Results 1 to 15 of 25
Thread: Disοrder
-
04-01-2006, 21:29 #1
Disοrder
Γεια σας μικροί ψυχολογοι!!!
Υesterday I was so high -.
I drank a lot of wine
I broke up with my boyfriend
I stopped taking my psycho-pills
.
2day i m sad and desperate
i hate reality
i hate me
i cant even move i cant even breathe
helpless and hopeless
This is not a poem just my condition.
I m not crazy because i take the right pills \"jimmy eatworld\"
- 06-01-2006, 23:21 #2
Dear friend,
Relax!!..Life dont stop here! You have all your life to do a lot of things and have an other boyfriend! Be careful with your healt, dont play with it, dont stop to take ur psycho-pills, its dangerous for ur healt!! Ur sad i can feel you but you must be strong with you life! You can do it i know that!! If u want go to see a psychology and talk with her/him to help you!!
Thanks a lot!
07-01-2006, 18:45 #3
Dear Anasia
Σ ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Σ ευχαριστώ για την υποστήριξη.
Εγώ, μείωσα τα χάπια μου πριν λίγες μέρες με συνέπεια τώρα να πρέπει να πάρω 4 φορές περισσότερο φάρμακο. Επίσης λόγω εορτών είπια αλκοόλ που δεν πίνω ποτέ κι αυτό σε συνδυασμό του ότι μάλωσα με τον φίλο μου είχε καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μου.
Οι ασθενείς που έχουν διπολική διαταραχή είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι σε εξωτερικά ερεθίσματα ένας χωρισμός π.χ. ή μια αγχώδης κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε επεισόδιο.
Τώρα δεν μπορώ να βγω έξω επειδή ζαλίζομαι από τις παρενέργειες το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή να περάσει αυτή η φάση της μανίας .
Μανία είναι μια κατάσταση που νιώθεις πολύ ενεργητικότητα και ενέργεια, όλες τις αισθήσεις σε υπερένταση και τις εγκεφαλικές λειτουργίες σου επίσης.
Δεν είναι απαραίτητα ευχάριστη κατάσταση καθώς συνοδεύεται και από ψυχωτικά συμπτώματα, άγχος και φόβο.
Ο ψυχολόγος-ψυχίατρος μου με βοηθάει πάρα πολύ αλλά όταν τα χάπια δεν με πιάνουν και θέλω όλο και περισσότερη ποσότητα νιώθω σαν τον Αkira του Οτομο Κατσουχίρο τον ήρωα μάνγκα του Νέο Τόκυοπου διαθέτει μια μυστηριώδη δύναμη κι όσα χάπια κι αν του δώσουν οι γιατροί δεν μπορούν να την καταστείλουν.
Ευχαριστώ
all you need is Love /Love is all you need
07-01-2006, 22:22 #4
Αγαπητή μου,
Ευχομαι και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα με την δικιά σου βοηθεια και του ψυχιατρου σου,(ελπιζω να σε παρακολουθεί ψυχολογος)λόγο του ότι ειναι κατι σοβαρο αυτό που αντιμετωπιζεις! Μην σταματάς τα χαπια ειναι αρκετα επικυνδινο για τον οργανισμό σου μην παιζεις μαζι του!! Η ζωη αν δεν ειχε αυτα τα σκαμπανεβάσματα δεν θα ηταν ωραια !!
Ευχαριστώ πολύ!
08-01-2006, 13:24 #5
Αλόχα........
Μια ταινία που είδα τυχαία και την προτείνω σε όσους διπολικούς αντέχουν να δουν τον εαυτό τους στην οθόνη [πράγμα καθόλου εύκολο,καταλαβαίνετε γιατί...] είναι το Mr.Jones με τον Ριτσαρντ Γκιρ... Ωραία ταινία αλλά προσοχή στην εύθραστη ψυχολογία.......
Α και όσοι φίλοι/ες συμπάσχοντες θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για ανταλλαγή εμπειριών ελεύθερα [email protected]
ΥΓ: Αν μου έχει μάθει κάτι αυτό που ζω είναι να ζω σα να πρόκειται να πεθάνω το επόμενο δευτερόλεπτο...Seize the day λοιπόν και υπομονή...Ενεργοποιήστε το πείσμα σας.Δώστε στον εγωισμό σας την ελευθέρα να σας βγάλει απ\' το αδιέξοδο....Τι στο διάολο;;;;;Αυτοκτονία θέλει η μις διπολική;;;;;;;Εμείς θα της απαντάμε πως θα ζήσουμε γιατί έτσι γουστάρουμε!!!!!ʼντε μπράβο...Χαρά μου να επικοινωνήσετε μαζί μου......Ψηλά τα κέφια.....
08-01-2006, 18:30 #6
keep wallking
comma.δεν ειμαι ψυχιατρος ουτε ψυχολογος για να σου δωσω συμβουλες...απλα εγραψες καπου την φραση \"οταν τα φαρμακα δεν με ποιανουν\" τι περιμενεις δηλαδη τα φαρμακα να τα κανουν ολα?
οταν καθε φορα εκοβα ενα φαρμακο ενιωθα σκατα και ηθελα να το ξαναπαρω...ομως ελεγα οτι δεν μπορω να γυρισω πισω γιατι για να μου κοψει τα φαρμακα σημαινει οτι η θεραπεια πρωχωρισε εκανε αυτο που μπορουσε να κανει.ετσι επρεπε να προχωρισω και εγω μπροστα. τι εκανα λοιπον?επρεπε να βρω κατι να μου αρεσει τρομερα ετσι ωστε να βοηθησω τον εαυτο μου να μην σκεφτεται.ετσι εκανα ελευθερο σχεδιο καλα ε............τρομερο!!!!!!!!!!!!!σκετ� � δημιουργια.ταυτοχρονα γραφτηκα γυμναστηριο με σκοπο σε 2 μηνες να γινω αντρικο μανεκεν
το ξερεις οτι μεσω της γυμναστικης ο οργανισμος παραγει φερορμονες οπου αυτες ειναι απο τα βασικα συστατικα των αντικαταθλιπτικων?καταπολ� �μανε την κακοδιαθεσια και χαριζουν ευεξια.εξαλου εμεις η καταθλιπτικοι-διπολικοι κτλ ειμαστε πολυ τυχεροι οπου ζουμε στο 2006 αυτο διοτι υπαρχουν καλα φαρμακα 4ης γενιας οπου ουσιστικα δεν εχουν και τις τρομερες παρενεργιες...φαντασου να ζουσαμε το 1960 οπου οι γνωσεις της ψυχιατρικης ειταν 0!!!τα φαρμακα του τοτε δεν εχουν καμια σχεση με τα φαρμακα του σημερα.τα φαρμακα του τοτε ουσιαστικα σε τρελενανε πιο πολυ και ειχαν τρομερες παρενεργιες.το ξερεις οτι το ναρκωτικο lsd το χρησιμοποιουσαν παλια στην ψυχιατρικη ως αντικαταθλιπτικο?εδω με της προηγουμενης γενιας τα αντικαταθλιπτικα παιθαιναν αρκετοι ανθρωποι απο καρδιακα επεισοδια.αρα αμα το δουμε σωστα ειμαστε τυχεροι.θα βγουνε στο μελλον καινουρια φαρμακα ακομα πιο καλα οπου θα κανει το προβλημα μας να μην ειναι προβλημα.τορα θα μου πεις \"τι λες ρε χαζουλη ειμαι τυχερη που εχω ψυχολογικα?\"εγω σου απαντω απλα οτι εισαι τυχερη μεσα στην ατυχια σου πρωτον διοτι η προηγουμενοι ανθρωποι της δεκαετιας 50-60-70και 80 ειταν καμενα χαρτια ενω εσυ δεν εισαι.ειναι σιγουρο οτι θα γινεις καλα.ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!και δευτερων ξερεις ποσοι ανθρωποι στη ζωη αυτη εχoυν προβλημα και δεν το ξερουν?με αποτελεσμα να αυτοκτονουν?τουλαχιστον εμεις το ξερουμε και προστατευουμε το εαυτο μας ασχετα αν περνουμε ορισμενες χημειες.απο το τιποτα.......καλυτερα.εξαλου και ορισμενες κατηγοριες ανθρωπων ζουνε με φαρμακα οπως αυτοι που εχουν θυροηδη η οι καρδιοπαθεις.στα ψυχοφαρμακα θα κολλησουμε τωρα επειδη υπαρχει ταμπου στην ελλαδα?
να μαθεις στην ζωη σου ενα πχ ενα μπουκαλι με λιγο νερο να το βλεπεις μισογεματο και οχι μισοαδειο.θελω να πω να τα βλεπεις ολα απο τη θετικη μερια.αυτο προσπαθω να σου περασω.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
Keep wallking
10-01-2006, 15:45 #7
Coma, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως μετά από κάτι άσχημο θα έρθει κάτι καλό. Υπομονή! Raphsodos, η ταινία που μας προτείνεις δεν είναι και ότι καλύτερο, γιατί δεν ασχολείται τόσο με την ασθένεια, όσο με τη σχέση που προκύπτει ανάμεσα σε γιατρό και ασθενή. Εγώ δε τη θεωρώ και τόσο καλή. Και μην είσαι τόσο σκληρός/η με τους άλλους. Η coma μοιράστηκε μαζί μας το πως νιώθει για να της σταθούμε, όχι για να της τη λες εσύ! Επειδή εσύ νιώθεις καλά δε σημαίνει πως όλοι αισθάνονται έτσι.
10-01-2006, 16:32 #8
καταρχας δυστυχως με τον γραπτο λογο δεν βγαινει το στιλ που τα λεω.
αμα διαβασεις αυτα που γραφω μαλλον περνανε το μνμ ελπιδας και οτι πρεπει να να δει θετικα τα πραγματα για να ανεβει η ιδια!!!¨δεν την λεω δηλαδη οπως λες.θα την μπω μαλλον σε σενα διοτι διαβασες γρηγορα το κειμενο και δεν προσπαθησες να καταλαβεις το στιλ!!!διαβαζε λοιπον πιο σιγα ...δεν σε κυνηγαει κανεις φιλε μου!!!κουλαρε... και στο κατω κατω δεν με ξερεις και μη μου κανεις υποδειξεις!!!
11-01-2006, 21:27 #9
γεια σας φίλοι μου
νιωθω καλύτερα! Σας ευχαριστώ πολύ χωρίς να το ξέρετε ίσως κατανοήσατε το πρόβλημα και δώσατε μερικές πολύ δυεισδυτικές συμβουλές θέτοντάς το στις σωστές του διαστάσεις...
Αnasia, ευχαριστώ λες ότι αν η ζωή δεν είχε αυτά τα σκαμπανεβάσματα δεν θα ήταν ωραία. Δεν ξέρω για ωραία αλλά ειναι γεγονός ότι μέσα από τη θλίψη και τα δάκρυα βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι...
Raphssode se ευχαριστώ θα δω την ταινία - CARPE DIEM
Αντώνη 25 ευχαριστώ -σημειώνεις πολύ σωστά: \'\'Τι περιμένεις δηλαδή τα φάρμακα να τα κάνουν όλα?\" Θ ακολουθήσω τη συμβουλή σου για να μην σκέφτομαι Υπάρχει ένας στίχος ραπ που λέει \"Η αδράνεια είναι εχθρός σου στη μάχη που άρχισε\"
Arkte thank you, για αυτή τη φράση:\"Μετά από κάτι άσχημο θα έρθει κάτι καλό\"
Helena ευχαριστώ εχεις δίκιο σε όλα - δεν πειράζει κι ας πίνω μόνο πορτοκαλάδα. Πρέπει να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας...
πολλά φιλιά comrades
\"H μολυνση της σκέψης ειν\' η μόλυνση της φύσης\"
11-01-2006, 21:57 #10
δεν χρειαζονται τα ευχαριστω...εδω βοηθαμε ο ενας τον αλλον οσο μπορουμε δηλαδη.αυτος ειναι ο ρολος μας εδω.ετσι δεν ειναι?
12-01-2006, 13:23 #11
Την καλημέρα μου σε όλους σας,
coma πραγματικά χαίρομαι που είσαι καλύτερα και μην το βάζεις κάτω μέχρι να \"ξεχάσεις\" πως είχες κάποτε διπολική...Και να θυμάσαι κάθε μέρα που είσαι καλύτερα είναι ξεχωριστή... να τη ζεις δηλαδή σαν να είναι η πρώτη μέρα που είσαι καλύτερα [μετά από καταθλιπτικό επεισόδιο]...Ποιος ξέρει ίσως σε βοηθήσει κάτι τέτοιο, ίσως σε κάνει να ξεχαστείς και να πιστέψεις πως είσαι \"πραγματικά\" καλά.....Αυτά και που\'σαι seize the day [για να μη ξεχνιόμαστε]...Να\'σαι καλά...
12-01-2006, 19:13 #12
Γεια χαρά
Δεν ξέρω Αντώνη 25 αλλά εγώ νιώθω την ανάγκη να πω ευχαριστώ: Είναι περίεργο που λες Αντώνη αλλά όλοι σαν να μπήκατε λίγο στο μυαλό μου.
καταρχήν παίρνω δύναμη -κουράγιο μέσα από τα λόγια σας και ερεθίσματα για τη ζωή όπως πχ αυτό που είπες για το γυμναστήριο με μπρίζωσε και μένα( ή η ζωγραφική )και γνώση για το πως άλλοι άνθρωποι χειρίζονται παρόμοιες καταστάσεις.
δεύτερο επικοινωνώ με ανθρώπους έστω και εικονικούς δηλώνοντας τους την παρούσα ψυχοπνευματική μου κατάσταση χωρίς το φόβο ότι θα παρεξηγηθώ επειδή πάσχω από μια ψυχική νόσο - γεγονός που μου χαρίζει ένα αίσθημα ελευθερίας και το δικαίωμα να είμαι ο εαυτός μου πράγμα που δεν το κάνω στην κανονική μου ζωή στην οποία είμαι αναγκασμένη στους διάφορους χώρους όπου κινούμαι εργασιακό-κοινωνικές συναναστροφές να το παίζω άνετη και υγιής.
τρίτο για την υποστήριξη και επειδή μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω εξίσου ενδιαφέροντες προσωπικότητες (με τη δική μου)
για όλους αυτούς τους λόγους κι επειδή το νιώθω
Raphssode θα προσπαθήσω να τηρήσω το seize the day αν και με αυτά τα ηλίθια χάπια που παίρνω ξυπνάω αργά
\'\'coma-amoc\'\'
ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
12-01-2006, 21:01 #13
Αγαπητή μου,
ειμαι πολύ σίγουρι οτι θα τα πας καταπληκτικά στη ζωη σου και θα καταφέρεις πολλά!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
13-01-2006, 01:19 #14
Αντώνη, αν διαβάσεις εσύ πιο προσεκτικά θα δεις πως δε σχολίαζα εσένα, αλλά το/η Raphssodos.
13-01-2006, 02:28 #15
Χαίρε άρκτε,
Είναι ο ραψωδός και όχι η. Αυτά...
ΥΓ:Χωρίς φυσικά να θέλω να σου την πω...
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....