Εμπόδιο στο χάσιμο κιλών - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 80 of 80
    Senior Member
    εγω δεν το εψαξα ετσι, oboro ημουν ενα ατομο με πολυ ενεργεια ,απο το πρωι μεχρι το βραδυ.κανοντας διαφορα ,και καμια φορα ελεγα {να ειχε περισσοτερες ωρες το 24ωρο}γιατι δεν προλαβαινα
    οταν κολλησα,τα κιλα που πηρα τα απεδωσα στην αδρανεια ,και στις βουτιες στο ψυγειο απο τα νευρα μου,γιατι βαθια μεσα μου δεν μπορουσα να με αποδεχτω ετσι,και ηταν μια διεξοδος
    Οποτε για μενα θα πω οτι ετρωγα για να ειμαι ενεργη καπως,για να αισθανομαι οτι κατι κανω
    Οσο αναφορα {τις σεξουαλικες παρενεργειες τοτε}, τις απεδωσα στην διαθεση μου,που δεν ηταν και απο τις καλυτερες,αφου αισθανομουν οτι ειμαι τελειως αντισεξουαλικη,και μη ποθητη,και γενικα δεν μου αρεσα καθολου
    Παρολο που συνεχιζω φαρμακευτικη αγωγη,εχοντας βγει απο ολα τα παραπανω και αλλα τοσα, {οχι ολα} βρηκα ξανα τον ρυθμο μου,με τις οποιες πτωσεις εχω εκαστοτε
    Nα προσθεσω,για να μην υπαρξουν παρερμηνειες,οτι στην {αρχη}οχι διαθεση για φαγητο,αλλα ουτε διαθεση για νερο

Senior Member
    Και εντάξει, όταν σκέφτομαι τί έχω περάσει λέω ok, τα κιλά είναι το λιγότερο αλλά σε χαλάει ρε γμτ.. Δε βολεύεσαι, πονάει η μέση, τα πόδια.. Αστο καλό πια!!:mad:
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Οχι και ευτυχως... Με τα SSRI εμφανιζεται το συγκεκριμενο προβλημα (συνδρομο βασικα). Σπανιο μεν, αλλα καταστροφικο. Απο οσο γνωριζω με την αλλαγη η διακοπη των αντιψυχωσικων υποχωρουν τα συγκεκριμενα συμπτωματα... Τωρα ποιος τολμα να αλλαξει φαρμακο ειναι μια αλλη ιστορια (για διακοπη ελπιζω να μην το σκεφτεται καν.) Ελπιζω μελλοντικα να υπαρχουν περισσοτερα αντιψυχωσικα οπως το Geodon η το Abilify που δεν ειναι αντικουκου. Επισης μια νεα γενια αντικαταθλιπτικων ειναι στα σκαρια που φαινεται πως δεν εχουν τετοιοες παρενεργειες (δρουν και πιο αμεσα.) Αυτο που με εξοργιζει ειναι το ολο κουκουλωμα ακομα και απο τους γιατρους που βλεπουν τις παρενεργειες σε καθημερινη βαση στους ασθενεις τους.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by soft
    εγω δεν το εψαξα ετσι, oboro ημουν ενα ατομο με πολυ ενεργεια ,απο το πρωι μεχρι το βραδυ.κανοντας διαφορα ,και καμια φορα ελεγα {να ειχε περισσοτερες ωρες το 24ωρο}γιατι δεν προλαβαινα
    οταν κολλησα,τα κιλα που πηρα τα απεδωσα στην αδρανεια ,και στις βουτιες στο ψυγειο απο τα νευρα μου,γιατι βαθια μεσα μου δεν μπορουσα να με αποδεχτω ετσι,και ηταν μια διεξοδος
    Οποτε για μενα θα πω οτι ετρωγα για να ειμαι ενεργη καπως,για να αισθανομαι οτι κατι κανω
    Οσο αναφορα {τις σεξουαλικες παρενεργειες τοτε}, τις απεδωσα στην διαθεση μου,που δεν ηταν και απο τις καλυτερες,αφου αισθανομουν οτι ειμαι τελειως αντισεξουαλικη,και μη ποθητη,και γενικα δεν μου αρεσα καθολου
    Παρολο που συνεχιζω φαρμακευτικη αγωγη,εχοντας βγει απο ολα τα παραπανω και αλλα τοσα, {οχι ολα} βρηκα ξανα τον ρυθμο μου,με τις οποιες πτωσεις εχω εκαστοτε
    Nα προσθεσω,για να μην υπαρξουν παρερμηνειες,οτι στην {αρχη}οχι διαθεση για φαγητο,αλλα ουτε διαθεση για νερο
    Α, και με εμενα καπως ετσι ηταν, μη νομιζεις. Ολα τα χρονια που ειχα καταθλιψη ετρωγα για να αισθανομαι καλυτερα, βασιζομενος στον καλο μεταβολισμο μου για να αποφευγω καπως τις συνεπειες. Αλλα ρε συ, με το zyprexa ο μεταβολισμος μου εφαγε μεγαλη φλασια. Μεσα σε ενα 9μηνο ειχα παρει 35 κιλα... Ελεος. Εννεα μηνες αφοτου μου το σταματησε σταδιακα ο γιατρος μου (δεν με ωφελουσε αλλωστε), ειχα γινει στυλακι. Ευτυχως με το risperdal δεν ειχα τετοιο προβλημα, κι ας με ειχε κανει ζομπι. Η σεξουαλικη διαθεση μου δεν επηρεαστηκε απο κανενα φαρμακο, ευτυχως. Βασικα δεν ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις τι τον επηρεασε και πως σε τοσο δυσκολες περιοδους... Μου πηρε πολλα χρονια να ξεμπλεξω το κουβαρι διαθεση-μεταβολισμος-ψυχοσωματικα-φαρμακα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Junior Member
    παιδια το 2004 αντιμετωπισα μια καταστροφη επαγγελματικη , με αποτελεσμα καταθλιψη και μετα εφεξορ ,επειτα απο 4ετη χρηση ανακαλυψα οτι οι τρασαμινανσες ειναι 40 μοναδες πανω απο τα επικυνδινα ορια για 3 χρονια . ενημερωσα τον ψυχιατρο και μου ειπε δεν πειραζει , εκτος απο τα κιλα που πηρα , ,τι κανω εκτος απο τα κιλα που σημερα επειτα απο 10 μηνες σε προγραμμα διατροφολογου απο 136 ειμαι 101 , σχετικα με τις τρασαμινανσες στο συκοτι , με φοβιζει πολυ ασχετα αν ο ψυχολογος ειναι αδιαφορος. Σχετικα με την καταφλιψη υπαρχει βελτιωση , μου ειπε να παιρνω την ευδομαδα 12 χαπια στο συνολο . Υπαρχει καποια προταση σας για να ανατρεξς ?

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456