Υπαρξιακά? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Αυτο ειναι το χειροτερο απο οσα ειχα! Προτιμω αποπραγματοποιηση δλδ :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μ1994 View Post
    Πηρες φαρμακα απο ο, τι ειπες ομως ε; Εγω ειμαι σε μια φαση πουωδεν εχω ιδεα τι θα κανω στη ζωη μου κ δεν εχω καμια προοπτικη παρολο π τελειωσα το πνεπιστημιο. Νιωθω οτι δε μ αρεσει τιποτα και συνεχεια ονειροπολω και μεταπηδαω απο το ενα πραγμα στο αλλο! Σκεφτομαι οτι αν κατασταλξω καπου κ επιτελους ενηλικιωθω ισως σταματησουν ολα αυτα
    Ποια ειδικότητα??

:)

Senior Member
    Ρε παιδι μου νιωθω σαν να ειμαι ξενη μεσα μου κ αλλες περιεργες αισθησεις. Επισης μουωτα σκαει πολυ οταν κοιταω τα ακρα μου η οταν κοιταω κατι.. λεω πως εξναι δυνατον να βλεπω
    ολο το πακετο εχω περασει....καθε λεπτομερεια που μου περιγραφεις.......τιποτα δεν ειναι.....απλα μια ψευδαισθηση ενος στρεσσαρισμενου μυαλου για να εχει να ασχολειται παλι με κατι......
    οταν ειπα οκ ειμαι ετσι δεν πειραζει, κανενα θεμα και να τρελαθω δεν πειραζει σιγα ισα ισα οι τρελοι επιβιωνουν καλυτερα στη σημερινη κοινωνια, αν παω για καφε αν χαθω δεν πειραζει μπορει εκει που περναω να ειναι καλυτερα, οταν ειπα με λιγα λογια οκ το εχω ολο αυτο, το σκεφτομαι, αλλα δνε πειραζει, και αλλοι το σκεφτονται απλα εμενα με αγχωνει αυτη η σκεψη, τοτε ως δια μαγειας σιγα σιγα τα συμπτωματα εξασθενουσαν

Senior Member
    Πηρες φαρμακα απο ο, τι ειπες ομως ε; Εγω ειμαι σε μια φαση πουωδεν εχω ιδεα τι θα κανω στη ζωη μου κ δεν εχω καμια προοπτικη παρολο π τελειωσα το πνεπιστημιο. Νιωθω οτι δε μ αρεσει τιποτα και συνεχεια ονειροπολω και μεταπηδαω απο το ενα πραγμα στο αλλο! Σκεφτομαι οτι αν κατασταλξω καπου κ επιτελους ενηλικιωθω ισως σταματησουν ολα αυτα
    ναι πηρα φαρμακα...αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα μου το προκαλεσαν,...και ειδικα το ζαναξ.....με το που τα ξεκινησα με επιασε σαν παρενεργεια......στην αρχη ενιωθα απλα σαν χαμενη.μετα σταδιακα αρχισα να κανω σκεψεις ολο και πιο τρομακτικες ωσπου ειχα φτασει σε σημειο οταν μουν με κοσμο να νιωθω οτι σταματαει καποιες στιγμες ο χρονος και οτι δεν θυμαμαι που ειμαι....για δευτερολεπτα.....πολυυυ τρομακτικο.......οποτε σκεφτομουν και αν κολλησει κιαλλο το μυαλο και χαθω και βρεθω αλλου???? και αλλα πολλα σαν αυτα σκεφτομουνα......
    τα φαρμακα δεν το λυνουν...εσυ θα το λυσεις.....οταν κατανοησεις οπως εγω οτι ειναι θεμα του στρεσσαρισμενου μυαλου.......διαβασε αρθρα καλυτερα για την αποπρ. και αποπραγμ. για να κατανοησεις τι ειναι.....
    επισης με βοηθησε πολυ αυτο το αρθρο που ειχα βρει......ειναι ενος παιδιου που εχει περασει τα ιδια με εμας και τα ξεπερασε.......εχει γραψει και βιβλιο.......οταν το πηρα ηταν δωρο Θεου, ελυσα πολλα ακομη και αυτο που εχεις εσυ και ειχα εγω
    http://feel-okay.blogspot.com/2014/0...opopoihsh.html

Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σου! Θα το παρω κι εγω αυτο το ηιβλιό

Ψυχολογία! Τρελο; :p

Page 3 of 3 FirstFirst 123