ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    χαίρομαι που τουλάχιστον σε ένα θρεντ υπάρχει αισιοδοξία σήμερα!
    μπράβο παιδιά τη χρειαζόμαστε!

ναι ρε παιδία αισιοδοξία,έχει τα πάνω του και τα κάτω του,το λέω για να πάρω και εγώ κουράγιο όταν μου πέφτει η διάθεση τι θα λέγατε για ένα topic όπου ο καθένας θα γράφει τις μικρές ή μεγάλες νίκες του?

καλη ιδεα κανε το θα γραφουμε ολοι!!
    ετσι μια πανω μια κατω αλλα πρεπει να υπαρχει αισιοδοξια κ πιστη οτι θα το ξεπερασουμε βημα βημα !
    αμα τα βαψουμε μαυρα την πατησαμε!!
    εγω ετσι την επαθα κ κολλησα μεσα στο σπιτι 2 μηνες εβγαινα μονο στο ψιλικατζιδικο κ καμια βολτα με το αμαξι που κ που!
    πρεπει να πιεζεις τον εαυτο σου να ξεκολλησει κ ας μην θελει η φοβαται!

εχω φτιαξει ενα που λεγετε κατορθωματα αλλα δεν ακολουθησε σχεδον κανεις!κλαψ κλαψ!αν ψηνεστε συνεχιστε το

Senior Member
    Ααααααα vincent δεν το συζητω,θα γραψω....χιχιιιχιχι...θετικο� �ητα παιδια...τιποτα αλλο..και σημερα λογο ζεστης ειμαι σαν γκαου:P....αλλα στον λουτσο μου(ε δεν εχω αλλα αν ειχα εκει θα το εγραφα..:PP)σε λιγακι θα φυγω και θα φροντισω να λειπω ολη μερα....Μπορει να μας την σπαει που αγχωνομαστε,αλλα αν δεν το κανουμε θα μεινουμε δεσμιοι αυτης της λαλακιας...Οποτε ολοι εξω....

Senior Member
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ntini!ΠΑΙΔΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ-ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΡΑΝΙΟ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΒΟΛΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΩ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ. ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ.

Senior Member
    αλεξ που εισαι βρε?γραψε μας κανενα νεο πως τα πας..ευχομαι να σαι καλυτερα και να την παλευεις να βγεις εξω απο το κοτετσι......))))

καλα ειμαι ντινι μου
    εχω μια εργασια για την δευτερα παρουσιαση κ στρωνομαι !!!!
    ολα καλα ειμαι ηρεμος τα μπανακια μου καθε μερα σχεδον, γυμναστηριο, κ περιμενω να ρθει η εξεταστικη να στρωθω αν κ θα πρεπε να χω αρχισει ηδη.κατα τα αλλα πολυ χαλαρος κ χαιρομαι!!εσυ ολα καλα?οι υπολοιποι εδω πως παμε παιδια???

Senior Member
    καθε μερα?θα κλαψω ρε φουστη μου..που μενεις?παραθαλασσια?θελω και εγω.....Αλεξ παρε με και εμενα μαζι σου)))δεν θα κανω φασαρια στο υποσχομαι....θα κατσω εκει σε μια γωνιτσα και δεν θα μιλαω...(λιγο δυσκολο αυτο καθοτι ειμαι γνωστη παπαρδελα)χιχιχιχιχιχιιχι� �ιχ....μπραβο αλεξανδρε για την προσπαθεια σου..))

Έλατε μαζί μου παιδιά,10 λεπτά απο τις παραλίες είμαι :d.Ελληνικό μένω που μένετε?

Senior Member
    10 λεπτα απο την παραλια?grrrrrr....ζηλευω...εγω μενω Νεα Ελβετια...στα κομματια θελω και εγω θαλασσα....κανονισε χρηστο να μας πας για πλατσουρισμα:PPPP

παιδια εγω ειμαι 100 μετρα απο τη παραλια κ ειναι απιστευτο μια ζωη αυτο θελω την θαλασσα διπλα!!μονο που την βλεπω καθε μερα να χει διαφορετικο χρωμα τρελενομαι!ντινι εχεις πολυ πλακα !!!:P:P

Senior Member
    100 μετρα?τι θα γινει ρε παιδια?ο ενας 100 μετρα ο αλλος 10 λεπτα απο θαλασσα δλδ μονο εγω κατουρησα στο πηγαδι:PPPPPσας ζηλευω ελεινα δεν το συζητω.....τυχερακηδες.....αν ημουν τοσο κοντα απο την θαλασσα δεν με κοβω να εβγαινα και ποτε απο εκει μεσα....εκει θα αφηνα τα κοκκαλακια μου

κ ξερεις το κολυμπι ειναι πολυ χαλαρωτικο,για μας ειδικα οτι πρεπει,μετα την θαλασσα εισαι ηρεμος γαληνιος

Senior Member
    αμαν ρε Αλεξανδρε επιτηδες το κανεις?για να ζηλευω περισσοτερο?μακαρι να κανει καλο καιρο αυριο και να παω και εγω να πλατσουρισωη αληθεια ειναι πως και εγω το εχω ακουσει...το πλατσα πλουτσα που κανει η θαλασσα ειναι πολυ χαλαρωτικο....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast