περι αντικαταθληπτικου απλη ερωτηση....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

περι αντικαταθληπτικου απλη ερωτηση....

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω σε πια περιοδο κορυφωνονται οι παρενεργειες του αντι =καταθληπτικου.Βρισκομαι στην 6η μερα θερφαπειας με cipralex και δεν νιωθω και πολυ καλα

σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια

Senior Member
    Πως εισαι βεβαιη οτι σωνει και καλα θα εχει παρενεργειες? Παιρνω χρονια φαρμακα και ειχα ελαχιστες παρενεργειες μεχρι τωρα.

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕ LADOSE ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΙΩΘΑ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;

Senior Member
    Περνω cipralex kai zanax και εχω εντονη ανυσηχια και καποιες φορες σαν να ζεσταινεται τ στερνο μου...αλλα ειναι πρωτες μερες ελπιζω να παω καλα....κουραστηκα να τυρανιεμαι...

Senior Member
    ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!

Senior Member
    Οι παρενέργειες και το πέρας αυτών εξαρτόνται από τον άνθρωπο.Εγώ πχ έπαιρνα Zoloft για 2 εβδομάδες και ο οργανισμός μου δεν μπόρεσε να το αφομιώσει με τίποτα.Έτσι αναγκάστικα να αλλάξω αγωγή.Οι παρενέργειες συνήθως διαρκούν μία εβδομάδα και υποχωρούν σταδιακά.Πάντως απ\' ότι ξέρω το Cipralex είναι καινούριο φάρμακο και δρα πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα αντικαταθλιπτικά και με τις τις λιγότερες πιθανές παρενέργειες.
    Αλλά και πάλι είναι στον άνθρωπο...αν οι παρενέργειες επιμείνουν συμβουλέψου τον γιατρό σου.

Member
    kosto,

παιρνω cipralex απο τον νοεμβρη του 2008.
    αλλα δεν τα παιρνω και πολυ κανονικα, δηλ, αντι για 20 mg την ημερα εγω παιρνω 10.
    αν αφαιρεσω τις πρωτες μερες που μου εφερναν σφιξιμο στο κεφαλι, ζαλαδα και ενα καψιμο στα χερια μου, στους μυς, δεν εχουν αλλη παρενεργεια και πολυ συντομα τα συνηθιζει ο οργανισμος.
    επισης προσεξε για δυσκοιλιοτητα, δημιουργουν μια τετοια κατασταση.
    ο γιστρος μου μου λεει οτι πιο πολυ ζημια κανει ενα depon παρα ενα cipralex.