Results 1 to 15 of 93
Thread: Είμαι άπιστη...
-
16-06-2009, 12:21 #1
Είμαι άπιστη...
Καλημέρα..Απο το θέμα που έβαλα και μόνο καταλαβαίνετε τι πρόκειται να σας γράψω.Ξέρω οτι τα σχόλια που θα γραφτούν δεν θα είναι και τόσο κολακευτικά για το άτομό μου αλλα εδώ και λίγο καιρό συνειδητοποίησα οτι έχω σοβαρό πρόβλημα και αποφάσισα να κάω κάτι γι'αυτο.Προειδοποιώ οτι θα αναπτύξω πλήρως το θέμα και πιθανόν να είναι κουραστικό για κάποιους.Μάλλον ο λόγος που θα τα γράψω όλα αυτά είναι όχι τόσο για να πάρω συμβουλές αλλα για να μπορέσω μετά να διαβάσω εγώ η ίδια αυτά που έγραψα και να κάνω τον απολογισμό μου.
Λοιπόν,είμαι η Χριστίνα,είμαι 24 ετών και εργάζομαι για μια πολυεθνικη.Είμαι μοναχοπάιδι και στη δική μου περίπτωση αρκετά κακομαθημένη επειδή είχα πάντα την αμέριστη προσοχή των γονιών μου και γενικα οτι ήθελα πάντα το είχα.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιζητώ γενικά την προσοχή απο όλους..Και αν δεν την έπαιρνα φαινόταν η δυσαρέσκεια μου.
Έχω κάνει πολλές γνωριμίες στη ζωή μου και έχω βρεθεί στο κρεβάτι με πολλές απο αυτές.Εχω κάνει σχέσεις που κράτησαν 1-2 μήνες,έχω κάνει μια μεγάλη που κράτησε 3 χρόνια και μια άλλη,η τελευταία μου,που κράτησε 7 μήνες.Σχεδόν όλες τις φορές με έχει χωρίσει ο σύντροφος μου και όχι εγώ..Έχω ένα θέμα.Ενθουσιάζομαι με κάποιον πολύ εύκολα.Απ'οσο με θυμάμαι,για κάθε αγόρι που γνώριζα έλεγα"Νομίζω οτι ΑΥΤΟΣ είναι ο κατάλληλος τελικά."Και στην αρχή της σχέσης πάντα φέρομαι τέλεια.Είμαι τρυφερή,προστατευτική και γενικά καλή σύντροφος αφου είμαι ενθουσιασμένη με τον εκάστοτε σύντροφο.Κι εκεί αρχίζει το πρόβλημα.Όσο ενθουσιασμένη κι αν είμαι,με την πρώτη ευκαιρία που θα μου δωθεί,θα απατήσω!Και μια και δύο και τρείς φορές αν τύχει.Και μετά δεν έχω καθόλου τύψεις.Έχω απατήσει όλους μου τους συντρόφους,ακόμα κι αυτούς που νόμιζα οτι ήμουν πολύ ερωτευμένη.Δεν έτυχε να το μάθει ποτέ κανείς τους.Και μετά υπάρχει πάντα και το άλλο θέμα..Όταν ξεκινάω μια νέα σχέση,εξαρτώμαι πολύ απο το σύντροφο μου.Να διευκρινίσω..Δεν το δείχνω ποτέ μα ΠΟΤΕ σε κάποιον,πόσο πολύ τον θέλω.ΠΟΤΕ!Ενώ εκείνοι μπορεί να μου εκφράζουν τα συναισθήματα τους,εγώ το παίζω-και καλά-πολύ άνετη!Μπορεί τη μία στιγμή να είμαι μαζί τους μεσ΄την καλή χαρα και στα μέλια και το αμέσως επόμενο λεπτό να τους φέρομαι άσχημα και να επιδιώκω καυγά μαζί τους,έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα!!Ενώ, επαναλαμβάνω,αισθάνομαι πολύ ερωτευμένη κάθε φορά!Δε ξέρω γιατι το κάνω κάθε φορά αυτό το πράγμα!Μιλάμε για αλλοπρόσαλες συμπεριφορές.Και βέβαια στο τέλος καταλήγουν να ξενερώνουν μαζί μου και χωρίζω
Για να φανταστείς,στην τελευταία μου σχέση-που για άλλη μια φορά νόμιζα οτι αυτός ήταν ο άντρας της ζωής μου(που μπορεί και να ήταν τελικά),του έλεγα χαρακτηριστικά"Κοίτα αγάπη μου,θέλω να ξέρεις οτι μπορεί μέν να ήμαστε μαζί και να αγαπιόμαστε,αλλα αν κάποια στιγμή γνωρίσεις κάποια άλλη που θα σε τραβήξει περισσότερο απο μένα,θέλω να είσαι μαζί της γιατι θέλω το καλύτερο για σένα!"Ψέμααααα!!!!Αν μάθαινα οτι γνώρισε κάποια άλλη θα του έριχνα τηγανιά!!Τα έλεγα έτσι,για να κάνω εντύπωση και να το παίξω άνετη,και σημειωτέον αυτό το παιδί με λάτρευε!!Δεν έιχα κανέναν λόγο να του λέω όλες αυτές τις βλακείες αφού ήξερα πόσο με αγαπούσε.Τον ήθελα κι εγώ σαν παλαβή!Ε λοιπόν αυτές τις αηδίες τις έχω πεί σε πολλόυς.
Μετά είναι και το άλλο.Όταν κάνω μια σχέση,το παίζω άνετη και χαλαρή ενώ στην πραγματικότητα εξαρτώμαι ΜΟΝΟ απο το αγόρι μου.Θέλω να είμαι μαζί του συνέχεια αν γίνεται.Όχι απο έρωτα απαραίτητα.Απλά μου αρέσει η ιδέα να έχω μία σχέση και να ασχολούμαι μ'αυτήν όλη την ώρα.Μισώ να είμαι χωρίς σχέση!Και σχέση να μην έχω θέλα πάντα να έχω κάποιον έστω και για σεξουαλική επαφή ή έστω ένα αγόρι να βγαίνω και να φλερτάρω!Προειδοποίησα οτι αυτά που θα γράψω είναι αλλοπρόσαλλα πράγματα!
Με λίγα λόγια..Όλη μου σχεδόν η ζωή εξαρτάται απο τη σχέση που θα έχω εκείνον τον καιρό.Όταν είμαι σε σχέση ξεχνά τους πάντες και τα πάντα.Θέλω να ασχολούμαι μόνο με αυτήν.Επίσης,όσο καλά και να περνάω με το αγόρι μου,πάντα θα τον απατήσω και επίσης όταν είμαι σε μία σχέση-άλλη μια κεραμίδα-μετά απο κάποιο καιρό βαριέμαι το κρεββάτι μαζί του.Και ξέρετε τι κάνω?Πίνω σαν νεροφίδα και να "φτιάξω κεφάλι" και να μου έρθει η όρεξη.Το εκανα 5 ολόκληρους μήνες με τη τελευταία μου σχέση.Ενώ το να συνευρεθώ με κάποιον άλλον δε το βαριέμαι.
Τελικά με χώρισε και ο τελευταίος ο οποίος σημειωτέον ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ..Τον έχασα,όχι επειδή έμαθε για τις απιστίες μου,αλλα γιατι ενώ με λάτρευε,βαρέθηκε τις διακυμάνσεις του χαρακτήρα μου και τις αλλοπροσαλλες συμπεριφορές μου.Ήμουν μία έτσι και μία αλλιώς..
Έδω να σημειώσω οτι κάθε φορά που χωρίζω,γίνομαι ράκος.Κάτι το οποίο κρατάει μια με δύο εβδομάδες και μετά όλα καλα!Με τον τελευταίο όταν χώρισα του έστειλα μια δύο φορές κι όταν η απάντηση δεν ήταν θετική εγώ -απο εγωισμό και μόνο-γινόμουν χειρότερα.
Πρώτη φορά μιλάω τόσο ανοιχτά για το πρόβλημα μου και μετά το καλοκαίρι ξεκινάω ψυχολόγο.Κουράστηκα με τα καπρίτσια μου,με τις ανωμαλίες του χαρακτήρα μου!Κουράστηκα με μένα γενικά...
- 16-06-2009, 14:10 #2
οπως γραφεις,
εισαι κακομαθημενη, και μαλλον εννοεις οτι δεν εχεις μαθει μερικα ζητηματα να τα διαπραγματευεσαι στην ζωη σου οποτε τα θεωρεις δεδομενα.
Συντομα ο καθενας μας συνειδητοποιεί οτι δεν ειναι ετσι, φαινεται οτι εισαι σε αυτη την φαση.
Για το θεμα της απιστιας,
καταρχην δεν πιστευω στην απιστια,
εσυ απο οσο διαβασα αισθανεσαι ανασφαλης και αδυνατεις να χωνεψεις αυτα που συμβαινουν και οι αντιδρασεις σου φανερωνουν σπασμωδικες κινησεις.
Το παιζεις ανετη και χαλαρη οπως λες αλλα μεσα σου βραζεις.
Απορροφασε απο την σχεση σου και διπλα ποιος ζει ποιος πεθαινει δεν εχει σημασια.
Θεωρεις τις σχεσεις σου κατι σαν σφουγγαρι και μολις στραγγιξει δεν εχει χρησιμοτητα για σενα πλεον.
Μεχρι εδω βλεπω αρκετα ζητηματα που θελουν μια δικη σου αναλυση.
Λες οτι θα πας ψυχολογο, το μετα το καλοκαιρι βεβαια δεν το καταλαβαινω, θα μπορουσες τις επομενες μερες, οσο πιο συντομα το κανεις τοσο καλυτερα για σενα.
Πιστευω οτι ειναι μια καλη κινηση για να αρχισεις να λυνεις τετοια ζητηματα.
Ειναι σαφες οτι μονο ταλαιπωρια σου προσφερουν, σε σενα και στον εκαστοτε συντροφο σου.
16-06-2009, 14:28 #3
Ειλικρινά σου μιλάω,αυτό που πρωταρχικά πρέπει να ψάξω είναι το απο πού ξεκινανε όλα αυτά.Μεγάλωσα με πολύ αγάπη και λογικά θα έπρεπε να συμπεριφέρομαι πιό σωστά.Ντρέπομαι απίστευτα και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ανώριμο.
16-06-2009, 14:48 #4
αστερια,
αμα ηξεραν οι γονεις να μεγαλωνουν σωστα τα παιδια τους,
αυτο το φορουμ δεν θα ειχε λογους υπαρξης.
Να μην ντρεπεσαι καθολου και δεν υπαρχει κανενα θεμα ανωριμοτητας.
Πηγαινε σε καποιο ειδικο και συζητησε τα ολα αυτα που λες αναλυτικα.
Θα ανακαλυψεις πραγματα που ουτε εσυ τα φανταζεσαι.
16-06-2009, 15:16 #5
Χριστίνα μου, καταλαβαίνω οτι ντρέπεσαι για τη συμπεριφορά σου, ιδιαίτερα μάλιστα εφόσον θεωρείς οτι αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο που σε μεγάλωσαν οι γονείς σου και με την αγάπη που πήρες απο αυτούς.
Απο την άλλη, πραγματικά δεν πιστεύω οτι είσαι απλά μια κακομαθημένη ανώριμη κοπέλα που κάνει τα καπρίτσια της. Πιστεύω οτι έχεις πολύ καλούς λόγους που φέρεσαι όπως φέρεσαι, κι οτι η συμπεριφορά αυτή είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείς να συνυπάρξεις, αυτή τη στιγμή.
Συμφωνώ οτι θα σε βοηθούσε να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό και μαζί να ανακαλύψετε την κρυμένη λογική που βρίσκεται πίσω απο όλα αυτά που τώρα θεωρείς αλλοπρόσαλα. Ίσως εκπλαγείς απο το πόσο λογικά και σοφά είναι όλα αυτά που κάνεις.Μάκια...
16-06-2009, 15:50 #6
ανασφάλεια-αυτοκαταστροφή (εικάζω- δεν είμαι ειδικός) και πολλά άλλα. I\'ve been there χριστίνα. Κυκλοθυμίες, καβγάδες χωρίς ουσία και φλερτ (δεν έφθανα ως την απιστία) πίσω απο την πλάτη του εκάστοτε έρωτά μου.
Πρέπει να διευθετήσεις τα θέματα αυτά για να μπορέσεις να χαρείς και τις σχέσεις σου. Ίσως το κάνεις και μόνη σου μεγαλώνοντας- ίσως είσαι λίγο συναισθηματικά ανώριμη.
Κατα τα άλλα συμφωνώ με τους προηγούμενους. Αφού αυτή σου η συμπεριφορά σε χαλάει, κοίταξέ το άμεσα.
16-06-2009, 16:04 #7
Εγώ πάλι θεωρώ πως είσαι σε μια ηλικία που ακόμη ψάχνεσαι. Έτσι όπως μας τα λες μου θυμίζεις λίγο τα κατορθώματα μου.
Θυμάμαι σχέσεις που ενθουσιαζόμουν, ένιωθα πως βρήκα τον άντρα της ζωής μου και στην πρώτη απογοήτευση έκανα παράλληλη σχέση, μέχρι που το μάθαινε, (δεν έχω και τη διακριτικότητα στο αίμα μου), και έχω φτάσει μέχρι και αυτόφωρο από τσακωμούς.
Θεωρώ πως δεν είσαι στη φάση που θες πραγματικά μια σχέση γι αυτό και δεν τη δουλεύεις. Δεν δουλεύεις εννοώ πάνω στη φάση που είσαι, δεν την πολεμάς και πας γρήγορα στο επόμενο αυτοτελές επεισόδιο. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις τον κύκλο σου ως γυναίκα και μέσα σου να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θες.
Λες πως δεν αντέχεις χωρίς σχέση. Μήπως δεν αντέχεις χωρίς τον αντρικό θαυμασμό;
Μήπως είσαι ανασφαλείς ως γυναίκα;
Είχα κάποτε μια γνωστή που έκανε σεξ μόνο και μόνο για να αποδείξει στους άλλους και τον εαυτό της πως περνούσε σα γυναίκα. Εμφανισιακά ήταν κάτω του μετριου και έκανε τα πάντα για να πάει μέχρι το κρεβάτι με έναν άντρα.
Εσύ νιώθεις καλά εξωτερικά με τον εαυτό σου;
16-06-2009, 16:12 #8
Θεοφανία μου,ναι,με την εξωτερική μου εμφάνιση ένιωθα πάντα καλά,ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Πέρα όμως απο το θέμα της εξωτερική εμφάνισης,είμαι αρκετά ανασφαλής σαν άνθρωπος.Θέλω να έχω την προσοχή όλων,αλλα αυτό έρχεται σε αντίφαση με το γεγονός οτι βαριέμαι να βγαίνω με φίλους.Μου αρέσει να βγαίνω μόνο όταν έχω σχέση..Τρελα πράγματα σας λέω..
16-06-2009, 16:27 #9
Originally posted by asterias1985
Θεοφανία μου,ναι,με την εξωτερική μου εμφάνιση ένιωθα πάντα καλά,ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Πέρα όμως απο το θέμα της εξωτερική εμφάνισης,είμαι αρκετά ανασφαλής σαν άνθρωπος.Θέλω να έχω την προσοχή όλων,αλλα αυτό έρχεται σε αντίφαση με το γεγονός οτι βαριέμαι να βγαίνω με φίλους.Μου αρέσει να βγαίνω μόνο όταν έχω σχέση..Τρελα πράγματα σας λέω..
Μήπως σε αυτό το θέμα δεν έχεις βρει ανθρώπους που τους εμπιστεύεσαι ή που να περνάς καλά μαζί τους;
Πχ, αν είχες έναν πραγματικό φίλο/η δεν θα είχες συζητήσει το πρόβλημα σου;
16-06-2009, 16:33 #10
Κάνω ότι κάνω χρόνια τώρα και ποτε δεν είχα συζητήσει το πρόβλημα μου.Η καλύτερη μου φίλη ξέρει απλά οτι είμαι με τις ώρες μου και ποτέ δε με παρεξηγεί.Συζήτησα μόλις χθές με 2 άτομα και συνειδητοποιήσαμε οτι τελικά \"έχω θέμα\".Και οι δυο μου είπαν για ψυχολόγο..
16-06-2009, 16:36 #11
Εσύ τι πιστεύεις όμως Χριστίνα? Πιστεύεις οτι χρειάζεται να δεις κάποιον ειδικό ή το λες επειδή στο είπαν τα 2 αυτά άτομα?
Μάκια...
16-06-2009, 16:38 #12
Originally posted by asterias1985
Κάνω ότι κάνω χρόνια τώρα και ποτε δεν είχα συζητήσει το πρόβλημα μου.Η καλύτερη μου φίλη ξέρει απλά οτι είμαι με τις ώρες μου και ποτέ δε με παρεξηγεί.Συζήτησα μόλις χθές με 2 άτομα και συνειδητοποιήσαμε οτι τελικά \"έχω θέμα\".Και οι δυο μου είπαν για ψυχολόγο..
Το ότι έχεις προβλήματα συμπεριφοράς στη σχέση σου δεν σε κάνει και άρωστη. Μπερδεμένη είσαι κατά τη γνώμη μου και τίποτε άλλο...
16-06-2009, 16:42 #13
Φοίβη δυστυχώς είναι αλυσιδωτό αυτό το πράγμα...Αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει πολλά αντίκτυπα..Ας πούμε,όταν είμαι σε σχέση ξεχνάω όλους μου τους φίλους,την οικογένεια μου,ούτε καν συμμετέχω στις δουλειές του σπιτιού.Άπο την άλλη όταν χωρίζω κάνω ακριβώς τα ίδια και το ρίχνω στο \"Αφήστε με λίγο μόνη,μόλις χώρισα,καταλάβετε με\".Με λίγα λόγια τα έχω γραμμένα όλα!Πλέον μέχρι και η μητέρα μου με έπιασε πριν μια εβδομάδα να μου πεί οτι δεν είναι συμπεριφορά απο μέρους μου αυτή κι έχει απόλυτο δίκιο.Δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στη ζωή αν δεν έχω σχέση,και μόλις την αποκτήσω την καταστρέφω με τη συμπεριφορά μου και τις πράξεις μου..Αλλόκοτα πράγματα..Και ναι,εγώ ήμουν η πρώτη που είπα οτι χρειάζομαι βοήθεια..
16-06-2009, 16:46 #14
χριστινακι σου στελνω u2u
16-06-2009, 16:48 #15
Οκ κυκνε..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....