Results 16 to 28 of 28
Thread: ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :)
-
14-06-2009, 13:36 #16
Μπράβο Αλέξανδρε!συνέχισε έτσι!
είναι καλό να βλέπουμε ότι καποιοι περνάνε καλά!
Η ζωή θέλει να της επιβάλλεσαι!
Καλή δύναμη!
- 25-06-2009, 00:59 #17
Είναι πολύ αισιόδοξο να βλέπω άτομα να πολεμούν το πρόβλημα τους. Μπράβο φίλε Αλέξανδρε!
Τραγουδάκι:
http://www.youtube.com/watch?v=klObyJY1W_I
25-06-2009, 01:15 #18
Οι συναυλίες γενικά για μένα είναι ευεργετικές…. Δεν μπορείς να φανταστείς εκείνος ο ζουμπάς ο μαλαμας πόσες ψυχαναλύσεις με έχει γλυτώσει ….και είναι και οικονομικά 20 το εισιτήριο 10 το αλκοόλ και καθάρισες ……..
Αλέξανδρε…. Όλα εκεί μέσα είναι κρυμμένα… απλά θέλει δύναμη να σκάψεις βαθιά και να τα ξεριζώσεις…
Και μπράβο σου που την βρήκες και έκανες την αρχή !
25-06-2009, 16:34 #19
αλεξ σε ζηλευω...εγω δεν υποφερω πια απο κρισεις πανικου εδω κ ενα χρονο αλλα ακομη δεν τολμαω να κανω πραγματα κατα τη διαρκεια των οποιων ειχα περασει μια κριση..οπως το να πας κινηματογραφο...ειναι σα να παιζω κρυφτο με τις κρισεις μου..αλλα το σιγουρο ειναι οτι το να μιλας οπως εσυ ειναι λυτρωτικο..εγω απο την πρωτη μερα που ειχα πια το χαρτι με τη βουλα απο τον ψυχιατρο οτι προκειται για διαταραχη πανικου το ελεγα σε ολους...μονο που δεν περηφανευομουν για τις κρισεις μου..κ αυτο με βοηθησε γιατι οταν τις παθαινα κ ειχα δικους μου γυρω μπορουσαν να καταλαβουν τι με βοηθουσε..που κ που νιωθω ακομη τα ποδια μου να λυγιζουν απο φοβο αλλα κανω τις ανασες μου αρχιζω να λεω βλακειες προκαλω πανικο σε ολους γυρω γιατι νομιζουν οτι απο λεπτο σε λεπτο θα λιποθυμησω κ συνερχομαι...οταν τους εχω τρελανει ολους τοτε πια ηρεμω.
27-06-2009, 16:32 #20
Ηθελα και εγω να πω για μια πολυ καλη μερα για εμενα και αυτη ηταν η σημερινη..Ειχα παρατησει που λετε παιδια την σχολη για 1,5 χρονο αλλα ολα αυτα μεχρι σημερα....Σημερα εδινα το πρωτο μου μαθημα και το οποιο ετυχε να ειναι και απο τα δυσκολοτερα γενικοτερα στη σχολη..Πηγα λοιπον με τρελο αγχος,εκλαιγα για την ακριβεια πριν παω...Πηγα στη σχολη και μολις μπηκα μια χαρα,ουτε αγχος ουτε τιποτα...Καμια ζαλη,τιποτα...δεν φοβομουν τιποτα..Εδωσα λοιπον και μου ειπε η καθηγητρια πως περναω με 5......Καλα μπορει να μην ειναι και ο super βαθμος αλλα νοιωθω τελεια.....Εβλεπα παιδια να φευγουν και να τους εχει βαλει 2,3,4..ειναι ζορικη καθηγητρια και εμενα μου ειπε 5.....yeahhhhhh...πολυ ομορφη η μερα λοιπον
27-06-2009, 22:01 #21
ΝΤΙΝΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!
27-06-2009, 22:36 #22
Μπράβο ntini κάθε μέρα και καλύτερα θα είσαι.
27-06-2009, 23:36 #23
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια..ευχομαι και για εσας οτι καλυτερο
28-06-2009, 01:33 #24
ντίνι, συγχαρητήρια!
Πολύ σημαντικός βαθμός το 5!!!
Πιο σημαντικός και από το Αριστα...
κι εγώ είχα παρατήσει τη νομική 2 χρόνια...
εδώ δε μπορούσα να πάω μεχρι το περίπτερο απ την ανορεξία, μάθημα θα συγκεντρωνόμουν να διαβάσω?
τελικά την τελείωσα νωρίτερα από πολλούς \"φυσιολογικούς\" και έκανα και μεταπτυχιακό μαζί τους
28-06-2009, 09:47 #25
efi μου ποσο χαιρομαι για εσενα δεν λεγεται...Μπραβο κοριτσακι μου
και εγω τωρα εβαλα μπρος..Απλα πηρα αποφαση πως ισως καμια φορα να ζαλιζομαι γιατι ειμαι αγχωδεις και μολις το πηρα αποφαση και το εκανα δικο μου δεν το επαθα ξανα
Μπραβο,εισαι προτυπο για πολλους......Χιλια μπραβο
28-06-2009, 12:12 #26
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΝΤΩΣ ΤΟ 5 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΣ! ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΨΗΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΟΥ.
ΕΦΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!
02-07-2009, 13:59 #27
αλξανδρε τι καλα που τα λες με γεμισες αισιοδοξια!ευχαριστω!
διαβαζα καπου λοιπον οτι μια κοπελα επαθε κριση ενω ηταν σε καποιο μμμ.
καθε φορα μετα τρομαζε να χρησιμοποιησει λεωφορια κλπ επειδη τα ειχε συνδεσει με τισ κρισεις πανικου της.
ετσι λοιπον , αποφασισε μετα απο καιρο που ειχε σταματησει να βγαινει,δεν πηγαινε καν στην δουλεια της,να παρει το λεωφοριο.
τον πρωτο καιρο εμενε για μια σταση και κατεβενε επειτα.τωρα πια το ιδιο ατομο απλα κανει τισ διαδρομεσ χωρισ φοβο.
χαιρομαι πολυ για εσενα!!
02-07-2009, 14:11 #28
Αλέξανδρε, έφη, ντίνι, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας και στον καθένα σας ξεχωριστά παιδιά!
Με συγκινήσατε, είναι υπέροχα τα κατορθώματά σας...
Είδατε? Ακόμα και το για άλλους απλό και καθημερινό, αποκτά νόημα...
Ντίνι, συγχαρητήρια για το κουράγιο σου να μην το βάλεις κάτω παρά το έντονο άγχος που ένιωθες πιο πριν.
Εφη, συγχαρητήρια για το οτι δεν άφησες την ζωή σου να πάει βόλτα μέσα σε εκείνα τα 2 χρόνια, αλλά σίγουρα, \"έμαθες\" πολλά, αν και δεν πήγαινες στις πανεπιστημιακές παραδόσεις.
Αλέξανδρε.... έκανες το πιο σημαντικό απο όλα τα βήματα! Το να μπορέσεις μέσα σε τόσο άγχος και σκοτάδι, να ζήσεις την χαρά και την ξεγνοιασιά... θα μάθεις να αγνοείς όλο και περισσότερο τους φόβους σου, συνέχισε έτσι!!!
)))
Να είμαστε όλοι καλα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή