Βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: Βοηθεια

Senior Member

Βοηθεια

Καλησπέρα στην ομάδα είμαι καινούργια. Παιδιά θέλω τις εμπειρίες σας. Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και αγχωδη διαταραχή. 2,5 χρόνια έπαιρνα enlift 10mg και ήμουν καλά. Τον Αύγουστο πέρασα δεύτερο επεισόδιο δυστυχώς και ο γιατρός μου το αύξησε στα 20mg. Εδώ και δέκα μέρες περίπου είμαι πάλι χάλια. Θέλω να αλλάξω ψυχίατρο. Θέλω και άλλη αύξηση στην αγωγή η αλλαγή φαρμάκου πιστεύετε;;;;;;;;;

Senior Member
    μαλλον για αλλαγη φαρμακου πας ..........

Να ξέρεις ότι και με αγωγή αυτά θα συμβαίνουν είμαι δύο χρόνια σε αγωγή και μερικές μέρες και εγώ δεν είμαι καλά αλλά κάνω υπομονή και περνάει οπότε προσπάθησε να κάνεις λίγο υπομονή και βλέπεις γιατί και σε εμένα κατά καιρούς συμβαίνει αυτό ενώ είμαι σε αγωγή προσπάθησε να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ίσος σε βοηθήσει τα φάρμακα δεν κάνουν και πολλά περίπου 30% βοηθούν εμένα που έχω γαδ και ήπια κατάθλιψη με έχουν βοηθήσει στο άγχος αλλά η κατάθλιψη εμφανίζεται μερικές μέρες τον μήνα πάντα σε λογικά πλαίσια πάντα

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by MK.89 View Post
    Καλησπέρα στην ομάδα είμαι καινούργια. Παιδιά θέλω τις εμπειρίες σας. Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και αγχωδη διαταραχή. 2,5 χρόνια έπαιρνα enlift 10mg και ήμουν καλά. Τον Αύγουστο πέρασα δεύτερο επεισόδιο δυστυχώς και ο γιατρός μου το αύξησε στα 20mg. Εδώ και δέκα μέρες περίπου είμαι πάλι χάλια. Θέλω να αλλάξω ψυχίατρο. Θέλω και άλλη αύξηση στην αγωγή η αλλαγή φαρμάκου πιστεύετε;;;;;;;;;
    Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Πιστευεις οτι μόνο με την αγωγή θα μπορέσεις να ξαναβρείς τα πατήματα σου ?
    Τι ειναι αυτό που σε φοβίζει -βασανίζει και έχεις αυτά τα πισωγυρισματα στην ψυχολογία σου ?

Senior Member
    Αν νομίζεις ότι δεν σε βοηθάει ο ψυχίατρος και δεν κάνετε δουλειά να τον αλλάξεις
    Τα χάπια κάποιες φορές δεν δουλεύουν και χρειάζονται αλλαγή
    Πρέπει να βρεις τι άλλαξε στην καθημερινότητά σου και σε οδήγησε να μην είσαι καλά
    Πώς αισθάνεσαι δηλαδή;
    Τι συναισθήματα νιώθεις;
    Τι επεισόδιο πέρασες;

Senior Member
    Έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία πρόσφατα. 4 συνεδρίες έχω κάνει. Εσύ κάνεις? Ξέρω ότι τα φάρμακα δε κάνουν θαύματα απλά βοηθούν δίνουν μια ώθηση.

Senior Member
    Έκλεισα ραντεβού την Πέμπτη σε άλλον ψυχίατρο να δουμε τι θα κάνω με την αγωγή. Είμαι πολύ χάλια. Ξυπνάω 5 το πρωί δε ξανακοιμαμαι. Το στομάχι μου πάει να σπάσει. Νιώθω ότι θα τρελαθώ.

Senior Member
    Έκλεισα ραντεβού την Πέμπτη σε άλλον ψυχίατρο να δουμε τι θα κάνω με την αγωγή. Είμαι πολύ χάλια. Ξυπνάω 5 το πρωί δε ξανακοιμαμαι. Το στομάχι μου πάει να σπάσει. Νιώθω ότι θα τρελαθώ.
    Να βρεις έναν ψυχίατρο να κάνετε ψυχοθεραπεία να μιλάτε για να αισθάνεσαι και εσύ καλύτερα
    Μακάρι αυτός να σε βοηθήσει
    Ψυχοσωματικά είναι όλα αυτά που νιώθεις