Results 61 to 75 of 171
-
10-09-2021, 22:29 #61
@ioudinthi και τι θα άλλαζε; η βία γεννά βία
@Nefeli28 παίζει δυνατά, αν και τα τρολλ συνήθως το τραβάνε (δες έναν που έλεγε ότι κανει τον γκει και μια δηθεν εφηβη με ενα ραντεβού με έναν μεγαλύτερο). Δίνουν feedback.
- 10-09-2021, 22:43 #62
Ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για κανέναν αλλά ακόμα και να ήμασταν τι θα άλλαζε; Υπάρχει τρόπος ώστε να ξέρει κάποιος με σιγουριά πως η ιστορία που γραφει ο καθενας εδω μεσα ειναι αληθινη; Ακομα κι εμεις που ειμαστε εδω καιρο, ξερει κανεις αν μια ιστορια ή περιστατικό που θα διηγηθούμε και θα μοιραστουμε με το φορουμ ειναι 100% αληθινη ή αν την βγαλαμε απτο μυαλο μας;
Προσωπικά επειδη αυτά δεν τα ξέρουμε ποτέ, γιαυτο σπανιως εως ποτε δεν μπαινω στην διαδικασία να σκεφτω αν καποιος ειναι τρολλ ή οχι και δεν με αφορα κιολας. Εκτος κι αν μπαινει καποιος κ εξωφθαλμα προκαλει ή βριζει πχ. διαφορετικά ακομα και τρολ να ειναι....δινει αφορμη για μια συζήτηση την οποια μπορει να διαβασουν αλλοι και να τους ειναι χρησιμη.
Ουτε θεωρω οτι χανω τον χρονο μου με καποιον. Δεν με αναγκαζει κανειςνα ειμαι εδω ουτε να απαντω σε καποιον. Διαθετω οσον χρονο θεωρώ οτι θελω οποτε αν καποιος θελει να βγαλει μια ιστορια απτο κεφαλι του κ να την γραψει εδω....ας το κανει.
10-09-2021, 23:05 #63
10-09-2021, 23:09 #64
Οχι βέβαια! Δεν το είπες εσύ. Αλλά ο τύπος αυτό ζητούσε προφανώς.
Το προβλημα που ανέφερε και στο οποίο ζητούσε βοήθεια ήταν οτι αυτή του λέει ψέματα οτι έχει αλλον κι οτι του λεει πως την παρενοχλεί επειδή αυτός την παρακολουθεί. Έθεσε κάποιο άλλο πρόβλημα; Αρα τι απάντηση περίμενε απο το φορουμ; να του πούμε εμείς τρόπους πως θα την εκβιάζει να τον συναντά (γιατί αυτό κάνει προφανέστατα) χωρίς εκείνη να διαμαρτύρεται ότι την παρενοχλεί. Ή πως θα την κάνει να μην έχει άλλον.
Στο πρωτο του μνμ αυτά έγραψε ως προβληματα.
10-09-2021, 23:25 #65
10-09-2021, 23:42 #66
Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά.
απλά με έκανες κι εμένα και πήγα και ξαναδιάβασα το πρώτο ποστ του γιατι επέμενες και λέω....να φορτίστηκα τοσο από αυτά που διάβασα που όντως τον παρεξήγησα τον άνθρωπο και έγραφε άλλα;;;
Και σου είπα και στο προηγούμενο, είχες δίκιο οτι κάποιος που γράφει εδώ και ζητά βοήθεια πρέπει να την λαμβάνει ανεξαρτήτως τι έχει κάνει κ με έβαλες σε σκέψεις και για τον τρόπο που του απαντησα....άλλα κάπως να φαίνεται κ οτι έχει αντιλφθεί τι έχει κανει! Ο συγκεκριμένος δεν μου δωσε τετοια αισθηση.
11-09-2021, 07:59 #67MarilouGuestΚαλημέρα !
Και τρολ να είναι δεν μπορείς να δικαιολογείς μια τέτοια συμπεριφορά .
Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που εκβιάζουν γυναίκες με τέτοιο τρόπο ,απλά να ξέρουν ότι αν όντως πάει κατευθείαν στην αστυνομία τον βρίσκουν το επόμενο λεπτό και βρίσκεται αντιμέτωπος με την πραγματική αλήθεια και τότε σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστη .
Άλλωστε ο τύπος παραδέχεται δημοσίως ότι εκβιάζει μια γυναίκα ,άνετα γίνεται και από εδώ καταγγελία γιατί μπορεί να θεωρήσει οποιαδήποτε ότι αυτή η γυναίκα είναι σε απόγνωση και κυνδινευει άμεσα η ζωή της επειδή φοβάται .
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας δεν δίνει συμβουλές πώς να γλυτώσει ένας τέτοιος άνθρωπος γιατί εκτός ότι θεωρείται συνυπεύθυνος σε όλη αυτή την παραβατική του στάση ,είναι θέμα και ηθικής πλέον ..
11-09-2021, 09:34 #68MarilouGuest
Επειδή ακριβώς ήξερα ότι θα συμβεί όλο αυτό υπεύθυνος είσαιι μόνο εσύ Άεον και κανένας άλλος ..
Έγιναν αναφορές και στα δύο ποστ το λέω και δημόσια και περιμένω να αποδοθούν οι ποινες σε σχόλια που προσβάλουν την ηθική ενός μέλος σου και σύμφωνα με τους κανόνες σας πρέπει να τιμωρηθούν και μάλιστα με αυστηρό τρόπο ...
Λυπάμαι όμως ειλικρινά γιατί σε ένα φόρουμ που υποτίθεται ο διαχειριστής είναι εδώ για την ομαλή συνύπαρξη ατόμων τροφοδοτεί και επιτρέπει πλέον επιλεκτικά συμπεριφορές που οδηγούν σε πραγματικά τραγικές καταστάσεις για εκείνους φυσικά ..
Μια απλή επισήμανση όπως σου είπα και στο μήνυμα ότι η ποινή ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ και θέλω πάρα πολύ ένα μέλος να μου πει πως μπαίνει σκριν σοτ εδώ δημόσια για να διαπιστωθεί έμπρακτα πλέον αυτό που λέω και που η διαχείριση δε είναι σε θέση να το υποστήριξη και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο γιατί είπαμε ότι λάθη γίνονται ,θα απέτρεπε ΠΑΛΙ όλη αυτή την ανηθικότητα πλέον γιατί έχει ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας των μελών που όπως πάντα παίρνουν τα μηνύματα και τα ερμηνεύουν όπως θέλουν ..
Πλέον ειλικρινά το λέω τα λόγια είναι περιττά και έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα ..
Πραγματικά αν νομίζετε ότι εδώ μέσα καλλιεργούνται εμμονικες και φαντασιόπληκτες συμπεριφορές είστε πραγματικά επικυνδινοι εφόσον μιλάμε για ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ φόρουμ και εδώ και καιρό εσείς οι ίδιοι επιτρέπεται αυτή την συμπεριφορά παρά τις αλλεπάλληλες αναφορές μου ..
εγώ την συνείδηση μου την έχω καθαρή απλά να δει και όλο το φόρουμ ότι υπάρχουν επιλεκτικές πλέον ποινές και μεταχειρισεις και μάλιστα επιτρέπουν την ύπαρξη μελων εδώ μέσα που κατά εξακολούθηση ΑΠΕΙΛΟΥΝ ,ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ και ΒΡΙΖΟΥΝ ένα μέλος στοχευμένα ..
Πόσο ποιο παραβατική συμπεριφορά περιμένετε δηλαδή για να τιμωρηθούν αυτά τα άτομα ?
Περιμένω λοιπόν τις αντίστοιχες ποινές εφόσον εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν και Παρ όλα αυτά επιτρέπεται να συμβαίνει ..
Ελπίζω μόνο το ποστ αυτό να μην εξαφανιστεί και να απαντηθεί γιατί καλλιεργείται αυτό το κλίμα από τα δύο συγκεκριμένα μέλη πλέον χωρίς να τιμωρούνται ?
Τίποτε άλλο και δεν με ενδιαφέρει και να μου δοθεί ποινή αλλά ως συνήθως δεν υπάρχει λόγος γιατί πολύ απλά δεν απαντάτε ξεκάθαρα και ΈΝΤΙΜΑ πλέον .
Το ιστορικό μου υπάρχει και είναι στην διάθεση των υπολοίπων μελων τα οποία βέβαια δεν μπορούν να πιστεύουν ότι μπορεί να φέρομαι τόσο ανεύθυνα και να λέω κάτι τέτοιο δημόσια πέραν από αυτά τα δύο άτομα που πλέον έχουν καταντήσει επικυνδινα εφόσον μιλάμε για ψυχολογια
Ειλικρινά το ξαναλέω λυπάμαι για το τι κακία και απωθημένα κουβαλάνε κάποια μέλη χωρίς να με ξέρουν και απλά βρίσκουν διέξοδο στα δικά τους θέματα ξεσπωντας μέσω μιας πλατφόρμας αδιαφορώντας για την ψυχολογία του εκάστοτε ατόμου ..
Για ότι ακολουθήσει από την πλευρά μου από εδώ και πέρα θα είστε συν υπεύθυνοι όλοι γιατί το αστειακι παρατραβηξε ...
Δεν ξέρω αν κλειδωθεί το θέμα αλλά τουλάχιστον τα σχόλια αυτά πρέπει να σβηστούν να τιμωρηθούν τα μέλη και σε μια επόμενη αναφορά τους να γίνεται ακριβώς το ίδιο ..
Μόνο έτσι ένας αντικειμενικός διαχειριστής επιβάλει το κλίμα που θέλει να καλλιεργείται στην προσωπική του ιδιοκτησία ..
Καλημέρα να έχουμε και όταν μιλάμε για ηθικές και αξίες να το δείχνουμε και έμπρακτα πλέον ..
11-09-2021, 17:10 #69
Θα συμφωνήσω ότι προσβάλλονται μέλη εδώ μέσα. Σε άλλο ποστ οι γκει εχουν χαρακτρηιστεί πισωγλέντηδες και ότι δεν είναι άντρες, οπότε ναι θα έπρεπε να ασκούνται οι προβλεπόμενες ποινές.
13-09-2021, 03:24 #70
Δεν ζητά τρόπους για να κερδίσει τη γκόμενα αλλά για να απαλλαχτεί από μία εμμονή......
έτσι Ακριβώς ΑΥΤΌ ΖΗΤΆΩLast edited by Matakia; 13-09-2021 at 04:26.
13-09-2021, 04:14 #71
13-09-2021, 04:24 #72
Είναι δυνατόν να πιστέψεις ότι πήγε σε δικηγόρο ?
Ούτε δεκαπεντάχρονο δεν θα το πίστευε ..
Καταρχήν να πάει σε δικηγόρο να κάνει τι ?
Να ξεμπροστιαστει και η ίδια στα παιδιά της που μάλλον δεν γνωρίζουν τι κάνει η μητέρα τους ?
Να πάει σε δικηγόρο και να βγει στην φορα επίσημα και η δική της ζωή ?
Άδεια έριχνε για να πιάσει γεμάτα και να βρει μόνο της ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό ..
Αν πήγαινε εσύ τώρα θα ήσουν μέσα ,αυτό βαλτω καλά στο μυαλό σου .
Με την πρώτη καταγγελία η δίωξη βρίσκει άμεσα το στίγμα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από όλο αυτό .
Είμαι σίγουρος και σε δικηγόρο πήγε και κατέθεσε μήνυση περί αγνώστου και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έφτασε η υπόθεση άλλα πάρει περίπου 3 μήνες της είπαν
13-09-2021, 09:59 #73
13-09-2021, 10:02 #74
13-09-2021, 17:53 #75