Results 166 to 180 of 198
Thread: ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ Νο 2
-
11-06-2009, 12:23 #166
Originally posted by weird
Το ξέρεις οτι το να κάνεις τον κούκο, δεν βοηθάει.
Ουτε την πεταλούδα, ούτε το πουλάκι, ούτε την πάπια, ούτε το να το πάίζεις τριλαλίμ τριλαλόμ ανέμελη, εφόσον μέσα σου ανησυχείς για όλα αυτά που τόσες μέρες μας καταθέτεις.
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να του επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις?
Γιατί πρέπει να γίνεται έμμεσα?
Με ατακες και συμπεροφορές?
Τι είναι επιτέλους αυτό που εμποδίζει την επικοινωνία ανάμεσα σας?
Κάτι, για το οποίο έχετε ευθύνη και οι δυο σας.
Απλά και αληθινά καλή μου, άσε στην άκρη πείσματα και εγωισμούς και μίλα του.
\" Νομίζω οτι πιέστηκα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ενιωσα οτι με αδικείς, αρνείσαι να αναλάβεις ευθύνες, τα έριξες όλα στην ράχη μου, δεν παίρνεις θέση μπροστά στα παιδιά, δεν με βοηθάς, πονάω με αυτήν την κατάσταση.
Την αγαπώ πολύ την οικογένειά μας και θέλω να βρούμε μια άκρη.
Θέλω να έχουμε στιγμές οι δυο μας, να νιώθω η γυναίκα σου, να μπορώ να σου δείξω, πόσο σε θέλω....\"
Κι άλλα τόσα που μπορείς να του πεις, για να γεφυρώσετε το χάσμα!
Εμπρός λοιπόν, πλησίασέ τον,
πιστεύω οτι ήρθε η ώρα :)
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ 11 ΣΕΛΙΔΕΣ!!!
ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ \"ΣΥΖΗΤΗΣΗ\" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΓΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ \"ΚΑΝΕΙ\" ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ. ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΛΕΦΤΑ ΕΝΩ ΜΙΛΑΩ.
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!
ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΦΩΝΑΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 11-06-2009, 12:31 #167
boubourina στο λεω με καθε καλη διαθεση κ χωρις ιχνος διαθεσης του να σου την πω, αλλα πραγματικα πιστεύω πώς δεν εχεις κατσει να μιλησεις ανοιχτα με τον εαυτο σου πρωτα πρωτα.
εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω....μπορει να κανω κ λάθος βεβαια.αλλα οταν σε προηγουμενες σελιδες αρνεισαι οτι εισαι θυμωμενη....ε, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο....:(πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-06-2009, 12:38 #168
Originally posted by Sofia
boubourina στο λεω με καθε καλη διαθεση κ χωρις ιχνος διαθεσης του να σου την πω, αλλα πραγματικα πιστεύω πώς δεν εχεις κατσει να μιλησεις ανοιχτα με τον εαυτο σου πρωτα πρωτα.
εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω....μπορει να κανω κ λάθος βεβαια.αλλα οταν σε προηγουμενες σελιδες αρνεισαι οτι εισαι θυμωμενη....ε, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο....:(
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΙΩΘΩ ΘΥΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΥΓΑΔΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.
ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
11-06-2009, 12:40 #169
ειναι κακο να εισαι θυμωμενη? και γιατί πρεπει να πνιξεις τον θυμο σου ή να σιωπησεις? αλλα για σκεψου: με ποιον εισαι θυμωμενη?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-06-2009, 12:45 #170
και κατι ακομα: χθες σε ρωτησα αν με την υποτιθεμενη (για μενα αλλα οχι για σενα) cool σταση σου μαζευεις \"πραγμα\" για την επομενη φορα κ μου ειπες κατηγορηματικα ΟΧΙ.
Σημερα μας μεταφερεις αυτον τον διαλογο που ειχατε χθες...ειναι δειγμα μιας αυθεντικα cool συμπεριφορας ή μιας γυναικας που περιμενε την σταγονα για να αρχισει να εκδηλωνει με εμεσο τροπο τον θυμο της κ τα νευρα της?
Αναρωτιεμαι λοιπον τί κερδισες ετσι? Θυμωσες εσυ, ο αντρας σου, το παιδι εσκασε κ αυτο...
Μια συζητηση με ανοιχτα τα δικα σου χαρτια μπορει να ξεδιαλυνει τα πραγματα αρκετα. Αλλα αν δεν ξεκαθαρισεις εσυ μεσα σου τί θες, κ αν δεν το δηλωσεις δεν βοηθας κανεναν .Κ πρωτιστως εσενα.
Ετσι νομιζω εγω....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-06-2009, 12:45 #171
ειναι κακο να εισαι θυμωμενη?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥ¦ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ \"ΑΝΩΦΕΛΟ\"
και γιατί πρεπει να πνιξεις τον θυμο σου ή να σιωπησεις?
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΣΙΡΙΖΟΝΤΑΣ
αλλα για σκεψου: με ποιον εισαι θυμωμενη?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ\'ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
11-06-2009, 12:48 #172
εδω και 11 βαλε σελιδες,
εκεινο που δεν μπορεσα να κατανοησω,
ειναι πως μπηκες στη διαδικασια να κανεις παιδι κιολας κατω απο τετοιες ασαφεις συνθηκες???
Και τα ρωταω ολα αυτα,
γιατι πες μου εσυ τι θα γινει, αν η υποθεση φτασει στα ακρα και χωρισεις.....
Θα μεινεις με ενα μωρο στην αγκαλια?
11-06-2009, 12:48 #173
και κατι ακομα: χθες σε ρωτησα αν με την υποτιθεμενη (για μενα αλλα οχι για σενα) cool σταση σου μαζευεις \"πραγμα\" για την επομενη φορα κ μου ειπες κατηγορηματικα ΟΧΙ.
Σημερα μας μεταφερεις αυτον τον διαλογο που ειχατε χθες...ειναι δειγμα μιας αυθεντικα cool συμπεριφορας ή μιας γυναικας που περιμενε την σταγονα για να αρχισει να εκδηλωνει με εμεσο τροπο τον θυμο της κ τα νευρα της?
Αναρωτιεμαι λοιπον τί κερδισες ετσι? Θυμωσες εσυ, ο αντρας σου, το παιδι εσκασε κ αυτο...
Μια συζητηση με ανοιχτα τα δικα σου χαρτια μπορει να ξεδιαλυνει τα πραγματα αρκετα. Αλλα αν δεν ξεκαθαρισεις εσυ μεσα σου τί θες, κ αν δεν το δηλωσεις δεν βοηθας κανεναν .Κ πρωτιστως εσενα.
Ετσι νομιζω εγω....
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ 3-4 ΜΝΜ ΠΡΙΝΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
11-06-2009, 12:49 #174
Originally posted by krino
εδω και 11 βαλε σελιδες,
εκεινο που δεν μπορεσα να κατανοησω,
ειναι πως μπηκες στη διαδικασια να κανεις παιδι κιολας κατω απο τετοιες ασαφεις συνθηκες???
Και τα ρωταω ολα αυτα,
γιατι πες μου εσυ τι θα γινει, αν η υποθεση φτασει στα ακρα και χωρισεις.....
Θα μεινεις με ενα μωρο στην αγκαλια?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
11-06-2009, 12:56 #175
σοφια εχεις χασει την μπαλα, την ψυχραιμια και τον μπουσουλα.....
εφτασες στο χωρισμο, και στο οτι δεν θα ξαναπαντρευτεις κιολας ποτε....
Τεσπα,
αν και με εχεις μπερδεψει θα προσπαθησω να σου πω ενα ψυχραιμο σχεδιο δρασης,
παμε λοιπον!
:cool:
Προτεινω να λειτουργεις σε δυο κατευθυνσεις.
1. Οσον αφορα την συντροφικοτητα να εισαι αψογη (εφοσον το νιωθεις βεβαια).
2. Οσον αφορα τα υπολοιπα να γινεις αμείλικτη, παραπανω απο οσο φανταζεσαι.
Αυτο που εχω στο μυαλο μου,
ειναι να δειξεις με σαφηνεια στον αντρα σου τις δυο πλευρες του εαυτου σου.
Ποτε φερεσαι καλα και ποτε οχι.
Πιστευω στην υπερβολη οταν θες να περασεις ενα μυνημα σε καποιον.
Αφου αρνειται να συζητησει* περασε το με αλλο τροπο.
Γινε ενα σοροπι σκετο οταν θα πρεπει να εισαι, αλλα και φαρμακι παλι εκει που θα πρεπει να εισαι.
Προσεχε!
Και στις δυο καταστασεις μιλαω για υπερβολη και οχι για το νορμαλ.
* με συγχωρεις αλλα οταν καποιος αρνειται να συζητησει,
καποιο φαβο εχει η λακα....
Για μενα ειναι η αφετηρια του να παρει καποιος το καπελακι του και να φυγει.
11-06-2009, 12:59 #176
Originally posted by boubourina
Ετσι νομιζω εγω....
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ 3-4 ΜΝΜ ΠΡΙΝπάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-06-2009, 13:03 #177
αλλα για σκεψου: με ποιον εισαι θυμωμενη?Originally posted by boubourina
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ\'ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ.
Εχεις σκεφτει να του μιλησεις ανοιχτα, χωρις φωνες τί ακριβως σε ενοχλει?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-06-2009, 13:05 #178
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ\'ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ.
Εχεις σκεφτει να του μιλησεις ανοιχτα, χωρις φωνες τί ακριβως σε ενοχλει?
ενα γραμμα ξεκαθαρο θα βοηθουσε;
και επειδη κατα καιρους πολλοι αναρωτιουνται , δεν κανω πλακα
11-06-2009, 13:13 #179
Originally posted by researcher
Εχεις σκεφτει να του μιλησεις ανοιχτα, χωρις φωνες τί ακριβως σε ενοχλει?
ενα γραμμα ξεκαθαρο θα βοηθουσε;
και επειδη κατα καιρους πολλοι αναρωτιουνται , δεν κανω πλακα
ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ RESEARCHER.
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΡΑΜΜΑ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ , ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
11-06-2009, 13:15 #180
ισως να μην εβαλες γραμματοσημο....
:P:P
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή