Εγκυμοσύνη και ιδψ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 245
    Stress πίστεψε με αν φύγεις από την δουλειά θα έχεις άλλες ιδεοληψίες.Ειναι που κολλάει το μυαλό κάθε φορά.Σε καταλαβαινω είναι κάτι μέρες απαλευτες.Κλαψε.End of an era κ εγώ λέω κάτι φορές οκ δεν πρόκειται να βλάψω καποιον.Αλλα αν βλάψω; φαύλος κύκλος.

Quote Originally Posted by Chocorelo View Post
    Stress πίστεψε με αν φύγεις από την δουλειά θα έχεις άλλες ιδεοληψίες.Ειναι που κολλάει το μυαλό κάθε φορά.Σε καταλαβαινω είναι κάτι μέρες απαλευτες.Κλαψε.End of an era κ εγώ λέω κάτι φορές οκ δεν πρόκειται να βλάψω καποιον.Αλλα αν βλάψω; φαύλος κύκλος.
    Το ξέρω καλή μου Chocorelo ότι κατά πάσα πιθανότητα θα βρώ κάτι άλλο μετά γι' αυτό ακόμα δεν έχω παραιτηθεί. Κάνω υπομονή μήπως βοηθηθω από τη θεραπεία. Αχ αυτό το θα κάνω κακό, όχι δεν θα κάνω, ναι αλλά αν κάνω;

Ακριβώς.Συνεχεια με την αμφιβολία.Εγω χαίρομαι που μέσα σε όλο αυτό μπορώ τουλάχιστον να μιλάω μαζί σας κ δεν νιώθω μόνη μου.Δεν νιώθω φρικιό.Καταλαβαινομαστε.

Ναι ευτυχώς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον γιατί δυστυχώς δεν μπορεί εύκολα κάποιος άλλος να μας καταλάβει...

Όχι δεν μπορουν να μας καταλάβουν.Εγω ενώ ήμουν καλά το πρωί, ξαπλωσα να κοιμηθώ το μεσημέρι,με πλάκωσαν οι σκέψεις κ έπρεπε με κάτι να απασχοληθω για να μην πάθω κρίση αγχους.

Κλασικά όταν χαλαρώνεις σε θυμούνται όλα. Ξεκινά να κοιτάς μωρουδιακα. Συνέχεια. Πρωί μεσημέρι βράδυ αχαχαχα. Το μικρακι πως είναι; Κλωτσαει πολύ ή είναι ησυχουλι;

Κλωτσαει πολύ και συχνά ευτυχώς αλλιώς θα είχα και άλλο άγχος.Σε λίγο έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου να τα συζητήσουμε όλα κ ελπίζω να βοηθήθω.Εσυ πως είσαι;

Ευτυχώς σε σκέφτεται από τώρα το γλυκουλι! Καλύτερα είμαι. Είχα πολλά να κάνω μετά τη δουλειά και ξεχάστηκα.

Αυτο είναι φάρμακο.Οταν υπάρχει πολύ γεμάτη καθημερινότητα, δεν υπάρχει χώρος για ιδεοληψίες.Η ψυχολόγος μου επιμένει ότι δεν έχω κανονικό ocd.Εχω τέτοιο τρόπο σκέψης κ έτσι βγάζω το αγχος μου.Δεν τηρώ τα περισσότερα κριτήρια.Δεν ξέρω τι να πω.

Αν δεν έχεις είναι καλό!! Μπορεί να σε βοηθήσει να ελέγξεις το άγχος και να ηρεμήσεις;

Καλημέρα Stress μου.Αγχος έχω πάρα πολύ απλά δεν είναι τυπική ιδψ αυτό που έχω.Μου το έχει πει πολλές φορές.Για την ακρίβεια μου λέει ότι είμαι απόλυτα ικανή να αντιμετωπίσω πραγματικές καταστάσεις αλλά όταν μπλέκω με την φαντασία μου φρικαρω εντελώς.Υπαρχουν ιδεοληψίες.Με βοηθάει ναι.Απλα δεν είναι μόνιμο.Το αγχος με ξαναπιανει.Εσυ πως είσαι σήμερα;

Καλημέρα! Το άγχος δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος εδώ που τα λέμε.

Σήμερα καλύτερα θα έλεγα πως είμαι αν και παλι ξύπνησα με σκέψεις απλά δεν με επηρέασαν τόσο. Η αλήθεια είναι πως νιώθω ότι δεν ησυχάζω ποτέ. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε εγρήγορση και σκέφτομαι σκέφτομαι σκέφτομαι. Ακόμα και στον ύπνο καταλαβαίνω ότι σκέφτομαι διάφορα και μάλλον για: αυτό ξυπνάω και νιώθω κουρασμένη. Θα δω τι θα μου πει κι ο γιατρός. Κάνω υπομονή.

Και το δικό μου μυαλό έτσι.Δεν ηρεμεί ΠΟΤΕ.Νομιζω είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των αγχωδων ανθρώπων.Εγω Stress σχεδόν πάντα έχω σκέψεις απλά δεν με επηρεάζουν το ίδιο.Ποτε έχεις γιατρό;

Είμαι σίγουρη ότι η αγωγή έχουν βοηθήσει γιατί για την ίδια σκέψη που μπορεί να περνούσα μέρες βαζανιζομενη, αλλά τώρα δεν μου κρατάει τόσο. αλλά έχω και αρκετές στιγμές που κολλάω. Σε δύο εβδομάδες έχω πάλι.

Έτσι γίνεται ναι.Σκεψεις υπάρχουν αλλά δεν είναι όπως πριν.Εννοειται πως πολλές φορές κολλάμε.πως είστε βρε παιδιά σήμερα;;; nefeli28,end of an era, Stress??

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast