Results 16 to 30 of 106
-
09-06-2009, 10:17 #16
Originally posted by Νικήτας
Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τον άλλο. Να αναζητήσουμε τους λόγους για τους οποίους κάνει ή λέει κάτι.
Κατεβάζεις ένα θέμα,που κ που,που στην ουσία μου δίνεις την εντύπωση ότι δε θες να το συζητήσεις απλά να επιδείξεις τις απόψεις σου.Μου δίνεις την εντύπωση ότι επιχειρείς την αυτοπροβολή κ μόνο.
Η απορία μου λοιπόν είναι γιατί κάθε,μα κάθε φορά παραπέμπεις στη σελίδα σου κ σε συνεντεύξεις που έχεις δώσει.Δεν υπάρχει θέμα που να έχεις κατεβάσει κ να μην παραπέμπει στη σελίδα σου!!!!Γιατί?
Επίσης εσύ τι επιδιώκεις κατεβάζοντας ένα θέμα?να επικοινωνήσεις?να μας πληροφορήσεις?απλά να πεις την αποψή σου?κάτι δε μου κολάει......
Συγνώμη αν σε αδικώ,αλλά είναι σκέψεις μου που εννοείται πως μπορεί να είναι κ λάθος.Θα ήθελα όμως να μου απαντήσεις.
- 09-06-2009, 10:19 #17
Originally posted by Νικήτας
Νομίζω ότι σε μια κοινωνία ώριμων και καλλιεργημένων ανθρώπων οι πολιτικοί θα χρησιμοποιούσαν άλλη γλώσσα και άλλα μέσα για να πείσουν τους ψηφοφόρους να τους ψηφίσουν.
Οι τακτικές που εφαρμόζουν εξαρτώνται κάθε φορά από το target group το οποίο προσπαθούν να πείσουν.
Έτσι προωθούνται οι ιδεολογίες, έτσι προωθούνται και τα προϊόντα. Η διαφήμιση και η προπαγάνδα ακολουθούν τους ίδιους νόμους.
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για \"αριστήνδην Δημοκρατία\" ή κάνω λάθος ?
Η Δημοκρατία των Αρίστων, είναι μια θεωρητική προσέγγιση που καθορίζει την ποιότητα του εκλογικού σώματος - με λίγα λόγια οι \"μη άριστοι\", δεν έχουν πολιτικό λόγο, είναι οι πληβείοι ή οι ατελείς βιολογικά Λακεδαίμονες, που δεν έχουν άλλο προορισμό παρά τον Καιάδα...
Το target group (!) όπως απαξιωτικά λες, αποτελείται από σκληρα εργαζόμενους υπαλλήλους, εργάτες μεροκαματιάρηδες, συνταξιούχους, και από απλούς ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ το δικαίωμα στη γνώση - μια και το σαθρό πολιτικό μας σύστημα δεν φρόντισε να δημιουργήσει τις υποδομές για να μπορούν όλοι να αντιλαμβάνονται τα πράγματα με οξύνοια πνεύματος και να αξιολογούν τα πολιτικά δρώμενα όπως πρέπει...
Το target group αποτελείται από ανθρώπους που στήριξαν τα όνειρα τους για τη ζωή, στον πολιτικό λόγο του κάθε θεομπαίχτη λαοπλάνου...
Και δεν φταίνε αυτοί γι\' αυτό....
Ο αποδέκτης του ψέμματος δεν μπορεί να έχει ευθύνη κι ούτε μπορεί να διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η πολιτική και το πως εκφέρεται ο πολιτικός λόγος...
Αν οι πολιτικοί μας είχαν καλή πρόθεση να υπηρετήσουν τον τόπο τους ανιδιοτελώς και να προσφέρουν πράγματι έργο στη χώρα και τον πολίτη, τότε...
.. θα υπήρχαν ψήγματα αξιοκρατίας στα δημόσια πράγματα
.. η λέξη ρουσφέτι θα είχε πάψει να αποτελεί λήμμα του ελληνικού λεξιλογίου, έστω κι αν έχει ξένη προέλευση
..θα υπήρχε πρόνοια για όσους δυστυχούν
..δεν θα υπήρχαν δεκάδες σκάνδαλα να μας απασχολούν
..αν παρ\' ελπίδα κάποιος πολιτικός παρανομούσε θα πήγαινε φυλακή
..η νομοθετική βουλή δεν θα είχε ανάγκη να προστατεύσει τους δικούς της με τον απαράδεκτο \"περί ευθύνης υπουργών\" νόμο που εξανεμίζει τα περί ισονομίας των πολιτών και διαχωρίζει τους ανθρώπους σε \"ίσους\" και \"πιο πολύ ίσους\"
..θα πήγαινε και κανένας πολιτικός σπίτι του από ευθιξία σε περίπτωση αμέλειας στη διαχείριση - αλλού κάνουν και χαρακίρι από το αίσθημα ευθύνης !!! εδώ αναλαμβάνουμε μεν την \"πολιτική ευθύνη\", αλλά δεν παρατάμε την υπουργική καρέκλα ούτε με σφαίρες..
Με λίγα λόγια η χονδροειδής προσέγγιση, αν είμασταν εμείς καλοί (άριστοι) θα ήταν κι οι πολιτικοί, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ανεύθυνη, ρατσιστική και φασίζουσα...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
09-06-2009, 10:33 #18
\"ΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ BBC.
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη \'Embedding disabled by request\').
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.\"
ίσως να ναι ακυρο σ αυτο το τοπικ, αλλα υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε, ποιο σύστημα, ποια πολιτική, ποιος ο ρόλος της ψηφοφορίας αν είναι εικονική κ τελικά για ποιο κράτος μίζας κ στάχτης στα μάτια μιλάτε;
09-06-2009, 10:41 #19
Originally posted by sabb
..........................
Συγγνώμη , αλλά δεν βλέπω πουθενά καλή θέληση στους πολιτικούς,
-όταν διαπλέκονται με τους παπάδες και τους χαρίζουν Βατοπέδια,
- όταν όλοι τόχουν τύμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι πως το σκάνδαλο της Siemens, αφορά πολλά πολιτικά πρόσωπα και γίνεται αγώνας δρόμου από τον πρωθυπουργό με τη συνδρομή της δικαιοσύνης να τα κουκουλώσουνε όπως όπως,
-όταν υπουργοί μετέχουν σε off shore εταιρείες για να φοροδιαφεύγουν και βαφτίζουν την παρανομία τους και νόμιμη και ηθική,
-όταν ο υπουργός περιβάλλοντος κτίζει σπίτι και παρανομεί, -όταν υπουργός απασχολεί στην υπηρεσία του ανασφάλιστους ινδούς μετανάστες - φαντάζομαι για ένα κομμάτι ψωμί
-όταν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων κάνουν φτερά στις τσέπες επιτήδειων με καθαρά πολιτική κάλυψη,
-όταν στις μίζες των καρτέλ είναι αναμεμειγμένοι οι κουμπάροι πολιτικών,
-όταν στο χρηματιστήριο έχουν χαθεί περιουσίες για να κερδίσουν οι λίγοι \"δικοί\" μας,
-όταν πολιτική και κεφάλαιο, καταπατούν τα δικαιώματα των εργαζόμενων,
-όταν το ψέμα είναι συνυφασμένο με την έννοια \"πολιτικός\" και δεν αποτελεί ούτε νόμιμο αλλά ούτε κυρίως ηθικό εργαλείο στα χέρια των πολιτικών για να προσελκύουν ψηφοφόρους ,
.....................
Οι ψηφοφόροι έχουν ευθύνη για το ποιον εκλέγουν να διαχειριστεί τις τύχες τους.
Αν όλοι αυτοί που τους εμπιστεύεται ο λαός με την ετυμηγορία του, τελικά είναι σκάρτοι, ψεύτες, δολοπλόκοι, απατεώνες, δεν μπορεί να ευθύνεται για την παραπλάνηση του..
Σε μια παραλάνηση, την απόλυτη ευθύνη έχει πάντα ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝ και όχι ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΜΕΝΟΣ..
Μην τρελαθούμε κιόλας...
Διαφωνώ με την άποψή σου για τους ψηφοφόρους.
Τι είναι δηλαδή οι ψηφοφόροι?
Πρόβατα?
Δεν έχουν καθόλου κρίση?
Είναι παντελώς άμοιροι ευθυνών?
Παραπλανήθηκαν μία, παραπλανήθηκαν δύο, τι θέλουν για να καταλάβουν, να δραστηριοποιηθούν, να ξεσηκωθούν επιτέλους και να αξιοποιήσουν τη δυναμή τους?
09-06-2009, 10:56 #20
Originally posted by nature
Συμφωνώ με την άποψή σου για τους πολιτικούς.
Διαφωνώ με την άποψή σου για τους ψηφοφόρους.
Τι είναι δηλαδή οι ψηφοφόροι?
Πρόβατα?
Δεν έχουν καθόλου κρίση?
Είναι παντελώς άμοιροι ευθυνών?
Παραπλανήθηκαν μία, παραπλανήθηκαν δύο, τι θέλουν για να καταλάβουν, να δραστηριοποιηθούν, να ξεσηκωθούν επιτέλους και να αξιοποιήσουν τη δυναμή τους?
Δεν είναι όμως εκείνοι που θα διαμορφώσουν με τη στάση τους τον πολιτικό λόγο , αλλά ο πολιτικός εκείνος που με τη δική του στάση, θα μπορέσει να κερδίσει ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος - κι αυτό είναι το θέμα που πραγματεύεται ο Νικήτας..
Νάμαστε εμείς καλοί για να είναι κι οι πολιτικοί εντάξει...
Σόρι, αλλά την αριστήνδην φιλοσοφία δεν μπορώ να την ασπαστώ, θα ήμουν ανακόλουθος με τις ίδιες μου τις αρχές...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
09-06-2009, 11:03 #21
Sabb, είσαι ...αθεράπευτα ρομαντικός!!!
09-06-2009, 11:38 #22
Originally posted by nature
Sabb, είσαι ...αθεράπευτα ρομαντικός!!!
Την αυτοπροβολή μέσω αρλούμπας δεν την αντέχω κι αν αυτό είναι δείγμα ρομαντισμού, προτιμώ να αιθεροβατώ (..αν εννοείς αυτό), παρά να προάγω ιδέες που προσβάλουν τη νοημοσύνη των άλλων...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
09-06-2009, 11:47 #23
Οι πολιτικοί άνθρωποι με (καλή;!) θέληση που στη χειρότερη(!;) περίπτωση θέλουν να προβάλλουν τον εαυτό τους;;;
Μμμμ, Νικήτα δεν την είχα σκεφτεί αυτή την εκδοχή! Μόνο που ούτε κι εμένα με εκφράζει.
Αν σκοπός σου είναι να τονίσεις την ευθύνη των ψηφοφόρων για τους απατεώνες, ιδιοτελείς και ανθέλληνες ανθρώπους που ψηφίζουμε για να κυβερνήσουν τη χ\'ωρα μας οκ μέχρι εδώ. Συμφωνώ απόλυτα. Έχουμε τεράστια ευθύνη ΚΑΙ εμείς για αυτούς που ψηφίζουμε και ξαναψηφίζουμε και ξαναψηφίζουμε...
Όμως, με το να λες ότι οι πολιτικοί είναι αγνοί(!) άνθρωποι αλλά παρασύρονται από το \"κακό\" εκλογικό σώμα εκεί φτάνεις στο άλλο άκρο νομίζω.
Φαύλος κ\'υκλος. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Εμείς τους ψηφίζουμε, κι εκείνοι συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο, αφού βλέπουν ότι τα ψέματα, ακόμα και μετά την αποκάλυψή τους, δεν τους αγγίζουν καν, αν περάσει και λίγος καιρός και ξεχαστεί το πράγμα...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
09-06-2009, 11:56 #24
Νικήτα, να σου πω κάτι με καλή πρόθεση.
Εκφράσεις τις απόψεις σου με τα θέματα τα οποία ανοίγεις αλλά γνώμη μου είναι ότι είτε χρησιμοποιείς άσχετα παραδείγματα-παρομοιώσεις (όπως στο προηγούμενο θέμα σου με το Σάκη) είτε για να υποστηρίξεις μία θέση σου πας στο άλλο άκρο, όπως εδώ που για να εκφράσεις ότι το εκλογικό σώμα φέρει ευθύνη καθαγιάζεις τους πολιτικούς.
Μου φαίνονται μπερδεμένα...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
09-06-2009, 12:24 #25
Άκουσα ξανά το πολιτικό σχόλιο του Νικήτα, γιατί είδα ότι εναντιωθήκατε τόσο πολύ σε αυτό που λέει - που σκέφτηκα ότι μάλλον δεν το κατάλαβα καλά.
Ειλικρινά, δεν βρίσκω σε καμία περίπτωση ότι προσβάλλει το εκλογικό σώμα.
Ανώνυμη και Arsi, δεν γνωρίζω τα προηγούμενα θέματα του θεματοθέτη, οπότε δεν είμαι προκατειλημένος απέναντί του.
Δεν νομίζω πάντως ότι καθαγιάζει τους πολιτικούς.
09-06-2009, 12:31 #26
Dreamer
την πρόταση του Νικήτα
\"Νομίζω ότι οι πολιτικοί δεν είναι ψεύτες και απατεώνες αλλά άνθρωποι με καλή θέληση που στην χειρότερη περόπτωση θέλουν για συνειδητούς ή υποσυνείδητους λόγους να προβάλλουν τον εαυτό τους. \"
προσωπικά την εξέλαβα ως καθαγιασμό.
Αυτό στο οποίο δε συμφωνώ με το Νικήτα είναι ότι δε χρειάζεται να πάμε στο εντελώς άλλο άκρο του να εξυμνήσουμε τους πολιτικούς για να τονίσουμε το μερίδιο ευθύνης της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος (που εννοείται ότι τροφοδοτεί το φαύλο κύκλο της πολιτικής ζωής στη χώρα μας).-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
09-06-2009, 12:59 #27
Originally posted by dreamer
Άκουσα ξανά το πολιτικό σχόλιο του Νικήτα, γιατί είδα ότι εναντιωθήκατε τόσο πολύ σε αυτό που λέει - που σκέφτηκα ότι μάλλον δεν το κατάλαβα καλά.
Ειλικρινά, δεν βρίσκω σε καμία περίπτωση ότι προσβάλλει το εκλογικό σώμα.
Ανώνυμη και Arsi, δεν γνωρίζω τα προηγούμενα θέματα του θεματοθέτη, οπότε δεν είμαι προκατειλημένος απέναντί του.
Δεν νομίζω πάντως ότι καθαγιάζει τους πολιτικούς.
\"Νομίζω ότι οι πολιτικοί δεν είναι ψεύτες και απατεώνες αλλά άνθρωποι με καλή θέληση που στην χειρότερη περόπτωση θέλουν για συνειδητούς ή υποσυνείδητους λόγους να προβάλλουν τον εαυτό τους. Εμείς οι ψηφοφόροι στην πλειοψηφία μας χρειαζόμαστε το ψέμμα, τις απόλυτες βεβαιότητες και τις σωτήριες υποσχέσεις για να τους ψηφίσουμε. Εμείς επηρεαζόμαστε από τα παχιά λόγια και την προπαγάνδα και αυτοί για να εκλεγούν παίζουν το παιχνίδι μας.\"
Νομίζει ότι οι πολιτικοί δεν είναι ψεύτες και απατεώνες, αλλά άνθρωποι με καλή θέληση !!!! Βουλγαράκηδες, Ρουσόπουλοι, Τσουκάτοι, κουμπάροι, Κοντοί, πόσοι άλλοι που τ\' αρπάξαν από τη Ζίμενς και δεν ξέρουμε ποιοι είναι, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σημίτιδες, Παπανδρέου και όλα αυτά τα φυντάνια που διαχειρίστηκαν την εξουσία στη σύγχρονη μεταπολιτευτική μας ιστορία, με τους Κοσκωτάδες και τα χρηματιστηριακά σκάνδαλα, το διεφθαρμένο δημόσιο και τη διαπλοκή με επιχειρηματικά συμφέροντα, που έχουν βυθίσει τη χώρα στα χρέη, που την έχουν ξεπουλήσει στα συμφέροντα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και παίζουν το παιχνίδι των Αγγλογαλλογερμανών και κάθε επί γης κουτόφραγκου, όλοι τούτοι δω είναι καλά παιδιά !!!
ΕΜΕΙΣ οι πολίτες- λέει ο Νικήτας - έχουμε ανάγκη το ψέμμα, όχι πως το χρησιμοποιούν οι πολιτικοί σαν όπλο για να παραπλανούν !!
Εάν αυτό δεν είναι καθαγιασμός της πολιτικής φατρίας κι απαξίωσης του εκλογικού σώματος, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι....
Δυστυχώς επτωχεύσαμε - το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι πως δεν το πήραμε χαμπάρι.....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
09-06-2009, 16:21 #28
Originally posted by Arsi
Νικήτα επειδή προσωπικά προσπάθησα να το κάνω θα ήθελα αν μπορούσες να μου απαντήσεις σε μια απορία που έχω εδώ και καιρό.
Κατεβάζεις ένα θέμα,που κ που,που στην ουσία μου δίνεις την εντύπωση ότι δε θες να το συζητήσεις απλά να επιδείξεις τις απόψεις σου.Μου δίνεις την εντύπωση ότι επιχειρείς την αυτοπροβολή κ μόνο.
Η απορία μου λοιπόν είναι γιατί κάθε,μα κάθε φορά παραπέμπεις στη σελίδα σου κ σε συνεντεύξεις που έχεις δώσει.Δεν υπάρχει θέμα που να έχεις κατεβάσει κ να μην παραπέμπει στη σελίδα σου!!!!Γιατί?
Επίσης εσύ τι επιδιώκεις κατεβάζοντας ένα θέμα?να επικοινωνήσεις?να μας πληροφορήσεις?απλά να πεις την αποψή σου?κάτι δε μου κολάει......
Εδώ βρίσκεται όλο το ζουμί παιδιά! Θενκς Άρσι. Είπες αυτό που σκεφτόμουν εδώ και καιρό για το Νικήτα.....
09-06-2009, 22:15 #29
Έγραψα ένα σχετικό κειμενάκι για μια τοπική εφημερίδα που ίσως διευκρινίζει καλύτερα την άποψή μου και το ανέβασα στη διεύθυνση:
http://www.psyche.gr/politiki.htm
Το κείμενο αρχίζει ....
\"Tο ποσοστό αποχής από τις εκλογές άγγιξε το 48%. Οι πολίτες είναι απογοητευμένοι από τους πολιτικούς και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους απέχοντας από την εκλογική διαδικασία. Αρκετοί πολίτες θεωρούν ότι οι πολιτικοί είναι αναξιόπιστοι, ψεύτες και απατεώνες. Νοοτροπία που ενισχύεται από λαϊκίζουσες δημοσιογραφικές και σατυρικές απόψεις που προβάλλονται από τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα από την τηλεόραση
Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ο στερεότυπος πλέον τρόπος με τον οποίο τα ΜΜΕ αναφέρονται στον μέσο νεοέλληνα πολίτη σε αντίθεση με τον μέσο πολιτικό. Ο πολίτης είναι δίκαιος, έξυπνος και εργατικός ενώ ο πολιτικός είναι απατεώνας, κουτοπόνηρος και χαραμοφάης. Υποψιάζομαι ότι ο βαθύτερος λόγος για τον οποίο κανείς δεν θίγει τις αδυναμίες και τις ατέλειες του μέσου νεοέλληνα είναι διότι όλοι τον θέλουν με το μέρος τους. Οι πολιτικοί χρειάζονται τις ψήφους και οι δημοσιογράφοι τα υψηλά ποσοστά ανάγνωσης και τηλεθέασης. Η δημοκρατικό πολίτευμα των ημερών μας γλείφει τον πολίτη\".
(...)
http://www.psyche.gr/politiki.htm
09-06-2009, 22:54 #30
Νικήτα στο χωριό του άνδρα μου υπαρχει μια πλατεία.Κάθε δήμαρχος αλλάζει την έρημη πλατεία συνεχώς προς το χειρότερο.Υπάρχει και μια προέκταση της πλατείας που τον Αυγουστο μήνα αν και τουριστικό μέρος δεν μπορείς να περπατήσεις γιατί δεν έχει φωτισμό.Την κεντρική πλατεία την ρίμαξαν.Πήραν το μισό δρόμο και τον έδωσαν στα μαγαζιά.Να σημειώσω ότι ο νυν δήμαρχος έχει δύο μαγαζιά.Αυτόματα μεγάλωσαν τα οικόπεδα κατά 60τ.μ παίρνοντας τον δημόσιο δρόμο.Οσοι πέρασαν κοινοτάρχες και δήμαρχοι απέκτησαν βίλες και περιουσίες.Μιλάμε για μικρό μέρος που ο ένας γνωρίζει τον άλλον.Αν αυτοί κατάφεραν να παίρνουν μίζες απο τα τερατουργήματα που έκαναν απο μπετό πες μου οι μεγάλοι που έχουν εξουσία υπουργοί διευθυντές οργανισμών πόσα δισσεκατομύρια ευρώ έχουν φάει;Το κλέφτες είναι πολύ λίγο για να τους χαρακτηρίσει κανείς.Ολοι πάνε για να φάνε οι καλόγεροι χρειάζονται στο Αγιο Ορος βίλες;Γι\'αυτό απείχε και ο κόσμος απο την αηδία που έχει με τους εκάστοτε πολιτικούς.Ομως κακώς γίνεται αυτό γιατί τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν.Ολοι πρέπει να ψηφίζουν και να στέλνουν τους ανίκανους στο σπίτι τους.Στο μόνο που πιστεύουν είναι το χρήμα και οχι να βοηθήσουν τον πολίτη.Οταν ένα κράτος υστερεί στην υγεία στην παιδεία τι μου λες για τους κακόμοιρους τους πολιτικούς.Εχω πάει επίσκεψη σε γιατρό και πλήρωσα 300ευρώ επίσκεψη τι μου λες τώρα.Στήσιμο στα δυο μέτρα θέλουν οι κλέφτες.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία