αλλαγη γιατρου. - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 27 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 396
    Senior Member
    Βρε Φρρούλα τι αγχώνεσαι για αστεία πράγματα;Φυσικά στο δωμάτό σου και θα μπορείς να καπνίσεις.Και στο καράβι στο κατάστρωμα καπνίζουν.Σιγά θα πάρεις 2 μουκάλια νερό δεν σε φτάνουν για 4,5 ώρες; δεν είναι και μεγάλο ταξίδι.Εγώ που θα φύγω για το νησί και πρέπει να οδηγήσω μέχρι την Κυλλήνη τι να λέω;Μην σκέφτεσαι τίποτε θα δείς τιέύκοολα όλα θα είναι.Ο πατέρας σου θα φροντίσει τι κάθεσαι και αγχώνεσαι;Πήγαινε κάνε τα μπανάκια που κάνουν πολύ καλό και καλά να περάσεις άσε την γκρίνια για μετά τώρα δεν τρέχει τίποτε,Μπορείς να γίνεις λίγο αναισθητούλα θα τα καταφέρεις αν σκέφτεσαι θετικά σκέψου πως κολυμπάς πάρε και ένα στρώμα θαλάσσης και κάνε ότι σου κατέβει

Senior Member
    αχ βρε γιωτα μου δικιο εχεις.και μενα αυτα μου λεει η φωνη της λογικης.η φωνη του αγχους ομως αλλα μου λεει....

Senior Member
    Και εγώ αυτή τη στιγμή είμαι νευριασμένη με τον άνδρα μου αλλά λέω δεν θα στενοχωρηθείς γιώτα θα πάρεις το αυτοκίνητο και θα πας θα ψώνια να ξεχαστείς γιατί δεν αξίζει να χαλάμε την υγεία μας για κανέναν.Και επειδή την έχασα για κάτι τέτοιους λόγους και επειδή οι άνθρωποι δεν αλλάζουν πρέπει να αλλάξω εγώ γραμμή πλεύσης θα βγώ και θα πάω σε κανένα Χόντο να βρεθώ σε ευχάριστο περιβάλλον γιατί με βλέπω αν καθήσω σπίτι να τσακωθούμαι.Να σώσω ότι που απέμεινε απο την ψυχική μου υγεία.Και μένα μου λέει πολλά η φωνή του άγχους αλλά θα ακούσω τώρα την φωνή της λογικής.Τώρα έχω ταχυπαλμία αλλά θα την κάνω να μου περάσει αμα πιά

Senior Member
    ευχομαι να σου περασει γρηγορα η ταχυπαλμια γιωτα μου.
    παντως μπραβο σου που βρισκεις διεξοδους(βολτα κλπ)
    εισαι στο σωστο δρομο

Senior Member
    Προσπαθώ φερρο δεν είμαι ενεργητική όπως ήμουν δεν έχω πολλή δι΄θεση θέλω ησυχία αλλά αμα βγώ είμαι ικανή να γυρίζω του δίνω και καταλαβαίνει.Πήγα στην Ερμού χθές και έκατσα μέχρι να κλείσουν τα μαγαζιά.Παράτησα και τι δουλειές του σπιτιού εγώ που κάποτε ήμουν υποχόνδρια με την καθαριότητα και την τάξη.Σήμερα ο γιός μου μου είπε δεν κάνεις τίποτε τι κατάσταση είναι αυτή; έχεις εθιστή με τον υπολογιστή ΄\'ακουσα κάμποσα αλλά όταν μεγάλωνα δθό παιδιά μόνη με τόσα προβλήματα εγώ ξέρω πως τα έβγαλα πέρα ένα ρομπότ που δούλευε ασταμάτητα ήμουν.Προσπαθώ ακόμη να αναδυθώ απο τον πάτο που έφτασα.

Senior Member
    Originally posted by giota
    Προσπαθώ ακόμη να αναδυθώ απο τον πάτο που έφτασα.
    προσπαθεις και θα τα καταφερεις!!!
    ειμαι σιγουρη!!!
    οπως σου ειπα και χθες εισαι στον σωστο δρομο!
    σου στελνω τα φιλια μου και την αγαπη μου και ας μην σε ξερω απο κοντα.σε εχω συμπαθησει πολυ!!!

Senior Member
    αρχισα παλι να ψιλοαγχωνομαι για το ταξιδι.
    αγχωνομαι για ασημαντα πραγματα,που εμενα ομως μου φενονται σημαντικα λογω του αγχους μου....
    ασημαντα του στιλ αν θα μπορω να καπνιζω μεσα στο δωματιο(ετσι με βολευει),πως θα περασουν 4,5 ωρες μεσα στο πλοιο,αν ερχεται η καθαριστρια την ωρα που εγω αραζω,πως θα κουβαλαω τοσα μπουκαλια με νερο εμφυαλομενο(πινω παρα πολυ νερο) κ.α.......
    παιδια το αγχος μου ειναι στο φουλ. πειτε μου please κατι να ηρεμησω λιγακι.
    επισης αγχωνομαι για το αν το δωματιο μου θα ειναι κοντα με το δωματιο των γονιων μου,για να νιωθω ασφαλεια.
    η μητερα μου μου λεει να μην τους ξαναπαρουμε τηλεφωνο για αυτη την ερωτηση γιατι τους εχουμε προιξει λεει στις ερωτησεις....

Senior Member
    Ποιο δωματιο,του δωματιου που θα νοικιασεις?Εμ φανταζομαι θα μπορεις np.
    Στο πλοιο υπαρχει και μπαρ και τηλεοραση και μπορεις να κοιμηθεις,μπορεις να ακουσεις μουσικη,μπορει να εχει internet για να σερφαρεις,ηλκτρονικα ξερω γω θα τη βρεις την ακρη.
    Ποια καθαριστρια του δωματιου?Πες της ειμαι απασχολημενη ή αστην 10 λεπτα να σιγυρισει και τι εγινε?
    Για νερο παρε σακκιδιο αν εννοεις για την παραλια,αν εννοεις το πλοιο κανεις πολλες διαδρομες στο μπαρ και αγοραζεις απο ενα μπουκαλι νερο
    Τα ελυσα ολα)))))))))))
    Dont worry be happy...και εγω αγχωνομαι πριν τα ταξιδια μερικες φορες,με πιανει μια υπερενταση οχι ακριβως αγχος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αχ βρε κιπακο μου σε ευχαριστω αλλα το αγχος μου παραμενει
    εχω υπερενταση

Senior Member
    Ειναι λογικο να εχεις αγχος πριν το ταξιδι. Και γω το παθαινω αυτο και δεν μπορω να το ελέγξω. Μολις αρχισει το ταξιδι ομως μου φευγει το περισσοτερο. Απλα πριν το εχω μονο, που σκεφτομαι.

Senior Member
    εφτιαξα την βαλιτσα μου και αυτο με ηρεμησε καπως.
    αυριο φευγω στις 4 το απογευμα,οποτε θα τα λεμε ως τοτε.

Senior Member
    Τελικά ferro δεν εισαι η μονη που θα φυγεις αυτες τις μερες. Σαββατο πρωι παμε στο χωριο της μανας μου εκτακτα και θα γυρισουμε Κυριακή βράδυ. Να δουμε τον παππου και τη γιαγια γιατι δεν ειναι πολυ καλα η τελευταια.

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Τελικά ferro δεν εισαι η μονη που θα φυγεις αυτες τις μερες. Σαββατο πρωι παμε στο χωριο της μανας μου εκτακτα και θα γυρισουμε Κυριακή βράδυ. Να δουμε τον παππου και τη γιαγια γιατι δεν ειναι πολυ καλα η τελευταια.
    ευχομαι ολοψυχα περαστικα στην γιαγιουλα σου.

Senior Member
    Originally posted by ferro
    ευχομαι ολοψυχα περαστικα στην γιαγιουλα σου.
    Καλα να γινει καλα λιγο δυσκολο-ειναι κατακοιτη στο κρεβατι απο οστεοπωρωση, αλλα ευχαριστω για τις ευχες.

Senior Member
    να εισαι καλα.
    καλο μας ταξιδι λοιπον και καλο μας κουραγιο.:P

Page 17 of 27 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast