Results 1 to 15 of 46
Thread: ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ
-
07-06-2009, 05:14 #1
ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ
ΜΟΛΙΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑ ΤΑ 24 ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩ ΕΛΑ ΡΕ ΑΡ@@ΔΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ !!Κ ΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΡΙΣΗ 40 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜ@@@ΝΗ ΣΚΕΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΩ !!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΞΩ?????ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ? ???ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜ@@@ΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΖΩ (ΝΟΙΚΙΑ , ΦΑΙ , ΕΞΟΔΑ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ) Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ!!Γ@@Ω ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΘΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ!!ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΤΑ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ(ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΖΑΛΑΔΕΣ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ Η ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ) Κ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ!!!ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΩ ΕΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕ Π@@ΣΤΗ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !!ΚΟΤΑ!!ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΑΧΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Κ ΕΞΩ????ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΥΝΕ ΟΠΩΣ Κ ΓΩ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ Κ ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑ Κ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Κ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΕΒΓΑΙΝΕ Κ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΤΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ!!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤ ΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ(ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ) Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕ ΓΑΜ@@@ΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!ΚΑΝΩ ΟΜΟΙΠΑΘΗΤΙΚΗ Κ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ...ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΠΑΛΙ?ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΓΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΤΕ Κ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΕΙ Κ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ!ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ?ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΑΘΑΙΝΩ??ΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΠΟΝΑΤΕ ΜΕ??ΓΑ@@ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΑΙΣΑΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜ###ΝΗ ΠΟΥ#$@α ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ , ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Κ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ 1ο ΧΕΡΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗ@@ΝΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΖΩ ΤΟ ΑΡ#@ΔΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ Κ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ!!!ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 07-06-2009, 05:20 #2
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΝΑ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Κ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ Κ ΤΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!!
07-06-2009, 09:03 #3
αλεξανδρρε μου,πολυ καλα κανεις και το βριζεις...Του αξιζει εξαλλου:PP...Μην ανησυχεις,ολα θα πανε καλα,σιγα σιγα,μην βιαζεσαι...Απλα προσπαθησε να παραμενεις εστω και με το ζορι καπου,οταν αρχιζει να σε πιανει πανικος...μην φευγεις...παρατηρησα πως ολες τις φορες που παρεμεινα καπου που με επιασε πανικος,το ξεπερασα μεσα σε 3 λεπτα μολις και μετα ημουν πιο χαλαρη απο πριν..Οποτε μηπως πρεπει να το υιοθετησουμε σαν σταση?Μηπως πρεπει να πρεσσαρουμε και εμεις τον εαυτο μας λιγακι?Σημερα ειναι εκλογες,οπως ξερετε ολοι..Απο χτες προσπαθω να βρω χιλιους δυο τροπους να μην παω..Ομως αλλαξα γνωμη..Θα παω και θα το παλεψω οσο πιο πολυ γινεται..Τελος το γ@#$@#$%^ δεν θα με εξουσιαζει....ουτε τωρα ουτε ΠΟΤΕ.....ΑΛεξανδρε θα σου συνιστουσα να ακολουθησεις τον ιδιο και εσυ..ΝΑ κανεις οτι φοβασαι....Η προσπαθεια μετραει πιο πολυ...Η ζωη ειναι καλυτερη απο την ασφαλεια
Ξερω πως ταιριαζουμε σε αυτα που λεμε,γιατι εχουμε τις ιδιες αποψεις στα περισσοτερα...τα λεμε και με u2u εμεις...Οποτε ενα εχω να πω σε ολους...Τελος οι κοτες.......Και οι κοτες το εσκασαν φιλοι μου...αντε εξω λοιπον μπας και καταφερουμε τιποτα απο αυτα που θελουμε.....Ξεκιναω απο σημερα να κανω οτι με τρομαζει,,Αρχιζω με τις εκλογες...
για να δουμε
07-06-2009, 13:29 #4
Γειά σου Αλέξανδρε.Σε καταλαβαίνω απόλυτα φυσικά,τα ίδια περνάω και εγώ...μπορώ να πάω κάπου αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια...με έχει κουράσει αυτό...ένας απλός καφές είναι γολγοθάς...προσπαθώ να μπω στην διαδικασία να το αφήνω να έρχεται,απλά είναι δύσκολο άμα είσαι σε κόσμο να παλεύεις με αυτό και παράλληλα να ακούς τι σου λένε...
07-06-2009, 14:35 #5
Αλέξανδρε
καλωσήρθες
και εύχομαι να βγεις από αυτό δυνατότερος, ωριμότερος και καλύτερος...
Πρώτα πρώτα Αλέξανδρε, σιγά σιγά να συνειδητοποιήσεις ότι όσο κι αν το φοβάσαι, όσο κι αν το τρέμεις, ποτέ ποτέ μία κρίση δε θα σε βλάψει. Δοκίμασέ το. Με μικρά βηματα στην αρχή. Μείνε εκεί που είσαι αν σε πιάσει. Μη φύγεις. Θα δεις ότι μόλις περάσουν λίγα λεπτά, δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Θα είναι σαν να έχεις τρέξει δυνατά οπότε η καρδιά σου να χτυπά δυνατά, αλλά μετά από λίγα λεπτά θα ησυχάσει μόνη της, αφού με την πάροδο των λεπτών, θέλοντας και μη θα συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν παθαίνεις...
Ακόμα
βλέπω οτι θυμώνεις μαζί του, με τον πανικό, τον βρίζεις.
Αισθάνομαι ότι έτσι βρίζεις τον εαυτό σου
γιατί και ο πανικός είναι ένα κομμάτι σου, έτσι δεν είναι;
Δεν είναι εσύ, αλλά ένα κομμάτι του εγώ σου.
Που υπάρχει λόγος που ήρθε στην επιφάνεια.
Αντί να σε βρίζεις Αλέξανδρε, δεν είναι κρίμα να κατακρίνεις εσύ ο ίδιος εσένα;
Μήπως ένας λόγος που ήρθε ο πανικός είναι ότι σε κατέκρινες υπερ του δέοντος;
Αναρρωτήθηκες το γιατί ήρθε ο πανικός; Άρχισες να το ψάχνεις;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
07-06-2009, 14:47 #6
Αλεξανδρε, καλώς ήρθες
μου κανει εντυπωση πώς βλεποντας τα οσα γραφεις, εριξα μια ματια διπλα στον χαρακτηρισμο διαθεση. Οπου την χαρακτηριζεις μετρια....Κι ετσι σκεφτηκα μετα, τί χρειαζεσαι εσυ για να πεις πώς ειναι κακη? Κ ποσο επιτρεπεις στον εαυτο σου, να αποδεχτει οτι υπάρχουν ωρες κ μερες που επιτρεπεται να μην ειναι καλα κ να φρικαρει. Δεν ειναι κανεις μας ρομποτ που προγραμματιζει να κρασαρει μια φορα μονο πριν το τελος.
Χρονια πολλα κ καλη καινουργια αρχηπάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
07-06-2009, 16:27 #7
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ! ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ
07-06-2009, 18:38 #8
Αλεξανδρε μου,εγω τα καταφερα και ψηφισα και δεν επαθα τιποτα..ουτε καν ζαλιστηκα..ασε που επιασα και την παρλα...Καλο μου,μην το βαζεις κατω,οπως ειπαμε το παλευουμε...Κανε οτι φοβασαι,μην το αφηνεις....Ειναι κριμα,γιατι εισαι δυναμικο ατομο....Εμεις εδω ειμαστε να εμψυχωνουμε
07-06-2009, 19:01 #9
Καλά και εγώ πήγα για ψήφο,την έκανα με τα πόδια 10 λεπτά περίπου απόσταση,ούτε αμάξι κτλ,μόνο και μόνο για να πάω κάπου χωρίς \"δεκανίκια\"το μόνο που μου την σπάει ρε παιδιά είναι γιατί πρέπει να πάω κάπου με σκέψεις και όχι χωρίς αυτές,άνετα...το ότι δεν παθαίνεις κάτι είναι σίγουρο,ίσα ίσα από ότι έχω διαβάσει πιθανότερο είναι να πχ λιποθυμήσεις σε κατάσταση εκτός πανικού παρά την στιγμή του πανικού...εγώ πιστεύω ότι αν αποβάλεις τις σκέψεις δεν έρχεται πάλι...το ψείρισμα μας κρατάει πίσω...ωχ θα πάω εκεί και αν μου έρθει τι κάνω?κτλ...ενώ αν μπορούσες να πεις πάω εκεί καλά θα είναι και τέρμα δεν θα είχε συνέχεια το πράγμα.Πάντως αν ο Αλέξανδρος είναι κότα τότε έχει παρέα...κάποια στιγμή πάντως όλοι ...ξεκοτιάζουμε θέλοντας και μη.
07-06-2009, 19:22 #10
Το ξερω negel μου...Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο...Αυτο ειναι και το πιο σπαστικο.....Οι σκεψεις...Που θα πανε ομως θα φυγουν...Εγω προσπαθω να εχω θετικοτητα...Και πιστευω πως συντομα θα χαλαρωσω οσο πρεπει......Ευχομαι το ιδιο και για ολους οσους ταλαιπωρουνται απο αυτη τη χαζομαρα...Negel μου μπραβο και για σημερα...Εγω αν και πηγα με αμαξι γιατι ψηφιζα αλλου,το παρακαραμε λεπτα μακρια απο το σχολειο,οποτε πηγαμε με τα ποδαρακια....
07-06-2009, 19:28 #11
παιδια μου φαινεται ολοι εδω ημαστε μια απο τα ιδια....εγω καθε μερα φοβαμαι μη ζαλιστω και μη λιποθυμησω...τις εξοδους σχεδον τις εχω κοψει....και τα απλα πραγματα ψωνια,δουλεις σε τραπεζες και υπηρεσιες ειναι μαρτυριο...γαμω τη π...... τη τυχη μας.εγω μετα απο τοσα χρονια και ενω εκανα και θεραπεια με ladose και seroxat για κανα χρονο το εχω παρει αποφαση οτι θα ειμαι ετσι μεχρι να πεθανω...σκεφτομαι καποια στιγμη να κανω ενα παιδακι με τον αρραβωνιαστηκο μου και τα βλεπω ολα με φοβο..πως θα παει η εγκυμοσυνη .,.η γεννα... το μωρο..και τη ζωη θα του προσφερω που δεν μπορω να παω πουθενα με αυτη τη μαλακια.................................... .....
07-06-2009, 20:00 #12
Thanks Ntini
Αχχχ μικρά πράγματα τα κάνουμε με κόπο...έχεις δοκιμάσει γνωσιακή θεραπεία?Ρωτάω και ξαναρωτάω γιατί δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό...μου πετάνε κάτι \"άμα δεν το κάνεις δεν γίνεσαι καλά\" κτλ...συν το κόστος να μπεις σε αυτό,δεν είναι και εύκαλοι οι καιροί να τα σκας έτσι.
08-06-2009, 02:23 #13
Ανωνυμη θελω να το προσπαθησω να μην τρεξω να φυγω οταν με πιασει αλλα φοβαμαι πολυ ρε γαμωτο εστω κ να το προσπαθησω,δεν το ειχα σκεφτει ετσι ισως εχεις δικιο οτι βριζω τον εαυτο μου βριζοντας τον πανικο απλα τον μισω που μου συμβαινει.η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει να δω γιατι μου συμβαινει ,αυτο που πιστευω ειναι οτι το παθα μια φορα κ απο τοτε οτι κ αν εκανα υπηρχε η σκεψη μεσα μου μηπως το ξαναπαθω με αποτελεσμα να το παθαινω συχνοτερα !σιγουρα καποιος λογος υπαρχει που μου συνεβη τον οποιο δεν γνωριζω προς το παρον κ δεν θελω να κανω ψυχαναλυση να το βρω γιατι αισθανομαι οτι δεν εχω κατι να πω μπορει να ειμαι κ λαθος απλα ετσι αισθανομαι οτι πρεπει να το αντιμετωπισω μονος μου
08-06-2009, 02:29 #14
σοφια σε ευχαριστω πολυ!η διαθεση μου λεω οτι ειναι μετρια για να μην πω ουτε κακη ουτε καλη να ειμαι καπου στο ενδιαμεσο αφου ουτε κακη θελω να πω για να μην ξενερωνω ουτε κ καλη για να μην παρω αερα κ απογοητευτω μετα!
στρεσ σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα!ξερω πλεον οτι δεν θα μου κανει τιποτα η κριση ειναι χειροτερο αυτο που μου κανει χωρις να με πιανει , η σκεψη δηλαδη οτι θα συμβει!
08-06-2009, 02:32 #15
negel ευχαριστω για την παρεα στο \"κοτετσι\" μου!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία