Παντρεμένος με παιδί , με ελάχιστο σεξ ! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 181 to 187 of 187
    Banned
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Το ότι δεν συνεισφέρει οικονομικά, είναι κάτι που της το πέρασαν οι γονείς της, αποκλειστικά, οι οποίοι ελέγχουν τα οικονομικά της ολοκληρωτικά. Το ίδιο κάνουν σε όλα τα παιδιά τους, γιαυτό και οι αδελφές της χώρισαν και οι δύο άσχημα και τον αδελφό της στα 40 του , δεν τον έχει πλησιάσει ποτέ γυναίκα, αφού οι γονείς του το μόνο που του έμαθαν, είναι να μην ξοδευτεί να κεράσει γυναίκα κανά φραπέ. Μένει στο παιδικό του δωμάτιο στα 40 και είναι παρθένος, ενώ οι μισθοί του είναι ακέραιοι όλοι σε λογαριασμό ταμιευτηρίου.
    Όταν παντρευτήκαμε η γυναίκα μου έδειχνε τρελά ερωτευμένη μαζί μου. Αυτή ζητούσε επίμονα το γάμο κι εγώ δέχτηκα. Τότε, δεν έλεγε ποτέ όχι για σεξ. Ίσως τότε ήμουν υπερβολικός, αλλά έτσι ήμουν πάντα. Αργίες, ίσως να το κάναμε 3-4 φορές την ημέρα.
    Θέατρα κυριακές και κινηματογράφοι , ήταν έξοδοι που κάναμε που και που, αλλά κι αυτά προσπάθησα να τα λιγοστέψω, για οικονομικούς λόγους, γιατί θέατρο με τη γυναίκα μου, δεν σήμαινε επιστροφή στο σπίτι μετά. Μετά το θέατρο ζήταγε να πάμε για φαγητό και μετά σε κανά μπαράκι , οπότε η δαπάνη μετά το τέλος της παράστασης, ήταν ένα πρόσθετο τουλάχιστον 5-6 φορές όσο τα εισιτήρια του θεάτρου. Με τις φίλες της φυσικά, δεν λειτουργεί έτσι .
    Η γυναίκα σου κατάλαβε ποιο είναι το αδύναμο σημείο σου και εκεί πάτησε!Μολις πέτυχε τον σκοπό της..να την παντρευτείς και να αποκτηση παιδί…της ήσουν πλέον αδιάφορος!Σκληρο αυτό που λέω,αλλά είναι η αλήθεια.

Banned
    Μια γυναικα καταλήγει να ειναι αδιαφορη προς τον αντρα της οταν ο αντρας ,της ΕΙΝΑΙ αδιαφορος .
    Αυτες οι μισογυνικες αποψεις δεν μπορει να εσκασαν τωρα ξαφνικα ,αρα η γυναικα μαλλον καταλαβε με ποιον ειχε να κανει .

Εμεις ειμαστε υπευθυνοι για το τι δεχομαστε στην δικη μας ζωη ,οχι οι αλλοι ...
    Ηθελεστα και παθεστα ,σκληρο αλλα η αληθεια !

Banned
    Το ότι δεν συνεισφέρει οικονομικά, είναι κάτι που της το πέρασαν οι γονείς της, αποκλειστικά, οι οποίοι ελέγχουν τα οικονομικά της ολοκληρωτικά. Το ίδιο κάνουν σε όλα τα παιδιά τους, γιαυτό και οι αδελφές της χώρισαν και οι δύο άσχημα και τον αδελφό της στα 40 του , δεν τον έχει πλησιάσει ποτέ γυναίκα, αφού οι γονείς του το μόνο που του έμαθαν, είναι να μην ξοδευτεί να κεράσει γυναίκα κανά φραπέ. Μένει στο παιδικό του δωμάτιο στα 40 και είναι παρθένος, ενώ οι μισθοί του είναι ακέραιοι όλοι σε λογαριασμό ταμιευτηρίου.
    Όταν παντρευτήκαμε η γυναίκα μου έδειχνε τρελά ερωτευμένη μαζί μου. Αυτή ζητούσε επίμονα το γάμο κι εγώ δέχτηκα. Τότε, δεν έλεγε ποτέ όχι για σεξ. Ίσως τότε ήμουν υπερβολικός, αλλά έτσι ήμουν πάντα. Αργίες, ίσως να το κάναμε 3-4 φορές την ημέρα.
    Θέατρα κυριακές και κινηματογράφοι , ήταν έξοδοι που κάναμε που και που, αλλά κι αυτά προσπάθησα να τα λιγοστέψω, για οικονομικούς λόγους, γιατί θέατρο με τη γυναίκα μου, δεν σήμαινε επιστροφή στο σπίτι μετά. Μετά το θέατρο ζήταγε να πάμε για φαγητό και μετά σε κανά μπαράκι , οπότε η δαπάνη μετά το τέλος της παράστασης, ήταν ένα πρόσθετο τουλάχιστον 5-6 φορές όσο τα εισιτήρια του θεάτρου. Με τις φίλες της φυσικά, δεν λειτουργεί έτσι .
    Σε χωρεψαν στο ταψί όλο το σόι!Απο τι καταλαβαίνω είστε και οι δυο καλοπερασάκηδες.Μόνο που η γυναίκα ούτε καιγόταν για σένα αρχικά..ούτε ήταν καμία σεξουαλα,αλλά ούτε πιθανόν σε είχε σε καμία ιδιαίτερη εκτίμηση.Σαν εγωίστρια και συνφεροντολογα,ήξερε εξαρχης απλά που να πατήσει ώστε να μπορέσει να έχει τις ανέσεις της και ένα παιδί.
    Αφού σε γονάτισε οίκονομικα,πολύ πιθανόν αν δεν την παρατήσεις εσυ να το κάνει αυτή.Τι να σε κάνει πλέον;!!

Banned
    Πολλοι αντρες ξεχνουν πως την γυναικα που επελεξαν να παντρευτουν και πολυ περισσοτερο να κανουν παιδι μαζι της την ειχαν καποτε ΘΕΑ !

Οταν μετα τους χαλασει ξαφνικα αυτη εχει το θεμα και οχι οτι εκεινοι την επελεξαν ....

Αλλος ενας κλασικος τυπος κακοκμοιρη Ελληνα αντρα που κλαίγεται για την μαυρη τυχη του ....

Μπραβο στην εν λογο κυρια που καταλαβε τι μισογυνη αντρα επελεξε και του φερεται ετσι ...Βρε αυτα σας αξιζουν που δεν σεβεστε την μανα των παιδιων σας και την κατηγορειτε αριστερα και δεξια ..
    Εσεις την επιλεξατε δεν σας την επεβαλε καποιος αλλος για να τα λετε ολα αυτα .
    Και στη τελικη τι την κρατας αν δεν σου κανει;

Τελικα εισαι αλλος ενας που τρως κερατο μεσα στο γαμο και μαλιστα με τις ευλογιες σου αν ξερει η γυναικα σου οτι τα λες ολα αυτα για εκεινη ...
    Κριμα στο παιδακι σας μονο που μεγαλωνει με ενα πατερα που ΔΕΝ σεβεται την μαμα του ..
    Σκεψου τι σεβασμο θα εχει αυτο το παιδι αργοτερα στη γυναικα του ...

Τι φορουμ παναγια μου ενας αντρας νορμαλ εδω μεσα θα γραωει κατι αξιολογο ;
    Ολοι οι δαρμενοι και δηθεν θυματα εδω μεσα μαζευτηκαν χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Πολλοι αντρες ξεχνουν πως την γυναικα που επελεξαν να παντρευτουν και πολυ περισσοτερο να κανουν παιδι μαζι της την ειχαν καποτε ΘΕΑ !

Οταν μετα τους χαλασει ξαφνικα αυτη εχει το θεμα και οχι οτι εκεινοι την επελεξαν ....

Αλλος ενας κλασικος τυπος κακοκμοιρη Ελληνα αντρα που κλαίγεται για την μαυρη τυχη του ....

Μπραβο στην εν λογο κυρια που καταλαβε τι μισογυνη αντρα επελεξε και του φερεται ετσι ...Βρε αυτα σας αξιζουν που δεν σεβεστε την μανα των παιδιων σας και την κατηγορειτε αριστερα και δεξια ..
    Εσεις την επιλεξατε δεν σας την επεβαλε καποιος αλλος για να τα λετε ολα αυτα .
    Και στη τελικη τι την κρατας αν δεν σου κανει;

Τελικα εισαι αλλος ενας που τρως κερατο μεσα στο γαμο και μαλιστα με τις ευλογιες σου αν ξερει η γυναικα σου οτι τα λες ολα αυτα για εκεινη ...
    Κριμα στο παιδακι σας μονο που μεγαλωνει με ενα πατερα που ΔΕΝ σεβεται την μαμα του ..
    Σκεψου τι σεβασμο θα εχει αυτο το παιδι αργοτερα στη γυναικα του ...

Τι φορουμ παναγια μου ενας αντρας νορμαλ εδω μεσα θα γραωει κατι αξιολογο ;
    Ολοι οι δαρμενοι και δηθεν θυματα εδω μεσα μαζευτηκαν χαχα
    Ευτυχώς υπάρχει η ignore list
    για να μη διαβάζουμε αντικοινωνικά άτομα
    που κάνουν επιθέσεις σε αγνώστους, για να πάρουν εκδίκηση
    από την ανθρωπότητα που τους αγνοεί .

Banned
    Δεν πειράζει θα ζήσουμε και σήμερα που ένας άντρας εδώ μέσα κάνει τόσο μισογυνικα σχολια για την μητέρα των παιδιών του και δεν θα μου δίνει σημασία.
    Ενοχλεί η αλήθεια αλλά λυπάμαι αυτή ειναι η ζωή σας όχι η δική μου !!!

Μην αγχώνεσαι δεν θα σταματήσω να ζω για εσένα

Χαχαχα βρε δεν πάμε καλά που μερικοί νομίζουν πως εδώ μέσα είναι όλη τους ή ζωή

Senior Member
    Ευτυχώς υπάρχει η ignore list
    για να μη διαβάζουμε αντικοινωνικά άτομα
    που κάνουν επιθέσεις σε αγνώστους, για να πάρουν εκδίκηση
    από την ανθρωπότητα που τους αγνοεί .
    αυτο, στον καθρεφτη σου πρεπει να το ειπες.
    δεν μπορω να φανταστω καλυτερη απαντηση για οσα εχεις πει εδω κατα καιρους...

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213