Αρρυθμιες ... θελω λιγες πληροφοριες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 112
    Junior Member
    οχι

Senior Member
    τι ειναι το τριπλεξ?? και γω νομιζα οτι ο υπερηχος ειναι το τριπλεξ.
    Επισης ηθελα να ρωτησω αν η χρηση αντικαταθλιπτικων μπορε να προκαλεσει αρρυθμιες γιατι καπου το διαβασα και αν προκαλεσει θα φυγουν με την ολοκληρωση της θεραπειας??

Senior Member
    Υπερηχογράφημα είναι που μπορείς να διακρίνεις πολύ καλύτερα απο ενα απλό

Junior Member
    καλησπερα και απο μενα, μολις εγινα μελος γιατι θελω και γω να σας πω για μενα, απο τοτε που γεννησα εδω και 1,5 χρονο ταλαιπωρουμε με εκτακτες η αρρυθμιες , στην αρχη ξεκινησαν μια καθε τοσο και οσο περναει ο καιρος παθαινω ολο και πιο συχνα. περσι πηγα 3 φορες σε καρδιολογο ειπε να μην ανησυχω και δεν χρειαζεται να βαλω καν χολτερ. προχτες καθω σφουγγαριζα και ζοριστικα ενιωσα ενα φτερουγισμα στην καρδια και..αυτο ηταν , μου κοπηκαν τα ποδια απο το φοβο!!! λεω να το το προβλημα καρδιας.Σημερα πηγα ξανα στον καρδιολογο οσο περιμενα να με φωναξει νομιζα οτι θα παθω ανακοπη τελος παντων ειχα αναιβασει πολλους παλμουυς μου εδωσε ενα χαπι για την καρδια ,επεσαν και θα παω σε λιγες μερες να κανω και εναν υπερηχω για να ειμαι σιγουρη λεει. Σας τα εγραψα ολα αυτα γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα αυτα μπορει να τα κανει το αγχος μου... να πω επισης οτι εκανα θεραπια με αντικαταθλιπτικα αλλα παλι με επιανε. δεν ξερω τι να κανω πια με εχω συχαθει!θα χαρω πολυ να δω μια απαντηση απο εσας

υγ, με καθησυχαζει λιγο που υπαρχουν κι αλλοι με τετοια προβληματα αλλα και παλι πιστευω οτι το δικο μου δεν ειναι τετοιο και ειναι κατι πιο σοβαρο. Επισης δεν εχει περασει μερα απο την πρωτη εκτακτη που εχω σηκωθει το πρωι και λεω \"ολα καλα\" παντα ανησυχω οτι \"να τωρα θα συμβει\"

συγγνωμη που εγραψα τοσα

Senior Member
    Μην ανησυχείς.Οντως οφείλονται στο άγχος.Για να το πιστέψω μου πήρε πάνω απο 10 χρόνια.Υπήρχαν μέρες που είχα αμέτρητες συστολές άλλες συνεχόμενες η μια μετά την άλλη(εδώ λες ήλθε το τέλος μου)και σε διαφορετική ένταση.Μου ειπε ο γιατρός λόγω της ανεπάρκειας μητροειδούς δηλαδη το φύσημα κοινώς,γι ιάυτό και τις αισθάνομαι τόσο έντονα.ξέρεις πολλοί έχουν συστολες και δεν τις καταλαβαίνουν.<ομολογώ ότι τα αντικαταθλιπτικά με βοήθησαν περισσότερο απο τα χάπια για την αρρυθμία.Εκείνο που είχα παρατηρήσει είναι ότι επιδεινόνονταν μετά απο κάποιο στρεσογόνο γεγονός όταν πια αρχίζαμε να ηρεμούμε.

Junior Member
    σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες, και εγω εχω παρατηρησει οτι οατν στρεσαριστω με κατι μετα απο ωρες θα μου ερθει μια εκτακτη, ο γιατρος μου ειπε και εμενα οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν τις καταλαβαινουν καν τις αρρυθμιες τους. αχ να ηξερες ποσο πολυ φοβαμαι... φοβαμαι οτι δεν θα δω τον γιο μου να μεγαλωνει γιατι θα εχω παιθανει απο καρδια...
    παλαιοτερα ειχα πολυ εντονες ζαλαδες και ασταθεια μετα απο 3 μηνες θεραπια με αντικαταθλιπτικα το ξπερασα αλλα αυτο δεν ξεπερνιεται για αυτο φοβαμαι περισσοτερο

Member
    marpap μη φοβασε αρρυθμιες εχω τα τελευται 10 χρονια !! στην αρχη πιστεψα οτι αυτο ηταν θα πεθανω εχω παει σε τοσους γιατρους και εχω κανει τοσες εξετασεις που δεν μπορω να τις μετρησω ολοι συμφωνουν οτι ειναι ακινδυνες απο το θυρεοειδη, και κυριως απο το στρες ,η αληθεια ειναι οτι σε φασεις που ειμαι πολυ στρεσαρισμενη εχω σχεδον καθε μερα εκτακτες οταν ειμαι καλα μπορει να περασουν και 10 μερες να μην κανω καθολου.βεβαια παντα με φοβίζουν οσα χρονια και να τις εχω ,ειναι φορες που ειναι 2-3 μαζι και σου κοβουν τα ποδια

Junior Member
    καλησπερα και παλι, φοβαμαι παρα πολυ απο προχτες που εγραψα που ειχα παει στο γιατρο νομιζω οτι κανω συνεχεια εκτακτες... χτες το βραδυ με επιασε ενα πραγμα να μην ξερω τι να κανω μια να φυγω να παρω τα βουνα μια να θελω να μην υπαρχω..ολη την νυχτα ξυπνουσα με τρομο, πως ειναι αμα σου κανουν \"μπου\" κα τρομαξεις? ενα τετοιο πραγμα. θελω να παω οσο πιο γρηγορα να κανω τον υπερηχο καρδιας απο την μια για να ξεμπερδρυω και απο την αλλη δεν θελω γιατι φοβαμαι οτι θα μου πουν οτι εχω προβλημα στην καρδια μου..

Member
    σε καταλαβαινω απολυτα!!!!εμενα σκεψου οτι με πιανουν εκτακτες οταν εχω στρες,ανχος,οταν τρωω πολυ,οταν χορευω,οταν τρεχω,οταν ειμαι ηρεμη....δηλαδη συνεχεια!!!!μου εχει δημιουργηθει τοσο μεγαλος φοβος που δεν φευγω να παω καπου διακοπες μην παθω κατι.απο τοτε που μπηκα ομως στο forum ειλικρινα ολα τα παιδια εδω με βοηθησαν παρα πολυ,ηρεμησα οτι δεν ειμαι μονη..και οι εκτακτες σταματησαν..καλα οχι τελειως μην ξεχνιομαστε αλλα κατα μεγαλο ποσοστο ηρεμησα.ειδα κι εναν καρδιολογο προχθες και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και να μην φοβαμαι..να πας να κανεις τον υπερηχο και θα δεις που δεν ειναι τιποτα και θα εισαι γερη και δυνατη να δεις το παιδακι σου να μεγαλωνει!!!!!!απλα τον φοβο παντα θα τον εχουμε γιατι οπως και να το κανουμε ειναι πολυ εντονο συναισθημα.

Junior Member
    σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε βοηθατε παρα πολυ.! να ειστε καλα!!!

Senior Member
    Ας ηρεμήσουμε απο τις έκτακτες δεν μπορεί να είναι όλοι οι γιατροί λάθος.Επίσης στις αρχές έκανα καρδιογραφήματα και όταν μου έλεγε ο γιατρός ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μου σταματούσαν.Οταν διάβασα μετά απο χρόνια ανεπάρκεια μητροειδούς και τριγλώχινος που σημαίνει φύσημα και οι δυο βαλβίδες πάνε πακέτο συνήθως,ζούσα σαν καριοπαθής.μετά απο σειρά εξετάεων δηλαδή ότι υπάρχει το έκανα και αφού χρειάστηκε να κάνω δυο γενικές αναισθησίες που ήταν και ο μεγάλος φόβος μου άρχισα να μην δίνω ΄σημασία και είμαι πολύ καλύτερα απο αυτό

Junior Member
    καλησπερα, σημερα μετα απο μια εβδομαδα μπορω να πω οτι ειμαι λιγο καλυτερα τουλαχιστον δουλεψε το xanax που παιρνω, ξυπναω το πρωι να η ταχυκαρδια.. τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω γιατι νιωθω τρομο...ισως φταει που ξεκινησα τα αντικαταθλιπτικα.θελω να σταματησω να ζω με το φοβο οτι να τωρα κατι θα παθω...θελω τον παλιο μου εαυτο αλλα πουντος!
    να ρωτησω κατι σας εχει τυχει να εχετε ταχυκαρδιες και εσεις στα καλα καθουμενα? να πω επισης οτι το παραδοξο σε μενα ειναι οτι ενω φοβαμαι για την καρδια καπνιζω.. και οσο καπνιζω χειροτερευω και οσο χειροτερευω τοσο καπνιζω γιατι εχω το τσιγαρο για αγχολυτικο.

Member
    το ιδιο ακριβος μου συμβαίνει marpap ενω φοβαμε φρικτα για την καρδια μου φρικτα ........ καθε τσιγαρο το καπνιζω με ενοχες αλλα το καπνιζω !! μετα αισθάνομαι απαισια λεω δεν θα ξανακαπνισω αλλα ξανααναβω ειναι σαν ηρεμιστικο για μενα

Junior Member
    αχ και για μενα ετσι ακριβως ειναι δυστυχως... αυριο θα παω να κανω τον υπερηχο και εχω κατααγχοθει! να δουμε τι θα γινει η μεγαλη ωρα η θα εχω προβλημα η θα πρεπει πια να σκασω με την καρδια μου και θα παω γυμναστηριο

Junior Member
    καλησπερα και παλι σε ολους, εκανα επιτελους τον υπερηχο καρδιας ολα καλα μια χαρα δουλευει η καρδια μου ευτυχως

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast