Results 1 to 4 of 4
Thread: Φοβος μηπως τρελαθω
-
12-06-2009, 00:00 #1
Φοβος μηπως τρελαθω
χερετε πολλες δυσαρεστες σκεψεις περναν απο το μυαλο μου δεν τις δινω ομως σημασια και την κανουν. Αυτη ομως που μου χει κολλησει μου δημιουργει φοβο και αγχος ειναι οτι θα ανοιξω ψυχωση θα αρχισω βασικα ξαφνικα να εχω ακουστικες οπτικες παραισθησεις θα τρελαθω θα με κλεισουν σε ψυχιατρειο και ετσι θα χασω την κοπελα μου και τους ανθρωπους που μαγαπανε και δεν θα μπορεσω να ζησω μια φυσιολογικη ζωη. Σημειοτεον και μην γελασει κανεις δουλευω σε ψυχιατρειο ειμαι εργασιοθεραπευτης. Εχω διαταραχη πανικου και αγοραφοβια απο τα 22. Χειροτερεψε και τον προηγουμενο μηαν πηγα στον παλιο γνωριμο ψυχιατρο μου ο οποιος μου ειπε οτι εχω και ιδεοψυχαναγκαστικα στοιχεια αλλα δεν πληρω ολα τα κριτηρια τις διαταραχης. Σας γραφω για να μου πειτε αν και αλλοι εχετε αυτον τον φοβο να μου πειτε τις εμπειριες σας πως το ξεπερασατε, για να μην νοιωθω μονος βασικα και να μου δωσετε και καμια συμβουλη για να ξεκολλησει το κονσερβοκουτι η κεφαλα μου. Ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας :D!
- 12-06-2009, 00:43 #2
γεια σου και καλωσορισες!
βασικα κυριε ταξιδευτη
μου δινεις την εντυπωση με ολα αυτα τα ωραια που αναφερεις
οτι εχεις ενα θεμα η θεματακι λιγο με το αγχος...τι πρωτοτυπο ε?
εχεις εκει που μενεις καποιο καλο συμβουλο η θεραπευτη να το κοιταξεις λιγο να μη σε ενοχλει;
ελπιζω....
στρες και παλι στρες
τι να γινει;...
12-06-2009, 01:01 #3
ευχαριστω για την απαντηση. Επερνα σημερα τηλ. τον γιατρο μου αλλα δεν τον σηκωνε προφανως δεν θα ταν στο ιατρειο. Θα τον παρω παλι αυριο να μου πει τι να κανω. Εδω κοντα που μενω εχω μια ψυχολογο που πηγαινα οταν ημουν 22 αλλα δεν ξερω τι ειναι πιο καταλληλο αυτη η ο γιατρος μου. Δεν θελω να εμπλεξω και πολλα ατομα στην θεραπεια μου. Θεματακι με το αγχος απο οτι καταλαβες ναι εχω μεγαλο αλλα δεν το αφηνω να με περνει και απο κατω προσπαθω να αποβαλλω αυτες τις σκεψεις καμια φορα τα καταφερνω καμια φορα οχι τι να κανουμε.
12-06-2009, 01:30 #4
Ταξιδευτη,
Εχεις U2U....
Σχέση ζωής
12-09-2024, 19:45 in Σχέσεις και Επικοινωνία