Είμαι άπιστη... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Junior Member
    Σε όλο αυτό το αρχικό κατεβατό που σας είχα γράψει,δεν θετω μονο το θεμα της απιστίας.Δεν νομιζω οτι θα πηγαινα ποτε σε ψυχολογο μονο αν ειχα το προβλημα οτι δεν κρατιεμαι να μην κερατωσω.
    Το πρόβλημα ειναι γενικοτερο.Ερωτευομαι (ή ενθουσιαζομαι)κι ενω περναω καλα με τον φιλο μου,βγαζω ενα βιτσιο,και ξαφνικα αρχιζω και φερομαι ασχημα στα καλα καθουμενα.!

Originally posted by vince
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by krino
    Να δώσουμε και μετάλλιο περηφάνιας δηλαδή?

πες τα ρε βινς....
    γιατι εδω πανε να μας τρελλανουν.....
    Φαντάζομαι πως εσύ και ο βινς δεν έχετε υποπέσει ποτέ στο θανάσιμο αμάρτημα της απιστίας οπότε και βάζετε πρώτοι το λίθο....την ευχή σας σεβασμιότατοι....
    Το θετικό είναι πως σε μερικές χώρες του κόσμου απιστία θεωρείται μόνο η σεξουαλική πράξη.

Το αρνητικό είναι πως συνήθως σε αυτές τις χώρες οι άντρες έχουν την επιλογή πολλών συντρόφων σε αντίθεση με τις γυναίκες.

Η απιστία δεν είναι γένους θηλυκού ή αρσενικού αλλά μια μόδα όπως είναι και το ομαδικό σεξ και διάφορα άλλα.

Το ωραίο είναι πως υπάρχει επιλογή.

Το άσχημο είναι πως δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

Είτε βαδίζει κανείς με την \"μόδα\" είτε βαδίζει σαν γεροπαράξενος..

βινς....η απιστία δεν είναι μόδα...τουλάχιστον για μένα.

Είχα σχέση πέντε χρόνια που απ\' τον πρώτο χρόνο ήθελα να χωρίσω και ο άλλος δεν έφευγε. Δεν θα σου πω ιστορίες γιατί γεμίζω βιβλίο και δεν έχω χρόνο. Είδα κ έπαθα να γλιτώσω. Ε, απ΄τον πρώτο χρόνο και μετά έκανα ακόμη και σχέση και ο άλλος παρόλο που το καταλάβαινε έκανε το κορόιδο....Μια απ\' τις περιπτώσεις είναι αυτές.....

πες τα ρε βινς....
    Φαντάζομαι πως εσύ και ο βινς δεν έχετε υποπέσει ποτέ στο θανάσιμο αμάρτημα της απιστίας οπότε και βάζετε πρώτοι το λίθο....την ευχή σας σεβασμιότατοι....

δεν μπορω να μιλησω για το βινς,
    θα μιλησω για μενα.

Εχω πει πολλες φορες οτι ενα πραγμα που συχαίνομαι ειναι το ψεμα, και να κανουμε οτι βολευει την παρτη μας.

Οτι απιστια εχω κανει, την εχω κανει παρον με την συντροφο μου και ποτε πισω απο την πλατη της.
    Δεν εχω κοροιδεψει ποτε καμια γιατι δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση της.
    Και αυτα δεν τα γραφω ετσι για το θεαθηναι, αλλα γιατι ξερω οτι τα διαβαζει και η συντροφος μου.
    Μην κανεις αυτο που δεν θελεις να σου κανουν λεει ενα γνωμικο.

Λιθο δεν εχω να βαλω κανενα εγω,
    αμα εσυ δεν εχεις προβλημα εμενα μου περισευει.
    Βεβαιως δεν θα μοιρασουμε και παρασημα για αυτο....
    τις ευχες θα στις δωσει σιγουρα ο παπας της ενοριας σου που αμα του τα πεις θα σου πει οτι συγχωρεισαι....

χαίρομαι που είσαι τόσο συνειδητοποιημένος και λειτουργείς έτσι στις σχέσεις σου...
    εμένα μου πήρε καιρό να ωριμάσω, (αν και ουτε τώρα είμαι σιγουρη γι αυτό).....

Senior Member

πες τα ρε βινς....
    Το θετικό είναι πως σε μερικές χώρες του κόσμου απιστία θεωρείται μόνο η σεξουαλική πράξη.

Το αρνητικό είναι πως συνήθως σε αυτές τις χώρες οι άντρες έχουν την επιλογή πολλών συντρόφων σε αντίθεση με τις γυναίκες.

Η απιστία δεν είναι γένους θηλυκού ή αρσενικού αλλά μια μόδα όπως είναι και το ομαδικό σεξ και διάφορα άλλα.

Το ωραίο είναι πως υπάρχει επιλογή.

Το άσχημο είναι πως δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

Είτε βαδίζει κανείς με την \"μόδα\" είτε βαδίζει σαν γεροπαράξενος..

βινς....η απιστία δεν είναι μόδα...τουλάχιστον για μένα.

Είχα σχέση πέντε χρόνια που απ\' τον πρώτο χρόνο ήθελα να χωρίσω και ο άλλος δεν έφευγε. Δεν θα σου πω ιστορίες γιατί γεμίζω βιβλίο και δεν έχω χρόνο. Είδα κ έπαθα να γλιτώσω. Ε, απ΄τον πρώτο χρόνο και μετά έκανα ακόμη και σχέση και ο άλλος παρόλο που το καταλάβαινε έκανε το κορόιδο....Μια απ\' τις περιπτώσεις είναι αυτές.....
    Θεωρείς ότι με την συμπεριφορά σου προς τον άνθρωπο αυτό η αυτοπεποίθηση σου κέρδιζε πόντους?

Έχεις αναρωτηθεί γιατί σαν γυναίκα θα κολλήσεις με άντρες που στην ουσία αγαπάνε περισσότερο τον εαυτό τους από εσένα?

Senior Member

πες τα ρε βινς....

θα μιλησω για μενα.

Εχω πει πολλες φορες οτι ενα πραγμα που συχαίνομαι ειναι το ψεμα, και να κανουμε οτι βολευει την παρτη μας.

Οτι απιστια εχω κανει, την εχω κανει παρον με την συντροφο μου και ποτε πισω απο την πλατη της.
    Και αυτα δεν τα γραφω ετσι για το θεαθηναι, αλλα γιατι ξερω οτι τα διαβαζει και η συντροφος μου.

τις ευχες θα στις δωσει σιγουρα ο παπας της ενοριας σου που αμα του τα πεις θα σου πει οτι συγχωρεισαι....
    Νιώθεις αναγκασμένος να απαντάς σε ότι σε ρωτάνε?

βινς.....δεν κατάλαβες τι σου είπα μάλλον....δεν σταμάτησα να είμαι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο επειδή δεν αγαπούσε τον εαυτό του, άλλωστε αυτό το έβγαλε αφού του ζήτησα να χωρίσουμε.
    Δεν μου έκανε, μου πέρασε αυτό που ένιωθα για χίλιους άλλους λόγους που χωρίζουν ανθρώποι κάθε μέρα.
    Και όχι δεν περιμένω αυτά για να ανεβάσω την αυτοπεποίθηση μου, σε διαβεβαιώ....

Banned

πες τα ρε βινς....

θα μιλησω για μενα.

Νιώθεις αναγκασμένος να απαντάς σε ότι σε ρωτάνε?

παντα....
    ;)

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by sabb
    Εν τούτοις , βλέποντας την συμμετοχή, αναθεωρώ εκ βάθρων την άποψη μου και παραδέχομαι πως ζητώ πράγματι πολλά περισσότερα απ\' όσα μπορεί να δώσει σαν βήμα διακίνησης ιδεών ένα φόρουμ ψυχολογίας...

Το να απιστεί κανείς στις σχέσεις του, είναι προφανέστατα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα από θέματα πολιτικής...
    θα ηθελα να σχολιασω αυτο που γραφεις. Νομιζω πώς αρκετες φορες σαν να παραπονιεσαι για το τί σχολιάζεται στο φορουμ κ τί οχι. Για τον καθενα ειναι σημαντικο κατι διαφορετικο, απο την άλλη υπάρχει μια κοινη ανησυχια για συγκεκριμενα θεματα. Εγω προσωπικα συμμετεχοντας σε ενα φορουμ ψυχολογιας δεν περιμενω το κυριως θεμα να ειναι η πολιτικη κατασταση της χωρας.Ή το οποιο πολιτικο ζητημα, ανα πασα στιγμη. Οσο κ αν πιστεύω πώς ολοι περναμε μεσω των πραξεων μας μια πολιτικη...

Εκτος των άλλων δεν βρισκω κ ευστοχο το να συγκρινω ενα προσωπικο θεμα με ενα πολιτικο. Το να ταλαιπωρειται καποιος στις σχεσεις του, μπορει να ειναι ενα προσωπικο θεμα που ομως αγγιζει πολλους σε ενα φορουμ ψυχολογιας. Αν καποιος θελει να συζητησει κ κατα βαση να κινηθει γυρω απο πολιτικα ζητηματα, μπορει να το κανει εκτενεστερα σε εναν χωρο οπου το κυριως θεμα του ειναι αυτο.

Τελος, αν ειδες κατα διαστήματα σκανε θεματα και πολιτικα εδω. Δε νομιζω να ζητησε κανεις να αποκλειστουν απο το χωρο αυτο...Εκτος απο ελαχιστους. Παρολα αυτα καταλαβαινω οτι δυσανασχετεις για θεματα ψυχολογιας σε χωρο ψυχολογιας. Ή τουλαχιστον για την εκταση που λαμβανουν...στον χωρο τους!Αναρωτιεμαι γιατι....Οπως αναρωτιεμαι πώς παιζει τοσο σημαντικο ρολο για σενα το ποσοι θα υποστηριξουν κατι, ειτε ειναι μια ιδεα ειτε μια αποψη, ειτε κατι άλλο.

Ελπιζω να μην παρεις το μηνυμα μου, ως δειγμα κακοπροαιρετης κριτικης. Ηθελα μονο να σου πώ τί μνμ λαμβανω απο το \"παραπονο\" ή την διαμαρτυρια σου αυτη...
    Σοφία, τάχουμε ξαναπεί αυτά, αλλά δεν μου κάνει κόπο να τα ξανασυζητήσουμε...

Πρώτα απ\' όλα δεν είμαι \"παραπονιάρης\", γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ο όρος περικλείει μια περιρρέουσα έννοια αδυναμίας , γεγονός που σε διαβεβαιώ πως δεν συντρέχει στη παρούσα φάση της ζωής μου.

Διατυπώνω μια άποψη σχετικά με τη θεματολογία κι όποιος θέλει συμφωνεί ή διαφωνεί.

Προφανώς παρανόησες αν θεωρείς πως προβάλω την άποψη να αποκλειστούν τα θέματα ψυχολογίας από το φόρουμ... ψυχολογίας και να ασχολούμαστε αποκλειστικά με θέματα γενικού ενδιαφέροντος.
    Όχι βέβαια...
    Η άποψη μου είναι πως ΚΑΙ τα θέματα γενικού ενδιαφέροντος - όπως είναι η πολιτική - έχουν θέση σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας, όπως θα είχαν επίσης θέση (και έχουν) σε φόρουμ φιλοσοφίας, λογοτεχνίας, τεχνών - όπως τυχαίνει να συμμετάσχω - και κανείς από τα μέλη των παραπάνω φόρουμ δεν θεωρεί εκτός πλαισίου, τα θέματα πολιτικής (τουλάχιστον έως τώρα) .

Η αντιγνωμία μου επομένως, αναφέρεται στις θέσεις εκείνες που διατυπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε άλλα θρέντς, που με λίγα λόγια κατακρίθηκε η ανάμιξη πολιτικών θεμάτων στο παρόν φόρουμ, σαν ξένο σώμα...

Το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου και κανενός άλλου. Είπα και στο πόστ μου που έκανες παράθεση, πως τελικά μάλλον αποζητώ περισσότερα απ\' όσα μπορεί να δώσει ένα φόρουμ ψυχολογίας, γεγονός για το οποίο δεν φταίει το φόρουμ αλλά εγώ ο ίδιος..

Άλλωστε, όπως είδες και στο τέλος, είπα πως αναθεωρώ την άποψη μου εκ βάθρων , άρα σταματώ πλέον να κάνω σχόλια περί της θεματολογίας και θα παρακολουθώ τα δρώμενα στο φόρουμ από κάποια απόσταση. Δεδομένης της αντίδρασης που συνάντησα σε παρόμοια θρέντς πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου, μια σειρά από θέματα που είχα στο μυαλό μου να προβάλλω σαν θεματοθέτης, φυσικά και δεν πρόκειται πλεον να το κάνω.

Ωστόσο, αν έχω κάτι να πω - σε θέματα ψυχολογικής στήριξης ή οπουδήποτε αλλού κρίνω σκόπιμο - θα το πω.
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Μάλλον σε σόκαρε το \'\'παγωτό σε σουβλατζίδικο\'\' που είχα πει στο άλλο θέμα?

Senior Member
    Originally posted by nature
    Το θεώρησα άστοχη μεταφορά παρά με \"σόκαρε\" με την ευρεία έννοια του όρου...

Ωστόσο η άποψη σου είναι πάντα σεβαστή..

Senior Member
    Originally posted by nature
    Το θεώρησα άστοχη μεταφορά παρά με \"σόκαρε\" με την ευρεία έννοια του όρου...

Ωστόσο η άποψη σου είναι πάντα σεβαστή..
    Σ΄ευχαριστώ.
    Αστοχη δεν βλέπω να ήταν γιατί σε επηρέασε...
    Είχα πει τη δική μου γνώμη.
    Υπαρχουν και εκατοντάδες άλλες.
    Πιστεύω ότι με παρεξήγησες.
    Δεν μου αρέσουν καθόλου οι α-πολιτικές νοοτροπίες.
    Απλώς είχα πρότείνει να μην φοβόμαστε και την αυτοκριτική, μιας και είναι φόρουμ ψυχολογίας. Να μην αρκούμαστε ο καθένας στον ξύλινο λόγο της πολιτικής του ιδεολογίας. Αν θέλεις να το συζητήσουμε περισσότερο, ίσως πρέπει να ανεβάσουμε πάλι εκείνο το θέμα, για να μη χαλάσουμε το θέμα της κοπελλας εδώ....

Junior Member
    Επειδή βλέπω οτι το θεμα έχει ξεφύγει λίγο απο τον αρχικό του σκοπό,θα ήθελα να πω οτι ο καθένας αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα στη ζωη τα οποία για κάποιον άλλον μπορεί να φαντάζουν μικρά.Saab δε γνωριζω την ηλικία σου,πάντως εγώ είμαι 24 ετών και το πρόβλημα μου για μένα μου φαίνεται βουνό,ενώ για κάποιον άλλον θα μπορούσε να είναι μικρό και ασήμαντο.Γνώριζα απο καιρό γι\'αυτο το forum και χαιρόμουν που ποτέ δεν είχε χρειαστεί να ζητήσω βοήθεια ή συμβουλές,πιστεύοντας οτι όλα πάνε ρολόι στη ζωη μου.Ήρθε όμως η ώρα και για μένα να ανοίξω ενα topic και να ζητήσω βοήθεια..Έβαλα αυτόν τον πιπεράτο τίτλο γιατι ήξερα πολύ καλά οτι αφορά αρκετό κόσμο και ας μήν κρυβόμαι,ήθελα να παρακινήσω κόσμο να το ανοίξει.Όσο πιό πολλοί το ανοιγαν τόσο πιό πολλές απόψεις θα έπαιρνα και πίστεψέ με έχω τεράστια ανάγκη απο συμβουλές,έστω κι αν είναι απο ξένους ανθρώπους που ούτε καν με γνωρίζουν.Ισως είναι καλύτερα γιατι μιλούν και πιό αντικειμενικά έτσι.
    «Το να απιστεί κανείς στις σχέσεις του, είναι προφανέστατα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα από θέματα πολιτικής..»Αυτή ηταν η κουβέντα σου Saab και θέλω να πιστευω οτι δεν ηταν ειρωνικη.
    Θεωρώ πως αυτό το site έχει να κάνει με θέματα ψυχο-λογίας..Και όπως προανέφερα οι άνθρωπο γράφουν εδώ είτε για να μοιραστουν τα προβλήματα τους και να πάρουν καποιες συμβουλές είτε απλά για να μοιραστούν εμπειρίες.Το topic μου το ονόμασα «Ειμαι απιστη»γιατι ήξερα ότι είναι φλεγον θεμα των καιρών.Αν ηθελα να μοιραστώ απόψεις για την Siemens ή την αποχή του κόσμου από τις κάλπες και τι τους οδήγησε στο να προτιμησουν τις παραλίες και όχι τις κάλπες,τοτε δεν θα διάλεγα αυτό το forum.
    Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να έχω παρανοήσει τα λόγια σου και να εννοούσες κάτι άλλο με τον όρο «πολιτική»
    Ίσως εννοούσες κοινωνική πολιτική δηλαδή,κοινωνικές ανάγκες, κοινωνικά προβλήματα, τα οποία ταιριάζουν περισσότερο σ’αυτό το forum απ’ότι το Βατοπέδι.

Senior Member
    Το να απιστεί κανείς στις σχέσεις του, είναι προφανέστατα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα από θέματα πολιτικής...
    Πολιτική & σχέσεις
    Εξουσία & σεξ
    Πατεράδες & τέκνα

Από την μεταφορά στην κυριολεξία.. πόσο το ένα αποκαλύπτει το άλλο?

Ένα ενδιαφέρον άρθρο --> http://www.epjournal.net/filestore/ep03326346.pdf

Το άρθρο ξεκινάει με την εξής \"πρόβλεψη\" του Δαρβίνου \"η επιτυχία του ανταγωνισμού θα φέρει επιτυχία στην αναπαραγωγή..οι δυνατοί θα κάνουν σεξ με περισσότερες γυναίκες άρα πιο δυνατούς απογόνους\"

Δεν το διάβασα όλο αλλά μου άρεσε και ένα ακόμα \"οι δικαστές που έχασαν την πίστη τους έχασαν και την ανεξαρτησία τους\". Το περιεχόμενο βέβαια είναι ολίγον τι θρησκευτικό αλλά όσο να ναι ένα νόημα (πολιτικό αν θες) το έχει..

Senior Member
    Originally posted by asterias1985
    Επειδή βλέπω οτι το θεμα έχει ξεφύγει λίγο απο τον αρχικό του σκοπό,θα ήθελα να πω οτι ο καθένας αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα στη ζωη τα οποία για κάποιον άλλον μπορεί να φαντάζουν μικρά.Saab δε γνωριζω την ηλικία σου,πάντως εγώ είμαι 24 ετών και το πρόβλημα μου για μένα μου φαίνεται βουνό,ενώ για κάποιον άλλον θα μπορούσε να είναι μικρό και ασήμαντο.Γνώριζα απο καιρό γι\'αυτο το forum και χαιρόμουν που ποτέ δεν είχε χρειαστεί να ζητήσω βοήθεια ή συμβουλές,πιστεύοντας οτι όλα πάνε ρολόι στη ζωη μου.Ήρθε όμως η ώρα και για μένα να ανοίξω ενα topic και να ζητήσω βοήθεια..Έβαλα αυτόν τον πιπεράτο τίτλο γιατι ήξερα πολύ καλά οτι αφορά αρκετό κόσμο και ας μήν κρυβόμαι,ήθελα να παρακινήσω κόσμο να το ανοίξει.Όσο πιό πολλοί το ανοιγαν τόσο πιό πολλές απόψεις θα έπαιρνα και πίστεψέ με έχω τεράστια ανάγκη απο συμβουλές,έστω κι αν είναι απο ξένους ανθρώπους που ούτε καν με γνωρίζουν.Ισως είναι καλύτερα γιατι μιλούν και πιό αντικειμενικά έτσι.
    «Το να απιστεί κανείς στις σχέσεις του, είναι προφανέστατα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα από θέματα πολιτικής..»Αυτή ηταν η κουβέντα σου Saab και θέλω να πιστευω οτι δεν ηταν ειρωνικη.
    Θεωρώ πως αυτό το site έχει να κάνει με θέματα ψυχο-λογίας..Και όπως προανέφερα οι άνθρωπο γράφουν εδώ είτε για να μοιραστουν τα προβλήματα τους και να πάρουν καποιες συμβουλές είτε απλά για να μοιραστούν εμπειρίες.Το topic μου το ονόμασα «Ειμαι απιστη»γιατι ήξερα ότι είναι φλεγον θεμα των καιρών.Αν ηθελα να μοιραστώ απόψεις για την Siemens ή την αποχή του κόσμου από τις κάλπες και τι τους οδήγησε στο να προτιμησουν τις παραλίες και όχι τις κάλπες,τοτε δεν θα διάλεγα αυτό το forum.
    Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να έχω παρανοήσει τα λόγια σου και να εννοούσες κάτι άλλο με τον όρο «πολιτική»
    Ίσως εννοούσες κοινωνική πολιτική δηλαδή,κοινωνικές ανάγκες, κοινωνικά προβλήματα, τα οποία ταιριάζουν περισσότερο σ’αυτό το forum απ’ότι το Βατοπέδι.
    Σου ζητώ συγγνώμη κατ\' αρχή γιατί έγινα αιτία κάποια μηνύματα μου που συμπαρέσυραν και τους συνομιλητές μας, να ξεφύγουν πράγματι από το θέμα σου.

Κατά πρώτο έχω τα διπλά σου χρόνια συν κάτι μήνες, επομένως θα μου επιτρέψεις να βλέπω το θέμα σου σαν ένα εν δυνάμει πρόβλημα που ίσως απασχολήσει αύριο μεθαύριο την κόρη μου και το γιο μου. Αυτή η επισήμανση κρίνεται απαραίτητη για να μην σου μείνει η παραμικρή εντύπωση πως απαξιώνω το ζήτημα που σε απασχολεί. Άλλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, το πιθανότερο θα ήταν να μην μπω κάν στο κόπο να σου απαντήσω.
    Σε πληροφορώ πως έχουν θεματοθετηθεί κατά καιρούς προβληματισμοί που παρόλο που άγγιζαν τα όρια της φαιδρότητας, εν τούτοις συζητήθηκαν καλοπροαίρετα, χωρίς καμία διάθεση απαξίωσης - το δικό σου θέμα, παρότι \"πιπεράτο\", δεν ανήκει στη κατηγορία των φαιδρών, κάθε άλλο....

Λες πως αν ήθελες να σχολιάσεις για τη siemens, δεν θα τόκανες σ\' αυτό το φόρουμ αλλά κάπου αλλού. Αναρωτήθηκες ωστόσο πως η πολιτική επηρρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον ψυχισμό μας και τη διάθεση μας κι επομένως ο καταλληλότερος ιστότοπος για να συζητηθεί αυτός ο τομέας, δεν είναι άλλος παρά αυτός ?
    Φυσικά η άποψη σου ταυτίζεται απόλυτα με εκείνη της nature, οπότε θα τύχει του ίδιου σεβασμού από τον υποφαινόμενο, αν και διαφωνώ κάθετα...

Υ.Γ. nature είμαι στη διάθεση σου, όπου κι όποτε κρίνεις κατάλληλη τη συγκυρία να συζητήσουμε σχετικά με τη πολιτική και τη ψυχολογία σε κάποιο άλλο θρέντ...

Junior Member
    Κατ\'αρχάς να διευκρινίσω οτι είμαι ενας άνθρωπος που του αρέσει να \"χώνεται\" σε κάθε είδους συζητήσεις.Μου αρέσει πολύ να συζητάω και δεν ξέρω γιατί αλλα ανέκαθεν το έβρισκα πιό ενδιαφέρον όταν διαφωνώ με κάποιον παρά όταν συμφωνω κι αυτό γιατι μου αρεσει να ακουω ή να προβάλλω επιχειρήματα κι έτσι να κάνω μια ωραία συζήτηση.
    Μου αρέσει να καταπιάνομαι με κάθε είδους θέματα.Ακόμα και με την πολιτική,ναι.Αλλα μόνο η \"κοινωνική πολιτική\" και ΟΧΙ ο σκέτος όρος \"πολιτική\" θα μπορούσε να επηρεάσει τον ψυχισμό και την διάθεσή μου.Οι κοινωνικές ανάγκες,η κοινωνική ισότητα κ.ο.κ.Ευχαρίστως να συζητήσω για τον ρατσισμό π.χ αλλα όχι και για την Siemens ή τα παπαγαλάκια.Δε με αφορά και θα πώ το κλισέ \"Τους έχω βαρεθεί όλους\".
    Είναι εμφανές το γεγονός οτι είσαι ψαγμένος σ\'αυτά τα θέματα και είμαι σίγουρη οτι έχεις ανακαλύψει forums που ασχολούνται είτε με την φιλοσοφία,είτε με την πολιτική είτε με την κοινωνιολογία.Κί όμως,ασχολείσαι αρκετά και με αυτό το forum που ξέρεις οτι έχει να κάνει καθαρά με θέματα ψυχολογίας και με πολλά posts σοβαρότατου περιεχομένου(κακοποιήσεις, βιασμούς κτλ) και ασήμαντα Posts του τύπου \"Βοήθεια,κερατώνω όλους μου τους φίλους\".Κί όμως..Και το διάβασες αυτό το post και χαίρομαι ειλικρινά γι\'αυτο.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast