Results 31 to 45 of 82
-
24-06-2009, 14:41 #31
stress,
μπορεις λιγο να μου πεις τι ειναι αυτα που νοιωθεις στο γραφειο που μπορει να σε \" χαλασουν \" μεσα στην μερα ;
νοιωθω οτι σε αγχωνει μηπως κατι συμβει.
ρωταω για μενα, καπως ετσι αντιμετωπιζω την μερα μου !
- 24-06-2009, 15:25 #32
ntini μου σε ευχαριστω....θα σου πω οταν παω νεα...μακαρι να καλυτερεψω δεν αντεχω 15 χρονια ασταθεια,ψλοζαλαδα και εσωτερικη τρεμουλα..και παντα ταση λιποθυμιας..
24-06-2009, 19:49 #33
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΖΩΖΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ!
ΣΕΙΤΑ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: (ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ)
Ή ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΗΛ. ΖΑΛΑΔΕΣ, ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΚΟΥΡΑΣΗ,
Ή, ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ, ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΥΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΩ!
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.
ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΩ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ.
24-06-2009, 19:49 #34
ΣΕΙΤΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ;
24-06-2009, 19:51 #35
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΗΛ. ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
26-06-2009, 11:42 #36
stress,
ζω τα ιδια οτι κατι κακο μου συμβαινει που δεν μπορω να το εντοπισω, ειναι πιο δυνατο απο μενα κλπ.
παιρνω cipralex, με εχει βοηθησει αλλα θελω να βρω την βαθυτερη αιτια. εδω δεν ξερω ποιος μπορει να με βοηθησει. εκανα ψυχοθεραπεια 4 μηνες αλλα δεν καταλαβα να ανακαλυπτω τιποτα το βαθυτερο μεσα μου, π.χ. βαθυτερες αιτιες κλπ. μονο γενικοτητες.
τις γενικοτητες τις εντοπιζεις και μονος σου. στα ιδιαιτερα σημεια χρειαζεσαι τον ειδικο αλλα που να τον βρεις.
κοντολογις, νοιωθω οτι \" απειλουμαι \" απο κατι το υπερφυσικο, εννοω κατι που ειναι πιο δυνατο απο μενα. η ψυχιατρος ειπε οτι πασχω απο κρισεις πανικου και οταν δεν υπαρχουν αυτες απο χρονια δυσθυμια. εγω απο την αλλη εχω τα συμπτωματα ενος \" ματιασμενου\" ανθρωπου οταν συμβαινουν αυτο που λεει αυτη \" κρισεις πανικου.
αυτα και αν βγαλεις ακρη πες μου.
26-06-2009, 13:07 #37
ε τωρα θα με κραξετε μου κολλησε κατι τωρα παλι σε θεμα γυναικολογικο γιατι ειμαι καιν λιγο κολλημενη με την καθαριοτητα και τις τουαλετες εδω,.χρησιμοποιω καποια χαρτια που ειναι σε κουτια μεγαλα ξερετε και οπως επεσεν κατω και μετα το χρησιμοποιθησα και εβγαλα χαρτι σκεφτηκα μην τυχον και λερωθηκε με καποιο τροπο το χαρτι ναι ειμναι τρελη το ξερω εεε/
27-06-2009, 17:50 #38
παιδια τελικα χτες πηγα στο πρωτο μου ραντεβου σε ομοιοπαθητικο...νομιζω ειναι η τελευταια μου ελπιδα..να γινω καλα!ntini μουτελικα ο γιατρος πολυ καλος....μου εκανε παρα μα παρα πολλες ερωτησεις για το χαρακτηρα μου...μια ερωτηση..χτες που ηγα να παρω τα χαπια ηταν δυο ειδη..μπιλακια silica και καψουλα arsenicum...αλλα η καψουλα ηταν σε ενα κουτακι μονο μια!!!μου φανηκε λιγο κουφο αλλα δεν τηλεφωνησα στο γιατρο μου...μονο αυτη τη μια θα πιω και μετα καθε μερα μονο τα μπιλακια?ntini moy η οποιος αλλος ξερει ας μου πει...φιλια σε ολους..σε 5 μερες θα ξεκινησω τη θεραπεια και θα σασ πω νεα!
27-06-2009, 21:58 #39
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΖΩΖΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ!
SUNSET ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ!
ΣΕΙΤΑ, ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΣ, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣΜΑΤΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Ή ΤΗ ΔΥΣΘΥΜΙΑ. ΤΟ ΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ LADOSE ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΩ ΑΛΛΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
27-06-2009, 22:26 #40
sunset μου και εγω αυτο θα σου πω....δεν ειναι παραλογο απλα μην τα ψηριζεις τοσο...οκ οτι εγινε εγινε εξαλλου δεν μπορεις να το αλλαξεις....Ζωζα μου καλη αρχη σου ευχομαι,αλλα να σου πω..να τον/την παρεις οποσδηποτε και να ρωτησεις...μην περιμενεις κανενας μας να σου πει...Ο γιατρος θα ξερει καλυτερα..εξαλλου πρεπει να παιρνεις να ρωτας..Για να εισαι και εσυ ησυχη.Και εμενα οι δυο πρωτες μερες ηταν ξεχωριστες και μετα πηρα τα μπιλακια..Παρε ομως και ρωτα για παν ενδεχομενο....stress μου ηθελα να σου πω,πως σε συμπαθω παρα παρα πολυ..για ολους εχεις να πεις μια καλη κουβεντα..Μακαρι να ταν ολοι ετσι
28-06-2009, 12:15 #41
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΤΙΝΙ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ!
29-06-2009, 00:57 #42
στρες ολα αυτα π γραφεις ειναι σαν να τα εγραψα εγω.πως γινεται να εχουμε ακριβως τα ιδια συμπτωματα οσοι εχουμε διαταραχη πανικου ρε παιδια?τι επιδημια ειναι τελικα αυτη?νιωθω οσα γραφεις και ακομα και αυτο με την αφορητη νυστα.ειναι καπιο ειδος ασθενια τελικα η υπιρχε απο παλια?δεν ειχα ακουσει ποτε για διαταραχη πανικου.
29-06-2009, 20:15 #43
Φοβίες!!! Όταν μιλάς με άτομα που έχεις το ίδιο πρόβλημα, το αποτέλεσμα είναι να έχεις πολλές κοινές φοβίες και συναισθήματα. Δυστυχώς αυτό που μας έχωσε σ\'αυτό το τρυπάκι είναι όμοιο για όλους μας. Βέβαια οι περισσότεροι κάνουμε διαφορέτικες θεραπείες κι έτσι έρχονται λίγο διαφορετικές οι παρενέργειες. Αυτά που ακούω συνέχεια είναι \"μην έχεις πολύ άγχος\" ή \"μην είσαι πολύ ευαίσθητη\". Το αστείο είναι ότι είναι εύκολο να τα λες, αλλά ακόμη και αυτοί οι ίδιοι που τα λένε, σε μία τέτοια κατάσταση θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Ψυχολόγοι, έχουν γέλιο. Ψάχνουν να βρουν από που ξεκίνησε και η κατάληξη είναι να ακούς πράγματα που ήδη ξέρεις. Αφήστε το ότι προσπαθούν να το τραβήξουν όσο μπορούν για τα λεφτά. Πιστεύω πως αν όλοι στην κατηγορία γιατρών, ψυχολόγων κτλ δεν είχαν σαν βασιλιά το χρήμα, όλοι θα είχαμε μία πιο γρήγορη θεραπεία, και όχι να μας βάζουν συνέχεια σε χρονοβόρες αλλαγές φαρμάκων.
29-06-2009, 20:26 #44
etsi einai....exeis apoluto dikio..makari kapoioi na tan pio anthropoi apla...alla fasi einai kai pernae...auto nomizo
euxomai se olous to kalutero
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sorry gia to tropo pou grafo alla eimai se allo pc
29-06-2009, 23:58 #45
Sorry αλλά όποιος πάει σε ψυχολόγο κάτι θα του βρεί...αυτό φταιεί...μιλάμε για ψυχανάλυση...στέλνεις έναν να πει ψευτικα ότι έχει κρίσεις πανικού θα του βρεί την αιτία σε μια αποτυχία του...και ναι το τραβάνε...εμένα που πήγα σε μια και με έβλεπε ότι πήγαινα να την κάνω αλλά και λεφτά ήθελε γιατί άρχιζαν οι διακοπές με πίεζε να πάω...και πρέπει να σε δώ...μια δυο φορές πήγα και λουης...η λύση είναι μέσα μας και αντίθετα από τον ψυχολόγο που και χρονοβόρος είναι και αμφίβολα αποτελέσματα έχει,δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακολουθήσω φαρμακευτική αγωγή...σε έναν άλλο που πήγα για να πάρω γνώμη για γνωστική θεραπεία και ήταν να σαν να ήθελε αυτός θεραπεία όχι εγώ :d
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση