αλλαγη γιατρου. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 27 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 396
    Senior Member
    αχ παιδια υποφερω πολυ.
    τουτη την ωρα νιωθω αβασταχτη θλιψη.
    προς το βραδακι συνηθως ειμαι καλυτερα.
    για να δουμε...

Senior Member
    παλι προκαλεσα μονη μου εμετο για να αποφορτιστω απο τις σκεψεις μου και το αφορητο αγχος μου.
    ειμαι χαλια

Senior Member
    Originally posted by ferro
    παλι προκαλεσα μονη μου εμετο για να αποφορτιστω απο τις σκεψεις μου και το αφορητο αγχος μου.
    ειμαι χαλια
    ferro, αποτι θυμαμαι ειχες καποιες φιλες που βγαινατε μαζι. Γιατι δεν τις παιρνεις ενα τηλεφ. να βγειτε και να ξεχαστεις?

Member
    Έχει δίκιο ο Winston_man, γιατί όχι; Έτσι θα αποφύγεις και αυτή τη σωματοποίηση του άγχους με τους εμετούς και μπορεί η συναναστροφή να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Τι λες;

Senior Member
    μια φιλη εχω μονο που εχω να την δω ενα χρονο.
    δεν φταιει εκεινη.απλα εγω με τον τροπο μου την απομακρυνα γιατι συνεχως της ελεγα για τα προβληματα μου.
    μιλαμε ομως στο τηλ. και με στηριζει.
    εχει και κεινη προβληματα.
    παντως ειμαι πεπεισμενη οτι με αγαπαει.
    το εχει αποδειξει στο παρελθον πολλες φορες.
    και μιλαμε για φιλια πανω απο 10 χρονων.

Senior Member
    σημερα ειμαι χαλια.
    απο το αγχος μου εκανα διαροια και εμετο.
    περνω συνεχεια τηλεφωνο τον γιατρο και το μονο που μου λεει ειναι να κανω υπομονη.
    το κακο ειναι οτι εχουν γριπη οι γονεις μου και δεν μπορουν να με πανε στον γιατρο.
    μονη μου δεν μπορω να κυκλοφορησω με τπτ.

Senior Member
    Ferro μου,
    άσχετα με την ταμπέλα της διπολικής αγωγής, προσπάθησε καλή μου να μη λογοκρίνεις τα συναισθήματά σου (πχ να μη σκέφτεσαι συνεχώς δεν πρέπει να πέφτω, γιατί είμαι αγχωμένη ή θλιμμένη δεν βρίσκω πχ λογική εξήγηση).
    Έχεις περάσει πολλά και σίγουρα περνάς ακόμα οπότε είναι λογικό να σε ταλαιπωρούν άσχημα συναισθήματα. Αποδέξου τα και πες μόλις νιώσω λίγο καλύτερα θα απαλύνει και ο πόνος, το άγχος, η θλίψη.
    Ξέρεις, όλοι οι άνθρωποι έχουμε στοιχεία από πολλές διαταραχές μέσα μας και ο καθένας από εμάς μπορεί να τα εκδηλώσει σε διαφορετικό βαθμό, με σκοπό να διαχειριστεί το άγχος του. Όταν είμαι πολύ προβληματισμένη ή θολωμένη, αισθάνομαι πολύ διπολική (χιχι) - μια πολύυυ πάνω μια πολύυυ κάτω.

Οπότε αποδέξου τα συναισθήματά σου γιατί έχουν λόγο που υπάρχουν, κι ας είναι αντικρουόμενα. Είναι γιατί ίσως οι καταστάσεις που βιώνεις σου προκαλούν αντικρουόμενα συναισθήματα.

Επίσης είναι λογικό να σε απασχολούν δύσκολα ερωτήματα, όπως το τι θα γίνει στο μέλλον με την αδερφούλα σου κι εσένα. Δε θα σου πω καλή μου ότι έχεις άδικο που το σκέφτεσαι. Όμως, τι μπορείς να κάνεις γι\'αυτό; Εσύ και μόνο εσύ είσαι υπέυθυνη για τον εαυτό σου και το ίδιο και η αδερφούλα σου για το δικό της εαυτό. Προσπάθησε εσύ να σε φροντίζεις προπαντώς - βάζοντας στην άκρη τις ανησυχίες σου για την αδερφή σου και τους γονείς σου. Αν δεν είσαι εσύ δυνατή, το να κάθεσαι και να σκέφτεσαι πιθανά σενάρια δε σε βοηθά να τα αντιμετωπίσεις μελλοντικά. Αυτό καλό είναι να το συνειδητοποιήσει και η αδερφούλα σου, ότι πρέπει να είναι υπέυθυνη η ίδια για τον εαυτο της. Άσχετα με αυτό, πολλές φορές το να αγχωνόμαστε για το μέλλον, δε μας βοηθά καθόλου στο παρόν. Εσύ ζεις στο τώρα, και κάνε ότι καλύτερο για σένα τώρα, σήμερα.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Ferro μου
    εγινε κάτι και αγχώθηκες περισσότερο; ή είναι μια γενικότερη κατάσταση που σε αγχώνει;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    το οτι δεν μπορουνε να με πανε οι γονεις μου στον γιατρο.(ειναι αρρωστοι)
    η μητερα μου μου ειπε ισως με παει.
    αλλιως θα τον παρω τηλεφωνο να ερθει σπιτι αυριο.
    αλλα και αυτη η ιδεα δεν τους αρεσει.

Senior Member
    Ferro, εννοείς ότι γενικά δεν βγαίνεις έξω; Τι σε ανησυχεί;

Άρα νιώθεις ανήμπορη να πας μόνη σου, γι\'αυτό και αγχώθηκες, έτσι;
    Μπορεί σε αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα να αισθάνεσαι ανήμπορη (χωρίς απαραίτητα να ισχύει αυτό) αλλά σίγουρα υπάρχουν άλλα πράγματα στη ζωή σου στα οποία τα καταφέρνεις, έτσι δεν είναι;
    Και με τον καιρό, θα μπορέσεις να καταφέρεις να κάνεις μόνη σου και αυτά στα οποία νιώθεις (αλλά δεν είσαι) ανήμπορη

Senior Member
    ναι γλυκια μου δεν μπορω να βγω μονη μου εξω.

Junior Member
    Αχ, βασανισμένη μου ferro... Γεια σου κι από μένα.
    Είναι καλό το ότι μπορεί να έρθει ο γιατρός στο σπίτι. Δε θα νιώσεις πως ταλαιπωρείς τους δικούς σου κι από την άλλη ίσως βοηθηθείς.
    Όμως, γιατρός σου, που σου είπε πως πρέπει να κάνεις υπομονή, ανησύχησε με την κατάστασή σου; Θεωρεί πως πρέπει να σε δει άμεσα ή το θέλεις εσύ επειδή δε νιώθεις καλά; Γιατί αν απλά σε συμβούλευσε να κάνεις κουράγιο, μήπως τελικά αυτό είναι το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει;

Senior Member
    Originally posted by Διώνη
    Είναι καλό το ότι μπορεί να έρθει ο γιατρός στο σπίτι. Δε θα νιώσεις πως ταλαιπωρείς τους δικούς σου κι από την άλλη ίσως βοηθηθείς.
    Όμως, γιατρός σου, που σου είπε πως πρέπει να κάνεις υπομονή, ανησύχησε με την κατάστασή σου; Θεωρεί πως πρέπει να σε δει άμεσα ή το θέλεις εσύ επειδή δε νιώθεις καλά; Γιατί αν απλά σε συμβούλευσε να κάνεις κουράγιο, μήπως τελικά αυτό είναι το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει;
    εγω θελω να τον δω επειδη δεν νιωθω καθολου καλα.

Senior Member
    Originally posted by ferro
    Originally posted by Διώνη
    εγω θελω να τον δω επειδη δεν νιωθω καθολου καλα.
    αχ! ferro

σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου ψυχικη αναταση καρδουλα μου!

σε βοηθα και λιγο να γραφεις εδω?

εισαι πολυ ευγενικη και εγω θελω να γραφεις παντως!

εισαι μια πολυ γλυκεια παρουσια εδω μεσα

τι σε απασχολει εκριβως και νιωθεις ετσι?

Senior Member
    ferro παιρνεις κανονικα τα φαρμακα σου? Σου εγραψε μηπως νεα αγωγη ο καινουργιος γιατρος? Αν ναι θα θελει χρονο να δρασει.

Page 5 of 27 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast