Αντικαταθληπτικα και βαρος!!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    30 κιλά σε 1 χρόνο??? Εγώ από 67 κιλά είχα φτάσει 93..μέσα σε 3 μήνες πρώτη φορά στη ζωή μου με αγωγή: αντιψυχωσικό seroquel XR 500, αντικαταθλιπτικό cipralex, και stedon 10mg για τον ύπνο.
    Μου είχε ανοίξει η όρεξη τόσο πολύ που έτρωγα διπλές και τρίπλες μερίδες συνήθως . Όλα τα παλιά μου ρούχα δεν μου έκαναν και το κακό ήταν πως όλο το βάρος σε μένα πήγαινε στην κοιλιά, με δυσκολία έδενα τα κορδόνια απ τα παπούτσια.
    Οι φίλοι μου λέγανε σταματά να τρως και κάνανε πλάκα τύπου πόσο μηνών έγκυος είσαι. Οι κοπέλες μου λέγαν ότι μου πάει έτσι και ότι τις αρέσει που έχω μάγουλα και κοιλιά.
    Δεν ξέρω αν θα τα έχανα ποτέ αν δεν δούλευα 12 ώρες στον ήλιο για 4 μήνες..
    Last edited by KARMA; 15-12-2021 at 17:57.
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Θα ξεκινησω και εγω ξανα τρεξιματακι,1 ωρα ασκησης,περματημα,ποδηλατο ,τζοκινγκ,4 φορες την εβδομαδα μινιμουμ,σε συνδιασμο με μια διατροφη που θα αποφευγουμε παχυντικα φαγητα,μειωση μεριδας/ποσοτητας,4 γευματα,απλα θελει αυτοπειθαρχια και πεισμα,οταν μπει το νερο στο αυλακι και τα πρωτα κιλα χανονται,τοτε θα ερθει η αυτοπεποιθηση οτι τα καταφερνεις και συνεχιζεις εως οτου νιωθεις εσυ με συγκεκριμενα κιλα καλα για τον εαυτο σου.Δυστυχως τα αντικαταθληπτικα,ειναι προβλημα σε αυτο.

Junior Member
    Παιδια, καλημερα..και γω μολις ξεκινησα remeron 15mg για τον υπνο .Παιρνω δλδ μισο καθε βραδυ, μετα απο ενα τριμηνο απιστευτης αυπνιας και διαταραχων που δεν αντεχα αλλο χωρις να παιρνω κατι. Ηπια καταθλιψη μου διεγνωσε ο γιατρος και για να βοηθηθω ως προς τον υπνο μολις μου τα χορηγησε. Ακομα και με 15 mg θα παχυνω? Να αγχωθω και με αυτο δλδ τωρα?!

Senior Member
    Βασικά παχαινει το ρεμερον γιατί αυξάνει την όρεξη. Οπότε από σένα εξαρτάται να ελέγξεις τι θα τρως, πότε θα τρως (δηλαδή όχι πολύ το βράδυ), να ασκεισαι ώστε να καις θερμίδες κλπ.

Junior Member
    Καταλαβα..Μαλιστα...απλα με αγχωσε το ενδεχομενο να επιβραδυνει το μεταβολισμο ουτως η αλλως και κατ επεκταση να μην μπορω να ελεγξω την κατασταση..Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση, με ηρεμησες αρκετα! Ελπιζω να με βοηθησει το χαπι και να μη χρειαστει να ταλαιπωρηθω κι αλλο

Senior Member
    Βοηθάει πολύ το ρεμερον στον ύπνο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας που το πήρα κοιμόμουν πολύ καλά. Και στη διάθεση θα σε βοηθήσει. Αυτό με τον μεταβολισμό ισχύει πιο πολύ για μεγαλύτερη δόση. Κυρίως στην αρχή σου ανοίγει την όρεξη, μετά συνηθίζεις. Αν παρόλα αυτά δεις ότι δεν το ελέγχεις, θα το συζητήσεις με τον γιατρό σου τότε. Εγώ 15mg παίρνω, είμαι 79 κιλά με 1,79 ύψος. Παίρνω το ρεμερον δύο χρόνια, έχω πάρει γύρω στα τέσσερα κιλά είναι αλήθεια αλλά δεν ασκουμαι.

Banned
    παίρνω zyprexa το οποίο προκαλεί αύξηση βάρους.. πρέπει να χω πάρει 10-15 κιλά τουλάχιστον

Junior Member
    Καταλαβα!! Α 4 κιλα σε 2 χρονια δεν ειναι τραγικο, θα μπορουσε να ειναι στα πλαισια νορμαλ ,συγκυριακγς αυξησης βαρους..εγω ειμαι ακομα στην αρχη, τρια βραδια εχω παρει απο 15mg και ακομα δεν εχει στρωσει ο υπνος μου.Εννοω αποκοιμιεμαι κανονικα, οπως παντα, απλα δεν συντηρειται αυτη η κατασταση..ξυπναω κατα τη διαρκεια της νυχτας και μετα δεν ξανακοιμαμαι ή λαγοκοιμαμαι. Ειναι νωρις ακομα για να δειξει. Και επι 2 χρονια εισαι στα 15 mg? Δεν χρειαστηκε ν αυξησεις δοση ε?

Junior Member
    Το ζυπρεξα επειδη επιβραδυνει μεταβολισμο πιστευετε ή σας ωθησε να τρωτε περισσοτερο? Μεγαλη μλκια αυτο με τα αντικαταθλιπτικα παντως παιδια...

Banned
    τελικά τα αντικαταθλιπτικά παχαίνουν?

Οχι ολα, αναλογα το φαρμακο τη δοσολογια και τη διαρκεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by taurus89 View Post
    Καταλαβα!! Α 4 κιλα σε 2 χρονια δεν ειναι τραγικο, θα μπορουσε να ειναι στα πλαισια νορμαλ ,συγκυριακγς αυξησης βαρους..εγω ειμαι ακομα στην αρχη, τρια βραδια εχω παρει απο 15mg και ακομα δεν εχει στρωσει ο υπνος μου.Εννοω αποκοιμιεμαι κανονικα, οπως παντα, απλα δεν συντηρειται αυτη η κατασταση..ξυπναω κατα τη διαρκεια της νυχτας και μετα δεν ξανακοιμαμαι ή λαγοκοιμαμαι. Ειναι νωρις ακομα για να δειξει. Και επι 2 χρονια εισαι στα 15 mg? Δεν χρειαστηκε ν αυξησεις δοση ε?
    Εμένα τις πρώτες τρεις μέρες μου προκαλούσε συχνουρια στον ύπνο. Μετά έστρωσε. Δυστυχώς δεν με καλύπτει πια, το αύξησα για λίγο, το ξαναμειωσα, είμαι σε δίλημμα λόγω του προβλήματος με τον μεταβολισμό που προκαλεί σε πιο μεγάλη δόση. Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα απ'το φάρμακο, το έπαιρνα και παλιότερα για πολλά χρόνια, το είχα πάρει και σε πολύ μεγαλύτερη δόση (60mg) αλλά δεν θέλω να το ξαναπάω πιο πάνω από 15 mg γιατί τότε είχα πάρει πάνω από δέκα κιλά . Θα δω τι θα κάνω. Ίσως δοκιμάσω κάποιο άλλο στην άδεια μου.

Junior Member
    Χαχχα γελαω γιατι εχω και γω συχνοουρια τωρα στην αρχη...αν και 15 mg ..αρα αμα μεινω στα 15mg, το κοντρολαρω...αν δω οτι δεν πιανει, καλυτερα να πω του γιατρου να μου συνταγογραφησει αλλο χαπι, γιατι αυτο ειναι θανατος στον τομεα βαρος

Senior Member
    Quote Originally Posted by adrfinance1 View Post
    τελικά τα αντικαταθλιπτικά παχαίνουν?

μονο το remeron ..........

Senior Member
    Είμαι 3,5 μήνες αγωγή με ζολόφτ σε εμένα δεν γίνεται το θαύμα να αυξηθεί η όρεξη μου νομίζω έχει και λίγο κοπεί και είμαι πολύ αδύνατη,ο ψυχ μου είπε μην περιμένεις να πάρεις κιλά απο τα χάπια...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast