Είμαι άπιστη... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93
    Senior Member
    Μόνο μέσω forum εμπλουτίζονται οι γνώσεις asterias1985? Η μήπως θεωρείς πως δεν υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που να έχουν ξοδέψει αρκετές ώρες και στην βιβλιοθήκη? Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια για τα υπόλοιπα μέλη αλλά είναι άδικο να λέμε ότι οι γνώσεις του καθενός βασίζονται στα φορουμ...

Junior Member
    Αγαπητέ vince παρανόησες τα λόγια μου.Δεν εννοούσα οτι ο stabb εχει εμπλουτίσει τις γνωσεις του συμμετέχοντας στα forums.Είπα οτι φαίνεται άνθρωπος ψαγμένος και οτι σίγουρα αφού τον ενδιαφέρει η πολιτική θα έχει ψάξει και θα έχει ανακαλύψει αντίστοιχα forums ωστε να κάνει συζητήσεις πάνω σ\'αυτα τα θέματα.Και ένας άνθρωπος που ξοδεύει ώρες πάνω απο βιβλία είμαι και εγώ.

Senior Member
    Λιγάκι μπορεί να παρανόησα αλλά κατά βάθος ήθελα να αναπτύξω και ένα άλλο θέμα :) Το παρόν θέμα που εσύ έθιξες ξέφυγε λιγάκι και ζητώ συγνώμη..

Junior Member
    Κανένα πρόβλημα!Εδώ έχω \"ξεφύγει\"τελείως εγώ,το θέμα θα με πειράξει?:)

Senior Member
    Παντως ρε συ χριστινα εισαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο σου..χαλαρωσε..αφου σου αρεσει να κανεις αυτο κανε το ειναι προτιμοτερο να κανεις οτι σου αρεσει τωρα που εισαι νεα παρα αργοτερα που θαχεις οικογενεια.βγαλε τα απωθημενα σου λοιπον,γλεντα τη ζωη με οτι ευχαριστει εσενα κ μη νιωθεις τυψεις για τιποτα.η ζωη ειναι τοσο μικρη..μια φορα σε γεννησε η μανα σου ετσι??;)
    φιλια

Senior Member
    «Ότι ήθελα το είχα πάντα»
    «Να επιζητώ την προσοχή από όλους»
    «Κι αν δεν την έπαιρνα»...
    «Και μετά δεν έχω καθόλου τύψεις»
    «Ξέρω ότι τα σχόλια που θα γραφτούν δεν θα είναι κολακευτικά»
    «Εγώ το παίζω άνετη»
    «Καβγά, έτσι για να ανάψουν τα αίματα»
    «Δεν δείχνω αυτό που νιώθω ενώ εκείνοι ναι»
    «Το κάνω κάθε φορά»
    «Για να κάνω εντύπωση»
    «Ψέματαααα!»
    «Δεν είχα κανέναν λόγο να πω όλες αυτές τις αηδίες – ε λοιπόν τις έχω πει σε πολλούς»
    « Όχι από έρωτα, απλά μου αρέσει η ιδέα να έχω μια σχέση και να ασχολούμαι μαζί της»
    «Θέλω πάντα να έχω κάποιον»
    « Όλη μου η ζωή εξαρτάται από τη σχέση που θα έχω»
    «Θέλω να ασχολούμαι μόνο με αυτήν»
    «Μετά από κάποιο καιρό βαριέμαι»
    «πίνω σαν νεροφίδα»
    «Ενώ το να συνευρεθώ με άλλον...»
    «Κάθε φορά γίνομαι ράκος»
    «Και μετά όλα καλά!»

Kαι μετά όλα καλά μέχρι να αρχίσουν πάλι από την αρχή, σωστά?
    Η αίσθηση που αποκομίζω εγώ από την περιγραφή της ζωής σου, είναι ότι είσαι παγιδευμένη σε μια αέναη επανάληψη.
    Σε έναν εαυτό – προσωπείο που έρχεται να καλύψει το αληθινό σου πρόσωπο στους άλλους.
    Στους άλλους που εναλλάσσονται, και δεν έχει και πολλή σημασία ποιοι είναι, αρκεί κάποιος να είναι εκεί για να ασχολείσαι με αυτόν.
    Για να μην ασχολείσαι με εσένα...

Μοτίβο, επανάληψη, απόσταση, μοναξιά και απεγνωσμένη προσπάθεια της επαφής με τα αληθινά σου συναισθήματα, με τον αληθή εαυτό σου.
    Αυτό βλέπω.
    Εσύ ξέρεις καλύτερα, αν κάποιος ειδικός θα σε βοηθούσε, προσωπικά πιστεύω ότι ναι.
    Τελικά τώρα, βλέπω πιο καθαρά τον τίτλο σου.
    «Είμαι άπιστη... απέναντι σε εμένα»
    Φιλικά.
    Εύχομαι όλα να πάνε καλά : )
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Θεοφανία
    Συμφωνώ απόλυτα με τη bourbourina...
    Επίσης....και γω μπι.....μέχρι να γνωρίσω τον τωρινό μου σύντροφο τους είχα απατήσει όλους!!!!

ωραιες ειστε εσεις....

σε λιγο θα ζητατε και παρασημο ε?
    :cool:
    δεν ζητησε κανενας παρασημο (αν και αν εδιναν κανενα δεν θα ελεγα οχι, ετσι για σουβενιρ!!!:P)
    Το θεμα ειναι οτι σε καποιες φασεις της ζωης σου \"την εχεις δει αλλιως\".
    Οταν ενας αντρας αλλαζει παρτενερ καθε εβδομαδα, ειναι και πολυ γκομενος, οταν μια γυναικα κανει το ιδιο, λετε οτι την εχει περασει ο μισος στρατος.
    Στο κατω κατω υπαρχουν και αντρες που δεν εχουν τιποτα να σου δωσουν μετα την 1 ωρα!!! (και γυναικες φυσικα).
    Τι να το ζαλιζουμε! παιρνεις την γυρη και πας σε αλλο λουλουδακι!!
    Μια ωραια πεταλουδα..........!!!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Junior Member
    Weird,μήπως είμαστε φίλοι και δεν το ξέρω?Το post σου με εξέπληξε γιατι μου γράφεις πράγματα που ποτέ δεν είχα σκεφτεί.Η επανάληψη των ιδίων πραγμάτων για την οποία μου μιλάς,είναι γεγονός.Κάνω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και μετά πάλι απο την αρχή.Πιθανόν όντως να θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με τις σχέσεις μου για να μην ασχοληθώ με τον ίδιο μου τον εαυτό γιατι ξέρω οτι θα απογοητευτώ.Ναι,συμφωνώ..Πώ ς μαθαίνει όμως κανείς να αγαπάει τον εαυτό του και να αρχίσει να ασχολείται με αυτόν?Πώς μπορώ ξαφνικά να αλλάξω στάση και τρόπο ζωής?Δεν ξέρω πάνω σε τι να πρωτοδουλέψω..Θέλω να πάψω να φέρομαι αδιάφορα στους φίλους μου,την οικογένεια μου,το σπίτι μου το έχω κάνει σαν να μένω σε ξενοδοχείο.Γυρνάω απο τη δουλεια και όταν δεν είμαι σε σχέση κλείνομαι στο δωμάτιο μου και διαβάζω ή φτιάχνω παζλ.Δεν πηγαίνω κάν να φάω με τους γονείς μου στην κουζίνα(ενώ έχουμε απίστευτη σχέση σαν οικογένεια).Κι όταν έχω σχέση μόνο τότε βοηθάω λίγο στο σπίτι και κάνω πράγματα με τους δικούς μου γιατί είμαι σε κέφια αφού έχω φίλο!!

Junior Member
    Δεν είμαι ειδική για αυτό θα προσπαθήσω να γράψω όσο γίνεται πιο προσεκτικά την γνώμη μου...

Τα βασικά χαρακτηριστικά του εαυτου μας διαπλάθονται σε μικρή ηλικία και απλά μετά από μερικά χρόνια αφού εντοπίσουμε και αναγνωρίσουμε τα ελαττώματα μας προσπαθούμε να τα κρύψουμε (έχοντας αυτογνωσία οτί υπάρχουν) όχι απο υποκρισία αλλά για να μην κανουμε την δική μας ζωή δύσκολη.

Ο τρόπος με τον οποίο οι γονείς σου θέλησαν να σε μεγαλώσουν (όχι από κακό , αλλά από αγνοια κινδύνου) σε οδήγησε σε έναν υπερμετρο εγωισμο ο οποιός πολύ συχνα μπορει να καταλήγει και σε ανασφάλεια... Γινόμαστε ανασφαλείς και ετσί πρέπει να μην το δείχνουμε στους άλλους.Αναπτύσσουμε τον εγωισμό μας και ετσί διώχνουμε την ανασφάλεια μας...

Σιγουρα το να απευθυνθείς σε ειδικό είναι το καλύτερο, και θα έλεγα να μην περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο (όχι γιατί είναι τόσο τραγικό και κακό αυτό που περιγράφεις πως είσαι, αλλά για να είσαι εσύ οσό γίνεται πιο γρήγορα καλύτερα). Ίσως θα ήταν μιαν καλή ιδεα να ασχοληθείς μς τον εθελοντισμό, σε οποια μορφη επιθυμείς εσύ. Όταν δίνουμε πραγματικά κατι από τον εαυτό μας με ανιδιοτέλεια σε άλλους ννιώθουμε καλυτερα και καταπολεμαμε τον εγωισμό...

Junior Member
    \"Αναπτύσσουμε τον εγωισμό μας και ετσί διώχνουμε την ανασφάλεια μας...\"
    Πολύ σωστό αυτό που γράφεις bologna.Τελικά οι απόψεις σας με έχουν βοηθήσει περισσότερο απ\'όσο νόμιζα..

Banned
    Originally posted by boubourina

Οταν ενας αντρας αλλαζει παρτενερ καθε εβδομαδα, ειναι και πολυ γκομενος, οταν μια γυναικα κανει το ιδιο, λετε οτι την εχει περασει ο μισος στρατος.

αυτες ειναι συντηρητισμοι του παρελθωντος και πιστευω οτι ελαχιστοι κολλημενοι λενε κατι τετοιο.

Στο κατω κατω υπαρχουν και αντρες που δεν εχουν τιποτα να σου δωσουν μετα την 1 ωρα!!! (και γυναικες φυσικα).

μπορεις να πας σε οτι λουλουδι θες,
    αρκει οταν επιλεγεις ενα λουλουδι μια συγκεκριμενη στιγμη,
    να εισαι τιμια με αυτον και με τον εαυτο σου.

Ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες και προσπαθειες, να κανουμε το ψαρι - κρεας.

συνολικα θα πω,
    οτι αν ειχαμε,
    α. την ευθυνη των πραξεων μας,
    β. την ειλικρινεια ως προταγμα στην σκεψη μας,

θα ειχαμε απαντες πολυ ελαχιστα προβληματα,
    συμπεριλαμβανομενη και της θεματοθετριας.

Senior Member
    Originally posted by krino

μπορεις να πας σε οτι λουλουδι θες,
    αρκει οταν επιλεγεις ενα λουλουδι μια συγκεκριμενη στιγμη,
    να εισαι τιμια με αυτον και με τον εαυτο σου.

Μου άρεσε αρκετά αυτό που είπες στην boubourina. Αν μη τι άλλο με εξέπληξε η ευαίσθητη σου τοποθέτηση παρόλο που δεν δείχνεις να είσαι \"οικολόγος\"...

Έχεις δει το Wall-et? Την ταινία της Pixar?

Ανάμεσα στα σκουπίδια πάντα φυτρώνει και ένα λουλουδάκι..

Δες και αυτό..

Μια οικολογική παρομοίωση για τις ανθρώπινες σχέσεις..

http://www.youtube.com/watch?v=-lkbqgsrRXg&feature=related

Υπάρχει και το αρνητικό μήνυμα βεβαίως... ο βομβαρδισμός μηνυμάτων από παντού...

Banned
    οικολογος με την κλασικη εννοια δεν ειμαι,
    γιατι δεν μου αρεσουν οι μοδες.
    Ειμαι οικολογος οπως εγω το εννοω,
    με την εννοια οτι μου αρεσουν τα φυτα (εχω την ευτυχια να εχω κηπο)
    και εχω καποιες ανησυχιες για τα οσα συμβαινουν.

Την ταινια δεν την εχω δει, να την δω?

Ευχαριστω για το μυνημα σου.

Senior Member
    Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία..

Banned
    ναι την βρηκα....
    περισσοτερο ομως μου αρεσουν ταινιες,
    με ψυχογραφηματα και που παιζουν με το ανθρωπινο μυαλο....

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast