Results 31 to 40 of 40
Thread: 2012 φοβία!
-
23-06-2009, 22:32 #31
Είμαι φανατικός υπέρμαχος του ανθρώπινου μυαλού.Γνωρίζετε για πειράματα με ανθρώπους 100-200 να σκέφτονται το ίδιο πράγμα,ότι ασκείται επιρροή,πράγμα που μπορεί να εξηγήσει γιατί το 4 συμβαίνει με μεγαλύτερη συχνότητα στην Κίνα...
- 24-06-2009, 00:07 #32
Μου θύμησες κάτι.. είχε βγει προς τα έξω μια έρευνα (στην Αμερική νομίζω) κατά την οποία \"ανακαλύφθηκε\" ότι οι άνθρωποι, προτού συμβεί κάποιο σημαντικό γεγονός, έβγαζαν μια συγκεκριμένη ενέργεια η οποία καταμετριόταν από τις συσκευές με τις οποίες γινόταν η έρευνα. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά δύσκολα θα βρεις σχετικό link στο διαδίκτυο..(δεν βρήκα κάτι..)
Ίσως βέβαια να εννοείς τα διάφορα μηνύματα που λαμβάνουμε ως κοινωνικά όντα από την συμμετοχή μας στην κοινωνία. Η ακόμα και από την επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων που εκδηλώνεται με πάμπολλους τρόπους (ακόμα και με τις πιο ήπιες αισθήσεις του ανθρώπου). Ίσως βέβαια να υπάρχει και μια έκτη αίσθηση ή και έβδομη (μπορεί να είναι παράγωγο των βασικών πέντε) και να υπάρχει μια λιγότερο εμφανής μορφή επικοινωνίας.
Πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς, λίγα μπορεί να κάνει όμως..
Λένε πως όπου βλέπεις πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι (ή κάπως έτσι) και θα συμφωνήσω με αυτό που λένε..
24-06-2009, 00:18 #33
Εμένα όλο αυτό το πράγμα μου θυμίζει κάτι ηλίθια forward που έρχονται στο mail μου και πάρα πολύ ευγενικά σε απειλούν πως αν δε στείλεις το παρών mail σε 5 φίλους θα σου συμβεί κάτι κακό.Δεν έχω κάνει forward κανένα mail από αυτά κι όμως είμαι ακόμη ζωντανός.
Αναρωτιέμαι πως θα ήταν αν ξεκινούσα ένα mail σαν αυτά αλλά να απειλώ τον κόσμο πως αν δεν ξεσκιστεί στο γαμ@@@ αυτό το καλοκαίρι και ανυσηχεί για το τέλος του κόσμου,τον Σεπτέμβριο θα τους συμβεί κάτι κακό.Άραγε θα βγαίνατε να πηδιόσαστε σαν να μην υπάρχει αύριο;
Αν είναι δυνατόν να πιστεύουμε σε ότι μαλ@@@@ μας πασάρουν ρε παιδιά!Έλεος πια!
Τώρα αν υπάρχει πιθανότητα το 2012 να πέσει όντως ένας πλανήτης στο κεφάλι μας,αντί να ανυσηχείτε, περάστε καλά τώρα που μπορείτε...Και οι Γαλάτες φοβόνταν μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι,αλλά έκαναν γερά τσιμπούσια με τα αγριογούρουνα του Οβελίξ και όλα τα παρελκόμενα.
01-07-2009, 12:58 #34
μου πε πριν λιγο ο φιλος μου που ασχολειται με μανια με αυτα οτι μερικα ειναι υπερβολες αλλα λενε οι επιστημονες οτι θα σκοτεινιασουν ολα εκεινη την ωρα και αποδεικνυεται λεει αυτο....πριν πω και αλλες βλακειες θα διαβασω και γω λιγο παραπανω
01-07-2009, 13:00 #35
http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=188&t=761
εβδιαφερον σαιτ
01-07-2009, 13:03 #36
Κολοκύθια είναι αυτά άντε δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας σιγά μην ξέρει κανείς πότε θα έλθει το τέλος του κόσμου.
01-07-2009, 13:15 #37
Originally posted by Dimitris1979
Δεν έχω κάνει forward κανένα mail από αυτά
εγω παντα κανω reply στον - στους αποστολεα,
και τους μπινελικωνω λεγωντας οτι οχι μονο δεν κανω forward το μυνημα, αλλα ετσι και ξαναστειλουν θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει.....
Και αντι να παθω εγω κακο, θα παθουν αλλοι.
Η θρασυτητα πρεπει να αντιμετωπιζεται αμεσα.
01-07-2009, 20:20 #38
Ο φιλος μου μου εσποασε τα νευρα !του λεω σιγα μη γινει τιποτα μου λεει να ισως αλλα εκεινη την μερα απο αποψη πλανητων κατι κουλο θα γινει με καποιες επιπτωσεις λετε καπου σε ολα αυτα να υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας?και αν ειναι ναι πιια ειναι αυτη?
01-07-2009, 20:38 #39
Να πείς στον φίλο σου να τα κρατάει για τον εαυτό του γιατί σε επηρεάζει με αυτές τις χαζομάρες.Πριν 2 μήνες πέταξαν κάτω στην πόρτα της μάνας μου ένα χαρτί που έλεγε ότι θα πρέπει να το αντιγράψει και να τα ρίξει σε άλλα σπίτια για να μην πάθει κακό, η μάνα μου είναι 80 ετών.Τι λέτε πως έκανε;Πήγε σε ένα κατάστημα έβγαλε φωτοτυπίες πήρε και μια φίλη της ηλικιωμένη που τα έχει χάσει λίγο τα λογικά της,και κούτσα κούτσα οι γριές πήγαιναν και πετούσαν τις φωτοτυπίες.Οταν μου το είπε λάλησα.Ρε μάνα πήγες στο φωτοτυπικό ρεζίλι θα γίνουμε.Μου λεει παιδάκι μου φοβήθηκα ήθελα να ξέρω αυτά για ποιόν λόγο γίνονται;απο αιρετικούς;ή απο βλαμένους;
01-07-2009, 21:16 #40
Τελικά το cern άνοιξε τις πύλες σε όλους μας με το να δημιουργήσει το internet...
stay puff λοιπόν...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....