Εμπόδιο στο χάσιμο κιλών - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80
    Senior Member
    Εγώ πάντως με το πράσινο τσάι και σωστή διατροφή είχα δει τρομερά αποτελέσματα. Και έκανα και τις παρασπονδίες μου μία φορά την εβδομάδα.:D Γενικά πιστεύω πως ο οργανισμός είναι μία μηχανή: πρέπει να σέβεσαι τις δυνατότητες που έχει και να του δίνεις σταθερές ποσότητες τροφής για να λειτουργεί κανονικά. Εγώ μία ζωή ήμουν από την υπερβολική δίαιτα στη βουλιμία και νομίζω ο μεταβολισμός μου είναι dead αυτήν την στιγμή..:(
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    χεχεχε! Δεν εχω ιδεα για το πώς ξερω τοσα για τον μεταβολισμο..... Ισως φταιει εν μερει το οτι σπουδαζω βιολογικο αντικειμενο.
    Αν δεν ακολουθουσες προγραμμα υγιεινης διατροφης οσο γυμναζοσουν (το περπατημα που λες), δεν ειναι παραλογο να μην ειδες αποτελεσμα. Το παν ειναι συνδυασμος. Γιατι οσο και να γυμναζεσαι, αν δεν μειωσεις στα φυσιολογικα επιπεδα τις ποσοτητες και δεν βελτιωσεις την ποιοτητα της τροφης που καταναλωνεις, ισα ισα μπορει να παχυνεις, αντι να αδυνατισεις, γιατι με την γυμναστικη ανοιγει λιγο η ορεξη!
    Η σωστη διατροφη πρεπει να περιλαμβανει ολες τις ομαδες τροφιμων, σε φυσιολογικες ποσοτητες παντα! Και αναλογα με το τροφιμο πρεπει να καταναλωνεται με συγκεκριμενη συχνοτητα μεσα στην εβδομαδα, ή τον μηνα. Δεν ειναι ολες οι διαιτες ιδιες. Πολλες στερουν απ τον οργανισμο ολα τα θρεπτικα που εχει αναγκη για να λειτουργησει σωστα. Ας πουμε οι πρωτεινικες διαιτες οπου καταναλωνεις πολυ κρεας και ελαχιστους υδατανθρακες, ναι μεν σε βοηθαει να καψεις λιπος, αλλα απ την αλλη δεν σε χορταινει και επισης δεν σου παρεχει την ενεργεια που χρειαζεσαι για να ανταπεξελθεις στις απαιτησεις της ημερας. Αυτη την ενεργεια την περνουμε απ τους υδατανθρακες.

Senior Member
    για να χάνεις και να παίρνεις σε μια μέρα, μάλλον δεν είχες χάσει κιλά (λίπος, που ειναι και το ζητούμενο) αλλά υγρά.

πάντως και το τσάι με μέτρο, μου έχει πει γιατρός ότι επιβαρύνει το συκώτι σε μεγάλες ποσότητες!

Senior Member
    Κοίτα εγώ έπινα 1 φλιτζάνι στο τέλος της ημέρας, αργά το βράδυ...κάτι σαν \"καθαρισμός\". Στην αρχή το έπινα με 1/2 κουταλιά ζάχαρη και μετά κατάφερα χωρίς καθόλου. Τώρα που προσπαθώ να προσέξω (4 ημέρες, μη νομίζετε) πίνω πάλι 1 φλιτζάνι, άντε 2 αν είμαι αρκετές ώρες σπίτι αλλά με μισή κουταλιά μέλι, δε μπορώ να το πιω σκέτο:( Πιστεύω ρε παιδιά ότι οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες.. αν δε λυγίσεις μετά τα καταφέρνεις.. Αυτό που δεν πιστεύω με την καμία είναι αυτό που λένε για το πολύ νερό. Έχω πιέσει τον εαυτό μου κατά καιρούς (γιατί δεν είμαι φαν καθόλου) αλλά δεν είδα διαφορά. libpa, γιατί σε κορόιδευαν στο άλλο site?:o

Senior Member
    καλη μου απο τα φαρμακα ειναι!εγω με το ρισπερνταλ ειχα βαλει κιλα!με το σεροκουελ καταφερα να χασω!

Senior Member
    Μη μασάς libpa!! Θα είναι από αυτές-ούς τις-τους πορωμένους-ες που τη βγάζουν με στήθος κοτόπουλου και φρυγανιά!!:D Δεν ξέρουν τί πάει να πει απόλαυση...!!:P Ναι, χάλια και το σεξ με τα χάπια! Όταν έπαιρνα τα efexor δεν είχα καθόλου διάθεση.. Τώρα κυριλέ! (thank god!!!!!!!!) Ρε συ αν τα αλλάξεις ίσως υποτροπιάσεις, δεν ξέρω τις φοβάμαι τις αλλαγές, πρόσεχε.. Μην αγχώνεσαι για τους γιατρούς, είναι υποχρεωμένοι να σε βοηθήσουν και δικαίωμά σου που έφυγες από την παλιά.:)

Senior Member
    και η δική μου γνώμη είναι ότι τα αντικαταθλιπτικά αυξάνουν το βάρος.Εγώ πήρα κιλά ακόμη και με το λαντός που υποτίθεται υποστηρίζει δίαιτες.Φυσικά μαζί με αυτό και όλες τις γνωστές παρενέργειες των αντικαταθλιπτικών, ερωτική επιθυμία μηδέν.Κυκλοφορεί τώρα ενα νέο αντικαταθλιπτικό, που δεν έχει καμμία απο τις γνωστές παρενέγειες αλλά αυτό πρέπει να κρίνει ο ειδικός σε ποιούς μπορεί να χορηγηθεί.Τα κιλά πιστεύω πως χάνονται όταν ράψουμε το στόμα μας.Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να χάσεις κιλά είναι να ελαττώσεις την ποσότητα και τα γλυκά.Συμπτωματικά λόγω της κορτιζόνης που μου χορηγείται αναγκάστηκα να τρώω απ όλα μεν αλλά τελείως ανάλατα και φυσικά αποφεύγω και την ζάχαρη.Εχω χάσει 7-8 κιλά σε μικρό διάστημα.Βασικό επίσης να πίνουμε πολύ νερό.Τα έκανα λόγω ανωτέρας βίας όχι γιατί το επέλεξα και είδα αποτελέσματα θεαματικά.

Senior Member
    Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει πάρει κιλά με τα αντικαταθλιπτικά όσο και αν το αρνούνται οι γιατροί, αλλά όταν χρειάζεται δεν μπορείς να μην τα πάρεις.Το θέμα είναι ότι τα κιλά,χειροτερεύουν την ψυχολογία μας.....

παιδια εγω εχανα παρα πολυ αργα,για να χασω μισο κιλα επρεπε να περασουν βδομαδες
    τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχασα σχεδον 3 και κιλα .3600 για την ακριβεια.
    με διατροφη,30-40 λεπτα ποδηλατακι,και το σημαντικοτερο με πολυ ανεβασμενη ψυχολογια και πεισμα για να κανω βολτες ανετα το καλοκαιρι στη παραλια:P
    καθε φορα που με πιανουν τα ψυχοσωματικα μου δεν το ριχνω στα πατατακια αλλα στα καροτακια με ξυδακι.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Originally posted by γιώτα2
    Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει πάρει κιλά με τα αντικαταθλιπτικά όσο και αν το αρνούνται οι γιατροί, αλλά όταν χρειάζεται δεν μπορείς να μην τα πάρεις.Το θέμα είναι ότι τα κιλά,χειροτερεύουν την ψυχολογία μας.....
    :) Eχεις δικιο σε αυτο που λες
    Αλλα οχι τα αντικαταθλιπτικα παχαινουν ,αλλα φαντασου να εισαι σε αδρανεια και να κοιτας ενα τοιχο ολη μερα και να μην μπορεις ουτε για δουλεια να πας ?
    Αυτο συνεπαγεται,με μηδεν καψιμο θερμιδων
    Και τα αντικαταθλιπτικα,στην αρχη ενισχυουν την αδρανεια πιο πολυ ,μεχρι να αρχισουν να δουλευουν στον οργανισμο σου
    Αυτος για μενα ειναι ο λογος, που αρκετοι νομιζουν οτι τα φαρμακα παχαινουν

Senior Member
    Originally posted by soft
    :) Eχεις δικιο σε αυτο που λες
    Αλλα οχι τα αντικαταθλιπτικα παχαινουν ,αλλα φαντασου να εισαι σε αδρανεια και να κοιτας ενα τοιχο ολη μερα και να μην μπορεις ουτε για δουλεια να πας ?
    Αυτο συνεπαγεται,με μηδεν καψιμο θερμιδων
    Και τα αντικαταθλιπτικα,στην αρχη ενισχυουν την αδρανεια πιο πολυ ,μεχρι να αρχισουν να δουλευουν στον οργανισμο σου
    Αυτος για μενα ειναι ο λογος, που αρκετοι νομιζουν οτι τα φαρμακα παχαινουν
    σοφτ ναι αλλα επιβραδυνουν και το μεταβολισμο!
    επισης αυξανουν την ορεξη!

Senior Member
    αυτο ειπα καλη μου ,οτι τον επιβραδυνουν δεν ειπα κατι αλλο

\" Αυτο συνεπαγεται,με μηδεν καψιμο θερμιδων\"
    δεν ξερω να το εξηγησω καλυτερα αλλα αυτο ενοουσα,οπως το ειδα στο εαυτο μου :)

Αλλα οταν αισθανθηκα καλυτερα,και πιο δυνατη,αυτο δεν με εριξε
    Ισα ,ισα που βρηκα μια πολυ καλυτερη διεξοδο για τα νευρα μου ,και για το σωμα μου,και δουλεψε καλα,γιατι ξαναπηρε προς ο μεταβολισμος μου
    Αν και παντα το ειχα ,το θεμα της ασκησης ,αφου υπηρξα αθλητρια σε ομαδικο παιχνιδι επαγγελματικα για πολλα χρονια

Senior Member
    αυξάνουν την όρεξη τα αντικαταθλιπτικά ή προσπαθώντας να βρούμε άλλες πηγές ευχαρίστησης πέφτουμε στα σοκολατοειδή με μανία;προσωπικά είχα πάθει εξάρτηση με την σοκολάτα...λίγο το ένα λίγο το άλλο δύσκολο είναι να τα πάρουμε;Υπομονή Libra κάνε την θεραπεία σου για να βρείς την δύναμη να τακτοποιήσεις μετά και τα υπόλοιπα.

Senior Member
    Originally posted by γιώτα2
    αυξάνουν την όρεξη τα αντικαταθλιπτικά ή προσπαθώντας να βρούμε άλλες πηγές ευχαρίστησης πέφτουμε στα σοκολατοειδή με μανία;προσωπικά είχα πάθει εξάρτηση με την σοκολάτα...λίγο το ένα λίγο το άλλο δύσκολο είναι να τα πάρουμε;Υπομονή Libra κάνε την θεραπεία σου για να βρείς την δύναμη να τακτοποιήσεις μετά και τα υπόλοιπα.
    αυτο ειναι ενα θεμα,αλλα για μενα οπως δουλεψε
    οχι σαν πηγη ευχαριστησης αλλα σαν{δεν εχω να κανω κατι αλλο και το φαγητο ηταν τελετουργια }, γιατι μονη μεσα στο σπιτι ,με συντροφια την καταθλιψη ηταν μια πραξη ,ισως να φαινεται περιεργο που μου εδινε την αισθηση οτι κατι κανω

Senior Member
    Τα περισσοτερα αντικαταθλιπτικα και αντιψυχωσικα παχαινουν δυστυχως. Αν και οι παρενεργειες διαφερουν απο ατομο σε ατομο, κλινικα θεωρειται αποδεδειγμενο, μη βλεπετε που οι φαρμακοβιομηχανιες δεν σκιζονται να το ανακοινωσουν. Εμενα τα zyprexa με ειχαν κανει αλλον τοσο, και επαιρνα την ελαχιστη δοση (ηταν για αντιμετωπιση της καταθλιψης.) Οι σεξουαλικες παρενεργειες επισης διαβοητες και σε ορισμενα αντικαταθλιπτικα μπορει να ειναι μη αναστρεψιμες. Προσωπικα για αυτο το λογο τον τελευταιο και μονο ειχα ορκιστει να μην παρω σεροτονεργικο φαρμακο ουτε με απειλη οπλου. Ειναι αλλωστε σκανδαλωδης η απροθυμια επι σειρα ετων των ερευνητικων κεντρων να ερευνησουν το ενδεχομενο μη αναστρεψιμων σεξουαλικων παρενεργειων τοσο στα αντικαταθλιπτικα οσο και σε αλλα φαρμακα που εχουν κανει ζημια σε κοσμο κατα καιρους (propecia, ορισμενα αντισυλληπτικα κλπ)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast