Έναρξη αγωγής με effexor
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Έναρξη αγωγής με effexor

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά έχω δύο μέρες πού έχω ξεκινήσει εφεξορ και έχω αϋπνία το βράδυ μπορεί να είναι παρενέργεια από την αγωγή;;η είναι στο κεφάλι μου αυτό και το προκαλώ με τον φόβο μου για τυχόν παρενέργειες έχει κάποιος εμπειρία ίδια στην έναρξη αγωγής;;

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Δημήτρης123 View Post
    Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά έχω δύο μέρες πού έχω ξεκινήσει εφεξορ και έχω αϋπνία το βράδυ μπορεί να είναι παρενέργεια από την αγωγή;;η είναι στο κεφάλι μου αυτό και το προκαλώ με τον φόβο μου για τυχόν παρενέργειες έχει κάποιος εμπειρία ίδια στην έναρξη αγωγής;;
    Χρονια πολλα !

Τι ωρα το παιρνεις ?

Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Χρονια πολλα !

Τι ωρα το παιρνεις ?
    Το μεσημέρι γύρω στης 3 απλά δύο μέρες που το έχω ξεκινήσει δεν είχα καλό ύπνο

Marilou
    Guest
    Η καλυτερη ωρα ειναι να το εχεις παρει μεχρι της 10 το πρωι επειδη το εφεξορ φερνει υπερδιεργερση ειδικα τον πρωτο καιρο που βγαζει πολλα και παντα αναλογα με τον οργανισμο .

Υπαρχει περιπτωση να ειναι γιατι και εγω τα τρια πρωτα χαπια τα επαιρνα στις 5 το απογευμα και εκανα πολυ ανήσυχο υπνο ..Το συζητησα με τον γιατρο μου και μου αλλαξε την ωρα και μετα οντως ηταν παρενεργεια αλλα απολυτα δικαιολογημενη εφοσον μιλαμε και για αντικαταθλιπτικη αγωγη ..

Για τον πρωτο καιρο σου εδωσε παραλληλα και καποιο αλλο χαπι για να καταπολεμησεις τις πρωτες παρενεργειες που σου βγαζουν αυτες οι αγωγες και πραγματικα ειναι πολυ περιεργες ?

Μου έχει δώσει αγχολυτικό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια παρενέργεια εκτός λίγο από τον ύπνο κάνω λίγο υπομονή και βλέπουμε ευχαριστώ για την βοήθεια

Marilou
    Guest
    Μου έχει δώσει αγχολυτικό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια παρενέργεια εκτός λίγο από τον ύπνο κάνω λίγο υπομονή και βλέπουμε ευχαριστώ για την βοήθεια
    Τιποτα !
    Καλο κουραγιο ,μπολικη υπομονη και το αγχολυτικό να ξερεις κανει δουλίτσα και στον βραδινό υπνο

Senior Member
    Το μεσημέρι γύρω στης 3 απλά δύο μέρες που το έχω ξεκινήσει δεν είχα καλό ύπνο
    ειναι και νοραδρελινικο το εφεξορ ( φερνει υπερδιεγερση ) .......................

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ειναι και νοραδρελινικο το εφεξορ ( φερνει υπερδιεγερση ) .......................
    Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι μήπως είναι νωρίς δεν ξέρω είμαι 3 μέρα σήμερα

Marilou
    Guest
    Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι μήπως είναι νωρίς δεν ξέρω είμαι 3 μέρα σήμερα
    Παρα πολυ νωρις ειναι Δημητρη μην το σκεφτεσαι .Σκεψου οτι ο γιατρος μια εικονα θα εχει κοντα στο πρωτο τριμηνο και μετα θα αποφασισει αν αυξηση δοση ή θα πας καπου αλλου .
    Προσπαθησε να προχωρησεις την καθημερινοτητα σου ανεπηρέαστος απο οτι ξεκίνησες μια καινουργια αγωγη .
    Ξερεις καμια φορα και μονο οι σκεψεις μας ειναι ικανες να αυθυποβαλλουμαι τον ευατο μας σε μια κατασταση και να μην βοηθαμε καθολου σε ολο αυτο .

Τα αγχολυτικα στα εδωσε γι αυτο τον λογο .
    Θυμαμαι εμενα μου ειχε πει θα παιρνεις ενα μηνα υποχρεωτικα καθε μερα μεχρι που με ξαναειδε για να αποφυγω ολες αυτες τις παρενεργειες και φυσικα να μην βαζω το μυαλο μου σε αυτες τις σκεψεις .
    Να μιλας πολυ με τον γιατρο σου να σε ηρεμει και να εχει πληρη εικονα σου .
    Μην μπεις στην διαδικασια του ιντερνετ γιατι καθε οργαμνισμος αντιδρα διαφορετικα και μπορει να επηρεαστεις και να κανεις λαθος βηματα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ προσπαθώ να μην κοιτάζω στο ίντερνετ διαφορά γιατί πάντα επηρεάζει έμενα πάρα πολύυυυ κάνω υπομονή και βλέπουμε