αλλαγη γιατρου. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 27 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 396
    Senior Member
    Originally posted by ferro
    εχω αγχωθει λιγακι επειδη την πεμπτη ερχεται η ξαδερφη μου να μεινει σπιτι μας για 15 μερες.
    δεν μπορουσαμε να της το αρνηθουμε γιατι μας εχει φιλοξενισει και κεινη.
    αυτο που φοβαμαι αφενος οτι θα χασω την ηρεμια μου και απο την αλλη δεν θελω με τπτ να της μιλησω για το προβλημα μου και φοβαμαι μηπως το καταλαβει.

βρε ματάκια μου, δεν έχεις κάτι κολλητικό.είναι μία ευκαιρία να εξηγήσεις στην ξαδέρφη σου.από ψυχικές ασθένειες πάσχουν πολλοί άνθρωποι δίπλα μας και απλά δεν το γνωρίζουμε γιατί φοβόμαστε.το σόι μου όλο το γνωρίζει.αλλά είχε προηγηθεί η μικρότερη αδερφή του μπαμπά μου που τυραννήθηκε πολύ η γλυκιά μου μέχρι να διαπιστωθεί η ασθένεια της.όσο μιλάς για την ασθένεια σου, ανακαλύπτεις κι άλλους που πάσχουν γιατί σου ανοίγονται και αυτοί.

Senior Member
    Originally posted by ferro
    οχι σοφια μου.
    απλα νιωθω ενοχες που ειμαι ζηλιαρα.
    ζηλευω γενικως πολυ.
    θες να μου πεις τί εννοεις? ας πουμε εσυ πώς εχεις καταλήξει σ αυτο το συμπέρασμα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ζηλευω τους ευτυχισμενους ανθρωπους οταν ειμαι χαλια.

Senior Member
    φερρο, το να ζηλεύεις τους ευτυχισμενους ανθρώπους οταν δεν εισαι καλα, σε κάνει να αισθανεσαι ακομα χειροτερα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ναι σοφια μου.

Senior Member
    φερρο τί ειναι αυτο που ζηλεύεις συνηθως? βλεποντας τί? θες να μου πεις μια εικονα?

Μήπως θα ήθελες να είσαι στη θέση τους? Γιατί και εγώ το ίδιο νοιώθω.

Senior Member
    αυτο που ειπε η αρετιβα σοφακι μου

Senior Member
    μία θέση, μια εικονα, κατι που φαινεται κ που δεν ξερουμε τί κρυβεται πισω απο αυτην την εικονα....

αληθεια, πισω απο ενα χαμογελο ποση ανεμελια υπάρχει?ποσο ζορισμα? ποση αληθεια? ποση προσποιηση? ποση προσπάθεια? ή ποση δουλεια για ενα χαμογελο?

Senior Member
    ειναι αληθεια πώς θελουμε μια πιο ομορφη ζωη με λιγοτερα προβληματα...ομως εκτος απο μια παρατήρηση των αλλων, να δουμε κ λιγο τον εαυτο μας? οχι με την εννοια του ποδοπατηματος των αλλων, αλλα με εναυσμα κατι που βλεπουμε κ μας αρεσει, μηπως να δουμε τί λεει αυτο για μας? για την δικη μας ζωη....

ας πουμε βλεπω καποιον κ τον ζηλευω που χαμογελαει....εμενα τί με κανει τώρα να χαμογελω?

απο που μπορω εγω να αντλησω ζωη ή να βρω εδαφος για να χαμογελάσω? οχι με το ζορι...αλλα αληθινα...κι ακομα κ αν δεν εχω, να πω : θα βρω! κι αν το πω, θα βρω...δεν γινεται να μην βρω! το πιστεύω!

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    μία θέση, μια εικονα, κατι που φαινεται κ που δεν ξερουμε τί κρυβεται πισω απο αυτην την εικονα....

αληθεια, πισω απο ενα χαμογελο ποση ανεμελια υπάρχει?ποσο ζορισμα? ποση αληθεια? ποση προσποιηση? ποση προσπάθεια? ή ποση δουλεια για ενα χαμογελο?
    ποσο μα ποσο δικιο εχεις σοφακι μου.
    καληνυχτα γλυκια μου.
    παω να την πεσω.
    φιλακια!

Senior Member
    να εισαι καλα

Senior Member
    σημερα ειχα μια κριση πανικου,αλλα πηρα τα φαρμακια μου και τωρα ειμαι καλυτερα

Senior Member
    η ξαδερφη μου με εχει προιξει κανονικα.
    γιατι καπνιζεις τοσο?γιατι ξυπνας τοσο πρωι και αλλα.
    της μιλησα και της ειπα να μην μου κανει αλλες επικρισεις.
    ελπιζω να το σεβαστει.
    το μονο καλο ειναι οτι κανουν καλη παρεα με την αδερφη μου.

Senior Member
    Ferro μην δίνεις σημασία άλλωστε θα φύγουν σε λίγες μέρες κοίτα να είσαι ήρεμη

Page 8 of 27 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast