Κεφαλαλγία συνεχόμενη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Κεφαλαλγία συνεχόμενη

Καλημερα σε όλους.Απ τον Σεπτέμβρη τελικά έγινε διάγνωση διαταραχής άγχους.πηγαινω σε ψυχολόγο 4 φορές την εβδομάδα.δεν παίρνω κάποιο φάρμακο κ προσπαθώ να κάνω αυτά που μου λέει η ψυχολόγος.εχθες ξαφνικά σε βόλτα στα μαγαζιά με τον άντρα μου μ έπιασε ένας πονοκέφαλος όπου πονάνε κ τα μάτια μου πάρα πολύ και πονάω στους κροτάφους κ νιώθω σαν να έχω μια ζώνη να με σφίγγει το καλό είναι ότι κοντεύει δεύτερη μέρα κ δεν έχει περάσει.εχει ελλατωθει αλλά δεν έχει περάσει.φοβαμαι πάρα πολύ.εχω κοιμηθεί μόνο 2 ώρες κ δεν ξέρω τι κάνω.φοβαμαι να πάω σε γιατρό..

Junior Member
    Επίσης εδώ και καμιά ώρα με έχει πιάσει κ τάση για εμετό κ δεν ξέρω αν είναι απ' το άγχος μου η τον πονοκέφαλο και αγχώνονται ακόμα περισσότερο..

Senior Member
    Ξαπλωσε...κλειστα φωτα...χωρις θορυβους...παρε κανενα παυσιπονο nurofen και υπομονη.Εχεις ημικρανια....θα περασει.Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι.Μπορει να μειωθει γι αλιγες ωρες ...να σε ξαναπιασει πιο μετα.θα περασει ομως.Δοκιμασε να κανεις και κανενα ζεστο ντουζ .Η καμια κομπρεσουλα.η ταση γι αεμετο ειναι απο τον πονοκεφαλο.

Junior Member
    Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει κ δεν πέρναγε με τίποτα για αυτό κ άρχισα να ανησυχώ και επειδή με είχε ξαναπιάσει πριν δύο εβδομάδες.Εννοειται μετά από αρκετή ώρα πέρασε αλλά είναι στο μυαλό μου ότι ίσως είναι κάτι σοβαρό.Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Senior Member
    Οχι να μην ανησυχεις...γιατι αν αγχωνεσαι χειροτερα θα γινεσαι.Κι εμενα με πιανει πολλές φορες.Θα περασει..αλλα χαλαρωσε....και παρε και παυσιπονο.Και πινε πολυ νερο.

Junior Member
    Σ ευχαριστώ πολύ!