Απογοήτευση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οκ, εγω μπορω να σου επισημανω συμπεριφορικα θεματα, γιατι για κατι πιο βαθυ, χρειαζεται οπωσδηποτε ψυχοθεραπεια, οχι αποψεις...

ως προς τις συνεδριες, δεν μου ειπες ποσο καιρο τις κανεις.

ως προς το θεμα, απ οσα εχεις πει στο θεμα και απο μια απογοητευση στο στυλ "παλι τα ιδια", καταλαβαινω οτι ειναι ενα μοτιβο που επαναλαμβανεις να κολλας σε μη διαθεσιμους.
    επομενως, κι εφοσον δεν σου συμβαινει σε δευτερολεπτα, αλλα περασε ενας - δυο μηνες, τι πιο απλο, απο το να διασταυρωνεις την σχεσιακη τους κατασταση πριν αρχισεις να πλαθεις παραμυθια, πραγμα που ειναι παρα πολυ ευκολο ακομα και για απλους συναδελφους. δεν δειχνειε ρωτικο ενδιαφερον κατι τετοιο! εναν καφε να πιεις με καποιον συναδελφο, ειναι πολυ απλο να ρωτησεις την ακτασταση του, να πεις και την δικη σου, κλπ, χωρις να υπαρξει καμια παρεξηγηση!
    γι αυτο υπαρχουν και οι βερες, αλλωστε. για να ξεχωριζουν οι παντρεμενοι.
    δλδ, πινετε καφε στο κυλικειο, 4 συναδελφοι, ακομα και πολυ καινουργιοι και λες "εσεις παιδια, σε τι φαση ειστε; παντρεμενοι, ελευθεροι, σε σχεση; εγω, ανυπαντρη ειμαι, μολις χωρισα, ή εχω σχεση, κλπ" κανεις δεν αρνειται να απαντησει.
    δλδ, πραγματικα, δεν μπορω να θυμηθω δουλεια που περασε ενας- δυο μηνες και δεν ξεραμε ποιος/ α ηταν δεσμευμενος και ποιος οχι..

κατα τα αλλα, ειναι μεγαλο conflict να εχεις προσδοκιες ερωτικες απο μια νεα δουλεια, και οχι επαγγελματικες.
    εγω δεν λεω "ποτέ", ειναι πολλες ωρες η δουλεια και πολυ ευκολα μπορει να προκυψει κατι ερωτικο, αλλα οχι και να το βαζεις στο προγραμμα, αντι να ασχοληθεις να προκυψει κατι επαγγελματικα καλο και να στεριωσεις η να προκοψεις επαγγελματικα..

λαθος στοχους βαζεις.
    τους ερωτικους στοχους, ΔΕΝ τους βαζουμε στην δουλεια. αλλο αν προκυπτουν...
    .............
    Last edited by Black_Opium; 13-01-2022 at 00:10.

Banned
    ................
    Last edited by Black_Opium; 14-01-2022 at 10:58.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Black_Opium View Post
    Και ομως δεν είχα σχέσεις με τους συναδέλφους πέρα από τυπικές επαγγελματικές. Βέβαια ούτε και εγώ έχω ανοιχτεί πολύ. Τώρα ξεκίνησα να βγαίνω για καφέ με κανά δυο άτομα από εκεί.

Έχεις δίκιο για τη δουλειά που δεν είναι καλό να τη μπλέκουμε με τα προσωπικά ομως είναι μια δουλειά που δεν είναι στο αντικείμενο μου. Ήρθα ξεκάθαρα για την εμπειρία, δεν ξέρω αν έχω μακροπρόθεσμα και σοβαρά σχέδια για αυτή τη δουλειά. Καθώς αργά η γρήγορα θα κυνηγήσω το επάγγελμα που πρέπει να ακολουθήσω και που σπούδασα.οποτε ήθελα να εκμεταλλευτώ το καινουριο μου επαγγελματικό περιβάλλον και ο,τι αυτό έχει να μου προσφέρει.

Βέρα δεν φοραγε οχι. Το κοίταξα νωρίς αυτό.
    δεν εννοω να βγειτε για καφε.
    εννοω εναν καφε που πινουμε ΟΛΟΙ με συναδελφους στο διαλλειμα μας, εστω και μονο μαζι του αν οχι ολοι μαζι, μπορεις μια χαρα να ανοιξεις μια προσωπικη κουβεντα περι σχεσεων,
    εδω μας λες οτι του εδινες μηνυματα οτι γουσταρεις. το να ρωτησεις αν ειναι ελευθερος, ειναι πολυ πιο ανωδυνο απο το να τον φλερταρεις...

μην κολλας σε επι μερους λεπτομερειες.
    αυτο που θελω να πω, ειναι να βρεις τροπους να το μαθαινεις αυτο το πραγμα, πριν αφεθεις να φαντασιωνεσαι σχεσεις, αφου κολλας ετσι, με οποιον εμφανισιμο βρισκεις..

Senior Member
    Γιατι πρώτον δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο σε άτομα λάθος και μη διαθέσιμα.

Και δεύτερον δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Εγώ θέλω ο άντρας που θα έχω να με θέλει να είναι εκεί . Όχι να παρακαλαω στην απέξω για λίγη σημασία.

Αυτός ο άνθρωπος έχει ήδη δημιουργήσει κάτι στη ζωή του. Έχει έναν άνθρωπο που συζει, είναι αλλού;; Μπορεί να συγχρονίστει στα δικά μου θέλω; και στους δικούς μου χρόνους;
    Εγώ είμαι εδώ αυτός που είναι ;
    Τι μέλλον μπορώ να έχω εγώ με κάποιον άντρα που έχει ήδη σχέση ; που μπορεί να καταλήξει μια ιστορία τέτοια; σε σίγουρη χυλόπιτα μάλλον.

Οπότε.....
    Κοιτα να δεις που εβγαλες χιλια συμπερασματα μονη σου..
    Πως ξερεις οτι θα σε εχει για δεύτερη??
    Πως ξερεις οτι δεν πρόκειται να χωρισει απτη δικια του?
    Πως ξερεις οτι αυτη η σχεση που εχει δημιουργήσει δεν εχει σοβαρα πρόβληματα??
    Πως ξερεις οτι δεν θα χωρισει την αλλη για εσενα και για καθε black opium??
    Θελω να πω.. γενικότερα μιλαω και οχι μονο για τη θεματοθετρια..
    Θελω να πω οτι γουσταρης καποιον μαθενεις οτι εχει σχέση
    Δικαζεις ερημην...κρινης χωρις να εχεις συζήτηση μαζι του επι του θέματος...και βγαζεις την τελικη αποφαση οτι αυτος θα συνεχίσει να εχει τη σχέση του και εσυ θα εισαι δεύτερη
    Και ξενερωνεις και τραβιεσαι..με λιγα λογια..τον δικαζεις (ενοχο)χωρις καν ο ιδιος να ξερει τίποτα και χωρις καν να τον ακουσεις..
    Και κατι μου λεει οτι αυτο δυστηχως το κανετε πολλες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Κοιτα να δεις που εβγαλες χιλια συμπερασματα μονη σου..
    Θελω να πω.. γενικότερα μιλαω και οχι μονο για τη θεματοθετρια..
    Θελω να πω οτι γουσταρης καποιον μαθενεις οτι εχει σχέση
    Δικαζεις ερημην...κρινης χωρις να εχεις συζήτηση μαζι του επι του θέματος...και βγαζεις την τελικη αποφαση οτι αυτος θα συνεχίσει να εχει τη σχέση του και εσυ θα εισαι δεύτερη
    Και ξενερωνεις και τραβιεσαι..με λιγα λογια..τον δικαζεις (ενοχο)χωρις καν ο ιδιος να ξερει τίποτα και χωρις καν να τον ακουσεις..
    Και κατι μου λεει οτι αυτο δυστηχως το κανετε πολλες.
    ενω εσυ, τι θα προτεινες;
    οταν συνανταμε δεσμευμενους, να τους λεμε μηπως ενδιαφερονται να χωρισουν και να τα φιαξουν μαζι μας;
    πολλες το κανουν κι αυτο, αν αυτο εννοεις.
    στην συντριπτικη πλειοψηφια, τρωνε το δουλεμα της αρκουδας και τελικα τις παρατανε κιολας, στην καλυτερη περιπτωση εχοντας κανει πριν, 1-2 ξεπετες μαζι τους. στην χειροτερη, τρωνε μονο δουλεμα..

Senior Member
    ενω εσυ, τι θα προτεινες;
    οταν συνανταμε δεσμευμενους, να τους λεμε μηπως ενδιαφερονται να χωρισουν και να τα φιαξουν μαζι μας;
    πολλες το κανουν κι αυτο, αν αυτο εννοεις.
    στην συντριπτικη πλειοψηφια, τρωνε το δουλεμα της αρκουδας και τελικα τις παρατανε κιολας, στην καλυτερη περιπτωση εχοντας κανει πριν, 1-2 ξεπετες μαζι τους. στην χειροτερη, τρωνε μονο δουλεμα..
    Οχι δεν εννοω αυτο...δεν είναι και λιγοι που χωρίζουν επειδή ερωτεύονται η έλκονται απο αλλες..
    Φυσικα δεν ειναι και λιγες οι περιπτώσεις που αναφέρεις υπάρχουν και ειναι πολλες..αλλα ειναι πολλες και οι περιπτώσεις που λεω εγω..απλα δεν μπορουμε να ξερουμε το τι θα κανει ο συγκεκριμένος η οποιοσδήποτε αλλος..μπορει να κανει αυτο που λες εσυ μπορει και οχι.
    Και δεν εννοω με το χερω πολυ με λενε πχ μαρια εσενα πως λενε α ωραια μου αρεσες θελεις να τα φτιάξουμε..δεν το εννοω ετσι..αλλα πολυ διαφορετικα..πχ ειναι στον ιδιο χωρο εργασιας υπάρχει ανοιβαια ελξη λεμε τωρα.και οι δυο ανταποκρίνονται...αλλα ο ενας ειναι δεσμευμενος..
    Τι στιγμή που βλεπει ο χψ οτι υπάρχει ανταπόκριση αμα δεν ξεκαθαρίσει τη θεση του ο/η δεσμευμενος/νη..δεν μπορούμε απο μονοι μας να λεμε με θελει μονο για ξεπετα.να καταδικασουμε χωρις καν να συζητήσουμε..καπως ετσι δηλαδή το εννοω..τελος πάντων....η κοπελα μαλλον θα ξερει καλύτερα διοτι το ζει..

Banned
    [QUOTE=giorgos35;1186243]Οχι δεν εννοω αυτο...δεν είναι και λιγοι που χωρίζουν επειδή ερωτεύονται η έλκονται απο αλλες..
    Φυσικα δεν ειναι και λιγες οι περιπτώσεις που αναφέρεις υπάρχουν και ειναι πολλες..αλλα ειναι πολλες και οι περιπτώσεις που λεω εγω..απλα δεν μπορουμε να ξερουμε το τι θα κανει ο συγκεκριμένος η οποιοσδήποτε αλλος..μπορει να κανει αυτο που λες εσυ μπορει και οχι.
    Και δεν εννοω με το χερω πολυ με λενε πχ μαρια εσενα πως λενε α ωραια μου αρεσες θελεις να τα φτιάξουμε..δεν το εννοω ετσι..αλλα πολυ διαφορετικα..πχ ειναι στον ιδιο χωρο εργασιας υπάρχει ανοιβαια ελξη λεμε τωρα.και οι δυο ανταποκρίνονται...αλλα ο ενας ειναι δεσμευμενος..
    Τι στιγμή που βλεπει ο χψ οτι υπάρχει ανταπόκριση αμα δεν ξεκαθαρίσει τη θεση του ο/η δεσμευμενος/νη..δεν μπορούμε απο μονοι μας να λεμε με θελει μονο για ξεπετα.να καταδικασουμε χωρις καν να συζητήσουμε..καπως ετσι δηλαδή το εννοω..τελος πάντων....η κοπελα μαλλον θα ξερει καλύτερα διοτι το ζει..[/QUOTE
    Last edited by Black_Opium; 14-01-2022 at 10:57.

Banned
    .............
    Last edited by Black_Opium; 14-01-2022 at 10:56.

Senior Member
    Επίσης σκεφτόμουν ότι κάποιος που έστω τυχαία έχει αφαίρεση προσοχής και ξέχασε τι ήθελε να κάνει θα έπρεπε να πει " ξέχασα τι ήθελα να κάνω" Όχι "ξέχασα τι ήθελα να συμπληρώσω" εφόσον το "συμπληρώσω" μαρτυραει ότι ακόμα θυμαται πως πρέπει να συμπληρώσει κάτι το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν στα δικά μου χέρια.

Δεν μου κόλλησε κάτι...Σε αυτό. Δεν ξέρω..μπορεί να υπεραναλυω και να μη σήμαινε τίποτα
    Το ξερω οτι δεν εχεις δοβαρο σημαδι ανταπόκρισης..απλα αυτος σου αρεσε..σου φανηκε ευγενικος καλος και τα σχετικά..εγω αλλο ειπα...μην καταδικαζεις πριν ακουσεις την αποψη της αλλης πλευρας αυτο είπα..και δεν το ειπα μονο για εσενα αλλα και γενικότερα. ..απλα στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρω οτι δεν μπορεις να ακούσεις ακομα τουλάχιστον την αλλη αποψη διοτι δεν εχει προχωρήσει καθολου το ολο πράγμα..εχετε μεινει στα τυπικα. Εσυ ξενερωσες απλα και μονο επειδη ακουσες οτι ζησει...απτην αλλη λες πως θα το ξεχασω ολο αυτο οντας στην ιδια δουλειά ...απλα πράγματα στρεψε τη προσοχη σου σε καποιο αλλο αγορι εντος η εκτος δουλειάς..

Senior Member
    Επίσης σκεφτόμουν ότι κάποιος που έστω τυχαία έχει αφαίρεση προσοχής και ξέχασε τι ήθελε να κάνει θα έπρεπε να πει " ξέχασα τι ήθελα να κάνω" Όχι "ξέχασα τι ήθελα να συμπληρώσω" εφόσον το "συμπληρώσω" μαρτυραει ότι ακόμα θυμαται πως πρέπει να συμπληρώσει κάτι το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν στα δικά μου χέρια.

Δεν μου κόλλησε κάτι...Σε αυτό. Δεν ξέρω..μπορεί να υπεραναλυω και να μη σήμαινε τίποτα
    εκει που "συμπληρωνει", μονο ενα πραγμα ειναι δυνατον να συμπληρωσει, η αναλογα με τις σκεψεις του και τις καταστασεις, μπορει να ειναι διαφορετικο αυτο που συμπληρωνει;

Banned
    ...............
    Last edited by Black_Opium; 14-01-2022 at 10:55.

Senior Member
    Όχι συμπληρώνει ένα πράγμα συγκεκριμένο δεν μπορούσε να αφαιρεθεί.

Απλά έλεγα μήπως ήταν φλερτ του στυλ σε κοιτάζω και αφαιρούμαι "τα χάνω" ή αν δεν ήταν τίποτα. Και ήθελα να ρωτήσω εσάς τους πιο έμπειρους , αν καταλαβαίνατε κάτι διαφορετικό που εγώ δεν κατάλαβα
    τι συγκεκριμενο; ενα ναι η οχι, που το ξερει ετσι κι αλλιως, η εναν αριθμο, πχ, ποσοι παροντες ειστε σημερα;
    με αυτο θελω να πω οτι πολλα "συγκεκριμενα", μπορει να παθουμε "σεντονι" και να μην μας ερχονται στο μυαλο οταν τα επικαλεστουμε.

Banned
    τι συγκεκριμενο; ενα ναι η οχι, που το ξερει ετσι κι αλλιως, η εναν αριθμο, πχ, ποσοι παροντες ειστε σημερα;
    με αυτο θελω να πω οτι πολλα "συγκεκριμενα", μπορει να παθουμε "σεντονι" και να μην μας ερχονται στο μυαλο οταν τα επικαλεστουμε.
    Καλως .....

Banned
    [QUOTE=giorgos35;1186258]Το ξερω οτι δεν εχεις δοβαρο σημαδι ανταπόκρισης..απλα αυτος σου αρεσε..σου φανηκε ευγενικος καλος και τα σχετικά..εγω αλλο ειπα...μην καταδικαζεις πριν ακουσεις την αποψη της αλλης πλευρας αυτο είπα..και δεν το ειπα μονο για εσενα αλλα και γενικότερα. ..απλα στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρω οτι δεν μπορεις να ακούσεις ακομα τουλάχιστον την αλλη αποψη διοτι δεν εχει προχωρήσει καθολου το ολο πράγμα..εχετε μεινει στα τυπικα. Εσυ ξενερωσες απλα και μονο επειδη ακουσες οτι ζησει...απτην αλλη λες πως θα το ξεχασω ολο αυτο οντας στην ιδια δουλειά ...απλα πράγματα στρεψε τη προσοχη σου σε καποιο αλλο αγορι εντος
    Last edited by Black_Opium; 14-01-2022 at 23:21.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Οχι δεν εννοω αυτο...δεν είναι και λιγοι που χωρίζουν επειδή ερωτεύονται η έλκονται απο αλλες..
    Τι στιγμή που βλεπει ο χψ οτι υπάρχει ανταπόκριση αμα δεν ξεκαθαρίσει τη θεση του ο/η δεσμευμενος/νη..δεν μπορούμε απο μονοι μας να λεμε με θελει μονο για ξεπετα.να καταδικασουμε χωρις καν να συζητήσουμε..καπως ετσι δηλαδή το εννοω..τελος πάντων....η κοπελα μαλλον θα ξερει καλύτερα διοτι το ζει..
    Τι να συζητησεις με ενα δεσμευμενο βρε συ Γιωργο που τον προσεγγιζεις πρωτα εσυ εν γνωση σου ,ασχέτως αν σου εδωσε διακιωμα ή οχι ?
    Το πιο ντρομπρο ειναι η ερωτηση ¨θα χωρισεις ¨?
    Ολα τα αλλα δημιουργουν μια συνθηκη που εν γνωση σου τι μπορει να επακολουθησει ,συμμετεχεις .
    Το γεγονος της σκεψης και μονο να κανεις εστω μια κινηση σε ενα ηδη δεσμεμενο αυτο απο μονο του πυροδοτει ενα ντομινο αντιδρασεων που σιγουρα δεν θα ειναι ευχαριστες αρα πρεπει να εισαι και ετοιμος να τις δεχτεις και αυτες .

Επειτα ειναι γνωστο ακομα και οταν ερθει μια απόρριψη οτι ο αλλος αντιδρα πολυ ασχημα βγαζοντας ενα εκδικητικο στοιχειο απεναντι στον δεσμεμευνο .
    Αυτο ειναι το στοιχειο που αντανακλα και στα λογια-σκεψεις αυτων που ειπες

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast