Results 91 to 105 of 112
-
19-05-2010, 18:39 #91
γεια σας και απο εμενα.ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση.ειμαι 39 χρονων και νιω8ω ολα οσα εχετε αναφερει.επισης εχω επισκεφθει ενα σωρο καρδιολογους οι οποιοι μου εχουν πει πως οι αρρυθμιες μου ειναι ακινδυνες.αυτο που φοβαμαι πολυ οταν με πιανουν,τελευταια συνεχεια και απανωτες ειναι ο αιφνιδιος θανατος.οτι δεν θα χαρω το παιδι μου να μεγαλωνει.σταγονες πασιφλορας παιρνω για το αγχος αλλα δεν με βοηθουν και πολυ.
- 19-05-2010, 23:10 #92
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΄ΜΕΝΑ.΄ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΟΡΑ271208 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΦΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΛΤΕΡ,ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ.
ΠΑΣΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ , ΥΠΕΡΚΟΙΛΙΑΚΕΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΧΟΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΙΣ 150 ΣΦΥΞΕΙΣ , ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΜΕ ΑΝΑΤΑΞΑΝΕ ΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ, ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΒΡΑΧΙΑ ΝΟΣΗΛΙΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΟΛΤΕΡ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΟΛΤΕΡ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ. Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΗΣΗΧΙΑ, ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ 180 ΣΦΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Α!ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΜΗ ΒΑΣΗ ΝΙΩΘΩ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ..ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ.....
19-05-2010, 23:16 #93
Α!ΔΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙ8ΣΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΦΟΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ.ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΡΘΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΛΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΥΨΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ , ΔΕΝ ΤΗ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
20-05-2010, 14:35 #94
mariavas σε ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σου. Τελικά είμαι έγκυος!!! Μάλλον σε αυτό οφείλονται τα συμπτώματα που έχω.Πρέπει να έχει απορρυθμιστεί λίγο και ο θυρεοειδής μου με την εγκυμοσύνη.
21-05-2010, 16:43 #95
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑ .. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ...!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
02-06-2010, 21:24 #96
Eγω ενω κανω διαδρομο κανονικα 40 λεπτα (γρηγορο περπατημα , με πολυ λιγο τρεξιμο ,λογω αλεργικου ασθματος) 3-4 φορες την εβδομαδα κ λιγα βαρακια, μολις ανεβω μια ανηφορα ή εστω καποια σκαλοπατια με πιανει μια αισθηση ταχυπαλμιας ..εχω μετρησει μεχρι 125 σφυγμους που αργουν πολυ να πεσουν , ενω στον διαδρομο ανεβαινουν μεν οι σφυμοι ,αλλα πεφτουν εξισου γρηγορα !!
Οσα τριπλεξ και καρδιογρφηματα ειχα κανει μεχρι πριν απο 1 χρονο περιπου ηταν απολυτος φυσιολογικα , οπως και οι αιματολογικες μου εξετασεις που παρ\'ολο που εχω καποια παραπανισια κιλα (1,70 100 κιλα) δεν εχω ουτε χολιστερινη ουτε τιποτα..
17-06-2010, 11:20 #97
Θα το ξαναεπαναφέρω το θέμα, δυστυχώς το μωράκι μου χάθηκε δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη, οι έκτακτες συνεχίζονται.. Παίρνω τώρα inderal 1/4 πρωί και 1/4 βράδυ. Παρατηρώ δυστυχώς ότι μου έχουν γίνει μόνιμη ιδέα οι έκτακτες έχουν αλλάξει όλη μου την ζωή, έχω περάσει τόσο δύσκολα αυτό το χρόνο(έχασα και την μαμά μου πριν ένα χρόνο). Παρατηρώ ότι έρχονται οι έκτακτες ιδιαίτερα πολύ μετά το φαγητό που φουσκώνω και δεν μπορώ να χωνέψω αλλά και το πρωί που δεν έχω φάει τίποτα το ίδιο. Την προηγούμενη εβδομάδα όταν καθόμουν είχα συνέχεια έκτακτες ενω όταν ήμουν όρθια τίποτε αυτή την εβδομάδα έφυγε αυτό ευτυχώς...διαβάζω αυτά που γράφω και μου φαίνονται παράλογα θέλω να μου πω εγώ η ίδια ότι όλο αυτό που μου συμβαίνει είναι ψυχοσωματικό αλλά όταν ξυπνάω το πρωί και λέω όλα τέρμα τις βαρέθηκα τις έκτακτες και δεν θα ξανασχοληθώ γιατί πάλι εμφανίζονται? Οι καρδιολόγοι λένε ότι φταίει και ο συνδιασμός του θυρεοειδή που έχω με την πρόπτωση μιτροειδούς..
01-07-2010, 19:28 #98
KOLPIKI MARMARUGI DEN EINAI APLO PRAGMA..H KARDIA PALLETAI ME 300-500 SFUGMOUS TO LEPTO,KAI ADUNAMA KAI AKANONISTA..PANTA H KOLPIKI MARMARUGI SXETIZETAI ME UPARXOUSA SOBAROTATH KARDIAKH DUSLEITOURGIA,EINAI ADUNATON NA EXEIS KATI TETOIO KAI NA MHN STO BRHKE H GIATROS SOU..OI EKTAKTOSUSTOLES APO THN ALLH,EINAI SUNITHWS ABLABEIS KALOHTHEIS ARRUTHMIES,IDIWS OTAN PROKEITAI GIA UPERKOILIAKES EKTAKTOSUSTOLES,OI KOILIAKES EKTAKTOSUSTOLES SPANIA UPODHLWNOUN KAPOIA KARDIAKH DUSLEITOURGIA.,OSO GIA TIS POLLES EKTAKTOSUSTOLES MAZI,DIAKRINONTAI SE DIDUMIES.TRIDUMIES KAI RIPES EKTAKTOSUSTOLWN..PROSWPIKA EXW KANEI METRHMENES 9 EKTAKTOSUSTOLES SUNEXOMENES,KAI GENIKA ANTIMETWPIZW THEMA TO TELEUTAIO DIASTHMA ME AUTO TO PRAGMA,ME 10-25 THN HMERA..OI GIATROI ME DIABEBAIWSAN OTI OFEILETAI KATHARA SE AGXOS KAI OTI DEN TITHETAI THEMA GIA PITHANOTHTA KARDIAKHS ASTHENEIAS..ARA MHN AGXWNETAI KANEIS SAS PAIDIA,OLA EINAI STO MUALO,TO THEMA EINAI NA BREITE TROPO NA TO APOBALLETE,EITE APO MONOI SAS EITE ME FARMAKA..
21-01-2016, 18:10 #99
kalhspera 8a h8ela na rwthsw kati sxetika me thn proptosh mitroidous balbidas... exw kanei kardiografima k uperuxo k to mono p m eipan einai na mhn anhsuxw k oti auto to exoun oi perisoteroi alla pa8enw kapoies aru8mies san na stamataei h kardia k twra teleutea nio8w k pono thn stigmh p to pa8enw mhpws einai sobarw? giati sthn arxh htan apla h arh8mia auto to fterougisma p.x ti na kanw?
21-01-2016, 23:37 #100
Σιμο καλησπερα! Καταρχας,ποσο ετων εισαι?? Εχω την εντυπωση οτι δν θα ειναι τιποτα αυτος ο πονος...περισσοτερο για μυικος μου κανει! Ωστοσο,αν θελεις πηγαινε σε ενα παθολογο κ πες του τα στμπτωματα σου. Σε καρδιολογο πηγες προσφατα??
22-01-2016, 12:33 #101
Kalhmera vivian eimai 25 exw paei se kardiologo k m eixe pei oti oi aru8mies p exw einai fusiologikes... twra omws mwlis to epa8a eniwsa k ena pono panw aristera k me trabhkse mexri ton laimo den nomizw na einai muikos gt an htan 8a to eniw8a sunexeia den kserw ti na pw aplos molis to epa8a k ponesa fobh8hka..
22-01-2016, 12:34 #102
Prosfata den exw paei se kardiologo
22-01-2016, 19:51 #103
25 χρονών παιδί κ αφού ήδη έχεις πάει σε καρδιολόγο...μη φοβάσαι τίποτα!!! Όλα καλά θα είναι, ενδεχομένως εκείνη τη στιγμή ανεπαίσθητα απο το φόβο σου να σφίχτηκες και να δημιουργήθηκε όλο αυτό! Ωστόσο, αν έχετε κάποιο οικογενειακό καρδιολόγο, πάρτον ένα τηλεφωνάκι και κάντου μια ερώτηση για να ηρεμήσει και το μυαλό πιο πολύ! Όλοι μας σχεδόν εδώ έχουμε αρρυθμίες αλλά δεν είναι τίποτα...απλή εξοικείωση θέλει και απλά να μη δίνεις σημασία γτ το μεγαλοποιείς απο μόνος σου!
22-01-2016, 22:12 #104
Makari na einai etsi opws ta les.....8a parw ena thl na rwthsw mpas k m fhgei apo to rimadi to kefali k 8a doume.... euxaristw polu
23-01-2016, 00:11 #105
Γειά σου Σίμο. για να σε καθησυχάσω και εγώ λίγο, είμαι παθών και εγώ και είμαστε συνομίλικοι σχεδόν, 24. Έχω έκτακτες από Σεπτέμβριο, συνήθως 1-2 ανά δυο τρείς ημέρες, αλλά κάποιες μέρες μπορεί να έχω και περισσότερες. Φαντάζομαι δεν εννοείς τίποτα έντονο πόνο; Εγώ, όταν οι έκτακτες δεν είναι επιφανειακές αλλά είναι πιο 'βαθιές' και προκαλούν πιο έντονο χάσιμο παλμού (το χαρακτηριστικό 'γκντουπ') και το κενό από το λαιμό έως στο στήθος εκείνη τη στιγμή νιώθω το χάσιμο αυτό ως αίσθηση στιγμιαίου πόνου αν μπορώ να το πω (σου κόβεται η αναπνοή).
Είναι από τα χειρότερα συμπτώματα που μπορεί να έχει κάποιος δυστυχώς αλλά όταν δεν συμβαίνουν σε πυκνά διαστήματα είναι υποφερτές και καταφέρνεις να ελέγχεις τις αρνητικές σκέψεις που σου προκαλούν. Αν τις απέκτησες πρόσφατα είναι πολύ λογικό να βιώνεις έντονη ανησυχία και άγχος, όλοι το ίδιο έχουμε περάσει, αλλά με τις διαβεβαιώσεις του καρδιολόγου δεν έχεις να φοβάσει τίποτα. Είναι σύνηθες αρρυθμία. Θέλει κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να τις 'συνηθίσεις' και να καταφέρνεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις πανικού και τις αρνητικές σκέψεις που ενδεχομένως κάνεις.
Πολύ σημαντική η διατροφή. Φαντάζομαι έχεις παρατηρήσει ότι συνήθως τις παθαίνεις με γεμάτο στομάχι, ή στομαχικές διαταραχές λόγω στρες ή κάποιας ίωσης. Επίσης όταν κάθεσαι ή ξαπλώνεις υπό ορισμένες στάσεις. Εγώ πρόσφατα παρατήρησα ότι κάνω τις περισσότερες έκτακτες όταν καταναλώνω δημητριακά και συγκεκριμένα ψωμί! Παρότι μαύρο κιόλας μου προκαλεί φούσκωμα και μετέπειτα αρρυθμίες. Παίζει να έχω δυσανεξία στη γλουτένη, 2-3 μέρες που δεν έχω φάει ψωμί είμαι χωρίς έκτακτες. Μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ. Για 7 μέρες κόψε τα δημητριακά και τα γαλακτομικά. Η γλουτένη και η λακτόζη είναι από τις κυριότερες πρωτεϊνες που προκαλούν διάφορες αλλεργίες και συμπτώματα!
Το σημαντικότερο είναι, εφόσον μάλλον λίγο δύσκολο να απαλλαγούμε παντελώς από αυτό το σύμπτωμα, να συνηθίσουμε και να εκλογικεύσουμε την παρουσία του και να μετριάσουμε τις αρνητικές σκέψεις. Αυτά έρχονται με τον καιρό, εγώ τώρα δηλαδή όταν παθαίνω έκτακτες δε αγχώνομαι καθόλου σχεδόν, απλά συμβαίνουν.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....