Results 46 to 60 of 90
Thread: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
-
25-06-2009, 19:34 #46
σημερα ειχαμε καυγαδες μια καπνιζει οχι πολυ κα καποιος κατα εντελως...τα πανε καλα αλλα καμια φορα αυτη καπνιζει λιγο μεσα και εκεινος ειναι τοσο περιεργος που ουτε στο μπαλκονι μην φυγει το κρυο απο το κλιματισμο!
- 25-06-2009, 19:36 #47
εγω ειμαι αντικαπνιστρια βεβεια..
25-06-2009, 19:38 #48
Lol Vince ξεκαρδιστηκα με τη φωτο...φερτε οινοπνευματα:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-06-2009, 19:40 #49
Originally posted by vince
Ναι sabb το 1919 έγινε αυτό στην Αμερική. Ίδου και η απόδειξη πιο κάτω. Ένα club από ενδιαφέρον προσωπικότητες προβάλλει και το μότο. Ας τους απολαύσουμε.
Θα γλύτωνα δια βίου το μαρτύριο το ν\' αγγίξω τέτοια \"πανέμορφα\" χείλη....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
25-06-2009, 19:44 #50
keep δεν είχα δει το μήνυμα σου..λέμε ακριβώς το ίδιο
[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
25-06-2009, 19:49 #51
Ωραίος ο sabb!
Νομίζω πως ένα ποτάκι θα χρειαστεί μετά και από την μικρή αναδρομή στο φαρ ουεστ..
26-06-2009, 03:03 #52
συμφωνω και επαυξανω.Αργησαν ομως πολυ.Να μη μπορω να παω σε καφε σε κλαμπ ουτε να κατσω σε παγκακι και να ρουφω το καρκινο του αλλου??Αλλα το θεμα ειναι στη πραξη τι θα γινει?Να βαλουν μεγαλα προστιμα και να πηγαινουν να καπνισουν στα βουνα αρκετα πια !!!Απορω γιατι καπνιζουν?Αφου βρωμαει!!!!Τι απολαμβανουν?Η νομιζουν οτι ηρεμουν?Το αντιθετο γινεται .Αντε μηπως βαλουν μυαλο να το κοψουν.Βεβαια ετσι που εκανα οταν ερχοταν καποιος διπλα μου να καπνισει τον εκανα να πηγιανει στην αλλη μερια
26-06-2009, 17:12 #53
Πέστα βρέ Αφρούλα εγώ μόνο που τους βλέπω να καταπίνουν τον καπνό αισθάνομαι δύσπνοια.Αν ήξεραν πόσα είδη καρκίνου οφείλονται στο τσιγάρο εκτός του πνεύμονα.
26-06-2009, 18:44 #54
Originally posted by Helena
Originally posted by krino
Originally posted by giota
Και στη στάση του λεωφορείου να καθίσεις είναι ωραίο να σου έρχεται αυτή η μυρωδιά;
θα απαγορευτει και στις στασεις των λεωφορειων?
η φαση αρχιζει και θυμιζει τρουμπα του πειραια με τους παρανομους τεκεδες.....
θα μαζευεται εκει ο κοσμος για να καπνιζει - παρανόμως βεβαια .....
...Επίσης σε χώρους εργασίας που ανήκουν σε ιδιωτικούς φορείς, καθώς και στους χώρους μακράς αναμονής του κοινού (αίθουσες αναμονής αεροδρομίων, σιδηροδρομικών σταθμών, σταθμών λεωφορείων κ.λ.π.)...
φουτσες λεει ο νομος....
ηδη αρχισαν οι πρωτες τροποποιησεις.
Στο ελ βελ, θα φτιαχθει smoking lounge σε καθε οροφο του αεροδρομιου.
Επισης στους χωρους εργασιας θα δημιουργηθει χωρος καπνιστηριου, και στα κεντρα διασκεδασης θα μπει απλα ενα διαχωριστικο.
Αυτα ειναι τα νεωτερα, χωρις να αποκλειωνται νεες τροποιησεις.
Ειπαμε εδω ειναι βαλκανια....
Και οι ευρωπαικες ντιρεκτιβες δεν περνανε.
26-06-2009, 19:14 #55
Originally posted by krino
Αυτα ειναι τα νεωτερα, χωρις να αποκλειωνται νεες τροποιησεις.
Ειπαμε εδω ειναι βαλκανια....
Και οι ευρωπαικες ντιρεκτιβες δεν περνανε.
Για να μη χαλάσουν τα \"πλακάκια\" που εδώ και τόσα χρόνια έχουν κάνει με τους μπουζουκομαγαζάτορες, το διαχωριστικό δεν θα ξεπερνά τα 2 μέτρα τελικά - μετά από σημερινή τροποποίηση του υπουργού υγείας !!!
Δεδομένου ότι όλα τα μπουζουκομάγαζα είναι ψηλοτάβανα στα 5, 6 ή και 7 μέτρα, δεν ξέρω πως στο διάολο θα σταματάει ο καπνός και δεν θα περνάει στον κυρίως χώρο μέσα από το κλουβί που θα ντουμανιάζει...
Με τις υγείες μας και πάλι και μην ξανακούσω για καταπάτηση ελευθεριών και πράσινα άλογα..
Μια δουλειά σωστή, δεν είμαστε τελικά ικανοί να κάνουμε...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
26-06-2009, 19:21 #56
Ρε παιδια αντε προσπαθηστε να το κοψετε για να μην ανησυχειτε?Θελετε να αυτοκτονησετε??Καντε το τοτε.Αφου μεσα στα ματια σας γραφουν μετα απο αιωνες ευτυχως τι προκαλει και οι ιδιοι το ξερετε ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ!!!!
26-06-2009, 19:34 #57
Sabb εσύ περιμένεις να απαγορευτεί στα μπουζουκομάγαζα;δυστυχώς στην πράξη δεν γίνονται.Ας πάρω παράδειγμα τον άνδρα μου που έχει άσθμα και μόλις το μυρίσει τον πιάνει βήχας και κοκκινίζουν τα μάτια του.Πρέπει να μην πάει να διασκεδάσει ποτέ;αυτό δεν είναι καταπάτηση της ελευθερίας;Πάνε τα παιδιά μου σε μια καφετέρια και με το που μπαίνουν στο σπίτι πετάνε τα ρούχα τους γιατί μυρίζουν τσιγαρίλα.Στα ταξί έχει σήμα ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και ο ταξιτζής καπνίζει.Εγώ όμως που κάθομαι στο ταξί υποφέρω και ζαλίζομαι αυτό δεν είναι καταπάτιση της ελευθερίας;και να του λες κύριε με ενοχλεί το τσιγάρο πρέπει να το τελειώσει και εγώ να υποφέρω.Πιστεύεται εσείς ότι θα εφαρμοστεί το μέτρο;σε δημόσιο νοσοκομείο πήγα στην μαιευτική κλινική και ο γιατρός κάπνιζε Ελλάς το μεγαλείο σου
26-06-2009, 19:39 #58
Για μενα θα εφαρμοστει 100 τοις 100.Τωρα που εχω και το νομο.Τους καρφωνεις απλο ειναι ερχεται η αστυνομια ξερω γω ποιοι ερχονται πληρωνουν 500 χιλια ευρω και σιγα σιγα μαθαινουν τροπους και οι Ελληνες!!
02-07-2009, 17:51 #59
μια ενδιαφερον τροποποιηση ειναι οτι,
εξαιρουνται των απαγορευσεων οι ψυχασθενεις.....
02-07-2009, 18:27 #60
Σοβαρα το λες κρινο?
Γιατι μεταξυ μισοαστειου-μισοσοβαρου συζητουσαμε με εναν και λεγαμε να παμε σε καναν ψυχιατρο να μας δωσει χαρτι οτι δεν μπορουμε χωρις τσιγαρο
Και εδω που τα λεμε στους σχιζοφρενεις εχει καποιες ευνοικες παρενεργειες αλλα εχω ξανααναφερθει και βαριεμαι να επαναλαβω.
Φανταζομαι ομως θα ισχυει μονο στα ιδρυματα ε?
Γκρρρρρρ.
Χεχε θα ερχεται καποιος στην καφετερια και θα του δειχνω τρελλοχαρτο...ασε με ειμαι τρελλος καπνιζω ελευθερα,οτιδηποτε για να γλυτωσω το προστιμο[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια