Results 1 to 15 of 39
Thread: lypamai pou yparxw
-
16-06-2009, 21:17 #1
lypamai pou yparxw
geia se ollous,,, den kserw pws vrika to kouragio na mpw edw mesa,,,,,, akomh kai twra den eimai sigourh oti tha vgei sto kalo auto pou kanw,,, niwthw oti pali tha thn faw thn aporipsh, akomh kai se auto to site,,,,, anyway,,,,, elpizw na yparxei kapoios edw mesa pou mporei na me akoush,,,,, giati sta alithia,,,, den exw kanenan,,,, eimai 30 xrwnwn, pantreutika sthn Ellada prin apo 6 xronia, xwrisa prin apo 1 mhna kai gyrisa stous gonis mou se mia allh xwra,,,,,,,, akomh den kserw pou kai pws vrika to kouragio na vgw apo autwn twn gamo,,,,,, zousa mono gia auton, ekana oti hthele autos, monh sto spith, xwris filous, xwris kanenan, mono na ton euxaristisw,,, na einai autos kala,,, den edina katholou simasia sto eauto mou,,,, elpizontas oti tha ta ektimisei auta pou ekana,,,,,, kai omws, pali eftega egw gia olla,,,,, gia olla,,,,, pantreutika apo agaph kai eixa tosa polla onira gia to mellon mas,,,,, sto spiti den eixame tipota otan pantreutikame,,, alla den me eniaze, pisteua oti me thn agaph kai sklirh doulia olla tha ta ftiaksoume,,,, prospathisa polh kai ta katafera,,, omws, pali eftega egw,,,, eftega pou den hksera ti einai auta pou skeftetai gia na ta kanw prin ta zhthsei,,,,,,,,,,,, esthanomouna ksenh sto idio mou to spiti,,,,, esthanomouna oti den exw tipota kalo na pw,,,, oti sth parea einai kalitera na exw to stoma mou klisto giati allos olloi kai mazi tou tha gelousan me auta pou tha pw,,,,, den kserw oute kai egw pos anteksa toso kairo,,,,,, kserw oti den aksiza na ta zw kathimerina olla auta, kai omws akomh kai shmera aisthanomai pws pali egw ftew,,,,, eimai toso mperdemenh,,,, niwthw oti ola ta onira mou, elpides mou, olla einai xamena,,,,,, oti den yparxei logos na kanw ksana onoira,,,, oti den yparxei periptosh na dosw thn empistosinh mou ksana se kanenan,,,,,, oti den tha afisw kanenan na me plisiasei ksana,,,,,,,, oti den tha kanw oute oikogeneia oute paidia, auta pou panta hthela,,, mia iremh zwh,,,,, kai den kserw na milisw se anthropo!!! me pianei ena anxos kathe fora pou kapios prospathei na mou milisei,,,,,,,,, den kserw ti einai auta pou egw thelw,,,,,,, niwthw pos mesa mou den yparxei synesthima,,,,,, niwthw pos eimai petra,,,,,, ta vlepw olla maura,,,,, den kserw pws tha vgw apo auto to skotadh, kai den kserw an thelw na vgw,,,,,,,,,, zw tora me thn oikogeneia mou se ena mikro meros kai einai "pallewn apopsewn" olloi edw,,, an phgena se psixologo den kserw pos tha antexan th "droph" kai xwrismenh kai "trelh",,, den mporw na tous pligosw etsi,,,,, alla kai ti na kanw????????
mono na elpizw na aniksei h gh na me katapiei kai na eksafanistw,,,,,, giati ilikrina lypamai pou zw kai yparxw,,,,,,,,,,,
- 16-06-2009, 21:24 #2
Καλως ηρθες.Ειναι ευκολο να το ξαναγραψεις Ελληνικα,ειναι πολυ δυσκολο να διαβαστει ετσι
16-06-2009, 21:40 #3
\'\'λυπαμε που υπάρχω
γεια σε όλους,,, δεν ξέρω πως βρήκα το κουράγιο να μπω εδώ μέσα,,,,,, ακόμη και τώρα δεν είμαι σίγουρη ότι θα βγει στο καλο αυτό που κάνω,,, νιώθω ότι πάλι θα την φάω την απόρριψη, ακόμη και σε αυτό το site,,,,, anyway,,,,, ελπίζω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που μπορεί να με ακούσει,,,,, γιατί στα αλήθεια,,,, δεν έχω κανέναν,,,, είμαι 30 χρονων, παντρεύτηκα στην Ελλάδα πριν από 6 χρονια, χώρισα πριν από 1 μηνα και γύρισα στους γονείς μου σε μια άλλη χωρα,,,,,,,, ακόμη δεν ξέρω που και πως βρήκα το κουράγιο να βγω από αυτών των γάμο,,,,,, ζούσα μονο για αυτόν, έκανα ότι ήθελε αυτός, μονη στο σπίτι, χωρίς φίλους, χωρίς κανέναν, μονο να τον ευχαριστήσω,,, να είναι αυτός καλά,,, δεν έδινα καθόλου σημασία στο εαυτό μου,,,, ελπίζοντας ότι θα τα εκτιμήσει αυτά που έκανα,,,,,, και όμως, πάλι έφταιγα εγώ για olla,,,,, για olla,,,,, παντρεύτηκα από αγάπη και είχα τόσα πολλά όνειρα για το μέλλον μας,,,,, στο σπίτι δεν είχαμε τίποτα όταν παντρευτήκαμε,,, αλλα δεν με ένοιαζε, πίστευα ότι με την αγάπη και σκληρή δουλειά olla θα τα φτιάξουμε,,,, προσπάθησα πόλη και τα κατάφερα,,, όμως, πάλι έφταιγα εγώ,,,, έφταιγα που δεν ήξερα τι είναι αυτά που σκέφτεται για να τα κάνω πριν τα ζητήσει,,,,,,,,,,,, αισθανόμουνα ξένη στο ίδιο μου το σπίτι,,,,, αισθανόμουνα ότι δεν έχω τίποτα καλο να πω,,,, ότι στη παρέα είναι καλύτερα να έχω το στόμα μου κλειστό γιατί άλλος όλοι και μαζί του θα γελούσαν με αυτά που θα πω,,,,, δεν ξέρω ούτε και εγώ πως άντεξα τόσο καιρό,,,,,, ξέρω ότι δεν άξιζα να τα ζω καθημερινά olla αυτά, και όμως ακόμη και σήμερα αισθάνομαι πως πάλι εγώ φταίω,,,,, είμαι τόσο μπερδεμένη,,,, νιώθω ότι όλα τα όνειρα μου, ελπίδες μου, olla είναι χαμένα,,,,,, ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνω ξανά όνειρα,,,, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω την εμπιστοσύνη μου ξανά σε κανέναν,,,,,, ότι δεν θα αφήσω κανέναν να με πλησιάσει ξανά,,,,,,,, ότι δεν θα κάνω ούτε οικογένεια ούτε παιδιά, αυτά που πάντα ήθελα,,, μια ήρεμη ζωή,,,,, και δεν ξέρω να μιλήσω σε άνθρωπο!!! με πιάνει ένα άγχος κάθε φορα που κάποιος προσπαθεί να μου μιλήσει,,,,,,,,, δεν ξέρω τι είναι αυτά που εγώ θέλω,,,,,,, νιώθω πως μέσα μου δεν υπάρχει συναίσθημα,,,,,, νιώθω πως είμαι πετρα,,,,,, τα βλέπω olla maura,,,,, δεν ξέρω πως θα βγω από αυτό το σκοτάδι, και δεν ξέρω αν θέλω να βγω,,,,,,,,,, ζω τώρα με την οικογένεια μου σε ένα μικρό μέρος και είναι \"παλαιών απόψεων\" όλοι εδώ,,, αν πήγαινα σε ψυχολόγο δεν ξέρω πως θα άντεξαν τη \"ντροπή\" και χωρισμένη και \"τρελή\",,, δεν μπορώ να τους πληγώσω έτσι,,,,, αλλα και τι να κάνω????????μονο να ελπίζω να ανοίξει η γη να με καταπιεί και να εξαφανιστώ,,,,,, γιατί ειλικρινά λυπάμαι που ζω και υπάρχω,,,,,,,,,,,
\'\'
Dum spiro spero (?)
16-06-2009, 21:54 #4
Μπραβο Ελενα
Phoenix ειναι φυσικο να τα βλεπεις ολα μαυρα ,να εισαι τοσο απελπισμενη κ τοσο αρνητικη.Ειναι πολυ προσφατος ο χωρισμος σου.Ζεις ενα πενθος τωρα,χρειαζεται τον χρονο του για να ξεπεραστει.
Ενας ψυχολογος θα σε βοηθουσε παρα πολυ κ δεν ειναι ντροπη να ζητησεις βοηθεια.Δεν εισαι τρελλη ουτε ειναι οποιος απευθυνεται σε ειδικο.
Μια τελευταια ερωτηση μοναχα.Ποτε θα ζησεις για τον εαυτο σου?
16-06-2009, 22:51 #5
Σ`ευχαριστώ Ηελενα που το ξαναγραψεις στα Ελληνικα
θα προσπαθήσω να γράφω στα ελληνικά από δω και πέρα
και σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε,,,, ξέρω ότι δεν είναι ούτε ντροπή και ούτε είναι τρελοί όσοι πάνε σε ψυχολόγο,,, και εγώ έχω την ανάγκη από έναν ειδικο τώρα,,,,, όμως, όπως είπα όλοι εδώ που μένω και οι γονείς μου επίσης, το έχουν ταμπου αυτό το θέμα και πιστεύσω ότι θα πλήγωνα τους γονείς μου αν πήγαινα σε έναν ειδικό,,,,,
καμιά φορά μου έρχεται στο μυαλό αυτό, ποτέ μην λες ποτέ και ότι θα σταθώ στα πόδια μου ξανά, και θα ζω τη ζωή μου για τον εαυτό μου,,,, όμως είναι για λίγα μόνο λεπτά,,,,,,,, γιατί μετά πάλι αυτή μαυρίλα παντού,,,,, και δεν έχω κανέναν να μιλήσω, τουλάχιστον να τα βγάλω όλα αυτά από μέσα μου,,,,,,,,,,, και δεν ξέρω από που να αρχίσω να χτίζω τον εαυτό μου και την ζωή μου,,,,, δεν ξέρω ουτε αν το θέλω αυτο,,,,,,,,
16-06-2009, 23:22 #6
Και εγω αν έγραφα αυτά που νιώθω θα έγραφα όλα όσα έγραψες. Και αν έβαζα έναν τίτλο...ακριβώς τον ίδιο.
Είμαι λίγα χρόνια νεότερή σου...αλλά στην ίδια ψυχολογική κατάσταση. Ίσως να μην έχει νόημα να αρχίζω να σου δίνω συμβουλές...ή να σου λέω ότι θα νοιώσεις καλύτερα με τον χρόνο... Για ένα πράγμα είμαι σιγουρη και μόνο αυτό μπορώ να σου πω...
Όλα όσα πέρασες και όλα όσα νιώθεις οφείλονται σε κάτι πολύ μεγαλύτερο...σε κάτι πολύ βαθύτερο. Σε πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος. Και ειμαι σιγουρη ότι δεν τα έχεις ψάξει ποτέ...δεν τα εχεις δει. Ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό.Κάποιον που θα σε βοηθήσει να μιλήσεις με τον εαυτό σου για πράγματα που ποτέ δεν συζήτησες. Και μην σε απασχολεί τι θα πουν όλοι οι υπόλοιποι... Ξεκίνησε να κάνεις κάτι για σένα...Κάτι για την δική σου ζωή... Γιατί στο κάτω κάτω είναι δική σου. Εσύ υποφέρεις. Εσύ δυσκολεύεσαι. Και κανείς που δεν το περνάει δεν μπορεί να καταλάβει πως πραγματικά είναι.
Ζήτησε βοήθεια και με τον καιρό θα δεις οτι θα αρχισεις να ανακαλυπτεις τον εαυτο σου. Θα αρχίσεις να βλέπεις τι πραγματικά θέλεις εσυ. Τι κανει εσενα χαρουμενη.
Πιστεψέ με σε αυτό. Το ιδιο εκανα και δεν το μετανοιωνω.
16-06-2009, 23:34 #7
Aretiva εχεις απολυτο δικιο.
phoenix υποψιαζομαι οτι ολα τα ταμπου των γονιων σου εχουν συντελεσει στη δημιουργια της καταστασης που ζεις τωρα.Εχεις την ανεση κ την οικονομικη δυνατοτητα να πας μονη σου σε ψυχολογο?Αν μπορεις καντο.
Αν αυτη η λυση δεν ειναι εφικτη,πηγαινε κ ας το μαθουν.Μην σκεφτεσαι τι θα πουν κ αν θα στενοχωρηθουν.Δεν θελω να σκεφτομαι οτι προτιμουν να σε βλεπουν ετσι.Η ζωη ειναι δικη σου κ εχεις καθε δικαιωμα να την ζησεις κ να την χαρεις.
17-06-2009, 00:14 #8
μπορει καποιος μανιοκαταθληπτικος να σταματησει την αγωγη καποια στιγμη στη ζωη του και να ζησει το υπολοιπο της ζωης του χωρις χαπια?
17-06-2009, 13:49 #9
σήμερα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν να μπω σιτε,,, μάλλον επειδή το νιώθω ως μοναδική μου στήριξη,,, δεν ξέρω,,, και όταν είδα ότι κάποιος ξεχώρισε από το χρόνο του λίγα λεπτά για να μου γράψει έμενα, μια ξένη,,,, δεν φαντάζεστε την ανακούφιση και τη χαρά που ένιωθα μέσα μου,,,,, τελικά δεν την έφαγα την απόρριψη,,,, έχω βαθιά μέσα στο μυαλό μου τη σκέψη ότι επειδή είμαι ξένη, είμαι μόνο ένα πράγμα για πέταμα,,,, πριν παντρευτώ δεν υπήρχε στο μυαλό μου αυτή η λέξη \"ξένος\" πάντα πίστευα ότι όλοι είμαστε πρώτα απ όλα άνθρωποι, ολλη ίδιοι και στη ίδια στιγμή ολλη διαφορετικοί, και από εκεί στην ουσία βγαίνει και η ομορφιά μας,,,, όμως μετά δεν ξέρω πως άλλαξα τη γνώμη μου,,,
αν ξέρατε τι έχω ζήσει στο σπίτι,,,, πάλι καλά που είμαι έτσι όπως είμαι, και δεν είμαι χειρότερα,,,,, να κατηγορήσω τους γονείς μου? να τους συγχωρέσω επειδή δεν ήξεραν καλλίτερα? και πως να το αφήσω το παρελθόν, αφού ακόμη και σήμερα τα ίδια συμβαίνουν???,,,, τι να κάνω????? οικονομική δυνατότητα δεν έχω για να πάω σε ειδικό,,, από το σπίτι που ζούσα βγήκα με μια βαλίτσα και χωρίς ένα ευρώ,,, τώρα στους γονείς μου, κάθε μέρα βλέπω τον πατέρα μου να αναποδογυρίζει τα μάτια επειδή δεν φέρνω εισόδημα στο σπίτι,,,,, είμαι απολύτως σίγουρη πως δεν υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσουν οικονομικά οι γονείς μου για να πάω σε ειδικό,,,,, μήπως υπάρχουν κάποιοι τρόποι να προσπαθήσω μόνη μου να ψάχνω το φως???? και πως αληθινά να πιστέψω ότι θέλω να το κάνω και ότι μπορώ να το κάνω????
17-06-2009, 15:20 #10
Μόνη σου το λες... \"Αν ξέρατε τι έχω ζήσει στο σπίτι\"... Είναι εμφανές ότι από εκεί προέρχονται όλα...
Θα κάνω μια προσπάθεια να μπω στο μυαλό σου... Ήσουν η παρίσακτη της οικογένειας, έκανες πάντα ότι ήθελαν όλοι οι άλλοι γιατί έτσι ένοιωθες καλύτερα, ποτέ δεν είπες τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου, τι σε ενοχλούσε, τι ένοιωθες. Τα κρατούσες όλα μέσα σου και τα καταπίεζες...Για να μην δείξεις στους άλλους ότι δεν είσαι καλά. Νοιώθεις ότι μέχρι τωρα δεν έχεις καταφέρει κάτι... Ότι δεν θες να δεις το μέλλον γιατί φοβάσε ότι θα είναι το ίδιο άσχημο μέχρι τώρα... Νοιώθεις οτι δεν εχεις κανεναν πλαι σου, ενα στηριγμα...
Και εγω τα ιδια νοιωθω...και εγω τα ιδια σκεφτομαι...Πιστεψε με οτι το πιο δυσκολο πραγμα ειναι να αρχισουμε να ζουμε για εμας. Να αρχισουμε να λεμε και κανενα οχι. Να αρχισουμε να απαιτουμε πραγματα που για αλλους θεωρουνται αυτονοητα. Αλλα πριν απο ολα αυτα θα πρεπει να αρχισουμε να αγαπαμε εμεις τον εαυτο μας. Να πιστεψουμε σε εμας. Στις δυναμεις μας. Αν το κανουμε θα ειναι πολυ απλο να το δεχτουν και ολοι οι υπολοιποι.
Με στεναχωρει ιδιαιτερα το γεγονος ότι δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να δεις καποιον ειδικο. Γιατι τουλάχιστον εγω μεσα στην ατυχία μου, μπορεσα να το κανω ανεξαρτητα απο τους δικους μου. Δεν ξερω αν η περιοχη σου εχει καποιο κεντρο ψυχικης υγειας. Ψαξε το λιγο περισσοτερο.
Για οτι θελησεις...απλα γράψε το...γιατι και εμενα η πρωτη μου δουλεια όταν σηκωθω το πρωι ειναι να ανοιξω τον υπολογιστη και να ψαξω να δω αν υπαρχει κανεις εκει εξω.
17-06-2009, 16:33 #11
Αν πραγματι θελεις να βγεις απο το τουνελ θα βρεις την λυση.Υπαρχουν κεντρα ψυχικης υγειας στην περιοχη σου?Θα μπορουσες να επισκεφτεις ενα.
Εχεις δουλεψει ποτε?Θα μπορουσες να βρεις μια δουλεια εκει που εισαι?Η οικονομικη ανεξαρτησια θα σου ελυνε τα χερια.
Θα ηθελες να μιλησεις σε μας?Ειναι μια αρχη
17-06-2009, 16:34 #12
φον...καταρχήν καλώς ήρθες ....
Μπορεί να ακουστώ, (μάλλον να διαβαστώ), σκληρή, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Ένας άντρας και ένας γάμος δεν έχουν ανάγκη από ένα αιώνιο θύμα που θα προλαβαίνει τις επιθυμίες του θυσιάζοντας το εγώ του. Οι ισοροπίες αλλάζουν και κανείς πίστεψε με δεν ονειρεύεται μια τέτοια γυναίκα παρά μόνο αν ζει στο Τιμπουκτού του 1800.
Σίγουρα όλα αυτά έχουν προέλθει απ\' τα παιδικά σου χρόνια, τις σχέσεις με τους γονείς σου και το γεγονός πως νιώθεις \"ξένη\".
Όσο σκέφτεσαι και αντιδράς έτσι, όμως, θα παραπονιέσαι μέχρι να πεθάνεις πως όλοι σε εκμεταλεύονται και κανείς δεν αναγνωρίζει τις θυσίες που δεν σου ζήτησε αλλά τις προσφέρεις απλόχερα περιμένοντας αντάλλαγμα. Η ζωή είναι ΄΄ενα συνεχές πάρε-δώσε. Όταν είναι μόνο δώσε γίνεσαι απλά δυστυχισμένος....
17-06-2009, 17:00 #13
Δεν νομιζω οτι περιμενει ανταλλαγμα για οτι κανει. Ειναι κατι το οποιο σου βγαινει υποσυνειδητα. Ετσι σου το μαθαινουν... Ετσι σου δινουν να σκεφτεσαι και να λειτουργεις. Και σιγουρα ο γάμος της και ολα οσα εζησε σε αυτον δεν ειναι η αιτια. Ειναι απλα η αφορμη...Η σταγονα που ξεχειλιζει το ποτηρι και την κανει να δει οτι δεν εκανε τιποτα για τον εαυτο της... Και νομιζω οτι γι\'αυτο νοιωθει οτι νοιωθει. Οχι για το ανταλλαγμα αλλα για την δικη της ζωη.
Ετσι το βλεπω εγω. Μπορει και να κανω λαθος.
17-06-2009, 17:11 #14
αρετιβα....αυτά είναι τα λόγια της φίλης μας. Βλέπεις τίποτε διαφορετικό απ\' αυτό που λέω?
\"\"\"\"\"\"\"\"\"ζούσα μονο για αυτόν, έκανα ότι ήθελε αυτός, μονη στο σπίτι, χωρίς φίλους, χωρίς κανέναν, μονο να τον ευχαριστήσω,,, να είναι αυτός καλά,,, δεν έδινα καθόλου σημασία στο εαυτό μου,,,, ελπίζοντας ότι θα τα εκτιμήσει αυτά που έκανα\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"
17-06-2009, 17:19 #15
Ναι, εχεις δικιο... Απλα εγω το φανταστικα οτι δεν ζηταει κατι πισω...Αλλα να την εκτιμησουν σαν ανθρωπο... Μπορει και αυτο να ειναι ενα ειδος ανταλλαγματος που δεν το ειχα σκεφτει.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία