Είμαι άπιστη... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 93 of 93
    Senior Member
    Με το δικό σου μυαλό εννοείς?

Banned
    οχι βρε,
    εννοω ταινιες που κανουν ψυχογραφηματα,
    για να σου δωσω να καταλαβεις θεωρω κορυφαιο σκηνοθετη τον Χιτσκοκ.
    Εκανε αυτο το πραγμα με πραγματικη μαεστρια.
    Σημερα δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, για αυτο βλεπεις ταινιες ολες να ειναι κατω του μετριου.

Senior Member
    Originally posted by asterias1985
    Πώς μαθαίνει όμως κανείς να αγαπάει τον εαυτό του και να αρχίσει να ασχολείται με αυτόν?

To πρώτο βήμα, είναι πιστεύω να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Μετά, έρχεται τα να μάθεις να ακούς τις ανάγκες σου και να σε φροντίζεις. Και τέλος, η αγάπη.. το δυσκολότερο απο όλα, γιατί όπου υπάρχει ένοχή, υπάρχει και άρνηση για την αγάπη... Το πώς πρακτικά αγαπάς τον εαυτό σου, θα το βρεις εσύ. Ο καθένας το βρίσκει για τον εαυτο του.... θέλει χρόνο.

Πώς μπορώ ξαφνικά να αλλάξω στάση και τρόπο ζωής?Δεν ξέρω πάνω σε τι να πρωτοδουλέψω..

Δεν χρειάζεται να γίνει ξαφνικα, ξεκίνα απο τις λεπτομέρειες... Σιγά σιγά. Και ναι, η αλλαγή θα έρθει, αν το θέλεις εσύ.

Θέλω να πάψω να φέρομαι αδιάφορα στους φίλους μου,την οικογένεια μου,το σπίτι μου το έχω κάνει σαν να μένω σε ξενοδοχείο.Γυρνάω απο τη δουλεια και όταν δεν είμαι σε σχέση κλείνομαι στο δωμάτιο μου και διαβάζω ή φτιάχνω παζλ.Δεν πηγαίνω κάν να φάω με τους γονείς μου στην κουζίνα(ενώ έχουμε απίστευτη σχέση σαν οικογένεια).Κι όταν έχω σχέση μόνο τότε βοηθάω λίγο στο σπίτι και κάνω πράγματα με τους δικούς μου γιατί είμαι σε κέφια αφού έχω φίλο!!
    Αυτό το ακούω σαν \"όταν δεν έχω φίλο, δεν έχω την \"δόση\" μου, γι αυτό κλείνομαι και φέρομαι αδιάφορα σε όλους και σε όλα....

Πιστεύω οτι μαζί με έναν ειδικό θα μπορούσατε να δείτε, πως να βάλεις σε μια καλύτερη τάξη το μέσα και το έξω σου.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567