Results 1 to 10 of 10
Thread: anorexia nervosa (?)
-
18-06-2009, 18:48 #1
anorexia nervosa (?)
προσφατα περασα μια ερωτικη απογοητευση, τελευταιο χτυπημα για την ηδη χαλια κατασταση που βρισκομουν. Σταματησα να τρωω και απο την στεναχωρια και γιατι πιστευω πως το σωμα μου φταιε για την κατασταση αυτη. Ξαφνικα δεν μπορω να τρωω καθολου, μου ερχεται μετος, νιωθω πως δεν εχω αναγκη το φαγητο. Νιωθω μια καταθλιψη και δεν θελω να βγαινω εξω γιατι νιωθω πολυ χοντρη. Οι αναλογιες μου ειναι 1,70 και 60 κιλα.
Εχω αρχισει να ανησυχω πως δεν θα ξεπερασω αυτη την κατασταση ακομα κ αν φτασω τα 55 που 8ελω..
- 18-06-2009, 19:21 #2
Ολα ειναι στο μυαλο..το σκεφτεσαι συνεχεια κ το πιπιλας οποτε μοιραια καταληγη να σου γινει εμμονη..
ολα ξεπερνιουνται πιστεψε με..;)δεν αξιζει να χαλιεσαι για κανενα αντρα.η ζωη ειναι τοσο μικρη κ ομορφη απολαυσε την..
18-06-2009, 19:49 #3
Originally posted by con
Εχω αρχισει να ανησυχω πως δεν θα ξεπερασω αυτη την κατασταση ακομα κ αν φτασω τα 55 που 8ελω..πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
18-06-2009, 20:08 #4
Καταλαβαίνεις και μόνη σου πως είναι υπερβολή τα 55, έτσι δεν είναι? Εκτός και αν δν μπόρεσες να αποκωδικοποιήσεις τους λόγους του χωρισμού σας. Σίγουρα δεν ήταν αυτό και βάζω στοίχημα.
Είναι εντελώς λάθος τρόπος και η ανορεξία ως αρρώστια δεν έχει καθόλου πλάκα. Πέφτουν τα μαλλιά, σαπίζουν τα δόντια, σπάνε τα κόκκαλα με πολύ ευκολία. Αν καταφέρεις να αρρωστήσεις δεν θα σταματήσεις στα 55 γιατί δεν υπάρχει γυρισμός.
Μήπως θες να συζητήσουμε τους πραγματικούς λόγους που φτάσατε στο χωρισμό μήπως και σε βοηθήσουμε?
18-06-2009, 21:10 #5
ΡΕ συ ξεκολα !!!!Αυτος που σε εκανε να νιωσεις ασχημα για το βαροσ σου οχι μονο ηταν μ.. αλα δεν ξερει και απο γυναικες !!!Η ευθεια γρηγοροτερα η καμπυλη προτιμοτερα το εχει πει ο μεγας ακαλυπτος αυτο κατο ηξερε!
ANYWAY
1,70 και 60 κιλα δεν ειναι τοσο τραγικο οπως το παρουσιαζεις
σε εχουν κανει να αιθανεσε ενοχες για αυτο που εισαι και το πως ειναι η εξωτερικη σου εμφανηση ??η στενοχωρια προκηπτει απο την αποριψη η με το βαρος???????
18-06-2009, 21:22 #6
[
Originally posted by apaleftos
Η ευθεια γρηγοροτερα η καμπυλη προτιμοτερα το εχει πει ο μεγας ακαλυπτος αυτο κατο ηξερε!
καλη μου
το να ξεσπαμε στο σωμα μας ειναι μια πολυ πολυ συνηθισμενη φαση σε ενα χωρισμο..δεν μπορουμε να φαμε..η τρωμε πολυ -αναλογα την περιπτωση-..εχουμε προβλημα γενικως με τη διαθεση μας..με τον υπνο μας..νιωθουμε πονο λυπη θυμο ενοχες..
στν περιπτωση σου ηρθε σαν <κερασακι στην τουρτα>σε μια ηδη επιβαρυμενη ψυχολογια..
ισως να ειναι καλυτερο και πιο αποτελεσματικο.. αν θελεις -,οποτε θελεις εσυ παντα-να μιλησεις για αυτη τη σχεση.. να τα βγαλεις απο μεσα σου..το να θεωρεις οτι το <<παχος>> φταιει για το λογο που χωρισες ειναι επιφανειακος τροπος να δεις τα πραγματα και πολυ αδικος για σενα.στο κατω κατω δεν φταει ποτε μονο ο ενας σε ενα χωρισμο.αυτο να εισαι σιγουρη οτι ισχυει .δεν στο λεω για να σε παρηγορησω
οποτε θελεις εδω ειμαστε να συζητησουμε.να σε προσεχειςDum spiro spero (?)
18-06-2009, 21:54 #7
μην φτανεις στα ακρα για να νιωσεις απλα καλυτερα ψυχολογικα.και στα 55 κιλα να φτασεις τι θα γινει?νομιζω οτι εχεις μια χαρα αναλογιες και τωρα.χαλαρωσε και να αρχισεις ενοειτε να βγαινεις εξω.
19-06-2009, 15:22 #8
con γεια σου,
θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προηγούμενους,αν κ βρίσκομαι σε παρόμοια θέση μ\'εσένα....
ποτέ δεν πρέπει οι ανθρώπινες σχέσεις να εξαρτώνται από τέτοιους παράγοντες κ κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν αυτή η αιτία.
Συνήθως σ\'αυτές τις περιπτώσεις έχουμε την τάση να κατηγορούμε τον εαυτό μας κ μία τέτοια στάση οδηγεί κ σε αυτοκαταστροφικές πράξεις , όπως πιστεύω πως είναι αυτό που περνάς ( υποκειμενικά μιλώντας πάντα ).
Είναι άδικο όμως να κατηγορείς μόνο τον εαυτό σου...ακόμη κ να φταις εσύ σε κάτι ( κ φυσικά δεν εννοώ τα κιλά σου γιατί αυτό είναι σίγουρα μία δική σου ψευδαίσθηση,αφού οι αναλογίες σου είναι πολύ καλές ) δν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου...
με το να τιμωρείς τον εαυτό σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να βυθίζεσαι σε πολύ μεγαλύτερο τέλμα...
η ταπεινή μου πρόταση είναι να κάτσεις κ να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που τώρα έχεις στα χέρια σου κ ν\'αναλογιστείς πως το να χάσεις έναν άνθρωπο από τη ζωή σου είναι πολύ πιο ασήμαντο από το να χάσεις τον εαυτό σου κ την πίστη σου σ\'αυτόν...πολλοί άνθρωποι μπορούν να μας προσφέρουν πολλά αλλά και να μας πάρουν..το μόνο που έχουμε όμως πάντα δίπλα μας,είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο εαυτός μας...
αν δεν φροντίσεις κ δεν σέβεσαι τον εαυτό σου και κατ\'επέκταση το σώμα σου τότε δεν γίνεται να προχωρήσεις σε τίποτα...κ σίγουρα η εικόνα σου στους άλλους είναι πολύ διαφορετική από αυτή που νομίζεις...κάνε μία προσπάθεια,ένα βηματάκι κάθε μέρα να δεις με άλλα μάτια τι πραγματικά είσαι κ να αρχίσεις να το εκτιμάς.
ελπίζω να έχουμε σύντομα καλά σου νέα... κουράγιο,όλα περνάνε....
21-06-2009, 13:04 #9
CON ...σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!! το ιδιο ειχα και γω αλλα με υψος 1.69 εφτασα απο 59, 42 κιλα...τωρα μονη και χωρις ψυχολογο τα ξεπερασα ολα ...βεβαια με πολλες δυσκολιες κλειστικα στον εαυτο μου δεν ηθελα να διασκεδαζω να βλεπω κανεναν....μεχρι που εκανα μια σχεση και αυτος ηταν ο (ψυχολογος μου) ....οχι κανονικος ψυχολογος μεταφορικα............τςρα ειμαι 47 και ειμαι τελειΑΑΑΑΑΑΑΑ....τρωω .......
22-06-2009, 04:21 #10
sas euxaristw g tis apanthseis sas.. exw postarei k allo 8ema pou panw katw anaferw thn istoria m! genika einai polla mazemena kai twra egine to mpam.. kalutera en merei pou ksespaw kapou epitelous alla vlepw pws exei ginei emonnh.. salates kai nero.. sthn eksetastikh tha patwsw gt den exw kouragio na diavasw. thelw na vgainw alla otan vgainw to metaniwnw gt niw8w xalia. Genika ena xaos sto mualo mou. Den hmoun pote toso xalia. makari na mhn zousa pote auta ta 2 teleutaia xronia..
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια