Γειά σας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: Γειά σας

  1. #1

    Γειά σας

    Ωραίο φόρουμ φαίνεται εδώ και καθώς διάβαζα είδα ενδιαφέροντα πράγματα,τι καλύτερο από τις προσωπικές εμπειρείες όλων.Οπότε γράφτηκα Η περίπτωσή μου είναι κλασσική αγοραφοβία που προήλθε από τις κρίσεις πανικού...πριν από κάποια χρόνια είχα τις πρώτες,έκανα μια θεραπεία με seroxat για 3 μήνες και πήγα καλύτερα αλλά τον τελευταίο χρόνο επέστρεψε το αγχος σε εντονότερη μορφή οπότε πάλι από την αρχή,για υποτροπή μου μίλησε ο γιατρός...το παλεύω άλλες φορές οι μέρες είναι καλύτερες άλλες χειρότερες,άλλες πολύ χειρότερες,προσπαθώ απλά να γίνω μαχητής σε ένα τομέα που πάντα περιφρονούσα,άμα είμουν ποιό θαραλλέος θα τα πήγαινα καλύτερα.Γενικά όμως τι πιστεύτε?Γίνεται να είσαι όπως παλιά,έστω και σε μικρότερο βαθμό ή απλά πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    153
    Θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και σιγά σιγά να χάσεις το ενδιαφέρον σου για τα άγχη και τις φοβίες σου και αυτά με τη σειρά τους να χάσουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    150
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΝΗΚΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ-ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑ.ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΙΕΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΠΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Illogan: ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΔΗΛ. ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •