απο τι πασχω ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Member
    giota

χαζη ερωτηση αλλα ασε να την κανω και αυτην, την απευθυνω σε ολη την παρεα.

θα με βοηθησει η ψυχοθεραπεια να κατφερω να χασμουρηθω ;

Member
    ρε παιδια,

σημερα, ηταν μια μερα αντιμετωπισιμη.
    ξαφνικα το πρωι κατα τις 9.00 εκει που μιλαγα, 2 κουβεντες ειπα με εναν συναδελφο, ενοιωσα περιεργα.
    μια εσωτερικη ταραχη, ενα κατι.
    απο εκεινη την στιγμη εχασα την ηρεμια μου, αρχισε ο γνωστος περιεργος πονοκεφαλος και η διαθεση μου χαθηκε.
    τι στο καλο ειναι αυτο ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    που ερχεται ετσι στα καλα καθουμενα και αλλοιωνεται ολη η ψυχη μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    Originally posted by σέϊτα
    ρε παιδια,

σημερα, ηταν μια μερα αντιμετωπισιμη.
    ξαφνικα το πρωι κατα τις 9.00 εκει που μιλαγα, 2 κουβεντες ειπα με εναν συναδελφο, ενοιωσα περιεργα.
    μια εσωτερικη ταραχη, ενα κατι.
    απο εκεινη την στιγμη εχασα την ηρεμια μου, αρχισε ο γνωστος περιεργος πονοκεφαλος και η διαθεση μου χαθηκε.
    τι στο καλο ειναι αυτο ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    που ερχεται ετσι στα καλα καθουμενα και αλλοιωνεται ολη η ψυχη μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    σειτα,
    ειναι απλα μια ασθενεια.οπως τοσες αλλες...
    δεν λυνονται ολα με ψυχοθεραπεια ΜΟΝΟ,ειδικα οταν μιλαμε για χρονιες καταστασεις που δεν εχουν αντιμετωπιστει ποτε.
    ισως χρειαστει να παρεις καποια φαρμακα στην αρχη.
    ο ειδικος θα σου πει.εμπιστευσου τον και μη προβληματιζεσαι αλλο.δεν ειναι κατι το μεταφυσικο αυτο που σου συμβαινει...

Senior Member
    Σέϊτα με την ψυχοθεραπεία δεν ξέρω αν χασμουρηθείς εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι πρέπει να πας όπως και εμείς σε ένα ψυχίατρο και να του πείς αυτά που μας γράφεις.Σίγουρα θα σου δώσει μια αγωγή θα ηρεμήσεις και θα αρχίσουν σιγά σιγά να εξαφανίζονται τα συμπτώματα.

Senior Member
    Originally posted by σέϊτα
    arsi

ευχαριστω για την παρεμβαση.
    με βοηθατε ολοι σας παρα πολυ.
    το περιεργο με μενα ειναι πως αν πω σε καποιον ξεματιασε με αμεσως νοιωθω διαφορετικα, σαν κατι να προσπαθει να ξαλαφρωσει το κεφαλι μου η το στομαχι μου.
    αυτο δεν ειναι ιδεα μου, ειναι μια πραγματικοτητα.

ομως το μεγαλο ερωτηματικο μου ειναι πως μπορω να αντισταθω και να αποτρεψω αυτη την \" επιθεση \" οταν μου γινεται και νοιωθω χαλια ; τι να σκεφθω εκεινη την στιγμη για να μην χασω το κουραγιο μου και την διαθεση μου η οποια εξανεμιζεται ;
    εδω πως βοηθαει η ψυχοθεραπεια ; εκανα 4 μηνες αλλα δεν πηρα βοηθεια α\' αυτο το σημειο καθολου.
    μια τεχνικη, ενα κατι.
    Το καταλαβαίνω αυτό που λες σέιτα αλλά για πόσες ώρες νιώθεις καλύτερα?1?2?5?1 μέρα?πόσο?....ανάλογα με την πίστη σου.....η δύναμη της πίστης σε μια ιδέα:΄με ξεμάτιασαν και είμαι καλά΄.

Όσον αφορά το μεγάλο σου ερωτηματικό επαναλαμβάνομαι αλλά γνώμη μου είναι ότι μόνο με τη θεραπεία θα βρεις τη λύση.
    Κ δεν είναι θέμα τεχνικών που δεν πήρες σε 4 μήνες,είναι θέμα θεραπείας.

Μη βιάζεσαι και σκέψου τι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις για την υγεία σου.4 μήνες κατα την άποψη μου είναι πολύ λίγο διάστημα για μια χρόνια κατάσταση.Αν πάλι δεν έχεις εμπιστοσύνη τον ψυχοθεραπευτή ή το γιατρό σου,ψάξτο καλύτερα,πολύ βασικό να τον εμπιστεύεσαι.

Καλή συνέχεια σέιτα κ μην αφήνεις σκέψεις ματιάσματος να καθυστερούν κι άλλο τη θεραπεία σου.

Member
    ευχαριστω arsi

το ξαναλεω για πολλοστη φορα και κατανταω αηδια, εχω μπλοκαρει την σκεψη μου με την σκεψη του ματιασματος.

και να σκεφτειτε οτι στην περιοχη που μενω υπαρχει ενας πολυ φωτισμενος γεροντας ο οποιος μου ειπε αμεσως μολις με ειδε στα πρωτα μου\" αθλια χαλια \" περυσι το καλοκαιρι που σερνομουνα με το που μπηκα στο κελι του :

\" παιδι μου εχεις νοσημα , να πας στον γιατρο ! \"

εγω : νοσημα, τι νοσημα ; νευροφυτικο παιδι μου , να πας στον γιατρο να σου δωσει φαρμακα να γινεις καλα.

ΑΚΟΜΗ, ΠΑΛΥΕΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123