Results 1 to 15 of 28
Thread: ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :)
-
14-06-2009, 06:36 #1
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :)
ΠΑΤΑΩ ΕΝΤΕΡ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΠΙΚ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!!!!!!
ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ!!ΣΟΡΥ!!!ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Κ ΚΟΙΝΩΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ,Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΠΑΛΙ ΚΡΙΣΗ!ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΙ ΚΑΝΩ Κ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΩ Κ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ!
ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ..Κ ΠΗΓΑ Κ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!
ΠΕΡΑΣΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΠΑΝΙΟ!
ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣΑΓΑ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΛΜΑΩ Κ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Κ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ Κ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ(ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ)!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕΣΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ!
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ !!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΩ ΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ!
ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!!!!!!!!!!!
- 14-06-2009, 06:55 #2
ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!
ΤΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ!
ΜΙΛΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!
ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!
14-06-2009, 07:03 #3
Ε μια που το ξεκίνησες έτσι,συνέχισέ το και έτσι.Keep walking!
Κάτσε ρε μη βιάζεσαι,ακόμη κοιμούνται όλοι!Επειδή ξυπνήσαμε εμείς με τις κότες θα ξυπνάνε και οι άλλοι να γράψουν στο φόρουμ;Σιγά σίγα!Άσε να ξυπνήσουν τα παιδια και θα γραψουν!
14-06-2009, 07:08 #4
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ
ΑΠΛΑ ΓΥΡΙΣΑ ΤΩΡΑ Κ ΕΧΩ ΕΝΤΑΣΗ
Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΠΟΥ
14-06-2009, 07:11 #5
ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΩ
ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΛΥΤΡΩΝΕΙ
ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ !!ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ
14-06-2009, 07:16 #6
Ε να βλέπεις;Τέτοιες ώρες έντασης πρέπει να έχεις μια σύντροφο.Πας,την ξυπνάς,σε βρίζει,βγάζετε τα μάτια σας στο τέλος και ηρεμείτε και οι δυό.
Σε καλό δρόμο είσαι,πιάσε και μια κοπέλα αν δεν έχεις ήδη και απόλαυσε το καλοκαίρι.Αντε, τώρα που πήρες μπρος.
14-06-2009, 07:19 #7
Originally posted by Αλέξανδρος24
ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΩ
ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΛΥΤΡΩΝΕΙ
ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ !!ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ
14-06-2009, 07:23 #8
δεν εχω ρε γαμωτο μαλακια ρε δημητρη
θα ημουν σιγουρα πιο ηρεμος.
απλα στην αρχη μασαγα να γραψω κατι δεν ξερω γιατι
κ ισως κ αλλοι να ναι ετσι γι αυτο το λεω
14-06-2009, 07:31 #9
Όλα θα βρούν το δρόμο τους.Κάποιοι θα αρχίσουν να γράφουν ,άλλοι θα σταματήσουν να γράφουν.Σημασία έχει να μην ξεχνάμε τον στόχο μας.Ο στόχος είναι να είμαστε καλά είτε αποφασίσουμε να γράφουμε εδώ μέσα είτε όχι, ότι βοηθάει τον καθένα μας
14-06-2009, 07:36 #10
σιγουρα ρε φιλε κ μενα με βοηθουσε μονο που διαβαζα κ ελεγα ρε φιλε δεν ειμαι μονος
αλλα οταν μοιραστηκα την περιπτωση μου ενιωσα καλυτερα που ανοιχτηκα
14-06-2009, 08:23 #11
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΟΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΙΑ!
14-06-2009, 08:41 #12
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΣΤΡΕΣΣ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΗΘΩ
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ
14-06-2009, 11:56 #13
Αλεξανδρε καλημερα! είναι μια καλή αρχή αυτή που έκανες! αυτή τη μέρα να την καταγράψεις καλά στη μνήμη σου και να τη θυμάσαι αν τυχόν απογοητευτείς στο μέλλον. ακομη και αν καποτε βγεις και δεν περασεις τοσο ωραια , να θυμασαι οτι ενω ησουν μεσα στο προβλημα καταφερες και απολαυσες χωρις φοβο μια μερα ! αυτο λεει πολλα για σενα και τη δυναμη σου!
14-06-2009, 12:10 #14
Αλέξανδρε μπράβο σου!!!
Έτσι...
Και μη ξεχνάς να σε φροντίζεις έτσι; Εσωτερική φροντίδα-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
14-06-2009, 12:20 #15
αλεξανδρε μου μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοο...!!!!!!!!!!!!!!!!εκανες τεραστιο βημα,και μην λες χαζομαρουλες πως ισως και να μην ειναι τιποτα για καποιους,διοτι οσοι ειναι εδω εχουν το ιδιο προβλημα......Μπραβο πουλακι μου,καταχαρηκα με οσα καταφερες...εισαι παραδειγμα προς μιμηση
Ετσι συνεχισε να απολαμβανεις την ζωη σου....θα βρεις και μια κοπελα και εισαι οκ...
))))))))))))παρατηρησα πως αλλαξες και την διαθεση στο προφιλ σου
)))))))))εχω ματι γαριδα μην την ψαχνεις..χιχιχιχιιχιχιχιχ.. .
Μετά το Depakin, δεν μου ξαναήρθε περίοδος;
20-07-2025, 20:20 in Ψυχοφαρμακολογία