα ωραιο "ο θεος να σε φυλαει απο αυτους που δρουν στο ονομα του". χαχα εχεις δικιο. Σαν να σου λεει δε φτανει που δε σε καιμε ζωντανο εχεις και την απαιτηση να θεωρεισαι και ίσος προς τους αλλους. για να μην πω οτι στη φυση υπαρχουν γκει ζωα αλλα οχι ζωα παπαδες :P
18-08-2021, 16:53 #89
οταν καποιοι ομοφυλοφιλοι εχουν απορριψει την εκκλησια για την σταση της στους ομοφυλοφιλους (και πολλα αλλα θεματα), ειναι η καλη περιπτωση.
το δραμα ειναι οτι πολλοι ομοφυλοφιλοι, παρολα αυτα, πιστευουν στην κανονικη πιστη, με εκκλησια και απ ολα και νοιωθουν μια ζωη τα κατακαθια της κοινωνιας... οτι μια ζωη δεν φτανει για να βγαλουν απο πανω τους την απιστευτη αμαρτια να θελουν ομοφυλους τους... οτι ο,τι και να κανουν θα καουν στα κααζνια της κολασεως.. εκτος αν περασουν την υπολοιπη ζωη τους μετανοωντας, απαρνουμενοι την αληθινη τους φυση και κοβοντας δια βιου το σεξ...
δυστυχισμενοι ανθρωποι.. καθονται και τυρανιουνται αντι ν ανοιξουν τα ματια τους και να γυρισουν την πλατη τους στον σκοταδισμο.
18-08-2021, 17:01 #90MarilouGuestΑντιλαμβάνεσαι πλέον ότι έχεις στραφεί σε μια μερίδα ανθρώπων που θέλουν να πιστεύουν γιατί λαμβάνουν μια ηθική ικανοποίηση ?
Χαρακτηρίζεις κατευθείαν κάποιον γιατί δεν θέλει σεξ με πολύ επιπολαιότητα .
Ενώ εσένα όταν σε χαρακτηρίζουν στο δρόμο ακριβώς λόγο της ιδιαιτερότητας σου νοιωθεις άσχημα και πληγωνεσαι ..
Εσείς που αντιμετωπίζεται όλη αυτο θα έπρεπε να είστε περισσότερο δεκτικοί στις ιδιαιτερότητες άλλων ανθρώπων ώστε να έρθει και οι σειρά σας να σας σεβαστούν και αυτοί ...
Πως ζητάς εσύ αποδοχή από μια κοινωνία και κατανόηση της ιδιαιτερότητας σου και από την άλλη κρίνεις και απορρίπτεις όλους αυτούς που θέλουν να ζουν βάση αυτής ?
Πρόσεχε δεν υποστηρίζω ΤΙΠΟΤΑ από τα δύο .
Απλά σου κάνω μια απλή ερώτηση για να αντιληφθείς σε τι κοινωνία ζεις και να πάψεις να ασχολησε με το τι κάνουν οι άλλοι ώστε να είναι καλά και να δεχτείς αυτό που είσαι εσύ ώστε να ζεις και εσύ καλά ..
Σε νοιάζει αν ο άλλος κάνεις σεξ πριν τον γάμο ή όχι ?
Ποιος καταπιέζεται ?
Και γιατί για εσένα να θεωρείται λάθος όλο αυτό ?
Η κοινωνία μας δυστηχως δεν αποδέχεται τίποτα απολύτως .
Ούτε τους γκέι αλλά ούτε και αυτούς που ζούνε βάση τους κανόνες τις εκκλησίας σε πολύ ακραία μορφή ..
Ουδετερότητα μπορείς να κρατήσεις και να μην φανατιζεσαι ?
Αν το πετύχεις αυτό πίστεψέ με δεν θα σε αγγίζει τίποτα απ' ότι κάνει ο άλλος κόσμος και πολύ περισσότερο όταν δεν σου ζητα την άδεια γιατι εκείνος έχει φροντίσει να περνάει καλά .
Καντω και εσύ ,γιατί δεν το κάνεις ?
Βγες και παραδεξου σε όλους τι είσαι και στήριξε την απόφαση σου ..
Αυτοί και το κάνουν και το στηρίζουν αδιαφορώντας για το τι λένε οι άλλοι .
Εγώ τους βγάζω το καπέλο γιατί έχουν διώξει την απενεχοποιηση όλου αυτού
Αυτή είναι η ουσία και όχι αυτό το σκεπτικό που ακολουθείς εσύ .
Τονίζω ξανά γιατί το βλέπω να έρχεται .
Δεν υποστηρίζω τις ακραίες καταστάσεις τις εκκλησίας αλλά ούτε φυσικά τις ακραίες εκδηλώσεις των γκέι ..