Φοβάμαι μην γίνω γκει - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 207
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Johnx24 View Post
    Γεια σας με λένε Γιάννη είμαι 20 χρονών δεν ξέρω αν ξέρεται την ιστοσελίδα Omegle είναι μια ιστοσελίδα που μιλάς με ξένους χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια εγγραφή , δωρεάν και ανώνυμα λοιπόν συνήθως μπαίνω επειδή βαριέμαι και για να σπάσω πλάκα όπως π.χ μου αρέσει να κάνω τον γκει για πλάκα γενικά βρίσκω τους γκει πολύ αστείους από τον τρόπο ομιλίας και συμπεριφορας τους το θέμα που με αγχωνει είναι να μην γίνω και εγώ γκει από το πολύ χαβαλε
    Πρώτον, οι gay δεν έχουν όλοι ούτε την ίδια συμπεριφορά, ούτε τον ίδιο τρόπο ομιλίας. Δεύτερον, με το να λες αστείους ανθρώπους που έχουν μία συγκεκριμένη σεξουαλικότητα, σημαίνει ότι δε σέβεσαι την σεξουαλική τους ταυτότητα και βρίσκω τις απόψεις σου ομοφοβικές. Όπως και το φόβο σου μη γίνεις ομοφυλόφιλος. Δεν κολλάει ξέρεις.
    #UnVioladorEnTuCamino

Senior Member
    Quote Originally Posted by JimNirou View Post
    Ένας γκει είναι στην ουσία μια γυναίκα παγιδευμένη σε σώμα άντρα.

Ενα άντρας που πηγαίνει με άντρες η χρησιμοποιεί dildo κτλπ απλά έχει σεξουαλικες προτιμήσεις όμως συνεχίζει να ελκυεται απο το αντίθετο φύλο με το οποίο μπορουν να χρησιμοποιούν και strap πχ.

Ποιο απλά δεν μπορώ να στο εξηγήσω.
    Ένας γκέι άντρας είναι βέβαιο ότι δεν είναι μία γυναίκα παγιδευμένη πουθενά, είναι ένας γκέι άντρας απλώς. Το βιολογικό του φύλο είναι αρσενικό, απλώς η σεξουαλική του προτίμηση είναι άνθρωποι του ίδιου φύλου. Έλκεται και ερωτεύεται ανθρώπους με αρσενικό βιολογικό φύλο.
    #UnVioladorEnTuCamino

Senior Member
    Quote Originally Posted by JimNirou View Post
    Οι αρμόδιοι εδώ μέσα ας κάνουν κάτι παρακαλώ.
    χαχαχαχα πλάκα θα χε να πήγαιναν σπίτι του και μετά θα πλήρωνε και πρόστιμο που απασχόλησε τζάμπα τις αρχές

Senior Member
    Quote Originally Posted by Insomnia96 View Post
    χαχαχαχα πλάκα θα χε να πήγαιναν σπίτι του και μετά θα πλήρωνε και πρόστιμο που απασχόλησε τζάμπα τις αρχές
    Πωπω αλήθεια τώρα θα ερχόταν σπίτι μου ;;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Merlot View Post
    Πρώτον, οι gay δεν έχουν όλοι ούτε την ίδια συμπεριφορά, ούτε τον ίδιο τρόπο ομιλίας. Δεύτερον, με το να λες αστείους ανθρώπους που έχουν μία συγκεκριμένη σεξουαλικότητα, σημαίνει ότι δε σέβεσαι την σεξουαλική τους ταυτότητα και βρίσκω τις απόψεις σου ομοφοβικές. Όπως και το φόβο σου μη γίνεις ομοφυλόφιλος. Δεν κολλάει ξέρεις.
    Ναι είμαι ομοφοβικός και σε αυτό φταίει ο κολλητός μου που μου έλεγε περίεργα πράγματα για τους γκει και διάφορα πράγματα τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν

Senior Member
    [QUOTE=Johnx24;1172955]Με τίποτα δεν θέλω αυτό θα ήταν εφιάλτης για μένα γιατί τρέμω στην ιδέα να γίνω ομοφυλόφιλος και τις φαντασιώσεις μου τις θεωρώ σκέτη ντροπή και ξεφτίλα, σκέτη ανωμαλία[/QUO
    γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θες τι ακριβως φαντασιωνεσαι?

Senior Member
    Λοιπόν κάποιες φορές έκανα καυλάντα με άντρα στο Omegle στο text εγώ σε παθητικό ρόλο και επίσης τρελένομαι να κάνω τον γκει στο Omegle στις κοπέλες στο text , επίσης γενικά έχω φαντασιώσεις με κοπέλες να μου τον χώνουν με στραπτ ον,ή φαντασιώσεις να κάνω σεξ με άντρα και να φοράω γυναικεία ρούχα και να έχω παθητικό ρόλο, δεν ξέρω αν αυτά σημαίνουν ότι είμαι bi γενικά δεν μου άρεσε ούτε μου αρέσει ποτέ κανείς άντρας , επίσης καμία φορά φορούσα γυναικεία ρούχα γιατι αυτό μου προκαλούσε ηδονή και σεξουαλική ευχαρίστηση
    Αυτές είναι οι φαντασιώσεις μου

Senior Member
    Αυτές είναι οι φαντασιώσεις μου
    Με το αντιθετο φυλο πως τα πηγαινεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by fuego21 View Post
    Με το αντιθετο φυλο πως τα πηγαινεις?
    Δεν έχω κάνει ακόμα σχέση αν και θα ήθελα έχω ορμές και θέλω συνέχεια να έχω μια γκόμενα να γαμω αλλά προς το παρόν μόνο οι πουτανες είναι η διέξοδος μου

Senior Member
    Cheezus! Αυτος βλεπει τις γυναικες σαν αντικειμενα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Merlot View Post
    και βρίσκω τις απόψεις σου ομοφοβικές. Όπως και το φόβο σου μη γίνεις ομοφυλόφιλος. Δεν κολλάει ξέρεις.
    μιας και που εισαι αφελης θα σου πω οτι ο νεαρος εχει ιδεοληψια και αυτο ειναι ακριβως ενα απο τα συμπτωματα της ο φοβος δηλαδη μην γινει ομοφυλοφιλος.
    κατα τα αλλα μερλοτ καλα κρασιαααααααααα..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    μιας και που εισαι αφελης θα σου πω οτι ο νεαρος εχει ιδεοληψια και αυτο ειναι ακριβως ενα απο τα συμπτωματα της ο φοβος δηλαδη μην γινει ομοφυλοφιλος.
    κατα τα αλλα μερλοτ καλα κρασιαααααααααα..............
    Έχω κουραστεί συνέχεια σκέφτομαι πως ότι και να κάνω θα γίνω γκει πήγα σήμερα στον γιατρό του τα είπα όλα και μου είπε ότι θα κάνω κάτι τεστ και θα αρχίσω συνεδρίες σε ψυχολόγο

Senior Member
    Δεν έχω κάνει ακόμα σχέση αν και θα ήθελα έχω ορμές και θέλω συνέχεια να έχω μια γκόμενα να γαμω αλλά προς το παρόν μόνο οι πουτανες είναι η διέξοδος μου
    σημασια εχει να ριχνεις και κανεναν π....ο βεβαια θα ηταν καλυτερο να μην το κανεις με εκδιδομενες για εξοικονομηση χρηματων αλλα αν δεν μπορεις καντο με πουτανες ειναι οκ,το πιο πιθανον ειναι να εχεις ιδεοληψια,γιατι απο κοντα απο οσο καταλαβα δε σου αρεσουν οι αντρες

Senior Member
    Έχω κουραστεί συνέχεια σκέφτομαι πως ότι και να κάνω θα γίνω γκει πήγα σήμερα στον γιατρό του τα είπα όλα και μου είπε ότι θα κάνω κάτι τεστ και θα αρχίσω συνεδρίες σε ψυχολόγο
    δε προκειται να γινεις τιποτα αφου εχεις τετοια αρνηση,απλα σου εχει γινει εμμονη ιδεα,θα το ξεπερασεις αν το συζητησεις με καποιον/α σεξολογο,εγω λεω να βρεις καποια σεξολογο

Senior Member
    αυτο ειναι το καλλιτερο καλη επιτυχια!!

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast