Results 121 to 135 of 198
Thread: ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ Νο 2
-
09-06-2009, 14:49 #121
Originally posted by Sofia
boubourina, δεν αμφισβητησα πουθενα στο μνμ μου ουτε την σκληροτητα σου, ουτε την κυνικοτητα του...πώς θα μπορουσα αλλωστε? εσυ ξερεις καλυτερα....
εγραψα αυτο που μου δινεις την εντυπωση, οτι εγινες θυμα περιστασεων ή καταστασεων ή των αλλων σχεδον εν αγνοια σου....
Οχι δεν νιωθω θυμα.
Αποτυχια νιωθω.
Ολοι μας εχουμε καταναλωσει ενεργεια σε κατι που πιστευαμε.
Οταν αυτη η προσπαθεια στεφεται με επιτυχια, η χαρα σου ειναι τετοια που ο κοπος και η κουραση χανεται και μενει μονο η ικανοποιηση.
Οταν ομως λουζεσαι την αποτυχια, τοτε αναλογιζεσαι τον κοπο που κατεβαλες, τον χρονο που εχασες ενω θα μπορουσες να προσπαθησεις και να επιτυχεις κατι αλλο.
Τοτε τα ποδια ειναι βαρια απο κουραση, οι δυναμεις σου σε εγκαταλειπουν.
Δεν εχετε νιωσει ποτε αυτη την βαρια αισθηση της αποτυχιας;
Εγω πολλες φορες.
Απετυχα σαν φοιτητρια, σαν κορη, σαν επαγγελματιας καποια στιγμη.
Προσπαθησα να γυρισω τον τροχο και σε γενικες γραμμες πετυχε.
Με την οικογενεια δεν πετυχα, τουλαχιστον οχι ακομα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγκαταλειπω.
Παντα αναρωτιομουνα αν επρεπε να κανω οικογενεια, γιατι θελει μεγαλη αισθηση ευθυνης και απο ευθυνες ειχα χορτασει, ηθελα καποια στιγμη και εγω να ζησω.
Αγαπησα ομως αυτον το ανθρωπο και ειπα να το ρισκαρω και οπου βγει.
Δεν μετανιωνω ουτε που εζησα μαζι του 11 χρονια, ουτε για το γλυκο πλασματακι που με παιρνει αγκαλια με τα παχουλα του χερακια. Ειναι μια ευτυχια που δεν γνωριζα ουτε περιμενα και που δεν την αλλαζω με τιποτα.
Οχι θυμα δεν νιωθω. Δεν υπαρχει παραδεισος για τα θυματα, και εγω θελω να κερδισω.
Και θα κερδισω. Θα βρω τον τροπο ΠΩΣΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 09-06-2009, 14:55 #122
Originally posted by boubourina
@KRINO: Θελεις να σου πω αν εθελοτυφλουσα;
Οχι δεν εθελοτυφλουσα, εβλεπα και πολυ καλα μαλιστα, αλλά άλλα εβλεπα πριν το γαμο και άλλα βλεπω μετα.
οκ δεκτον....
συμβαινουν σε ολους αυτα.
Τωρα αν εχω δυναμη να το παλεψω;
Οχι, αυτη την στιγμη δεν νιωθω δυνατη, οποτε θα χωθω στο καβουκι μου και θα λουφαξω μεχρι να νιωσω οτι οι δυναμεις μου γυρισαν πισω.
δεν θα γυρισουν ποτε οι δυναμεις σου εκει που ζητας.
Αντιθετα θα βουλιαζεις ολο και πιο πολυ στο βουρκο που εσυ στρωνεις.
Τι θα γινει στο μεταξυ;
Δεν ξερω και ουτε θελω να φανταστω και ουτε με νοιαζει αυτη τη στιγμη.
πως δεν ξερεις?
Θα πλυνεις, θα σφουγγαριζεις, θα σιδερωνεις, και που και που θα ριχνεις καμια γκρινια η συζητηση για να πεις και εσυ οτι κατι ειπες....
Θα μου πεις ποιος θα ηθελε να τα φανταστει αυτα?
Κανεις φυσικα.
τωρα για το αν σε νοιαζει η οχι,
δικη σου ειναι η ζωη οχι δικη μου.
Μηπως ολοι αυτοι για τους οποιους προσπαθουσα ή τουλαχιστον νομιζα οτι προσπαθουσα να νιαστω, πρεπει να νοιαστουν τωρα για μενα;
οχι, γιατι να γινει αυτο?
Θελουν να φυγουν απο την επιρροη μου.
Αλλο τοσο θελω και εγω να απομακρυνθω απο την επιρροη τους.
θα πρεπει να αλλαξεις την συμφωνια.
Κατι που οπως λες πιο πανω δεν θες να το κανεις αυτη την στιγμη.
Δεν υπαρχει μονο το σκελος να τους χασω. Υπαρχει και το σκελος να με χασουν.
Παντα ελοχευουν αυτοι κινδυνοι.
Γενικα αρκετοι θα χασουν την βολη τους και θα πρεπει να επαναπρογραματισουν την ζωη τους.
Δεν φανταζεσαι ποσο ρεαλιστρια μπορω να γινω, οταν πρεπει να προαστατευθω. Μπορω ανετα να τιναξω ολη την καρδαρα με το γαλα και να την αδειασω!!!!
σιγαααααααααααααα..... κανει και λιγο κρατει γιατι μεχρι στιγμης αλλους προστατευεις και οχι τον εαυτο σου.
Μετα απο τοσους αγωνες στην ζωη μου ξερω οτι μπορω και να την ξαναγεμισω, οποτε δεν με τρομαζει τιποτα παρα μονο η υγεια ολων οσων νοιαζομαι. Ολα τα αλλα ξαναγινονται.
πιστευεις οτι το να γκρεμισεις την ζωη σου και να την πας στο μηδεν ειναι τοσο απλο?
Ριξε μια ματια σε οσους εχουν χωρισει, πως την περνανε....
09-06-2009, 15:13 #123
ολα καλα
συνταγες
πως φτιαχνουμε σχεσεις ισοτιμες
που να γουσταρουμε κιολας
αλλα να μη νιωθουμε θυματα
not easy...
υπαρχουν τετοιες σχεσεις;
αγαπη τι δυσκολο πραγμα....
09-06-2009, 15:17 #124
οχι δεν υπαρχουν συνταγες.
Προσπαθεις και αν σου βγει καθεσαι.
Αν οχι ξαναπροσπαθεις.
Αν βαριεσαι, καθεσαι εκει που εισαι και δεν γκρινιαζεις καθολου.
Η γκρινια φερνει ρυτιδες.
09-06-2009, 15:21 #125
\'Exω βαρεθεί να ακούω για άσχημες σχέσεις
Για σχέσεις που αλλιώς το ξεκινήσανε και αλλιώς τους βγήκε στην πορεία
Για σχέσεις που συμβιβάζονται μιας και είναι τόσο ανασφαλείς να σηκωθούν να φύγουν
Και επέλεξα να κλείσω τα αυτιά μου!
Τα ανοίγω όταν ακούω από ανθρώπους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τους συντρόφους τους.Που έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες τους (αφού πρώτα τα βρήκαν με τον ευατό τους).Συντροφικότητα, χιούμορ, σεβασμός, πάθος και πάνω από όλα ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ!
Ναι, ναι υπάρχουν και τέτοια αξιοζήλευτα ζευγάρια
Όλες οι σχέσεις εχουν τα θεματάκια τους, μην γελιόμαστε
09-06-2009, 15:35 #126
συμφωνω αλλα δεν ειναι και ευκολο
ο πρωτος συμβιβασμος φερνει το δευτερο
ο δευτερος τον τριτο
παγιωνεται μια κατασταση
και πεφτεις στη λουμπα χωρις να το θες...
09-06-2009, 15:36 #127
μπορει οπως λεει και η σοφια
να βρισκεις και καποιο νοημα μεσα απο ολο αυτο που σε κουραζει κιολας ενδεχομενως...
09-06-2009, 15:39 #128
Originally posted by researcher
ο δευτερος τον τριτο
αμα μου πεις οτι και ο τριτος φερνει το τεταρτο,
θα με απαγοητευσεις....
09-06-2009, 16:29 #129
Originally posted by researcher
συμφωνω αλλα δεν ειναι και ευκολο
ο πρωτος συμβιβασμος φερνει το δευτερο
ο δευτερος τον τριτο
παγιωνεται μια κατασταση
και πεφτεις στη λουμπα χωρις να το θες...
πως καμια φορα χωρις αυτη τη λουμπα
βαριεσαι....
δε βρισκεις νοημα σου λεει.....
10-06-2009, 10:58 #130
Καλημερα σε ολους!
Δυο μερες τωρα που εχω αποσυρθει απο τις ευθυνες του σπιτιου και των παιδιων, μπορω να πω οτι χαιρομαι τις ωρες που περναω με τον πιτσιρικο. Παμε στην θαλασσα, παιζουμε μπουγελο στη βεραντα, τον παω βολτα με το καροτσι, πραγματα που πριν τα εκανα μια στη χαση και μια στηφεξη αφου εδινα προτεραιοτητα στους αλλους.
Μουτρα με τους υπολοιπους δεν εχουμε, φερομαι σαν να μην τρεχει τιποτα. Τον αντρα μου ειπα να τον αφησω ησυχο 1-2 μερες αφου εχει και πολυ δουλεια και το ξαναπιανω μετα το μοιρολοι.
Οχι τιποτα αλλο, θα βαρεθει και την γκρινια μου, γιατι σιγουρα γκρινια θα ονομαζει εκεινος τα οσα του λεω!!!
Μονο εχθες του ειπα:
Ρε συ μπουμπουρινο!! τι χαζη ημουνα τοσο καιρο που δεν ειχα καταλαβει τις αξιες και τις χάρες του σταρχιδισμου!!! τωρα που εγινα και εγω οπαδος το φχαριστιομαστε ολοι......και απλα γελασαμε και οι δυο.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
10-06-2009, 11:32 #131
μήπως ετσι μαζεύεις \"πραγμα\" για το μελλον? εννοω υλικο για μια μελλοντικη σου εκρηξη?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
10-06-2009, 11:32 #132
Καλημερα σε ολους!
Δυο μερες τωρα που εχω αποσυρθει απο τις ευθυνες του σπιτιου και των παιδιων, μπορω να πω οτι χαιρομαι τις ωρες που περναω με τον πιτσιρικο. Παμε στην θαλασσα, παιζουμε μπουγελο στη βεραντα, τον παω βολτα με το καροτσι, πραγματα που πριν τα εκανα μια στη χαση και μια στηφεξη αφου εδινα προτεραιοτητα στους αλλους.
Μουτρα με τους υπολοιπους δεν εχουμε, φερομαι σαν να μην τρεχει τιποτα. Τον αντρα μου ειπα να τον αφησω ησυχο 1-2 μερες αφου εχει και πολυ δουλεια και το ξαναπιανω μετα το μοιρολοι.
Οχι τιποτα αλλο, θα βαρεθει και την γκρινια μου, γιατι σιγουρα γκρινια θα ονομαζει εκεινος τα οσα του λεω!!!
Μονο εχθες του ειπα:
Ρε συ μπουμπουρινο!! τι χαζη ημουνα τοσο καιρο που δεν ειχα καταλαβει τις αξιες και τις χάρες του σταρχιδισμου!!! τωρα που εγινα και εγω οπαδος το φχαριστιομαστε ολοι......και απλα γελασαμε και οι δυο.
καλα τελειο!
α ρε boubourina! εισαι τσακαλι!
μηπως και κεινοι οταν σε γραφουν κανονικα πρεπει να στο ανακοινωσουν πρωτα;
οχι! τους βγαινει φυσικα!
οποτε κανεις και συ ο,τι σου βγαινει φυσικα με χαμογελο και τελειωσε η ιστορια...
η αρχιζει μια αλλη ιστορια πιο ευχαριστη και ανετη για σενα...
ουαου!
10-06-2009, 11:52 #133
τωρα που εγινα και εγω οπαδος το φχαριστιομαστε ολοι......και απλα γελασαμε και οι δυο.
γιατι το καναμε τοσο περιπλοκο εξ αρχης?
10-06-2009, 11:59 #134
Originally posted by Sofia
μήπως ετσι μαζεύεις \"πραγμα\" για το μελλον? εννοω υλικο για μια μελλοντικη σου εκρηξη?
καταρχας σαν τυπος ξεχναω ευκολα και μου περναει. (κακο αυτο)
Δευτερον εαν η νεα μου πραγματικοτητα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη, γιατι να μην την υιοθετησω μονιμα;
Απο προσαρμοστικοτητα δεν πασχω, δοξα τω Θεο εχω μπολικη.
(ζουσα σε σπιτι 540τμ 3 ατομα και τωρα ζουμε σε 95τμ 5 ατομα και με 3 και 60 και τον σκυλο!! Καλα να\'μαστε)
Εαν αυτο επρεπε να ειχα κανει τοσο καιρο, γιατι να μην το κανω απο σημερα τουλαχιστον;Ισως και το να προσπαθω να στησω συζητηση να ειναι ανωφελο, τι να λεμε; ποσο υπεφερα; ποσα στερηθηκα; ποσο πονεσα και τετοιες αρλουμπες που κανεις τους δεν θελει να ακουσει και εγω το χρειαζομαι μονο για την υστεροφημια μου, και για να νιωσω θυμα οπως λετε;
Αυτη την στιγμη νιωθω νικητρια εν μερη.
Δεν νικησα το παρελθον, εκει απ\'οτι φαινεται εσφαλα.
Αρα......... αλλαζω γραμμη και κερδιζω το παρον!!!
Για το μελλον θα δουμε ποιος κερδισε και ποιος εχασε.
Σωστηηηηηηηηηη!!!!!!!!!;;;;;;;;;Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
10-06-2009, 12:04 #135
Originally posted by krino
αφου ηταν τοσο απλο,
γιατι το καναμε τοσο περιπλοκο εξ αρχης?
Αρα καλα κανουμε και το συζηταμεΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή