το παλευω.. νομιζω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Originally posted by mstrouf
    παει η γριουλα σουπερ μαρκετ κ λεει του πωλητη, θα ήθελα λίγο αλτζχαιμερ παρακαλω..
    -εεε ο πωλητης, οριστε;;; μαλλον κάποιο λάθος θα κάνετε, δεν υπαρχει τέτοιο τυρί.
    μα τι λετε νεαρε κ βεβαια υπάρχει, είναι αυτο το κίτρινο το νόστιμο
    -οχι λυπάμαι δεν το έχουμε.
    απογοητευμένη η γριούλα φεύγει κ φτάνοντας στο ταμείο μονολογούσε, μα τι να είχε αυτός ο νεαρός, κατσε να δεις είναι μια ασθένεια που ξεχνάς, ενταμερ, ενταμερ λεει η καημένη!
    αχααααα...κουράγιο....όλοι εκεί θα καταλήξουμε!

Senior Member
    πήρα 2η γνώμη τελικά, απόλυτα ικανοποιητική θα έλεγα, γιατι το ζήτημα που με έκαιγε ηταν τα συμπτώματα που είχα κ με φόβισαν - Αγχος... κατάθλιψη όχι, μετατραυματικά ναι, τα φάρμακα γιατί τα παίρνω τότε; Ίσως να μου χρειαζόντουσαν, ίσως η θεραπεία ένα χρόνο τώρα να έχει κάνει την δουλειά της, αλλά να μην με καλύπτει τόσο στο θέμα της ψυχοθεραπείας. θα ξαναπάω γιατι εκει ένιωσα πιο άνετα κ όχι τόσο σφιγμένη όσο στην ψυχ μου, ηταν.. ειναι μάλλον οι μέρες που παίρνω τις ανάσες μου μετά τα τελευταία κ δεν χώνομαι μέσα μου.. δηλ. ημουν πολυ οκ κ σήμερα ειμαι οκ κ ειναι ωραια να είμαι οκ..
    οκ λοιπον, θα δείξει..
    σας ευχαριστώ!

πήρα 2η γνώμη τελικά, απόλυτα ικανοποιητική θα έλεγα, γιατι το ζήτημα που με έκαιγε ηταν τα συμπτώματα που είχα κ με φόβισαν - Αγχος... κατάθλιψη όχι, μετατραυματικά ναι, τα φάρμακα γιατί τα παίρνω τότε; Ίσως να μου χρειαζόντουσαν, ίσως η θεραπεία ένα χρόνο τώρα να έχει κάνει την δουλειά της, αλλά να μην με καλύπτει τόσο στο θέμα της ψυχοθεραπείας. θα ξαναπάω γιατι εκει ένιωσα πιο άνετα κ όχι τόσο σφιγμένη όσο στην ψυχ μου, ηταν.. ειναι μάλλον οι μέρες που παίρνω τις ανάσες μου μετά τα τελευταία κ δεν χώνομαι μέσα μου.. δηλ. ημουν πολυ οκ κ σήμερα ειμαι οκ κ ειναι ωραια να είμαι οκ..
    οκ λοιπον, θα δείξει..
    σας ευχαριστώ!

Τα βλέπεις γεροντοκόρη? άντε να ρθεις να φάμε κανένα σκατζόχοιρο της θάλασσας.....

Senior Member
    οκ λοιπον, θα δείξει..
    σας ευχαριστώ!
    Ωραία Μαρία,χαίρομαι....
    Πάντα οκ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Τα βλέπεις γεροντοκόρη? άντε να ρθεις να φάμε κανένα σκατζόχοιρο της θάλασσας.....
    axaxaxaxaxaaxaxa... σκαντζόχοιρο!!!!!!!!!!!!!!
    κυρα Θεοφανία, σας ευχαριστώ για την προτίμηση αυτών των μη θαλασσινών οστρακοειδών, προτιμώ τα μαλάκια, καθότι μαλακοειδές...

Senior Member
    Originally posted by ArsiΩραία Μαρία,χαίρομαι....
    Πάντα οκ!!!!!
    ευχαριστώ Arsi μου, για όλο το ενδιαφέρον κ την στήριξη..
    οκ, οκ, οκ....

Senior Member
    μπραβο μαρια, χαιρομαι πολυ!!

Δεν υπηρχε αμφιβολια οτι θα τα καταφερεις να ηρεμησεις και να μαθεις τι σθμβαινει και γιατι.

Τωρα οκ και ακομα καλυτερα καθε μερα! :)

Senior Member
    Originally posted by xika
    μπραβο μαρια, χαιρομαι πολυ!!

Δεν υπηρχε αμφιβολια οτι θα τα καταφερεις να ηρεμησεις και να μαθεις τι σθμβαινει και γιατι.

Τωρα οκ και ακομα καλυτερα καθε μερα! :)
    xika σε ευχαριστώ κ θέλω να πω οτι με συγκίνησες πολύ με το u2u σου.

Senior Member
    να \'σαι καλα, αλλωστε αυτο ειναι το ζητουμενο μας. Να ειμαστε ολοι καλα.

Αυτα που ειπα τα ενιωθα, αλλιως δεν θα τα ελεγα. Αληθεια.

Οπως εσυ και τα υπολοιπα παιδια στεκονται σε εμενα ο καθενας με τον τροπο του, αυτο προσπαθω να κανω κι εγω.

:-)

Senior Member
    seroquel k ciparlex θα στρωσω;
    πολυ περιεργα μοιαζουν ολα..

Senior Member
    seroquel k ciparlex θα στρωσω;
    πολυ περιεργα μοιαζουν ολα..
    ...
    πραγματικά δεν έχω ιδέα απο αυτά τα φάρμακα, αλλά θα δείξει εν καιρώ...
    Αλήθεια, παρατήρησες κάποια αλλαγή?
    Τί εννοείς με το πολύ περίεργα?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    μειωμενη αντιληψη, καμια αισθηση του κινδυνου, των ακρων, δεν υπαρχει ισορροπια..
    δεν ξερω πια τι να κανω, βαρεθηκα..

Senior Member
    καλό καλοκαίρι σε όλους!
    εγω τα παρατάω κ θεραπείες κ φάρμακα κ όλα..
    εχω νευριάσει τόσο..
    κουραστικα, βαρεθηκά..
    καλή συνέχεια, μην το βάζετε κάτω, εγω το προσπάθησα όσο άντεξα, χρειαζομαι διάλλειμα κ ίσως συνεχίσω όταν δροσίσει ο καιρός..
    bye κ σας ευχαριστώ

Senior Member
    Μην σταματάς την θεραπεία σου υπάρχουν φάρμακα που δεν έχουν τέτοιες παρενέργειες.Κάποτε στην αρχή της κατάθλιψης πριν χρόνια μου έδωσαν το minotran και περπατούσα σαν ζόμπι μούδιαζαν τα χέρια μου δεν μπορούσα να μιλήσω καλά έτρεμα.Ειλικρινά δεν έχω καμμία παρενέργεια με αυτά που πίνω αντί να σταματήσεις πήγαινε σε άλλο γιατρό.

Senior Member
    Μαρακι μην απογοητευεσαι

ισως ν αειναι πιο δυσκολα αν σταματησεις τα παντα. Επειδη ειναι αρχη με τα νε αχαπια ισως ειναι λιγο περιεργα. Κανε λιγο υπομονη.

Σιγουρα ειναι δυσκολο, κανε μια ακομα προσπαθεια ομως...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast