Φάρμακα και βάρος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 81
    Senior Member
    παντως κακα τα ψεματα κατι γινεται αμα κοψεις το πολυ φαϊ και περπατας 1 ωρα τη μερα..
    οτι και να θες ο οργανισμος σου θα χασει βαρος..
    απλως δε πρεπει να αφηνουμε τον εαυτο μας να τσιμπολογαει..

Senior Member

baros

egw eimoun 50 kila otan phra risperdar egina 60 twra pernw geodon den dinei baros exasa k eimai55 kila na peite sto giatro na sas grapsei xapia pou den dinoun baros

Senior Member
    με το geodon πως εισαι απο αποψη καρδιας ; εχεις αρρυθμιες ; κανει \"qt prolongation\" στην καρδια αν δεν κανω λαθος

Senior Member
    ρε παιδια να ρωτησω κατι?
    πως ειναι δυνατον να τρωω ελαχιστα και υγιεινα,να αθλουμαι και να κολυμπαω καθε μερα
    και να παιρνω κιλα?
    πως γινεται?εχω γινει τερας δεν μου κανουν τα ρουχα μου.
    τι να κανω να σταματησω να τρωω?

ΦΟΦΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΩ ΟΤΙ ΒΡΩ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα ψυχοφαρμακα αυξανουν την ορεξη.
    προσπαθησε να συγκρατηθεις.
    αναγκαιο κακο μαλλον...

Senior Member
    Εγω παιρνω zyprexa 20mg εδω και 1 χρονο και εχω βαλει 20 κιλά και συνεχίζω...
    Γνωρίζει μηπως κανεις αν μπορω να πάρω κάποιο άλλο φάρμακο που να μου κόψει την όρεξη αλλα χωρίς επιπλέον παρενέργειες.
    Επισης με το zyprexa ειμαι εχω μονίμως φούσκωμα και κοιλιά φουσκωμένη, εχει καποιος άλλος αυτο το σύμπτωμα?

Senior Member
    Με το zyprexa εγινα καλύτερα οπότε δεν μπορώ να του πω να το αλλαξει.Υπαρχει μια κλινική για το αδυνάτισμα στην Θεσσαλονίκη που ειναι για οσους παίρνουν zyprexa, υπάρχει κάποιος που την εχει επισκεφτεί και αν είδε αποτέλεσμα.
    Επίσης μπορεί καποιος να δημοσιεύσει διαιτά που του δώσανε ειτε στην συγκεκριμένη κλινική ειτε καποιοσ αλλος διαιτολογος?
    Εχω τοσο καιρό προσπαθώ και τα κιλά δεν χανονται με τιποτα.

Senior Member
    βρε παιδια καλημερα καταρχην ο αντρας μου παιρνει zyprexa αλλα αδυνατιζει καθε μηνα και κιλο....τι ειναι αυτο τωρα?

Junior Member
    egw pernw seropram ena to brady kai twra ellatwnw ta xanax prin ena mhna hmoun 44 kai twra 49 mou exei anoixei h orexh kai ta xanax ta stamataw teleiws mesa iouniou alla to seropram 8a to synexisw gia 8n mhnes 8a parw kai alla kila;;h ayto den ayxanei to baros mou xerei kaneis;;

Senior Member
    τα ζολοφτ παχαινουν?ξερει κανεις?

Junior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ libpa!!!ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,60.ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ...ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΥΕΙ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΙΚΑ...

Junior Member
    ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ...:)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ

Junior Member
    Κάποια φάρμακα ανοίγουν την όρεξη και αν δεν προσεξεις μπορει να ξεφυγεις πολύ. Το παρατηρω στον εαυτο μου εχει ανοιξει η ορεξη μου σε σχεση με παλαιοτερα και εχω παρει καποια κιλα αλλα το ελεγχω σε γενικες γραμμές.

Senior Member
    Εγω έβαλα πολλα κιλά με το seroquel και το zyprexa.Τωρα δεν μπορω να τα χασω αν και προσπαθω.Ελπιζω να μην παιρνω για παντα φαρμακα κι ετσι να μπορεσω καποτε να τα χασω.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast