Results 106 to 120 of 271
Thread: Βοήθεια ξαφνικές πολλες έκτακτες
-
14-12-2021, 11:56 #106
Το στομάχι δεν περναει αν δεν φας η σε μια δυο μερες. Ηρέμησε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα μα δες ποσος κόσμος ζει με αυτές ανάμεσα τους και εγώ. Προσπάθησε να είσαι ηρεμη. Και εγώ το ίδιο μαρτυριο ζω και δεν ξέρω που θα με φτάσει. Δες τι θα σου πει ο γιατρός σου.
- 14-12-2021, 12:02 #107
Και εγώ εχθές εν ώρα ύπνου πάνω από 5 φορές λέω σταματάει η καρδιά μου όπως νιώθουμε τις έκτακτες αλλά εφόσον δεν υπάρχει θέμα οργανικό και η πίεση αρτηριακή με ζάχαρο δίαιτας είναι φυσιολογικά έκτακτες δεν σε κάνουν κάτι. Επικίνδυνες αρρυθμίες είναι μαρμάριγγη κοιλιακή και κοιλιακές ταχυκαρδίες. Ακόμα και οι κοιλιακός παροξυσμός που μπορεί να έχουμε 300 παλμούς δεν είναι επικίνδυνος. Εγώ είμαι 26 και έδωσα κατακτηριες για ιατρική γι'αυτό πλέον το ψαχνω λίγο περισσότερο το θέμα.
14-12-2021, 15:23 #108
Αχ Αλεξ σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις και να μας λες καμια κουβέντα να ηρεμουμε χαχα. Δυστυχώς όταν υπάρχει το ίντερνετ τα πράγματα δυσκολεύουν. Διάβασα εμπειρίες διαφόρων ανθρώπων και κάτι διπλωματικες και οι φοβίες μου έχουν βαρέσει κόκκινο. Ξέρω ότι ξεκίνησαν από το άγχος γιατι έδινα και εγω εξετάσεις για μεταπτυχιακό και επρπεε να ταξιδέψω με το πλοίο που με φοβίζει τρελα οπότε πιεστηκα παρα πολύ. Αλλα όσο πάει το πράγμα γίνεται χειρότερο και αυτό είναι πάρα πολύ αγχωτικό. Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού πήγα πριν για συνέντευξη για δουλειά ή καρδιά μου βαρουσε επι ώρες, είχα και παρα πολλές έκτακτες που τις αντιλαμβανομουν έχοντας το χέρι στο σφυγμό και τωρα νιώθω παρα πολύ περίεργα. Εχω ένα σφίξιμο και μια εσωτερική ένταση. Μάλλον πάω πάλι για αντικαταθλιπτικα...
14-12-2021, 15:32 #109
Ξερεις τι δεν είχα ποτέ θέμα με το στομάχι Έλλη απλα τελευταία έχω την αίσθηση ότι έχει κολλήσει κάτι στο στερνο και ρεύομαι ακόμα και να μην έχω φάει τίποτα οπότε κάπως έτσι υπέθεσα ότι κάπου εκει είμαι η αρχή του κακού. Δεν νιώθω πόνο η κάτι τέτοιο για να μαι σίγουρη. Αλλα Εντάξει δεν εχω λεφτά να τρέχω σε τόσους γιατρούς.
14-12-2021, 17:12 #110
Μπορεί να είναι παλινδρόμηση. Προσπάθησε να δεις τι σε ενοχλεί και να κρατάς ημερολόγιο του τι τρως. Μπορεί κάτι να σε ενοχλεί.
14-12-2021, 23:31 #111
Μην φοβάσαι δεν είναι κάτι επικίνδυνο έκτακτες ειναι κολπικές κατά 90% ακόμα και κοιλιακή έκτακτη να είναι δεν υπάρχει θέμα κινδύνου..έκτακτες σύμφωνα με έρευνεε προέρχονται από καφέ άγχος άσκηση καρδιοπάθεια(φαίνεται με ηκγ και υπέρηχο) από το στομάχι αλλά δεν ελοχευει κίνδυνος.. οπότε μην ανησυχείς για να λες μεταπτυχιακό πρεπει να είσαι στην ηλικία μου από ότι καταλαβαινω.
14-12-2021, 23:50 #112
Είναι τρομακτικές όπως και να χει και δεν με ηρεμούν αυτα. Ξέρω ότι κυρίως από άγχος τις έχω. Και τις νιώθω πολύ άσχημα όταν πιέζομαι. Την πρώτη φορά που πήγα στην ψυχολόγο πχ άρχισα να πονάω από αυτές και να ζαλίζομαι γιατι ήμουν ζορισμένη ψυχολογικά. Ωστόσο αν ήταν απλές έκτακτες κενό χτυπος δεν θα είχα θέμα αυτές τις είχα συνηθίσει. Είναι αυτό το σφίξιμο που νιώθω που αν δεν καταγραφει σε χολτερ θα με πιάνει πανικός. Ειμαι στα 25 και θα επρεπεε να είμαι στο 2ο μεταπτυχιακό η στο διδακτορικό τωρα αν δεν είχα αυτές τις κ@@@αρρυθμιες που έχουν πάει την ζωή μου τόσο πίσω.
15-12-2021, 23:08 #113
Πάλι τα ίδια. Πάλι ξεκίνησαν και δεν φευγουν. Πάλι νιώθω ότι θα σταματήσει η καρδιά μου. Φοβάμαι. Τελικά είναι αθώες? Δεν είναι? Δεν μπορώ να πιστεψω ότι αυτό που νιώθω τόσο πολυ δεν θα προκαλεσει ποτε προβλημα. Πάλι περίεργες μέρες. Πάλι κάτω η ψυχολογία.
16-12-2021, 00:59 #114
16-12-2021, 12:26 #115
Και εγώ ίδια ηλικία αλλά δεν πρέπει να τα δίνουμε σημασία δεν είναι κάτι επικίνδυνο άμα ήταν κάτι οι γιατροί δεν μας ξέρουν και από εχθές να μας καθησυχάσουν. Μην φοβάσαι είσαι πολύ δυνατή και χωρίς να σε ξέρω προσωπικά απλά από αυτά που γράφεις.
16-12-2021, 13:37 #116
Δυστυχώς με πήρε από κάτω. Αδυνατώ πλέον να βγω από τι σπίτι. Με πιάνει πανικός και σφίξιμο και ζαλάδα και έκτακτες φυσικά και δεν μπορώ να μπω σε κανένα κλειστό χώρο. Μόνο το γρήγορο περπάτημα μου είναι οκ προς το παρόν και αυτό. Ακόμα και η σκέψη του καρδιολόγου αύριο σφίξιμο μου φέρνει γιατι ξέρω ότι από το άγχος δεν θα σταματάνε...
Κρίμα και νόμιζα είχα ξεπεράσει πλέον το θέμα των αντικαταθλιπτικων και μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα. Αλλά στο ότι φαίνεται παλι λάθος έκανα.
17-12-2021, 12:39 #117
Αυτό δεν έχει σχέση με κατάθλιψη Έλενα είναι οργανικό και τις πιο πολλές κυτταρικό..λογικό να έχουμε άγχος από αυτό αλλά ξέρουμε ότι δεν μας σκοτώνει οπότε συνεχίζουμε την ζωή μας
17-12-2021, 13:58 #118
Πως να μην προκαλει καταθλιψη όλο αυτό εγώ καταλαβαίνω απόλυτα. Όλα ξεκίνησαν με την καραντίνα και καπάκι που με έπιασε γαστριτιδα και έκτοτε άπειρες έκτακτες. Και τώρα στη δουλειά είμαι και παλι έκανα τόσο δυνατές που έμεινα εκεί και λέω παει αυτό ηταν. Γιατί δεν σταματάει αυτό το μαρτυριο πια. Τι πρεπει να κάνω. Δεν αντέχω άλλο έχω χάσει τον εαυτό μου.
17-12-2021, 14:20 #119
Τα αντικαταθλιπτικα δεν είναι μόνο για κατάθλιψη αλλα και για άγχος. Και δυυσχως εγω αδυνατώ να βγω από το σπίτι πλέον και έχω αποκτήσει μια μορφή αγοραφοβίας από το πουθενά. Κάθε φορά που είναι να πάω κάπου να μιλήσω σε κάποιον να μπω σε ένα κτήριο νιώθω ότι παθαίνω έμφραγμα. Και να φανταστείτε ότι ήμουν άτομο που όλο ταξίδευε έβγαινε πήγαινε πάρτι δεν ειχα στοιχεία αγοραφοβιας μέσα μου. Τέλος πάντων δυστυχώς ο γιατρός σήμερα μου επιβεβαίωσε ότι οι κοιλιακες είναι επικίνδυνες...
Εσάς τι κατέγραψε το χολτερ;
17-12-2021, 15:06 #120
Και τι ακριβώς σου είπε? Σου βρήκε κοιλιακες και σου είπε είναι επικίνδυνες? Εμένα είχε δείξει έντεκα μόνο και μου είπαν ακίνδυνες αλλά είχα άλλο θέμα μου βρήκαν ότι σαν να σταματάει στον υπνο μου η καρδιά παρολα αυτά μετά από πολυ ψάξιμο δεν είναι κάτι είπαν. Τι να σου πω. Και εγώ έτσι ήμουν. Μέσα σε όλα τώρα έχω χάσει τον εαυτό μου. Με το παραμικρο νευρα και κακές σκεψεις φόβος για τα παντα μέχρι και για το αν παθουν κάτι οι δικοί μου μέχρι και πολυ κακές σκεψεις. Τέλος παντων. Δεν αντέχω άλλο τις έκτακτες. Είναι ότι χειρότερο. Σαν να σταματάει η καρδιά έτσι ξαφνικά και πανικος και άσχημη διάθεση. Για πες μου τι σου είπε....