Καλησπερα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Καλησπερα

Καλησπερα παιδια ελπιζω να ειστε ολοι καλα.. Πηγα λοιπον για τον αυχενα και μου ειπε ο γιατροσ οτι εχω ευθειασμο και ισως να εχω καποια κηλη η οποια δεν φαινεται στην ακτινογραφια και μου ειπε οτι η ωμοπλατη και ο αυχενας ειναι λογικο να πονανε απο αυτο.. Ειμαι χαλια ρακος ειμαι στο πλοιο αυτην την στιγμη και ολο το σκεφτομαι και δεν μπορω να ηρεμησω.. Ειχε κανεις ευθειασμο ; Αν ναι ρε παιδια τι εκανε για να αντιμετωπισει αυτους τους πονους; Καθε απαντηση θα βοηθησει ευχαριστω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanos View Post
    Καλησπερα παιδια ελπιζω να ειστε ολοι καλα.. Πηγα λοιπον για τον αυχενα και μου ειπε ο γιατροσ οτι εχω ευθειασμο και ισως να εχω καποια κηλη η οποια δεν φαινεται στην ακτινογραφια και μου ειπε οτι η ωμοπλατη και ο αυχενας ειναι λογικο να πονανε απο αυτο.. Ειμαι χαλια ρακος ειμαι στο πλοιο αυτην την στιγμη και ολο το σκεφτομαι και δεν μπορω να ηρεμησω.. Ειχε κανεις ευθειασμο ; Αν ναι ρε παιδια τι εκανε για να αντιμετωπισει αυτους τους πονους; Καθε απαντηση θα βοηθησει ευχαριστω
    Θάνο φυσιοθεραπείες...γράψε στον ΕΟΠΥΥ...εγώ εκανα κάθε 6 μηνες τώρα που δεν έκανα την πάτησα.....δεν είναι τίποτα ...στην ουσία είναι αυχενικό...και Κολλαρο

Senior Member
    Καλησπερα,κανε μια μαγνητικη στον αυχενα η ακτινογραφια δεν δινει εικονα τι συμβαινει με τους μεσοσπονδυλιους δισκους τις νευρικες ριζες και τον νωτιαιο μυελο.Εγω εχω 3 κηλες αυχενα με πιεση νευρου Α5-Α6.Και να κανεις και φυσικοθεραπειες βοηθανε αρκετα.Το κολλαρο θελει μετρο γιατι εαν το βαζεις συνεχεια εξασθενουν οι μυς της περιοχης.Καλυτερα να βαλεις μια ζεστη πετσετα γενικα ο αυχενας θελει ζεστη ακομα και τωρα το καλοκαιρι.Το κρυο επιδεινωνει τον μυικο σπασμο και τον πονο.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για της απαντήσεις σας.. Έχω επίσης το στομάχι μου χρόνια τώρα τραβιέμαι λόγω άγχους αλλά τίποτα τραγικό.. Απλά σκέφτομαι μην έχω κάνα έλκος στομάχου και βαράει στην πλάτη

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για της απαντήσεις σας.. Έχω επίσης το στομάχι μου χρόνια τώρα τραβιέμαι λόγω άγχους αλλά τίποτα τραγικό.. Απλά σκέφτομαι μην έχω κάνα έλκος στομάχου και βαράει στην πλάτη
    Γαστροσκόπηση έκανες??? Αν όχι κάνε ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita 77 View Post
    Γαστροσκόπηση έκανες??? Αν όχι κάνε ...

Γιατι το λες ετσι καλε και με τρομαζεις;

Senior Member
    Γιατι το λες ετσι καλε και με τρομαζεις;
    Συγνώμη...απλά μπορεί να έχεις μια οισοφαγίτιδα..κάτι τέλος πάντων και να σου δώσει ένα καπάκι και να περάσει ο πόνος.