Γνώμες για laprasol fast tab
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Γνώμες για laprasol fast tab

Καλησπερα σας, γνωρίζετε αν το laprasol fast tap είναι για την θεραπεία την γαστροοισοφαγικης παλινδρομησης και αν έχει καλά αποτελέσματα?

Senior Member
    Ξέρω ότι έχει αποτελέσματα στην παλινδρομιση, αλλά γενικά δεν ενδείκνυται για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Αν και εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας και όχι γενικής ιατρικής

Quote Originally Posted by menis_644 View Post
    Ξέρω ότι έχει αποτελέσματα στην παλινδρομιση, αλλά γενικά δεν ενδείκνυται για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Αν και εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας και όχι γενικής ιατρικής
    Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Το έγραψα εδώ επειδή είμαι πολυ αγχωμένη με όσα περναω με την υγεία μου... Σ ευχαριστώ παντως για την απάντηση

Senior Member
    Εγω πάντως είτε το έπαιρνα είτε όχι δεν έκανε κάποια διαφορά οπότε το σταμάτησα (μόνος μου) και άφησα τον γιατρό μου να χτυπιέται.

Quote Originally Posted by JimNirou View Post
    Εγω πάντως είτε το έπαιρνα είτε όχι δεν έκανε κάποια διαφορά οπότε το σταμάτησα (μόνος μου) και άφησα τον γιατρό μου να χτυπιέται.
    Είχες γαστροοισοφαγική? Τελικά πως σου περασε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Είχες γαστροοισοφαγική? Τελικά πως σου περασε?
    Έχω την αίσθηση ότι προληπτικά μου τα είχε δώσει διότι έπαιρνα και κατι αλλά χάπια που ούτε καν θυμάμαι ποια.

Γενικά εγω δεν είμαι πολύ υπακουος ασθενής και γι αυτό πηγαίνω σπάνια σε γιατρούς διότι καταλήγουμε να "τσακωνοναστε" και να θέλουν να σκισουν τα διπλώματα τους.

Member
    Καλησπερα σας, γνωρίζετε αν το laprasol fast tap είναι για την θεραπεία την γαστροοισοφαγικης παλινδρομησης και αν έχει καλά αποτελέσματα?
    Μου το είχε γράψει ο γιατρός μαζί με κάτι άλλες κάψουλες για την ΓΟΠ και τα επερνα για κάνα μήνα, ίσως και παραπάνω. Κανουν δουλειά αλλά θέλουν το χρόνο τους. Τώρα οπότε βλέπω ότι ξεκινάνε οι πρώτες ενοχλήσεις και αρχίζουν καούρες παίρνω για 4-5 μέρες και περνάει πριν προλάβει να εξελιχθεί και να θέλει επιπλέον αγωγή. Βέβαια δεν είναι για συχνή χρήση. Τα θέματα με το στομάχι θέλουν χρόνο και υπομονη για να περάσουν πάντως...

Quote Originally Posted by sakis78 View Post
    Μου το είχε γράψει ο γιατρός μαζί με κάτι άλλες κάψουλες για την ΓΟΠ και τα επερνα για κάνα μήνα, ίσως και παραπάνω. Κανουν δουλειά αλλά θέλουν το χρόνο τους. Τώρα οπότε βλέπω ότι ξεκινάνε οι πρώτες ενοχλήσεις και αρχίζουν καούρες παίρνω για 4-5 μέρες και περνάει πριν προλάβει να εξελιχθεί και να θέλει επιπλέον αγωγή. Βέβαια δεν είναι για συχνή χρήση. Τα θέματα με το στομάχι θέλουν χρόνο και υπομονη για να περάσουν πάντως...
    Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου.. Γενικά τώρα που σου έχει περασει μπορείς πχ και τρως και κάτι λιπαρό που και που ή σάλτσα ντομάτας στα φαγητά βάζεις?

Member
    Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου.. Γενικά τώρα που σου έχει περασει μπορείς πχ και τρως και κάτι λιπαρό που και που ή σάλτσα ντομάτας στα φαγητά βάζεις?
    Ναι, τρώω τα πάντα αλλά προσέχω τις ποσότητες και τη συχνότητα που τρώω τα φαγητά που μου προκαλούν το πρόβλημα. Με μέτρο και χωρίς κρεπαλες θα το έχεις υπό έλεγχο...