Φάρμακα και βάρος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 81
    Senior Member
    Kαποιος ειπε οτι το geodon δημιουργει καρδιολογικα προβληματα!!!Μεσα σε αυτα ειναι και η ταχυκαρδια που εχω????

Senior Member
    Οριστε Μπετελ γιατι σφαλλεις , κοιτα στην αρχη του θρεντ , λενε για φαρμακα που παχαινουν , γιατι δεν φαγανε κι αυτοι ποιντς , μηπως κανεις εσυ κατι λαθος , δεν σου περασε απ το μυαλο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    και εγώ παίρνω Risperdal εδώ και 12 χρόνια και από 75 κιλά που ήμουνα έχω γίνει 105..
    σίγουρα αυξάνει το βάρος και παράλληλα αυξάνει και την πείνα. βέβαια τότε ήμουνα και μικρός και είχα άλλο μεταβολισμό και πήγαινα τακτικά στο γυμναστήριο.
    το θέμα είναι ότι με διαίτα και γυμναστική νομίζω ότι πρέπει κάτι να γίνεται..

Πρασινησε Μπετελ και τον maus , που αναφερει φαρμακα που παχαινουν, RISPERDAL , γιατι τον αφηνεις ετσι ελευθερο , χωστου 3 ποιντς κι αυτουνου ......ειναι κι ενεργο μελος ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by vince View Post
    Οι έρευνες λένε πως τα Risperdal δεν αυξάνουν το βάρος τόσο πολύ όσο το Zyprexa η κάποια άλλα αντιψυχωσικά. Ίσως να δημιουργεί το αίσθημα της πείνας σε εντονότερο βαθμό..

Γιατί δεν δοκιμάζεις να ακολουθήσεις μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή?
    να , κι αλλος Μπετελ , ZYPREXA , πρασινησε τον και χωστου , οχι 3 , 5 ποιντς για παραδειγματισμο , βλεπεις οι τοτε μοντς , ηταν αδαεις , και αφηναν ανεξελεγκτο τον καθενα.............

Senior Member
    Quote Originally Posted by giota View Post
    Nαι το ladose το δίνουν για να αδυνατίσουν ελα που πίνω 3 την ημέρα και δεν μπορώ να χάσω τα κιλά που έβαλα τον χειμώνα,με τις σοκολάτες;Τώρα προσέχω και πάλι δεν έχω χάσει ούτε ενα κιλό.

Να Μπετελ , αυτη λεει για αδυνατισμα , οτι χειροτερο , ασχετοι οι τοτε μοντς , ασχετιδηδες , ρεζιληδες , αφηναν το φορουμ ξεφραγο αμπελι , να γραφει ο καθενας τα δικα του .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Εγω παιρνω zyprexa 20mg εδω και 1 χρονο και εχω βαλει 20 κιλά και συνεχίζω...
    Γνωρίζει μηπως κανεις αν μπορω να πάρω κάποιο άλλο φάρμακο που να μου κόψει την όρεξη αλλα χωρίς επιπλέον παρενέργειες.
    Επισης με το zyprexa ειμαι εχω μονίμως φούσκωμα και κοιλιά φουσκωμένη, εχει καποιος άλλος αυτο το σύμπτωμα?
    Σου βρηκα κι αλλον , Μπετελ , κυκλοφορει ελευθερος , ο εγκληματιας ....................ακου ZYPREXA .........

Senior Member
    Ti εγινε Μπετελ , εδω λεει ενα σκασμο φαρμακα που μπορει να παρει ο Why , δεν θα τον προστατεψεις , πρασινιζοντας τα ολα , στειλε και σπιτι τους τα ποιντς , με δικαστικο κλητηρα , που να τους βρισκεις εσυ τωρα .....................................

Senior Member
    Απαγορευονται οι προτροπες σε φαρμακευτικη αγωγη , το να μιλας για τυχον παρενεργειες που εχουν καποια φαρμακα οι οποιες ειναι πασιγνωστες δεν ειναι το ιδιο. Δεν εχω διαβασει τι εχει γινει αλλα εμαθα οτι καποιος προετρεψε καποιον να παρει αντιψυχωτικα και κορτιζονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... μην τρελλαθουμε τελειως δλδ.... αν δεν ειναι ηλιθιο αυτο το μηνυμα που σιγουρα αντιβαινει και τους κανονισμους .... σιγουρα ειναι κακοηθες , εκτος εαν εχει αρωστημενη αισθηση του χιουμορ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οπως με πληροφορησαν μολις , οντως εκανε χιουμορ , οποτε καλο ειναι να ληξει ... το κατα ποσο ο καθενας κρινει το τι γραφει ο αλλος ειναι εντελως υποκειμενικο σε μια μορφη επικοινωνιας οπως το φορουμ , οποτε δεν μπορεις πολλες φορες να ξερεις και ο καθενας εχει τη γνωμη του.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Απαγορευονται οι προτροπες σε φαρμακευτικη αγωγη , το να μιλας για τυχον παρενεργειες που εχουν καποια φαρμακα οι οποιες ειναι πασιγνωστες δεν ειναι το ιδιο. Δεν εχω διαβασει τι εχει γινει αλλα εμαθα οτι καποιος προετρεψε καποιον να παρει αντιψυχωτικα και κορτιζονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... μην τρελλαθουμε τελειως δλδ.... αν δεν ειναι ηλιθιο αυτο το μηνυμα που σιγουρα αντιβαινει και τους κανονισμους .... σιγουρα ειναι κακοηθες , εκτος εαν εχει αρωστημενη αισθηση του χιουμορ.
    Δεν παρότρυνα τον Why να πάρει κάποιο φάρμακο, τον "πείραξα" όπως και σε πολλά άλλα thread του για διάφορα θέματα.Το αν το έκανα κακοπροαίρετα ή όχι το ξέρει ο Why και τα υπόλοιπα μέλη που συμμετέχουν στο forum σχεδόν κάθε μέρα και διαβάζουν τα post μου, αν εσείς το εκλάβατε ως παρότρυνση ή κακοήθη σχόλια, με αφήνει αδιάφορη... Δε θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ τη θέση μου, ενδεχομένως να έκανα και λάθος, το να αποδίδονται όμως στα γραφόμενά μου χαρακτηρισμοί όπως αυτός είναι επιεικώς γελοίο και φαίνεται ότι πιάνεστε από μεμονωμένες κουβέντες για να ενισχύσετε το δίκιο σας παραβλέποντας την εν γένει συμπεριφορά ενός μέλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Δεν παρότρυνα τον Why να πάρει κάποιο φάρμακο, τον "πείραξα" όπως και σε πολλά άλλα thread του για διάφορα θέματα.Το αν το έκανα κακοπροαίρετα ή όχι το ξέρει ο Why και τα υπόλοιπα μέλη που συμμετέχουν στο forum σχεδόν κάθε μέρα και διαβάζουν τα post μου, αν εσείς το εκλάβατε ως παρότρυνση ή κακοήθη σχόλια, με αφήνει αδιάφορη... Δε θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ τη θέση μου, ενδεχομένως να έκανα και λάθος, το να αποδίδονται όμως στα γραφόμενά μου χαρακτηρισμούς όπως αυτός είναι επιεικώς γελοίο και φαίνεται ότι πιάνεστε από μεμονωμένες κουβέντες για να ενισχύσετε το δίκαιο σας παραβλέποντας την εν γένει συμπεριφορά ενός μέλους.
    Βασικα δεν θα διαφωνησω μαζι σου , μιας και δεν εχω διαβασει τι εχει γινει ... το να ακουω απο τον καθενα εξιστορησεις ή να προσπαθω να καταλαβω τι εγινε απο διαφορα σκορπια μηνυματα ενω τα αρχικα δεν υπαρχουν .... δεν εχει νοημα. Δεν βλεπω το λογο να υπαρξει και καποια ουσιαστικη διαφωνια. Δεν ηξερα καν ποιο μελος εκανε το ποστ για τα αντιψυχωτικα και τη κορτιζονη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Βασικα δεν θα διαφωνησω μαζι σου , μιας και δεν εχω διαβασει τι εχει γινει ... το να ακουω απο τον καθενα εξιστορησεις ή να προσπαθω να καταλαβω τι εγινε απο διαφορα σκορπια μηνυματα ενω τα αρχικα δεν υπαρχουν .... δεν εχει νοημα. Δεν βλεπω το λογο να υπαρξει και καποια ουσιαστικη διαφωνια. Δεν ηξερα καν ποιο μελος εκανε το ποστ για τα αντιψυχωτικα και τη κορτιζονη.
    Έγραψα "Με remeron ή κορτιζόνη, εγώ παίρνω και τα δυο και έχω δει άριστα αποτελέσματα. :p" αυτό ήταν. Στο μεταξύ, έχω γράψει πολλάκις ότι ακολουθώ αγωγή με κορτιζόνη και τελευταία ξεκίνησα και ρεμερόν.

Senior Member
    Οκ, λογω αδυναμιας του φορουμ και του ειδους επικοινωνιας για παραδειγμα μπορει να σημαινουν ολα τα εξης :

α) Περιπαιζεις τον θεματοθετη
    β) Κανεις χιουμορ , υποδηλωνοντας ταυτοχρονα και την πικρα σου απο αυτες τις αγωγες (που ισχυει συμφωνα με τα λεγομενα σου)
    γ) Προτρεπεις σε φαρμακευτικη αγωγη
    δ) .... οτι μπορει να φανταστει καποιος αλλος.
    Γενικα προκειται για γραπτη επικοινωνια , που ακομα και το εμοτικον με τη γλωσιτσα εξω βοηθαει στο να καταλαβουμε τι περιγραφει ο αλλος και σιγουρα και η προιστορια που εχει απο τα μηνυματα που γραφει (εαν 9 στα 10 μηνυματα ειναι εριστικα , τοτε πολλες φορες εκλαμβανεις οτι και το δυσνοητο δεκατο μαλλον ειναι εριστικης μορφης για παραδειγμα.)
    Σε γενικες γραμμες δεν χρειαζεται να ωθουμε καταστασεις στα ακρα ειδικα αν καταλαβαινουν και οι δυο συμμετεχοντες την λογικη του αλλου ... γενικα πιστευω οτι λιγοι ειναι κακοπροαιρετοι (ετσι μου αρεσει να τα βλεπω ολα ... αισιοδοξα:) )

Senior Member
    Ναι, αφ' ενός ισχύει το πρώτο, το ξέρει και ο Why ότι μου αρέσει να τον πειράζω, και αφ' ετέρου είχα σαρκαστική - προς το άτομό μου - διάθεση. Τέλος πάντων, ό,τι έγινε, έγινε!

Senior Member
    Όλα τα αντικαταθλιπτικά αυξάνουν το βάρος και την όρεξη ???? έχετε παχύνει όλοι όσοι ακολουθείται αγωγή ? νόμιζα συμβαίνει το αντίθετο ..
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast