Results 31 to 45 of 211
Thread: Η διπλανή μου στο γραφείο
-
15-09-2021, 14:17 #31
Κοριτσια για αλλη μια φορα εμαι στα ορια του μπαν..... Συμφωνω στα περισσοτερα μαζι σας. Να ειστε παντα καλα
- 15-09-2021, 14:21 #32
Συνήθως όμως, αυτοί που πληρώνονται για να κάνουν οι άλλοι σεξ μαζί τους δεν κάνουν οκτάωρα και δωδεκάωρα σε γραφεία και εργοστάσια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται το σεξ με όρους συναλλαγών.
Όταν δύο άνθρωποι θέλουν ο ένας τον άλλον η χρηματική αποζημίωση δεν έχει νόημα.
Αλλά και λίγοι άνθρωποι θα κακοποιούσαν την αξιοπρέπειά τους, το συναίσθημά τους και την ψυχική τους υγεία για να πάρουν χρήματα από το σεξ.
15-09-2021, 14:26 #33
Νίκο οποίος έχει πολλά λεφτά και πληρώνει για να έχει γκομενα, συνήθως θα τον προσεγγίσουν οι ενδιαφερόμενες που επιδιώκουν ένα τέτοιο νταραβερι, δεν θα επιλέξει αυτος. Σίγουρα θα τον βρουν αρκετές αλλά δε σημαίνει ότι μπορεί να έχει και οποία θέλει.
15-09-2021, 14:32 #34
15-09-2021, 14:41 #35
αγαπητέ Πάνο, η αδιαφορία στα ζευγάρια που έχουν μακροχρόνια σχέση, σε σχέση με το σεξ, είναι αλληλοτροφοδοτούμενη. Όταν η σύζυγος αρχίζει να έχει πολύ συχνά "πονοκέφαλο" και "να είναι πολύ κουρασμένη" και μετά αρχίζει να έχει και αντικειμενικά προβλήματα λόγω εγκυμοσύνης και γέννας, κάποια στιγμή κι ο σύζυγος θα πει "ρε άει στο διάολο που θα παρακαλάω για το αυτονόητο" και θα σταματήσει να ασχολείται.
Όταν κάποια δεσμεύει τον ...εκλεκτό της σε μακροχρόνια μονογαμική σχέση, αυτό σημαίνει ότι αποδέχεται ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ότι θα φροντίζει να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες, Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να του πει "συγγνώμη, εγώ δεν μπορώ να φροντίσω για τη σεξουαλική σου ζωή πλέον, κάνε το κουμάντο σου". Λέω κάτι παράλογο;
15-09-2021, 14:44 #36
15-09-2021, 14:48 #37
Εντελώς παράλογο λες.
Αν η γυναίκα σου δηλαδή έχει ένα ιατρικό θέμα για το οποίο δεν μπορεί να κάνει σεξ...τότε εσύ είναι οκ να βρεις γκόμενα;;;
Επίσης αυτού του είδους η σχέση που περιγράφεις που θα ρθει η αλλη ανοιχτά και θα σου πει να κάνεις το κουμάντο σου...είναι σχέση δυο ανθρώπων ξέρεις, δεν είναι μόνη της στη σχέση. Αν προέκυψε βαρεμάρα και αδιαφορία έγινε και από τους δύο όχι μόνο από εκείνη. Εσύ την έπιασες να της πεις ανοιχτά "α κοίτα έχω ανάγκες που δεν ικανοποιείς, θα κάνω κι εγώ το κουμάντο μου";
15-09-2021, 14:48 #38
15-09-2021, 14:53 #39
15-09-2021, 14:55 #40
Μπορείς να χωρίσεις ώστε ως ελεύθερος να διεκδικήσεις είτε περιστασιακό σεξ είτε μια νέα σχέση,είτε μια νέα ζωή με άλλη γυναίκα που θα σε ευχαριστεί ή οτιδήποτε θα σε κάνει να νιώθεις γεμάτος. Αν η γυναικα σου δεν θέλει να βρίσκεστε ερωτικά ποιος ο λόγος να είστε ζευγάρι;
Εάν το θέμα σου είναι καθαρά το σεξουαλικό, μου κάνει εντύπωση που ακόμα προσπαθείς να κάνεις σεξ εκτός γάμου. Για έναν παντρεμένο (ακόμα και για έναν εργένη) το να κάνει ευκαιριακό σεξ είναι από τα πιο εύκολα πράγματα. Τι πιο εύκολο από το να περάσεις λίγες στιγμές ηδονής με οποία κάτσει; Αφού ζητάς απλά και λίγα πράγματα...σε οποίο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αν πας όλο και κάποια θα βρεις πρόθυμη. Σε οποία καφετέρια και αν βγεις, όλο και κάποια θα σου κάτσει. Με τη δεύτερη, τη τριτη φορά, όσες χυλοπιτες και αν φας κάτι θα βρεις.
Δεν σε προβληματίζει που δεν μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι τόσο απλό που υπάρχει σε αφθονία έξω;
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω είτε είσαι πολύ επιλεκτικος και τρως φλασιες με συγκεκριμένες γυναίκες που μπορεί να μη σε θέλουν ή να μη θέλουν να μπλέξουν με παντρεμένο και κολλάς εκεί,ειτε είσαι εμφανισιακά πολύ κατω του μετρίου και δυσκολεύεσαι.
15-09-2021, 14:57 #41
εντάξει Ελισάβετ μου. Αφού η σύζυγος λοιπόν λόγω ηλικίας-εγκυμοσύνης-γέννας δυσκολεύεται να κάνει σεξ (η αδιαφορία βέβαια κι οι "πονοκέφαλοι" είχαν ξεκινήσει πρωτύτερα), θα σταματήσω να ασχολούμαι με το γυναικείο φύλο και θα περιποιούμαι 1-2 φορές τη βδομάδα χειρωνακτικώς το γεννητικό μου όργανο, για όσο ακόμα κάνει κούκου. Όλα καλά;
15-09-2021, 15:00 #42
Δεν απαντάς όμως.
Οι σχέσεις για να μην γίνουν αδιάφορες και βαρετές θέλουν δύο.
Εσύ όταν η γυναίκα σου άρχισε τα περι πονοκεφαλου κτλ έκατσες να συζητήσετε γιατί το κάνει; Γιατί δεν θέλει πια σεξ μαζι σου; Την ρώτησες ποτέ;
Κι επίσης.....όταν πια βαρέθηκες να ασχολείσαι και αποφάσισες να βρεις άλλη, της το είπες; Γιατί δεν δοκιμάζεις αφού έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου και σε παραμελεί τόσα χρόνια, να της πεις κοίτα να δεις εγώ από δω και στο εξής θα κάνω το κουμάντο μου;
15-09-2021, 15:01 #43
Ναι αλλά ξέρεις σε ποια γυναίκα απευθύνεσαι;
η κοπέλα που θες μπορεί να είναι κολλημένη αλλου, μπορεί να έχει αλλα θέματα και να μην επιθυμεί αυτό το καιρο ερωτικές σχέσεις με κανέναν.
Ή ακόμα και να ήταν πραγματικά διαθέσιμη και να σε ήθελε, πού ξέρεις τι είδους σχέσεις κάνει η συγκεκριμένη;
Μπορεί να είναι ρομαντικός τύπος και να θέλει να συνάπτει σχέσεις πιο αποκλειστικές, και να μη θέλει να μπλέξει με έναν παντρεμένο που δεν θα μπορεί να της προσφέρει συναισθηματικά τίποτα. Επιπλέον, η ηθική της μπορεί να μην της επιτρέπει να κάνει κάτι μαζί σου επειδή ανήκεις σε άλλη.
Δηλαδή πως τσουβιαλιαζουμε έτσι τις γυναίκες; μαθε πρώτα τι καπνό φουμαρει η αλλη και μετά πήγαινε να της πετάξεις τα δικά σου φούμαρα περι 2ωρου κτλ
15-09-2021, 15:05 #44
15-09-2021, 15:06 #45
αγαπητή Remedy, με όλο το σεβασμό, θεωρώ ότι είναι μάλλον βιαστικός ο αναθεματισμός εκ μέρους σου του ανθρώπου ως "φτωχομπινέ και μισογύνη".
Είτε σου αρέσει είτε όχι, είτε το επιδοκιμάζεις είτε όχι, υπάρχει μια σημαντική μερίδα γυναικών, κυρίως της ηλικιακής ομάδας 20-30, που έλκεται σεξουαλικά από το χρήμα, την κοινωνική θέση ή την αναγνωρισιμότητα (συνήθως αυτά πάνε μαζί).
Εάν λοιπόν μια 25χρονη βρίσκει ...πολύ σέξυ τον 45αρη επιχειρηματία με το σκάφος και το SUV των 80.000 ευρώ που θα ξοδεύει για πάρτη της έναν μισθό το μήνα σε εξόδους, ακριβά δώρα κ.λπ., συγγμώμη αλά δεν φταίμε γι' αυτό εμείς οι "μισογύνηδες".